la yuharıdaki emirleri silmiyorlar bunnar.tırı vırı bi açılış mı olcaktır nedir?
Printable View
la yuharıdaki emirleri silmiyorlar bunnar.tırı vırı bi açılış mı olcaktır nedir?
[quote=enorton;145293]Günaydın herkese :D[/quote]
abartma abartma..1000 puan he....dng
[QUOTE=SEYYAH;145294]la yuharıdaki emirleri silmiyorlar bunnar.tırı vırı bi açılış mı olcaktır nedir?[/QUOTE]
valla imfden korkuyorm çifte zarara olmasın..
Vay vay vay.. DOW F ya bak..... Bıyıklı yabancı dostum ne kadar da doğru söylemiş..
Ne olursa olsun 57800 görürüz bugün. [B]Geceye flat girdim...[/B]
[B][U]Ulusal 100 endeks 45000 geçerse alıcam. Yoksa yükseklerden shortluycam...[/U][/B]
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....VOB da son 1 ayda long pozisyon açanlar hakkında Ergenekon soruşturması kapasmaında soruşturma açıldı...üwwwwwwww...yemedi dimi...yok yemez tabi :) :)
U30 dünkü kapanışı 56614 yahu %1 artsa 57180+500 de makas koyun = 57680+20 de benden = 57700
el insaf nerden çıkardınız 1000 puanı yahu 58000 i geçsin kırsın gitsin amenna yoksa bugün spot eksi açarsa Boğa katliamı olur
Jani üstat daha uykusundan bile kalkmamış şimdi burda olsa tam mal basılacak gün derdi. Her yer yemyeşil VOB düne göre 1000 puanlık makasda yapmış AGA nerdesin duy sesimi hazır alıcı varken bas basabildiğin kadar bak bir daha bulamazsınnn haaaaa :):):)
atinalılar romalılar 57550 short actım gonul rahatlıgıyla longlayabılırsınız :)
BU SABAH 10:00’DA 2. CEYREK GSYH RAKAMLARI açıklanacak dikkat..
. Satış yiyebiliriz.
Dow future da aşağılara gelicek. Açılışının tersine bitiriyor günü hep. [U]İçimden Shortlamak geçiyor ama. [/U]
Bekliyecem bu sefer sabırlı davranıcam. 57700- 57800 aralığını bekliycem...
750 üzerinde saatlik kapanış olmadığı sürece şortumutlar korunabilir...aksi takdirde baya bi aksi takdir olur ..
[IMG]http://i27.tinypic.com/20ro31j.jpg[/IMG]
57750 - 58100 seviyeleri ciddi direnç,bu seviyeler aşılmadan piyasa zayıf kalmaya devam edecektir diye düşünüyorum.
bu arada dünden long kalan azınlığa tebrikler,azınlık her zaman kazanıyor :)
dün enerton selçukluya forumlarda hiç long kalan yok demişti,bende sevinmen lazım demiştim :)
altın kural 108 çalıştı yine :)
[quote=stonhand;145299]U30 dünkü kapanışı 56614 yahu %1 artsa 57180+500 de makas koyun = 57680+20 de benden = 57700
el insaf nerden çıkardınız 1000 puanı yahu 58000 i geçsin kırsın gitsin amenna yoksa bugün spot eksi açarsa Boğa katliamı olur[/quote]
Herkese günaydın....
Bravo Dr. Ston...tam isabet...
doğanlar nasıl başlayacak bakalım ?
[quote=stonhand;145300]Jani üstat daha uykusundan bile kalkmamış şimdi burda olsa tam mal basılacak gün derdi. Her yer yemyeşil VOB düne göre [U]1000 puanlık makasda yapmış AGA nerdesin[/U] duy sesimi hazır alıcı varken bas basabildiğin kadar bak bir daha bulamazsınnn haaaaa :):):)[/quote]
[U]Makasa çok güvenmeyin.[/U] Agam zaten yükseleceğini bildiği için bizi shortlatmak için + 1000 puan makas yukardan alabiliyor. O kapasite var.... Yoksa düşecek olsa pahalıdan alır mı agam. ? İşini bilir.. İşini bildiği için aga olmuştur..
dünden kalan 57200 longlarla arkaya yaslanmaya devam bugünden itibaren yukarıya yeni bir ralli bekliyorum
bana göre doganlar ın dibi buralar..dün oluşan hacim patlamasına göre konuşuyorum..
dyholden 2.000 lot alacagım..
