[quote=QUEEN;145252]ne biçin saymışın ..manşet iyimiş..üüüww[/quote]
pardon apla tersten saymışım gı :p
tepe geçilmediği sürece sayım doğrudur.o gader!
Printable View
[quote=QUEEN;145252]ne biçin saymışın ..manşet iyimiş..üüüww[/quote]
pardon apla tersten saymışım gı :p
tepe geçilmediği sürece sayım doğrudur.o gader!
[QUOTE=QUEEN;145252]ne biçin saymışın ..manşet iyimiş..üüüww[/QUOTE]
çok sert smaç patlattın quenn patron .. zor manşetledim .. ...boks..boks.
[QUOTE=SEYYAH;145254]pardon apla tersten saymışım gı :p
tepe geçilmediği sürece sayım doğrudur.o gader![/QUOTE]
iyi future düşer o zaman..o daha güzel..:rolleyes:
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]05.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.050[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]06.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.425[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]09.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.150[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]10.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.425[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]11.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.325[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]12.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.825[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]13.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.700[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]16.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.675[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]17.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.350[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]18.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.350[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]19.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]30.150[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]20.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]30.300[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]23.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]31.425[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]24.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]31.725[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]25.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]32.250[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]26.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]31.975[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]27.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]32.150[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]30.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]31.375[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]31.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]32.100[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]1.Nisan [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]32.775[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
selçuklu bak böyle uyuzca başlamış
bunlar gün sonu kapanış rakamaları
sonra kopmuş...
Yaa Queen Allah aşkına şu kafanı sabitle artık. Vallah başım döndü artık ekrana bakamıyorum. Lütfen.
[QUOTE=enorton;145246]Yüzyılın ikinci analizini de yapıyorum ağalar... Biz bosnayı yenersek yarın artı gap, yenilirsek ya da berabere kalırsak eksi gap var... 20 dk sonra belli olacak yani...[/QUOTE]
Yarın eksi gap var üwww üüü
[quote=selçuklu;145255]çok sert smaç patlattın quenn [COLOR=Red][U][B]patron[/B][/U][U][B]içe[/B][/U][/COLOR] .. zor manşetledim .. ...boks..boks.[/quote]
Bir zamanlar çok ARZU'lu bir bayan voleybol milli takımımız vardı..
Benle yaşıt veya büyük olanlar hatırlar belki..
Arzu Can, Arzu Savaş, Arzu Göllü.. Ne muhteşem üçlüydüler üwwwww :..:
[QUOTE=sovalye;145257][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]05.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.050[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]06.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.425[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]09.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.150[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]10.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.425[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]11.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.325[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]12.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.825[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]13.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.700[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]16.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.675[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]17.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.350[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]18.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]29.350[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]19.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]30.150[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]20.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]30.300[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]23.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]31.425[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]24.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]31.725[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]25.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]32.250[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]26.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]31.975[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]27.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]32.150[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]30.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]31.375[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]31.Mart [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]32.100[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#666699]1.Nisan [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff]32.775[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
selçuklu bak böyle uyuzca başlamış
bunlar gün sonu kapanış rakamaları
sonra kopmuş...[/QUOTE]
Abi mart ayını hatırlıyorum ama o zaman sistemler iyi kazandırmıştı şimdi sistemler iflas...
cümleten iyi geceler ..erken yatacam biraz .. atın üstünde yorulduk .. .uyk.uyk
[QUOTE=martoniki;145260]Bir zamanlar çok ARZU'lu bir bayan voleybol milli takımımız vardı..
Arzu Can, Arzu Savaş, Arzu Göllü.. Ne muhteşem üçlüydüler üwwwww :..:[/QUOTE]
arzu göllüyü iyi tanırım..eczacıbaşından..çok maç yaptık..ama hep yenildikk..ozamanlar onlar şampiyondu..
bu kapanış kimseyi üzmez..future ola hayrola..sabah görümcem gelcek yuaw bakamayacağım..ne yapsam..
dolar neden çıkıyor..bilen varmı..
