-
[QUOTE=SEYYAH;145213]gı bi sus...gı bi sus...get bebelerlen oyna sus açma şom ağzını gı...
LONG uz gı... kendini düşünme bizi düşün gı...
biz derken emortım ve kendim şahsen bizzat benden bahsediyorum...:::[/QUOTE]
gı niye long oldun kii..bütün ralliyi yedi..kıvrım kıvrım kıvranıyo vob görmüyomusun gı..valla yarın görümcem geliyo sabahtan kapamam lazım..ondan sonra çıksın olurmu gızz.. kıyamam valla..:)
-
oohh Dolarda artmış USD/TL%0,76 ya kadar gelmiş DOW da düşerse
YYTTTTLLL
Yorum Yok TeyTeyTeyTey LümüLümü Leyyyy
-
[quote=QUEEN;145204]pastada büyükler long ama biz düşüyoruz vade başından beri..nasıl yorumlamalı..[/quote]
büyükler bizim kadar kıvrak değiller 2007 zirvelerindede pastada çoğunluktaydılar. hele bir şelale başlasın bak nasıl stop oluyorlar işte o zaman onların stoplarıyla bir 10bin puan cebe girer
-
[IMG]http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/253913.jpg[/IMG]
İşimiz duaya kaldı selçuklu abi... Seyyah kanka yedik gapı, milli takım da golü yedi... üww...... :(:mad:üüü
-
selçuklu patron nereye kaçtın daha şelale şettirecektik:)
[IMG]http://i25.tinypic.com/rsgaj7.jpg[/IMG]
-
[B]Sen de fotoğraf işinde patronsun selçuklu patron, tebriksss.[/B]. :D
Şimdi bu boynuzları görünce çağrışım yaptı;
[B]DYHOL[/B]'ün takas bilgilerine baktım da..
- EFG'nin bugüne kadar sadece ve sadece 4 lotu varmış..
Şimdi sıkı durun.. Bugün ne yapmış? 1,123 maliyetle 9.097.111 lot açığa satış yapmış..
- MIRA 1,150 maliyetle 2.399.000 lot açığa satış yapmış.
Kapanış 1,06
[U]Bakalım önümüzdeki günlerde kaçtan geri alacaklar ![/U]
[COLOR=Red][B]Adamlar memleketimin içini boşaltacaklar neredeyse.. :mad:
Bu yüzden IMKB ve VOB'a gelen yabancılara HAYIRRRR..
[COLOR=SeaGreen]Fabrika vb. iş kurup istihdam yaratan, ürettiklerini özellikle ihraç eden yabancılara EVETTTT...[/COLOR]
[/B][/COLOR][quote=selçuklu;145176]yarın golümüzü atarız emortım patron merak etme .. quenn patrona bakma sen .. .boks.
manşeti atacam ben dowa saat dokuzbuçuk gibi bej kitabı açacam ..
ahanda boğa.. .. martoniki patron nasıl fotoğraf iyi çekmiş miyim .. ?? :D:D:D
[URL="http://img43.imageshack.us/i/bull9.jpg/"][IMG]http://img43.imageshack.us/img43/8199/bull9.jpg[/IMG][/URL][/quote]
-
[quote=enorton;145217][IMG]http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/253913.jpg[/IMG]
İşimiz duaya kaldı selçuklu abi... Seyyah kanka yedik gapı, milli takım da golü yedi... üww...... :(:mad:üüü[/quote]
3 kulhu bi elham okuyalım hemen...hatta 6 kulhu iki elham daha etkili olur :o
valla emortım çok kafam bozuk gülüyoz gırgır şamata filan ama 24 ağutostan sonrasını ne sen bana sor ne de ben sana söölim kardeşim...berbat ötesi...en çok üzüldüğüm ise hepsinin sistem zararı olması...vallahi kendim tek trade yapmadım...çok gitti elim fakat müdahale etmedim.poza girişlerden sonra ters sinyali beklemeksizin take profit yapsam amuduyla götürmüştüm.yapmadım...en basiti son 2 poz hemen sıcak sıcak ikiside 500 er puan bırakıyordu almadım...1 günde 1000 puan hemide böyle rezil piyasada...
lem 2 dene k_çı kırık sistem koduna milyarları bağladık o da bizi hallaç pamuğuna çevirdi...
