KUIN graliçe...bir smaç, bir plonjon o da yoksa bir şaplak çak şu DJ e
Printable View
KUIN graliçe...bir smaç, bir plonjon o da yoksa bir şaplak çak şu DJ e
[QUOTE=QUEEN;145128]gece kısa..ataklar satışla karşılandı ve zayıf hala..cistemler kısa vadeliler alda..ama sınırda..[/QUOTE]
abla bi maşet atsana .. dow 10.000 olsun .. sana zahmet .. .boks..boks.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;145054]57375 ten LONG lar flat..... yeter yoruldum. Aganın bugünkü bana verdiği para 1500 YTL..sagol agam. yüzünü kara çıkarmıycam
GECEYE FLAAT...
Bugün aldığımı yarın sana geri vermek istemyorum.... yükselsin ya da düşsün..Uyuycam biraz : )[/QUOTE]
helali hoş olsun da bugün kaç puan yakaladın
[QUOTE=Astatin;145130]KUIN graliçe...bir smaç, bir plonjon o da yoksa bir şaplak çak şu DJ e[/QUOTE]
avatar manşet olunca... yön döndü demek olcak..şimdi smaç zamanı..bloklar guvvatlı..:D
[QUOTE=VOBiX;145125][COLOR="Blue"]En son kısaymış full short demiş[/COLOR]
[COLOR="Green"]Medium harici long medium 28.08.2009dan beri short[/COLOR][/QUOTE]
Abi tamam Tolganın sistemleri AL da, medium da sabah gap la AL a geçer... Cümleten geçmiş olsun shortçulara... Hani bi gece Paulson bi açıklama yapmıştı da sabah vob tavan olmuştu... 18 Eylül müş nerdeyse bir yıl olmuş... Sabah öyle bir gapa hazrılıklı olun (inşallah tersi olmaz) :::
[quote=parderi;145127]İstanbul bir yana, Güney Trakyada küçükbaş hayvan kalmamış. TMO un ve köylünün açık tahıl yığınlarıda selle gitmiş. Ekili bahçe ve tarlalarda tamamen harap. rakamlar tahmin tabi her kes bir rakam atar ortaya.[/quote]
tam hasar raporu çıkarabilecek bir yapı zaten yok bizde.3 aşağı 5 yukarı açıklarlar bir rakkam.
ancak 90 milyar çok acayip bi para o yüzden dikkatimi çekti.
şayet öyle olsa piyasalarda çok daha fazla etkileri olurdu diye düşünüyorum.
neyse 29 insanımız hayatını kaybetti bu olayda hasar olayını maddiyata bağlamayalım.
[quote=küçük_k;145116]walla son anda karı görünce bastım longları.. Makasın fazla açık olması beni tedirğin etti.. Aslında long girmek niyetindeydim..gece uzun.. Uzun zamandır ilk defa malsız yatıcam..[/quote]
:))):))):))):))):):):):):):..::..::..::..::d:d:d:d
[QUOTE=QUEEN;145133]avatar manşet olunca... yön döndü demek olcak..şimdi smaç zamanı..bloklar guvvatlı..:D[/QUOTE]
Abla senin eski avatar güzeldi, ona dönsene... Hani hareketli falandı...
Acı yoksa kazanç ta yoktur!
>
> Acıyı kabullenirseniz, daha olgunlaşacaksınız ve gelecek sizin
> için
> daha verimli olacak.
>
> Yaptığınız işin size zahmet, ızdırap verdiğini düşünmeyin,
> çünkü bu iş
> ve zahmet için her zaman bir sebep vardır. O halde acı ile
> karşı karşıya
> gelmekten çekinmeyin, göğüslediğiniz bu acı için, ileride
> mutlak bir mutluluk sizindir...
[QUOTE=selçuklu;145131]abla bi maşet atsana .. dow 10.000 olsun .. sana zahmet .. .boks..boks.[/QUOTE]
bugün deel..55000e gelelim bakacayız..ters zamanda isteme benden..üüü..dowu takan varmıki..iki gündür.. artı biz eksi.dng
[QUOTE=ordi;145138]Acı yoksa kazanç ta yoktur!
>
> Acıyı kabullenirseniz, daha olgunlaşacaksınız ve gelecek sizin
> için
> daha verimli olacak.
