Dax düşüşü abartmaya niyetlendi galiba, düşmeye başladı yine, saygılar.
Printable View
Dax düşüşü abartmaya niyetlendi galiba, düşmeye başladı yine, saygılar.
[QUOTE=bull market;62677]Vobtrader, dolar spot piyasada 1,7000 olmadı nedenki?[/QUOTE]
euro usd az düştü ondan
[quote=sazan;62678]Sazan bu kadar yeter der, shortları kapar ve 29.3'den longlar. (Umarım stoplamaz.?)[/quote]
[quote=bull market;62679]Sattlik al vermek üzere sn. sazan, niye stoplayasınızki? kötü bir haber olursa belki, stop neresi sorabilirmiyim?, en son gördüğümüz dip 28.925 midir?[/quote]
SAATLİKLER AL VERMEK ÜZEREMİ BUNA KARGALAR BİLE GÜLER :D
[QUOTE=serkanyurttas;62683]SAATLİKLER AL VERMEK ÜZEREMİ BUNA KARGALAR BİLE GÜLER :D [B]<-----Gördüm çok güzel gülmüş[/B][/QUOTE] sayende..........................................................................^^^
ARGGGHHHHHH zaptedemiyorum kendimi....Sİstemim hala satı koruyor ama ben 3100 puan karı görünce dayanamıyorum...arrghhhhhhhhhh... uyacağım sisteme..arghhhhhhh
ikinci seansla beraber tekrar aşagı gitmemiz lazım
[QUOTE=Astatin;62685]ARGGGHHHHHH zaptedemiyorum kendimi....Sİstemim hala satı koruyor ama ben 3100 puan karı görünce dayanamıyorum...arrghhhhhhhhhh... uyacağım sisteme..arghhhhhhh[/QUOTE]
uy astatinim 2700 point karla realiz edrsin amma rahat eder kafan ... esra ceyhan izle
Trend aşağı yönde sn Bull Market, ben sadece gücünü kaybettiği için ve oluşacak tepkiye oynamak için Long'luyorum. Stop Loss'u söylemeyeyim.
[QUOTE=sazan;62688]Trend aşağı yönde sn Bull Market, ben sadece gücünü kaybettiği için ve oluşacak tepkiye oynamak için Long'luyorum. Stop Loss'u söylemeyeyim.[/QUOTE]
dünkü mesajıma cevap vermediniz hala
Short flat oldu. Duruma göre trene yeniden binmek lazım.
[quote=hexen;62687]uy astatinim 2700 point karla realiz edrsin amma rahat eder kafan ... esra ceyhan izle[/quote]
aman diyim heksenim...3100 puanı zaten 29400 e göre demiştim ... sisteme uymayınca acaip cezalandırıyor..daha yeni 38000 den yaptırdığı kısalrı sistem satta kaldığı halde 36000 dn kapadıydım.. bilmem annatabiliyommu :) sen bi pilan yapsan bu arada
[QUOTE=haguan;62680]Sn hexen 27000 civarından bahsetmişsiniz takip ettiğim kalıp sizinkine uyuyor ek olarak bunun için ilk etapta 28700 seviyesi önemli sanırım. Görebildiğim kadarı ile bugün 28700 kırılırsa 27400 potansiyeli var sizin aksanınızla eyer 28700 kırmaz bugun bukadar daha asagı olmaz :)[/QUOTE]
evet haguanım 28700 önem yeresi dediyin doru ora asaya olur eyer 27200...27400 yeresi potansı olur. doru+.