Abi sel olmuş, millet ölmüş. Bir sürü şirketin malları telef olmuş bu sırada bazı leş kargaları da toplanmış yağma yapıyor... Şaka gibi değil mi, plazma bile yakalayan olmuş... şuanda skyturk u izliyorum tam bir rezalet... Türkiye bu hale geldi, malesef onur gurur iki paralık oldu... Sadakaya ve yardıma alıştırılan milleti sonu işte... Sadaka kültürümüzde vardır diyenlere ithaf olunur... Millet arabaların içinde can çekişirken, kurtarılmayı beklerken diğerleri de porselen tabak, ütü vs. topluyor selde... Hem de 3-5 çapulcu değil, yaşlı başlı adamlar kadınlar...
[QUOTE=enorton;145266]Abi sel olmuş, millet ölmüş. Bir sürü şirketin malları telef olmuş bu sırada bazı leş kargaları da toplanmış yağma yapıyor... Şaka gibi değil mi, plazma bile yakalayan olmuş... şuanda skyturk u izliyorum tam bir rezalet... Türkiye bu hale geldi, malesef onur gurur iki paralık oldu... Sadakaya ve yardıma alıştırılan milleti sonu işte... Sadaka kültürümüzde vardır diyenlere ithaf olunur... Millet arabaların içinde can çekişirken, kurtarılmayı beklerken diğerleri de porselen tabak, ütü vs. topluyor selde... Hem de 3-5 çapulcu değil, yaşlı başlı adamlar kadınlar...[/QUOTE]
evet insan utanıyo..üüü
Bizim şu finans sorumlusu IMF li bıyıklı yabancı genel müdür amcaya bi daha sorucam. Ayıp olucak ama..
Dow un 11 bini bizim de ,U100 50 bini görmeme ihtimali var mıymış )
[QUOTE=martoniki;145245]Fotodaki hiddetim aga'yadır. Kaç gündür maymuna çevirdi bizi :D[/QUOTE]
[QUOTE=martoniki;145260]Bir zamanlar çok ARZU'lu bir bayan voleybol milli takımımız vardı..
Arzu Can, Arzu Savaş, Arzu Göllü.. Ne muhteşem üçlüydüler üwwwww :..:[/QUOTE]
resimdeki abi senmisin abi ::: çokh sanatsal bi yüz ifaden var gayri.
sevinç hüzün aşk vsvs herbişeyi aynı anda yansıtabiliyosun resminşayne :::
gece vakti beni güldürdün yazına sağlık, bi zamanlar ben de Halil'i izleyip terse oynardım ta ki kaybolana dek bi de az sonra 5 dk sonra demesi yok mu sanki borsanın AĞA SI O...
ahanda analiz ::: shortcuları sevindirecek longcuları bi sure daha uzecek bisey ama amator olarak yorum yapmak istedi canım :)
IMKB30 spot günlük verilere bakıldığı vakit altakı ıkı ındıkatorumuz ne ara kesismişşe kırmızı çizgi yönü hareket yönünü belirlemiş.. ikinci bir kesişmeye kadarda bu yonu korumus. son kesişmeden sonra düşüş başlıyore ve paralelel olarak devam ediyorlar.. bu durumda düşüş devam edecek gorunuyor.
longcular için iyi haberimiz ise çizgiler cok yakın ve keşişme sonrası hareket yukarı olacak gibi gorunuyor kırmızı zaten dip seviyelerde ki bu bize yukselişin yakın oldugunu gosteriyor. üj vakte kadar fıllayacaz desek yeridir. ama şimdilik düşüş konusu devam edecek (tam falcı gibi oldu paso ümit paso ümit )
kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir , kelin ilacı olsa başına sürer , yarın bigun " yok ben para kaybettim " , " aman senı dınledım bittim" demeyun :::::::::
[quote=martoniki;145260]Bir zamanlar çok ARZU'lu bir bayan voleybol milli takımımız vardı..
Arzu Can, Arzu Savaş, Arzu Göllü.. Ne muhteşem üçlüydüler üwwwww :..:[/quote]
Arzu Göllü' nün ...::: hastaydım ben.. Daha küçüktüm o zamanlar :))
1 ve 2 durumları ne kadar da benziyor.. Indikatörlere dikkat...
Bakalım ne yapacak..
Ama bu sefer farklı olacak diyor BÖYYÜK resim..
Ve şunuda ekliyor. Genede inatla yukarı yaparsam.. Aha oradaki çizgiyi geçemem ve .... düden OLUR..