Ya FDOW bu kadar yüksek olmasa burdan alır 57800 den shortlar ( 57800 her halükardan görmemiz lazım ) 250 pivan bi çıtır yapardım amaaa
FDOW düşcek o beni korkutuyor.. O yüzden yapamıyorum
FDOW 9590 geçmesi çok zor.. Şimdiden geçirtmezler..
FDAX a ve FDJ e pek bi duyarsız kaldık kapatan..motor yağmı yakmaya başladı ne
apka yine bir mesaj sildi..ne yazıyodu acaba
[QUOTE=Astatin;145313]apka yine bir mesaj sildi..ne yazıyodu acaba[/QUOTE]
1.08 den 2.000 lot dyhol mallandım..dyhol tavan olsun
hobaaaaa
sabah sabah 200 puan agamdan hediye :) flate dönüş
EMORTIM PETRIM,
Sabahki o mesajı sil patron..yanlışlıkla yazdın herhalde :)
Virrr küsküyüü virrrrrr...
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/10/1679.bmp[/img][/url]
Günaydın bol kazançlar benim sistem dün akşamdan shorta sabah 57550 shortladım.
long devam..sistem sat derse acımam..
Günaydın millet uzun devam
cumadan beri yükselen dow a verdiğimiz tepki ortada,bariz şekilde zayıfız..
bugün final günü..
asti flat..225 den...sistem halen alda kaldığından..kabus pozisyon 150 puan karla kapandı..aman diyim...işim var çıkıyorum..şartlı emirler girilmiştir
fdow 9600'a, fdax 5600'a dayanacak ama garantide 5.30'a verecekler. Piyasayı hiç hayırlı görmüyorum.
hhaaahha ..ben görümcemle çay içcem..350 pointt..byy..
dow artıyor diye geceye long girenler, sabah longlayanlar, ve inanılmaz bir şekilde dün geceye short girenler de sabahın ilk ışıkları ile paladan nasibini aldı,
imdi sıra yeni shortçularda sanırım, ne biçim bi piyasa oldu bu vob yahu, Allah full oynayana sabır versin.
[QUOTE=mozkan;145326]dow artıyor diye geceye long girenler, sabah longlayanlar, ve inanılmaz bir şekilde dün geceye short girenler de sabahın ilk ışıkları ile paladan nasibini aldı,
imdi sıra yeni shortçularda sanırım, ne biçim bi piyasa oldu bu vob yahu, Allah full oynayana sabır versin.[/QUOTE]
niye ya..sistem al vermediyse..zayıftık oyüzden şort girdim ben..
[quote=QUEEN;145327]niye ya..sistem al vermediyse..zayıftık oyüzden şort girdim ben..[/quote]
madem sistemlisiniz ve madem zayıfız neden kapadınız pozu :D
[QUOTE=mozkan;145328]madem sistemlisiniz ve madem zayıfız neden kapadınız pozu :D[/QUOTE]
ya işim var..görümcemi bekliyorum..tepkide gelir..kalsam yine şortlardım..
faprikaya aldıımız çikülata sarma makinasını satalım, bu şortlara hiç dokanmayalım. imza maykıl nayt.
57575 shortladım, sistem 57075 den shorta geçti daha :( Nolcak bu sistemlerin hali bilemiyorum :(
[quote=QUEEN;145329]ya işim var..görümcemi bekliyorum..tepkide gelir..kalsam yine şortlardım..[/quote]
Görümceden bu kadar çekinilirmi poz bıraksaydınız kerdan zarar edeceksiniz.
dışarıya göre korkunç zayıf kaldı piyasa DAX 2 günde 250 puana yakın yükseldi bizim vadeli sürünüyor.DOW FDOW desen keza öyle zirvelerine çok yakınlar...
ne oliy acaba bilmediğimiz bişey mi var?
düşebiliriz çok normal çünkü heyvan gibi yükseldi ama dışarısıda yükseldi şimdi onlar hala zirvelerindeyken bizim çakılmamız ilginç...
bakalım ne çıkacak arkasından.
aslında çıkacak olan belli...tabii ki PALA :::
.lelele.lelele.lelele.lelele İtiraf ediyorum AGA benim :::::::::
*****yü çözdükmü nedir yahu tamda 57700 de cortlamış arada benim shortlar 375 puan zarardan 400 puan kara bilem geçmiş Jani Üstadım nirdesin bi ses ver en azından gözün sevemmm
Asti Hocam sakın Üvvvvvvv yapma flata geçtiysen sen kaşındın Halilin uçacak dediği piyasada shortlanmazda ne yapılır yahu .lelele.lelele.lelele