-
[quote=YAVUZHAN;145177]biri dow u durdursun :)[/quote]
Ayıpsın Yavuzhan patron.. Çektim dizginleri.. Sağa çekti, dış kulvara üwwww... :::
-
-
[QUOTE=SEYYAH;145220]3 kulhu bi elham okuyalım hemen...hatta 6 kulhu iki elham daha etkili olur :o
valla emortım çok kafam bozuk gülüyoz gırgır şamata filan ama 24 ağutostan sonrasını ne sen bana sor ne de ben sana söölim kardeşim...berbat ötesi...en çok üzüldüğüm ise hepsinin sistem zararı olması...vallahi kendim tek trade yapmadım...çok gitti elim fakat müdahale etmedim.poza girişlerden sonra ters sinyali beklemeksizin take profit yapsam amuduyla götürmüştüm.yapmadım...en basiti son 2 poz hemen sıcak sıcak ikiside 500 er puan bırakıyordu almadım...1 günde 1000 puan hemide böyle rezil piyasada...
lem 2 dene k_çı kırık sistem koduna milyarları bağladık o da bizi hallaç pamuğuna çevirdi...[/QUOTE]
Abi saatlik bile al verdi bende... Saatlik satta kalsaydı yine düşünürdüm de, neyse daha kapanmasına çok var... Hem futurelar var...
-
[quote=Astatin;145222]pu var depcek üüwww[/quote]
evet 1-2-3-4-5 yaptı lem 5 dk lıkta şimdi a-b-c yapacak ve yine düşecek...
yidik ayvayı...
inşallah yannış saymışımdır...
-
[B]Fed findings indicate recession may be over; Fed says most of US stabilizing or improving[/B]
* By Jeannine Aversa, AP Economics Writer
* On Wednesday September 9, 2009, 2:35 pm EDT
WASHINGTON (AP) -- Economic activity is stabilizing or improving in the vast majority of the country, according to a government survey released Wednesday. The findings indicate that the worst recession since the 1930s may be over.
The Federal Reserve's snapshot of economic conditions backs predictions by Fed Chairman Ben Bernanke and most other analysts that the economy has started to grow once again in the current quarter.
In the new survey, all but one of the Fed's 12 regions indicated that economic activity was "stable," showed "signs of stabilization" or had "firmed." The one exception was the St. Louis region, which continued to report that the pace of decline in economic activity appeared to be "moderating."
Looking ahead, businesses in most Fed regions said they were "cautiously positive" about the economic outlook.
The assessments of businesses on the front lines of the economy was brighter than those they provided for the previous Fed report in late July. At that time, most regions said the recession was easing its grip and some of them reported signs that activity was leveling off.
In Wednesday's survey, the Dallas region indicated that economic activity had "firmed." The Fed regions of Boston, Cleveland, Philadelphia, Richmond and San Francisco mentioned "signs of improvement." The Atlanta, Chicago, Kansas City, Minneapolis and New York regions described activity as "stable or showing signs of stabilization."
Analysts predict the economy is growing in the current July-September quarter at anywhere between 3 and 4 percent.
Most of that growth should come from more spending from businesses, which had slashed investments -- often by double-digits -- during the recession.
Consumer spending, however, is expected to turn up only because of the binge-buying of automobiles generated by the short-lived Cash-for-Clunkers program. Buyers were given cash rebates to trade in less efficient gas guzzlers.