Oyacağım bunları..
Bu sebeple.. Şortları -yakın stopla- taşımakta fayda görüyorum..
1.Medyada Doğan Holdingin yerini zaman ve süreç içinde Ciner Grp. alacak gibi görünüyor,
2.Piyasalarda esas yönün bonocullarca (bankalar) çizildiği kanısındayım.Borsaların her türlüsü (vob-spot) algılamaları pozitif yönde etkiliyerek mevcut durumu desteklemekte, M.B. son günlerin baş aktörü, Para Piyasası Kurulu kararlarlarıyla gündemi oluşturuyor; kanun gereği Hazinemiz ne yazıkki M.B. den direk olarak boçlanamıyor, aradaki yerli ve yabancı (zaten çoğu yabancılarla ortak) kuruluşlar İNDİREGANDİ' ye devam ediyorlar, sanki cennet, öyleki kaynağı belirsiz 18 milyar USD miz bile oldu.Bu para neredeyse IMF nin yapacağı yardıma yakın (krizi teğet geçirtecek bize!).Diğer yandan bankacılık sektörü %35 karla yıldız sektör ve Endex sin ağırlıklı senetleri onlarda,
3.Güncel meselelerde hükümetçe hayır yok.(Demokratik açılım, Ermeni sınırının açılması, Güney sınırının satılması, patrikhane v.s)Bu konular dışarıdan yatırım yapan yabancıları cesaretlendiriyor ve kulaklarına hoş geliyor,
4.IMF hikayesinin daha bir süre gündemde bu haliyle kalacağını (el sıkışıp imzalamamak hali) düşünüyorum.Faydalarına gelince bu haliyle T.L. yi ipten aldı 1, iş uzadıkça USD kuru görece güzel 1.50 leri koruyor 2, M.B. USD ye müdahaleden kurtuluyor 3, Ödemeler Dengesini ihracat yönünde koruyarak Cari açığa azaltıcı etki yapıyor 4, İmzalanacakmış gibi yapıp tatlı Bono faizlerini düşürerek İNDİREGANDİ ye olanak sağlıyor 5, Enflasyonu düşürücü etki yapıyor 6, v.s.Yani lafın kısası bu hikaye kum saati gibi çalışıyor.İstediğiniz zaman ters çevrip yolunuza devam edersiniz.Düşünsenize imzalamaz gibi yapıyorsunuz hop siyasi prestij, imzalar gibi yapıyorsunuz yine siyasi prestij, altın yumurtluyan tavuk!Demeki bu konuda sırası ve zamanı gelince istediğiniz gibi hareket edersiniz.Birde bu zamana kadar imzalandığını düşünelim, Türkiye IMF den almış olduğu kaynağı (20, 30 milyar USD her neyse) ertelenmiş taleple çoktan peşin olarak geriye ödemiş ve aldığı boçta yanına kar kalmıştı(bi şey diyecektim ama), oldumu sana prestij kaybı, borsa çoktan inişe geçmişti bile.Düşünsenize bütün dünyada dolar tepetaklakken sen 20, 30 milyar usd alıp kriz ortamında zaten 1.50 lerde düşmemek için zor tutulan USD nin yanına 20,30 milyar kardeş daha koyuyorsun.Krizin nimeti olan cari açıktaki daralma bir anda tersine hortluyor, ertelenen talep eflasyonu azdırıyor ve siyasi prestij mütakip senelerde borç hortladı diye büyük yara alıyor.Demekki bu işin şimdilik sırası deyil.Yardım el altından yapıldı bile Net Hata noksan 18.000 usd diyor bilinmeyen, bilinenleri biz zaten SHORT luyoruz ve LONG luyoruz.