>
> Yaptığınız işin size zahmet, ızdırap verdiğini düşünmeyin,
> çünkü bu iş
> ve zahmet için her zaman bir sebep vardır. O halde acı ile
> karşı karşıya
> gelmekten çekinmeyin, göğüslediğiniz bu acı için, ileride
> mutlak bir mutluluk sizindir...[/QUOTE]
İnşallah sonunda mutluluk vardır, yoksa mazoşist olacağım bu gidişle...
[QUOTE=enorton;145137]Abla senin eski avatar güzeldi, ona dönsene... Hani hareketli falandı...[/QUOTE]
hoplayan gızlarmı..gözmü
[QUOTE=Astatin;145129] Ulan dün sistem 57.100 den AL vermişti, alsana Asti üwww :( Yedik 1000 puan gapı, histemin...[/QUOTE]
Asti senin yarın sabah ki ilk mesajını şimdiden alıntıladım :..:
[QUOTE=QUEEN;145141]hoplayan gızlarmı..gözmü[/QUOTE]
Saçlarını savuruyordu hani :D
[QUOTE=enorton;145143]Saçlarını savuruyordu hani :D[/QUOTE]
bak bu kızlara bakarken voba bakamıycaksın..100 puan haşırtos:D..neyse böyle olsun bakalım..
[QUOTE=QUEEN;145139]bugün deel..55000e gelelim bakacayız..ters zamanda isteme benden..üüü..dowu takan varmıki..iki gündür.. artı biz eksi.dng[/QUOTE]
ayıp ediyon abla valla .. üüüüüüüüü:(:(:( .. ben manşet atacam dowa bu akşam .. iyi seyredin .. :) yılın en yükseğinden kapatacak .. ralli ralli ralli ..
[IMG]http://www.volleyballsaskatoon.ca/images/Voleyball_Animation_8.gif[/IMG]
[IMG]http://www.volleyballsaskatoon.ca/images/Voleyball_Animation_5.gif[/IMG]
dow pek tekin durmuyor ya hayır olsun bakalım ?
avrupa kapandıktan sonra kırmızıları giyerse astatinin dediği gibi final oynanmış,kupa ve madalyalar dağıtılmış olabilir :)
[QUOTE=QUEEN;145144]bak bu kızlara bakarken voba bakamıycaksın..100 puan haşırtos:D..neyse böyle olsun bakalım..[/QUOTE]
Biraz gözümüz gönlümüz açılsın yaw, at görmekten kendimi hipodromda gibi hissediyorum :D
[QUOTE=stonhand;145120]Yatay piyasada herkese ekmek var aslında dün kapattığımız yerin 2 kademe aldıntan kapadık oldu bitti artık bir yöne kopacaksa yarın kopsun ben zarar etmeyede razıyım
Geceye 57325 shortlarla devam DOW açılışta artı açtı kapanışta basmaları lazım, üstüne Dyhol ü kapanışta deli gibi çizdiler yarın devamının gelmesi lazım ve bugünden sonra doğanlarda öyle her babayiğit mal taşıyamaz bir anda çizerler korkusu bugün kalplere işlendi.[/QUOTE]
cesaretin sisteminden kardeşim
3. haftaya giriyorum 59500-57300=2200 puan kar yarın gap yapıp bunu açması lazım.
28 Ağustostan bu yana güdük tepkiler dışında süzüle süzüle aşağı gidiyoruz. Ortalama günlük düşüş % 0,40 . Yani çaktırmadan ve incitmeden devamlı mal çıkılmaktadır. Gene ortalama günlük hacim 2 milyar civarı. Bu düşüş devam edermi? bu hacim ve bu düşüş oranı aynı kaldığı müddetçe dahada devam eder. Taki bir gün günlük 4-5 milyar hacim ve % 4-5 düşüş gerçekleşirse düşüşün sonuna geldik değil, yaklaştık diyebiliriz. Ara tepkilerde ümitlenmemek lazım.
[QUOTE=YAVUZHAN;145146]dow pek tekin durmuyor ya hayır olsun bakalım ?
avrupa kapandıktan sonra kırmızıları giyerse astatinin dediği gibi final oynanmış,kupa ve madalyalar dağıtılmış olabilir :)[/QUOTE]
Neyse ya akşam bosnayı yenelim de, dow un...
[QUOTE=Larossıan;145149]3. haftaya giriyorum 59500-57300=2200 puan kar yarın gap yapıp bunu açması lazım.[/QUOTE]
Abi kocaoğlan ne alemde, son sinyali nedir?