The Fed's survey found that the majority of regions did report that the government's clunkers program "boosted traffic and sales." But aside from brisk businesses at auto dealerships, other merchants struggled. Consumer spending remained "soft" in most Fed regions.
Manufacturing, meanwhile, reported "modest" improvements. Residential real-estate markets, which were clobbered during the downturn, also flashed signs of improvements. But the commercial real-estate market continued to be a drag in most markets.
-
[QUOTE=SEYYAH;145220]3 kulhu bi elham okuyalım hemen...hatta 6 kulhu iki elham daha etkili olur :o
lem 2 dene k_çı kırık sistem koduna milyarları bağladık o da bizi hallaç pamuğuna çevirdi...[/QUOTE]
valla ben sisteme uyamıyorum..karı gördümmü yapıştırıyorum gözüne..az zararla kurtarmaya çalışıyorum..az maz yaptım bişyler ..fortföy tatilden bu yana %50 arttı..şükür yarabbim..ama çok güvenmemek lazım..gece kalıyorz ya işte sakat durum burda..
-
Dow'dada lale devri bitiyomu ne?
-
En azından sistemin kendisine milyarlar bağlamadın :D
-
dow tobo yaptı üüüü...tepebilir..bi saat var...herşey olabülü...
-
[QUOTE=QUEEN;145195]bişeyi de düşünerek yapsınlar şu memlekette..altyapı sorununu çözememişsin daha.. hemde istanbulda ..ne deseler boş..icraat yok işte..normal bi yağmurda bile kriz çıkıyo memlekette..biraz fazla yağınca afet oldu ya..olmayacak işler hep burda..:confused:üüüüüü[/QUOTE]
[url]http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/12440323.asp?yazarid=249&gid=61[/url]
-
[quote=VOBiX;145228]En azından sistemin kendisine milyarlar bağlamadın :D[/quote]
he valla o zaman süper olurdu...hem para bayıl hemde sana para keybettirsin...:..:
-
Yaa bi Jerfin kızımız vardı nereye gitti o . Gören bilen varmı?
-
daha manşetlemedim .. gardımı alıyorum .. son yarım saat manşetleyecem .boks..boks..boks. ..
şövalye patron daha şelale başlamadı bence .. böyle şelale düşüşü olmaz olsun .. üüü ..
-
9530 fdc smaç yeresi..geçerse..tepede yine..
-
enorton..o bej kitabe miydi..
-
[QUOTE=QUEEN;145234]9530 fdc smaç yeresi..geçerse..tepede yine..[/QUOTE]
Dow aynı bizim milli takım gibi, 1-0 öndeydi ama berabere oldu ve beraberlik yetmiyor :(
-
Hay allah bütün gün evde oturmaktan beynim karışmış. Saat 23.00 olmuş diye şartlanmışım. Bide baktım dowda hala işlem oluyor.kuvin tobo demese ayılmıycam hala.
-
[QUOTE=QUEEN;145235]enorton..o bej kitabe miydi..[/QUOTE]
Evet başka açıklama yok yahoo finance da
[url]http://finance.yahoo.com/[/url]
-
[quote=selçuklu;145233]daha manşetlemedim .. gardımı alıyorum .. son yarım saat manşetleyecem .boks..boks..boks. ..
şövalye patron daha şelale başlamadı bence .. böyle şelale düşüşü olmaz olsun .. üüü ..[/quote]
patron rallide çok iginç başlamıştı bu dalganın kökü böyle idare edeceksin artık kopar yakında eli kulağında ben imkb100de önce 38 sonra 35 bin bekliyorum oradan tepki gelir
daha kışa hazırlık yapması gerekir ayuların.heyk
-
Don 't be afraid !
bu da 09.09.09 anısına yeni avatarım.. hayırlı olsun.. :D
üwww deyip korkanlar sağ ayağının baLparmağını oynasın.. :..:
not:fotoğraftaki zat-ı şahane bizzat benim :::
-
%50 geri aldı her an başlayabilirler gömmeye...