4.Eski borsacılar bilirler, öncesinde 2000, 3000 puanda olan İ.M.K.B endex si, 20.000 puana kadar yükselmiş; borsa 2000 yılı ocağının 2.haftasında 20.000 den düşüşle 13.000 puana kadar gerilemiş ve yine aynı yılın Nisan ayında tekrar 20.000 puana kadar bir ''V'' Formasyonu ile çıkmıştı.Bu günkü mevcut durum malumunuz bunu çok yakından teyit etmektedir, ülke doldur boşalta çok müsait bunu hepimiz iyi biliyoruz,
5.Malumunuz hepimizin algılamaları ve ayarları bozulduğundan (oynandığından) yön tayini yapamamaktayız.(29.000 den aldım ve aldırdım taş çatlar 41-43000 puan dedim, biraz yaklaşınca en çok 55.000 ama asla 62.000 demedim)Bunu okuduğumuz forumlardanda çıkarmaktayız.Zaten bu yüzden insanlar VOP ta ruhunu makinelere bırakıp sistem sistem diye bağırmaktalar.Yön çift olunca endişe katsayısı artmakta, marjlar daralmış 100, 200 puanlar nimet olmuş durumda,
Öyleyse mevcut siyasi meselelere siyasi irade tarafından hayır denmedikçe (3.madde neşeyi bozar), faizden havadan para kazanma süreci devam ettikçe, uluslar arası arenada dolar tepetaklak oldukça, EUR-USD 1.5690 a (haftalık grf) kadar gazı yedikçe ve ve şu anlarda IMF ile anlaşma imzalanmadıkça (yalnız burada 70 milyarlık butçe açığı korkutucu boyutta gaz elektirik ve ilacla ne kadar idare ederler bilinmez), gözümüz ve kulağımız FED faiz kararlarında olarak yola devam al sana al - sat sistemi!
[quote=enorton;145115]Evet evet bence de final bugündü, olay bitti... Sazan abi long dedi, fxci abi long dedi. Gerçi sonradan şelale falan dedi ama arada o da sapıtabilir... :D Yarın direk 58000 açarız bence... :::
Bi de bıcırık AL daysa o zaman kesin 1000 puan gap olur 58300 de açabiliriz... Vobix bıcırık plz...[/quote]
15 dk'lık Xu100 grafiği'ne göre Long didim ama seanslık xu030 grafiği , SAT der. Büyük resim aşağı, küçük resim yukarı gösteriyor. Long'ları düşüşün %50-61'i arasında nakte çevirmek lazımdır. Yani kısa vade yukarı, orta-uzun vade aşağı bekliyorum.
[quote=Astatin;145074]ver tabana vr tabana..o dj 530 a değidiğinde buraya basılan 4 kademe varya.....o 4 kademenin ciğerini yiyeyim :)[/quote]
Üwwwww ... O 4 kademenin **. Emortım, yaz petrım ilk mesajımı..üwwwww
[quote=sazan;145277]15 dk'lık Xu100 grafiği'ne göre Long didim ama seanslık xu030 grafiği , SAT der. Büyük resim aşağı, küçük resim yukarı gösteriyor. Long'ları düşüşün %50-61'i arasında nakte çevirmek lazımdır. [COLOR=red]Yani kısa vade yukarı, orta-uzun vade[/COLOR] aşağı bekliyorum.[/quote]
Bunların yerini değiştiremezmiyiz...kısa aşağı orta-vade yukarı olsa...olmaz mı...... bir kontrat çalışır helalinden..üwwwwww....kısa vadede yatay da olur...üwwwwwww...
ASTATIN (01.06.2005 - 09.09.2009) (Hüvel Baki).
hatta bir hristiyan açılımı yapayım.
ASTATIN (06.01.2005-09.09.2009) (R.I.P.)
üwwwwww...lem birde full şort girdik **...:..::..:
günaydın,kolay gelsin !
[quote=Astatin;145279]Bunların yerini değiştiremezmiyiz...kısa aşağı orta-vade yukarı olsa...olmaz mı...... bir kontrat çalışır helalinden..üwwwwww....kısa vadede yatay da olur...üwwwwwww...
ASTATIN (01.06.2005 - 09.09.2009) (Hüvel Baki).
hatta bir hristiyan açılımı yapayım.
ASTATIN (06.01.2005-09.09.2009) (R.I.P.)
üwwwwww...lem birde full şort girdik **...:..::..:[/quote]
çok karamsar gördüm seni astatin,bence fazla yukardan başlayamaz.
hüvel bakilik bi durum yok bence..
