ağlamak yok...usd deki manzarayı görünce hemde pariteye rağmen 57075 den şortum.. öğleen kadar yokum..şşşş...emortım :)
Printable View
ağlamak yok...usd deki manzarayı görünce hemde pariteye rağmen 57075 den şortum.. öğleen kadar yokum..şşşş...emortım :)
[QUOTE=SEYYAH;145333]dışarıya göre korkunç zayıf kaldı piyasa DAX 2 günde 250 puana yakın yükseldi bizim vadeli sürünüyor.DOW FDOW desen keza öyle zirvelerine çok yakınlar...
ne oliy acaba bilmediğimiz bişey mi var?
düşebiliriz çok normal çünkü heyvan gibi yükseldi ama dışarısıda yükseldi şimdi onlar hala zirvelerindeyken bizim çakılmamız ilginç...
bakalım ne çıkacak arkasından.
aslında çıkacak olan belli...tabii ki PALA :::[/QUOTE]
Gelişmekte olan ülkeler kategorisinde olduğumuz için kulislerde 2. Çin vakası içinde olabileceğimiz konuşuluyor.
saat dokuzbuçuktan sonra uyanabildim .. uzunları 57100 kapattım anca .. aynı yerdende kısayım .. bu pozda uzlaşacam sanırım .. şelale şelale şelale .. maymuna çevirdiler .. vay a*q ...üüüüüüüüü
[QUOTE=enorton;145331]57575 shortladım, sistem 57075 den shorta geçti daha :( Nolcak bu sistemlerin hali bilemiyorum :([/QUOTE]
enorton patron sen golü atmışın .. ben uyuyakalmışım ... üüüüüü
Dolar vadeliye bakın,o bile yeter projeksiyonu göstermesi icin..:)
Herkese önerim pozisyon almadan önce kahvaltı edin ) Bana heep uğurlu geliyoır..
Bi geldim 56900 olmuş. flattım 56900 long.
Türkiye IMF ile kesinlikle anlaşacak bunu unutmayın
[U]Ama temkinliyim... Yurtdışı halen yüksek...[/U]
Bu arada USD/TL sabah eksideyken şimdi artışta ters indikatör garanti long tarafında en fazla alıcı halilde ralli demiş daha ne istiyonuzzz
[quote=selçuklu;145337]saat dokuzbuçuktan sonra uyanabildim .. uzunları 57100 kapattım anca .. aynı yerdende kısayım .. bu pozda uzlaşacam sanırım .. şelale şelale şelale .. maymuna çevirdiler .. vay a*q ...üüüüüüüüü[/quote]
500 puana güzel bir uyku çektin yani patron :)
kuzu dün 2000 point diyordu..
henüz -400 deyiz...
kuzu sinsi bekliyor...
56700/850 aralığı destek olarak çalışmıştı dün ve evvelsi gün.
bakalım bu sefer tutacakmı ?
trade satışa geçti bu arada..
EUR/USD paritesine rağmen içeride doların ateşi yükseliyor...var bişey ama ney?
56600 destek var.
[quote=erkmen;145343]kuzu dün 2000 point diyordu..
henüz -400 deyiz...
kuzu sinsi bekliyor...[/quote]
evet jani dün teklifi kabul etmeyip kutusuna gidceğini deklare etti.
büyük hissediyor belliki :)
Dolar spotta 1520 yi gecerse o zaman seyrelle küsküleri..Sırasıyla bar bar seklinde..harbiden bugün kıyak gün..
[quote=SEYYAH;145345]EUR/USD paritesine rağmen içeride doların ateşi yükseliyor...var bişey ama ney?[/quote]
final günü dedik ya :)
olsun o kadar :)
z.i.ş.d.
Alıntıdır
vob günlük [COLOR=Red]RO[/COLOR] - destek [COLOR=Blue]TA[/COLOR] - direncler ;
57575/57875/58200-500
57200
56900/56450
56900 altına sarkar ve en az 30 dklık bır bar atılması durumunda 55500 mutlak hedef olucak
Demiş üstat
56950 den full kısa..sistemli..vay anasına be..dyholleride yemek parasına verdim..
55800 bugün denenebilir,dikkat !
[IMG]http://i25.tinypic.com/2567j2r.gif[/IMG]
Garana ne vermişler be %5 gördüm arada Akbnk , tüpraş ve THY ilemi tutacaklar bu piyasayı
[QUOTE=Larossıan;145346]56600 destek var.[/QUOTE]
larossian patron boşver abi desteği falan ..
düşelim abi güzel bi şelale olsun artık lütfen .. üüüüüü
[QUOTE=BORSACIOZGUR;145340]Herkese önerim pozisyon almadan önce kahvaltı edin ) Bana heep uğurlu geliyoır..