[QUOTE=Larossıan;145149]3. haftaya giriyorum 59500-57300=2200 puan kar yarın gap yapıp bunu açması lazım.[/QUOTE]
ağır kitle..yatırımcı..böyle olmalı..bende stratejiyi değiştiriyim diyorum..gıdım gıdım topluyorum..ama 2 ileri bi geri..okadar komisyon..stres..bilemiyorum..durabilirmiyim..ben durduğumda geri dönüp aynı yere geliyor:..:
[QUOTE=enorton;145140]İnşallah sonunda mutluluk vardır, yoksa mazoşist olacağım bu gidişle...[/QUOTE]
ağalar beni mazo, faşo vb yaptı zaten ayucuğumu kuruttular
[QUOTE=YAVUZHAN;145135]tam hasar raporu çıkarabilecek bir yapı zaten yok bizde.3 aşağı 5 yukarı açıklarlar bir rakkam.
ancak 90 milyar çok acayip bi para o yüzden dikkatimi çekti.
şayet öyle olsa piyasalarda çok daha fazla etkileri olurdu diye düşünüyorum.
neyse 29 insanımız hayatını kaybetti bu olayda hasar olayını maddiyata bağlamayalım.[/QUOTE]
Elbette önemli olan can. Can gittikten sonra mal neye yarar para neye yarar. Dediğiniz gibi sıhhatli bi tespit mümkün değil. Şimdiden söylenenler masadan yapılmış tahminlerdir.
[QUOTE=selçuklu;145145]ayıp ediyon abla valla .. üüüüüüüüü:(:(:( .. ben manşet atacam dowa bu akşam .. iyi seyredin .. :) yılın en yükseğinden kapatacak .. ralli ralli ralli ..
[IMG]http://www.volleyballsaskatoon.ca/images/Voleyball_Animation_8.gif[/IMG]
[IMG]http://www.volleyballsaskatoon.ca/images/Voleyball_Animation_5.gif[/IMG][/QUOTE]
Golü atıyoruz abi yarın :D
[IMG]http://img375.imageshack.us/img375/201/50048548sm8.jpg[/IMG]
enerton harcadın has toprağım tatarın karizmasını bi basketçi bi voleybolcu yaparak :)
[QUOTE=QUEEN;145153]ağır kitle..yatırımcı..böyle olmalı..bende stratejiyi değiştiriyim diyorum..gıdım gıdım topluyorum..ama 2 ileri bi geri..okadar komisyon..stres..bilemiyorum..durabilirmiyim..ben durduğumda geri dönüp aynı yere geliyor:..:[/QUOTE]
ben de ben de bıktım 100-200 puan kovalamaktan
İki haftadır pozisyon bozmadan beklemek büyük sabır işi. Bu zaman içinde bazı yukarı ataklarda inanki adına endişelenmedim değil. Ama inandıktan sonra gerisi boş. Kararlılığın için tebrikler.
[QUOTE=enorton;145156]Golü atıyoruz abi yarın :D
[/QUOTE]
Bu da golün video kaydı. Herkes top bizim kaleye girecek diye beklerken, karşı kaleye giriyor :D
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=206740[/url]
cümleten iyi akşamlar,
dow a ara gazını verdiler bakalım devamı gelecekmi ?
[QUOTE=YAVUZHAN;145161]cümleten iyi akşamlar,
dow a ara gazını verdiler bakalım devamı gelecekmi ?[/QUOTE]
Bej book akşam 9 gibi mi açıklanıyor, o zamana kadar gider delir. Ondan sonra film kopar bence...
DOW a bakalımda arada birde USD-TRY yede bir göz atın USD bütün para birimleri karşısında değer kaybederken nerdeyse bir tek TL karşısında %0,40 artıda
[IMG]http://www.teknikanalizim.com/resim_goster.asp?adres=haber_imaj/DJII.JPG[/IMG]
DDD
ABD DJI 10.000 SEVİYESİNE DOĞRU
ABD DJI endeksinde 10.000 ve üzeri hareket başlıyor.
9.400 üzerinde kalan endekste Dem,ir çelik endeksindeki olumlu gröntü sektörler bazında ABD borsaların önünü açacaktır.