[quote=YAVUZHAN;145281]çok karamsar gördüm seni astatin,bence fazla yukardan başlayamaz.
hüvel bakilik bi durum yok bence..[/quote]
FDJ vob kapanışına göre +51 puan yavuzhan..:cool:...he valla huvel baki olmayız da sabah geyiğimizi yapayım dedim...500 açar...üwww
çok veri var..önemli..c baykuş cistem 57475 üstü long der..asti bizi kesecekler..
iyice bastırıyo.. hayvan fdj..
PIYASALARA ILISKIN BEKLENTILER (MEKSA YATIRIM)
KRITIK SEVIYELER
SATIS BASKILI BIR ACILISIN ARDINDAN 44300 SEVIYELERINDE PIYASANIN
DENGELENMESINI BEKLEMEKTEYIZ. BANKA HISSELERINDE TEPKILERIN GELMESI
DURUMUNDA ENDEKSTE DE SICRAMA GORULEBILIR. 44300 BUGUN ICIN KRITIK
DESTEK NOKTASI OLURKEN, KIRILMASI DURUMUNDA 43200 SEVIYESI GUNDEME GELEBILIR.
BUGUN 2NCI CEYREK BUYUME RAKAMLARI (10:00), TEMMUZ AYI CARI DENGE VERILERI
(17:00) VE AGUSTOS AYI KAPASITE KULLANIM ORANLARI ACIKLANACAK. DISARIDA
ISE INGILTERE MERKEZ BANKASI FAIZ TOPLANTISI (14:00) BULUNUYOR.
MEKSA YATIRIM MENKUL DEGERLER A.S.
ARASTIRMA BOLUMU
[url]WWW.MEKSAYATIRIM.COM.TR[/url]
**RAPORUN TAMAMI EKTEKI DOSYADA BULUNMAKTADIR***
* * *
U Y A R I
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
-MATRIKS-
bu nası yorumm
[quote=Astatin;145282]FDJ vob kapanışına göre +51 puan yavuzhan..:cool:...he valla huvel baki olmayız da sabah geyiğimizi yapayım dedim...500 açar...üwww[/quote]
Takma kafanı Hocam AGA ne 51 puanları yedi bu düşüşte isterse bunuda yer dışarıya bakıpda poz açsak 5000 puana yakın bu düşüşte şimdiye 5 kere batmıştık.
Bizde misler gibi tabana basılmış Doğanlar var dün alıcı gelince nasıl bastılarsa bugünde bir güzellik yaparlar, IMF heyetide gelmiyormuş arada mail atanda yok 13 milyar dolar aldık diye
Halil çıkış olacak dediyse ben rahatım :::::::::
günaydın
günaydın..
[quote=QUEEN;145283]çok veri var..önemli..c baykuş cistem 57475 üstü long der..asti bizi kesecekler..[/quote]
gı yannış saymışım gı özür dilerim :p
bişey olmaz fotföyü yarıma katlamışsın.sorun deel az gapten bişey olmaz.zati gap olsa bile devam edip etmeyeceği meçhul gı üüü
[QUOTE=SEYYAH;145288]gı yannış saymışım gı özür dilerim :p
bişey olmaz fotföyü yarıma katlamışsın.sorun deel az gapten bişey olmaz.zati gap olsa bile devam etmeyeceği meçhul gı üüü[/QUOTE]
500 longlayacaktım gız..bekliyimmi..
[quote=QUEEN;145289]500 longlayacaktım gız..[B]bekliyimmi[/B]..[/quote]
tam adımına sordun :::
gı ben sağlıklı bakamıyore zarar yazdım son zamanlarda yorum filan yapamıyore...:o
[QUOTE=SEYYAH;145290]tam adımına sordun :::
gı ben sağlıklı bakamıyore zarar yazdım son zamanlarda yorum filan yapamıyore...:o[/QUOTE]
hheee sayamıyonda..de get...dng
[quote=QUEEN;145289]500 longlayacaktım gız..bekliyimmi..[/quote]
sisteme uy uy uy uy...:)
[QUOTE=Astatin;145278]Üwwwww ... O 4 kademenin **. Emortım, yaz petrım ilk mesajımı..üwwwww[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;145278]Ulan dün sistem 57.100 den AL vermişti, alsana Asti üwww Yedik 1000 puan gapı, histemin...[/QUOTE]
Günaydın herkese :D