23500 delindi numarası çekilebilir..çünkü tüm basında orasını kırınca satın deniliyor..2006 temmuzda(31.500) olduğu gibi desteği kır,sonra hızla alış yapıp üstüne çık...buda mümkündür..
Printable View
23500 delindi numarası çekilebilir..çünkü tüm basında orasını kırınca satın deniliyor..2006 temmuzda(31.500) olduğu gibi desteği kır,sonra hızla alış yapıp üstüne çık...buda mümkündür..
obo hedefıne ulasmıstı darısı dıger formasyonlara :D
Az düştük, durduk diyebilmek için 28500 görmeliydik, bu seviyeden düşüş devam edebilir, vadeli günlük bolinger alt bandına değmedi daha, değecek diye bir kural yok, ama bu haliyle en azından ikinci seansa düşüş devam eder görülüyor, işte o zaman düşüşün kalın tarafı yaşanmaya başlayacak diyebiliriz, ilk seans değseydik , ikinci seans toparlanmayı düşündürebilirlerdi, saygılar.
Abd Nin Bugün 8000 I Kırması Gerekir 3 . Gelişi Oluyor 3 De Destek Destek Destek Olmaz Direnç Direnç Olmaz Genelde
[QUOTE=bull market;62670]Az düştük, durduk diyebilmek için 28500 görmeliydik, bu seviyeden düşüş devam edebilir, vadeli günlük bolinger alt bandına değmedi daha, değecek diye bir kural yok, ama bu haliyle en azından ikinci seansa düşüş devam eder görülüyor, işte o zaman düşüşün kalın tarafı yaşanmaya başlayacak diyebiliriz, ilk seans değseydik , ikinci seans toparlanmayı düşündürebilirlerdi, saygılar.[/QUOTE]
bi karar ver artık dünde düşüş bitti diodun :D
[QUOTE=Vob Trader;62672]bi karar ver artık dünde düşüş bitti diodun :D[/QUOTE]
Mecazi anlamıyla karışık dedim zaten, oldu olacak bolinger alt bandına değsinde düşüş olduğu belli olsun demek istiyorum:D:D
Ben umutsuz vakayım, yukarı umudum dahada arttı, tepeler dipler, yeni dip demek, yeni tepe için yukarı yapmak için her zamankinden daha elverişli durumdayız demek:) saygılar..
Seans arasında 29575 e kadar bir alım dalgası olabilir, dax ı alıyolar.
29300-29575 arası yataya girdik görülüyor, saygılar.
Vobtrader, dolar spot piyasada 1,7000 olmadı nedenki?
Sazan bu kadar yeter der, shortları kapar ve 29.3'den longlar. (Umarım stoplamaz.?)
[QUOTE=sazan;62678]Sazan bu kadar yeter der, shortları kapar ve 29.3'den longlar. (Umarım stoplamaz.?)[/QUOTE]
Sattlik al vermek üzere sn. sazan, niye stoplayasınızki? kötü bir haber olursa belki, stop neresi sorabilirmiyim?, en son gördüğümüz dip 28.925 midir?
Sn hexen 27000 civarından bahsetmişsiniz takip ettiğim kalıp sizinkine uyuyor ek olarak bunun için ilk etapta 28700 seviyesi önemli sanırım. Görebildiğim kadarı ile bugün 28700 kırılırsa 27400 potansiyeli var sizin aksanınızla eyer 28700 kırmaz bugun bukadar daha asagı olmaz :)