Evet..Dana'nın kuyruğunun gerildiği noktaya geldik. Bakalım ikili dip mi olacak, yağlı ip mi olacak borsada...
Printable View
Evet..Dana'nın kuyruğunun gerildiği noktaya geldik. Bakalım ikili dip mi olacak, yağlı ip mi olacak borsada...
bu seferde dax ile manuple etmeye baslayacaklar gıbı goelıyor bana baksanıza sımdıden fdax artıya gectı
EN iyi mal alma yerleri 2 li tepe ne güzel mal verme yerleri de 2 li diplerdir. facia bekliorum
Bence yeni diplere gideceğiz ama 29500 den tepki gelmesi olası
[quote=torsion;62630]bu seferde dax ile manuple etmeye baslayacaklar gıbı goelıyor bana baksanıza sımdıden fdax artıya gectı[/quote]
F***DAX :)
Heksenim yiğidim çatalkaram :) Gördüm seni online... Bi proseksiyon pilan sal...
[QUOTE=Astatin;62634]Heksenim yiğidim çatalkaram :) Gördüm seni online... Bi proseksiyon pilan sal...[/QUOTE]
astatinim ekran cok bakamyorum dow futur artık onem yeresi 8246 .. ora asayasında yukarya potansı yok. eyer durum duzelmez vob 27600 yeresine goz dikti duryor.
amma onemli potans gordumu yazcayım..
bugün ee hadi bekleyeyim al sat yapmıyım dedim 750 deyken elim poz kapa longa gitti gitti geldi ama basmadım tuşa:) ne zaman beklemeye kalksam böyle oluor:)
[QUOTE=Vob Trader;62636]bugün ee hadi bekleyeyim al sat yapmıyım dedim 750 deyken elim poz kapa longa gitti gitti geldi ama basmadım tuşa:) ne zaman beklemeye kalksam böyle oluor:)[/QUOTE]
bende sistem dışı 800 den yarıyı kapattım..950 geri kısaldım...erken kısalmışız..
biraz önce 30200 dende flatladım hepsini..
bir bakalım neler oluyor.........
[QUOTE=Vob Trader;62636]bugün ee hadi bekleyeyim al sat yapmıyım dedim 750 deyken elim poz kapa longa gitti gitti geldi ama basmadım tuşa:) ne zaman beklemeye kalksam böyle oluor:)[/QUOTE]
bende 750 den stop yazmıstım stoplamısım :((
[QUOTE=hexen;62635]astatinim ekran cok bakamyorum dow futur artık onem yeresi 8246 .. ora asayasında yukarya potansı yok. eyer durum duzelmez vob 27600 yeresine goz dikti duryor.
amma onemli potans gordumu yazcayım..[/QUOTE]
dow futur 8246 üstesinde durar eyer bugun shorts ekmek yemez..
[QUOTE=mbm;62637]bende sistem dışı 800 den yarıyı kapattım..950 geri kısaldım...erken kısalmışız..
biraz önce 30200 dende flatladım hepsini..
bir bakalım neler oluyor.........[/QUOTE]
yerim böle işim dedim bastım piasa 050-075-100 çizdi sanırsam poz kapa long hala uzun devam:) sakinlik bana yararmıor action lazım:)