İlk adımda 9.500 geçilmesi ile beraber bu hafta ABD Djı endeksinde ilk adım hedef 9.850
Büyük hedef ise 10.000 ve ıkıncı adımda 10.450, üzerinde ise büyük adımda daha önce ifade ettiğimiz gibi yuzde +15 prim üretebilecek bir kırılmayı getırebilir. 2000 yılı tarihi zirvesi olan 11.750 hedef
9 Eylül 2009 - 17:26:11 - Bugün
Ekleyen editör: Halil RECBER
DEJAVU DEVAMEDİYOR.--- Grafık 3-)
Grafık 1-)
2005 Yılında 22.500 seviyesinden başlayan yukseliş 222 gunde yuzde +120 prim getirdi.
46.500-42.500 bölgesinde 12 iş gununde yuzde -8 kar realizasyonu yaşadı.
42.700 seviyesii gördükten sonra yuzde +13 yukselerek 48.000 zirvesini yaptı ve o tarıhte beklediğim 31.500 aşağıdaki seviyesine kadar geriledi.
Son geldiğimiz noktada ise Grafik 2-)
2009 Mart ayında tüm dünyada beklediğim yükseliş gerçekleşti( beklentilerimizi aşsada en kötü zamanda piyasada iyimser olarak zaten vardık)
2009 Mart ayında 22.500 seviyesinden başlayan yukseliş 116 gunde yuzde +115 prim getirdi.
Son tabloda ise 48.336 seviyesinden bugune kadar 11 iş gununde 48.336-44.200 aralığında hali hazırda yuzde -9 kar realizasyonu yaşamaktayız.
Bugun veya yarın en geç endeksin güçlü bir tepki yukselişi ile adeta 2006 yılında yaşadığımız DEJAVU detaylı süreci yaşayabiliriz. 1 Nolu grafıkte e oluşan benzer düzeltmeyi yaşadığımızı söylemek isterim.
İlk adımda 46.500 seviyesi hedef konumda olabilir.
Daha ilerleyen gunler içinde orta vade için zaman içinde yorumlamaya çalışacağız.
Lütfen Üçlü grafiki detaylı inceleyiniz
Son durumda gerıleme 11 gunde yuzde -9 oldu ve endeks 45.000 bölgesinden çokta uzaklaşmak istemiyor, 44.500 ilerletyen dakikalarda geçilmesi ihtimali yuksek ve tepkınin sert gelmesi normal olacaktır. Adeta son 3 gunde aynı bölgedeyiz..
9 Eylül 2009 - 15:13:53 - Bugün
Ekleyen editör: Halil RECBER
[IMG]http://img215.imageshack.us/img215/8701/endeksdejavu.jpg[/IMG]
Enorton sakın kızma ama halamı şu Halil yahu
2008 Krizi başı Endeks 40000 lerde Halil paso rapor yayınlar endeks uçacak kaçacak, endeks 38,000 i kırdı 35000 oldu bunlar kar satışıdır geri gelecek 1 gün ABD tarp ı açıkladı Endeks o gün bir uçtu Halilin raporu ben demedimmi ayılar kış uykusuna oldu.
Sonrasında kriz artarak devam etti endeks taaa 20,000 lere geldi Halil 1 kere bile satın demedi çıkacakda çıkacak. Şimdi bu adam çıkıpda ben martta artacak dedim %100 küsür kazandırdım derse PES derim ya ayıptır günahtır yalanında böylesine ne diyeyim artık.
Hocam Halil bu memleketteki en büyük ters indikatördür zamanında çok muhabbeti gemiştir, çıkacak derse göçer göçecek derse çıkar vallahi bunuda kaç kere yaşadım denemeside bedava halil uçacak dedi ya şimdi shortlarımla daha bir rahat uyurum.
Birde grafik çizmiş yahu o grafiklere kalsak Yaşar Erdinç U100 ü 35,000 den geri çevirmişti buradan alınmaz satım zamanı bakın şu grafikler ne kadar da benzer deyip durmuştu en son işin içinden çıkamadı grafikleri MEVLANA ya bağladı .dng.dng
[IMG]http://i28.tinypic.com/2i75oav.png[/IMG]
de hadi yeter gayri..
[IMG]http://i31.tinypic.com/2n8saqd.png[/IMG]
bu da yeter diyo..
[URL="http://urlal.com/bn]"][IMG]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/9/6425.bmp[/IMG][/URL]
DJI 9565 günlük drenç var
fdjı 9569