Bi geldim 56900 olmuş. flattım 56900 long.
Türkiye IMF ile kesinlikle anlaşacak bunu unutmayın
[U]Ama temkinliyim... Yurtdışı halen yüksek...[/U][/QUOTE]
Yawf geçen de kahvaltıya gittim cezamı kesmişler oruç tutmadım diye hayıflanıyordun. .dng
[quote=sovalye;145350]z.i.ş.d.[/quote]
uzun periyotla trade edip rahat pozisyon taşımanın keyfini sen çıkarıyorsun şövalye,tebrikler..
[quote=selçuklu;145355]larossian patron boşver abi desteği falan ..
düşelim abi güzel bi şelale olsun artık lütfen .. üüüüüü[/quote]
arzular şelale galiba :::
Düşecez ama desteklerde bekleyeceklerdir.:)
[QUOTE=YAVUZHAN;145358]arzular şelale galiba :::[/QUOTE]
he abi nerde o eski şelaleler ..
Aslında destek belirtme sebebim oraya gelince satıp 100-200 puandan tekrar veresiniz diye ama uyguluyormusunuz bilmiyorum.:..::..:
s.a günaydınlar hocam alka ve mndrs derinlik alabilirmiyim
[quote=derya78;145362]s.a günaydınlar hocam alka ve mndrs derinlik alabilirmiyim[/quote]
Hocam forumları karıştırdınız galiba burası VOB topiği ne alaka Alka ve Mndrs derinlik yahu .brv.brv.brv
[quote=Larossıan;145361]Aslında destek belirtme sebebim oraya gelince satıp 100-200 puandan tekrar veresiniz diye ama uyguluyormusunuz bilmiyorum.:..::..:[/quote]
şahsen ben o tür hareketleri hiç beceremiyorum abi..
mesela 600 e verip 200/300 yukardan yeniden satayım deseydim piyasa benden sonra 56200 e 1 dk da inerdi :..:
56600 altında 1000 puanlık bir şelale öngörüm var.
[quote=stonhand;145363]Hocam forumları karıştırdınız galiba burası VOB topiği ne alaka Alka ve Mndrs derinlik yahu .brv.brv.brv[/quote]
burası vob ise anasayfadaki hisse senetlerinin topikleri neden var
Ula genemi 56900 be illa bir 57 gösteripdemi göçecek bu piyasa garanın %3 eksisi olmasa çok rhat artıya geçecek ancak allahtan garan ayuların yanında
[QUOTE=stonhand;145368]Ula genemi 56900 be illa bir 57 gösteripdemi göçecek bu piyasa garanın %3 eksisi olmasa çok rhat artıya geçecek ancak allahtan garan ayuların yanında[/QUOTE]
Kurtulamadık şu bölgeden yaw :(
[quote=Larossıan;145361]Aslında destek belirtme sebebim oraya gelince satıp 100-200 puandan tekrar veresiniz diye ama uyguluyormusunuz bilmiyorum.:..::..:[/quote]
gerçekten faydalı oluyor teşekkürler.
[quote=enorton;145369]Kurtulamadık şu bölgeden yaw :([/quote]
Makas çok daraldı hocam 225 puanda 59100 deki gibi olursa çöker bu piyasa ordada hafif artıda makas daralmıştı sonrası şelale oldu yok illa yukarı gideceksede Aga nın makası açması lazım
Merhaba,bol kazançlar.56700 den itibaren Açık poz. say.nın artılardan -1500 lere gelmesini nasıl yorumlamak lazım.Saygılar.
[quote=SEYYAH;145345][B]EUR/USD[/B] paritesine rağmen içeride doların ateşi yükseliyor...var bişey ama ney?[/quote]
ona da verecekler, ucundan kıyından bende
[quote=derya78;145366]burası vob ise anasayfadaki hisse senetlerinin topikleri neden var[/quote]
[URL]http://www.voborsa.com/forum/mndrs-menderes-tekstil-t211.html?p=122236#post122236[/URL]
[QUOTE=takatsiz;145372]Merhaba,bol kazançlar.56700 den itibaren Açık poz. say.nın artılardan -1500 lere gelmesini nasıl yorumlamak lazım.Saygılar.[/QUOTE]
Ah Hexen Baba olsaydi "Teknik traders destekte pozisyon kapadi. Onlar piyasa yukariya gidince tekrar kisa pozisyon acacaklar" derdi herhalde...
Cok özledik onun yorumlarini amaüüü