-
[QUOTE=SEYYAH;145241]%50 geri aldı her an başlayabilirler gömmeye...[/QUOTE]
ne güzel gonuşuyosun gızz..:)
-
[QUOTE=martoniki;145240]bu da 09.09.09 anısına yeni avatarım.. hayırlı olsun.. :D
not:fotoğraftaki zat-ı şahane bizzat benim :::[/QUOTE]
Aa iftira etme kendine. Yakın çekim yapmasan çokta sempatikmişsin. Tavsiye edebileceğim bir tipsin yani..kom
-
[quote=QUEEN;145242]ne güzel gonuşuyosun gızz..:)[/quote]
gı bi sus diyom gı...saçını başını yolarım gı senin ahıllı ol gı .dng
alıyorlar hahahahah :::
şimdide veriyollar...
-
[quote=parderi;145243]Aa iftira etme kendine. Yakın çekim yapmasan çokta sempatikmişsin. Tavsiye edebileceğim bir tipsin yani..kom[/quote]
Fotodaki hiddetim aga'yadır. Kaç gündür maymuna çevirdi bizi :D
-
Yüzyılın ikinci analizini de yapıyorum ağalar... Biz bosnayı yenersek yarın artı gap, yenilirsek ya da berabere kalırsak eksi gap var... 20 dk sonra belli olacak yani...
-
[quote=enorton;145246]Yüzyılın ikinci analizini de yapıyorum ağalar... Biz bosnayı yenersek yarın artı gap, yenilirsek ya da berabere kalırsak eksi gap var... 20 dk sonra belli olacak yani...[/quote]
yenilirsek veya berabere biterse dünya kupası hayal mi oluyor?
-
[QUOTE=SEYYAH;145247]yenilirsek veya berabere biterse dünya kupası hayal mi oluyor?[/QUOTE]
yenilirsek tamamen bitiyor, berabere kalırsak hayal :D
-
[QUOTE=sovalye;145239]patron rallide çok iginç başlamıştı bu dalganın kökü böyle idare edeceksin artık kopar yakında eli kulağında ben imkb100de önce 38 sonra 35 bin bekliyorum oradan tepki gelir
daha kışa hazırlık yapması gerekir ayuların.heyk[/QUOTE]
çıkarken böyle çıkmıyordu meret .. düşerken uyuzlaştı ... kopacaksa kopsun şövalye patron .. yeni tepe olmasa bile alçalan bi tepe bekliyorum ben ..
böyle düşersede jübilemi yaparım artık .. hayırlısı .. :):)
-
[QUOTE=martoniki;145240]bu da 09.09.09 anısına yeni avatarım.. hayırlı olsun.. :D
not:fotoğraftaki zat-ı şahane bizzat benim :::[/QUOTE]
hayırlı uğurlu olsun martoniki patron .. :D:D
-
[quote=enorton;145248]yenilirsek tamamen bitiyor, berabere kalırsak hayal :D[/quote]
imparatore terim'e yol verirler herhal diye düşünüyorum dünya kupası yatarsa...
ben olsam çoktan yollamıştım bu adamı hatta kontratını yenilemezdim.teşekkür eder gülü gülü derdim...
ama ben federation başkanı değilim :D
-
[QUOTE=SEYYAH;145244]gı bi sus diyom gı...saçını başını yolarım gı senin ahıllı ol gı .dng
alıyorlar hahahahah :::
şimdide veriyollar...[/QUOTE]
ne biçin saymışın ..manşet iyimiş..üüüww....bizide maymun etti bu dow hee..
-
F.T. yüzünden milli takımdan soğudum desem yeridir..
Ersun hocayı Torinolu Şaban yüzünden hiç ettiler..
Dünya 3.sü olmuş (Awrıpa takımı ile oynamadan) milli takım elemeler de bile zorlanır.. way anasını.. üüü