-
[QUOTE=selçuklu;145417]bugün projeksyon çizmedim daha abi .. şifahen dile getirdim projeksyonumu ::: .. yükselirse dünküne devam ederiz .. hehehe :D:D:D[/QUOTE]
Abi bence senin projeksiyon doğruydu, şimdi yurtdışı düşerken bizi alırlarsa hiç şaşırmam :::
-
[quote=enorton;145413]Yaw varya Yavuzhan gülmekten öldürüyosun beni,forumu geriye doğru tarayalım selçuklu abinin kaç tane tepesiyle karşılacağız :D Bir ara mayıs ayında satıp gitmişti, stop 100.000 di galiba :::[/quote]
benim en iyi hatırladığım tepe 48125 tepesiydi :::
ama allahı var seri projeksiyon değiştiriyor,yoksa duman olurdu zaten .brv
-
[QUOTE=enorton;145420]Abi bence senin projeksiyon doğruydu, şimdi yurtdışı düşerken bizi alırlarsa hiç şaşırmam :::[/QUOTE]
duruyor patron o projeksyon şimdilik iptal oldu .. uzuna geçersek kullanırız onu .. hehehhehe:D:D:D:D
-
[quote=selçuklu;145417]bugün projeksyon çizmedim daha abi .. şifahen dile getirdim projeksyonumu ::: .. yükselirse dünküne devam ederiz .. hehehe :D:D:D[/quote]
çizmediysen hemen bi tane çizittiriver,şöyle 55800 e doğruda büyük ve fosforlu bi aşağı ok koy,rengide metalik kırmızı olsun :::
şimdiden eline sağlık :..:
-
Ulan PY biz daha ölmedik, sen de oyunlar varsa bizde de mangal gibi yürek var... Senden korkan senin gibi olsun :D
[IMG]http://www.trakyamuzik.net/tr/files/mlkrb0wtl2hlst7n5gvz.jpg[/IMG]
-
[quote=enorton;145424]Ulan PY biz daha ölmedik, sen de oyunlar varsa bizde de mangal gibi yürek var... Senden [B]korkan [/B]senin gibi olsun :D[/quote]
dönme dolaptan korksak luna parka gitmezdik :..:
demir-tren in değişik versiyonunu yaptım :p
-
tekrar kısa oldum...300 puan gulp. hehe.
-
[QUOTE=YAVUZHAN;145423]çizmediysen hemen bi tane çizittiriver,şöyle 55800 e doğruda büyük ve fosforlu bi aşağı ok koy,rengide metalik kırmızı olsun :::
şimdiden eline sağlık :..:[/QUOTE]
dur abi daha erken projeksyon için .. izleyelim biraz daha .. :):D
-
bugün 56 binler civarında veya altında kapatma ihtimalimiz kuvvetli.....ancak önce bir 56800 ler hatta 57000 ler civarı denenebilir....
-
[quote=selçuklu;145427]dur abi daha erken projeksyon için .. izleyelim biraz daha .. :):D[/quote]
ne erken abi...ver küsküyü..küskübar isterik...kama formasyonu badem oldu şimdi kamaş***ah formasyonu var...
-
[QUOTE=Astatin;145429]ne erken abi...ver küsküyü..küskübar isterik...kama formasyonu badem oldu şimdi kamaş***ah formasyonu var...[/QUOTE]
çok shortör var .. asteton patron .. tedirginim biraz ... üwwüwüwüüwüw :D:D:D
-
56600 tam anlamıyla short kapayıp tekrar yukarıdan açma yeri gibi bir şey oldu ne cünabet destekmiş be kırılmadı gitti kırılmayıncada meret hemen 150-200 puanımıza kan doğruyor
-
-
palanın niyet kötü gibi
namıssız pala
-
[quote=YAVUZHAN;145432]efg geldi..[/quote]
p-hu yidik :::
-
long olan varmı aramızda .. hakkaten herkes short .. vay anasını .. üwüwwüwwüüüüww
-
[quote=YAVUZHAN;145432]efg geldi..[/quote]
Yavuzhan....geldi ama ne yapıyor..long mu çekiyor...
-
[quote=SEYYAH;145434]p-hu yidik :::[/quote]
:))):))):))):))):)))
-
1,510 dan dolar uzunum
57575 u30 kısayım:)
-
[quote=SEYYAH;145434]p-hu yidik :::[/quote]
Ekürüsü en baba shortçu yavvv bir baba çizse kademeler 56600 e kadar bomboş be çizinde bir güzellik yapın sonra yukarıdan basalım shortingenleri tekrardan maksat maliyet düşsün .lelele.lelele
-
bu PALA yuharı çevirecek bana öyle geliyore...
hinlik düşünüyor PALA...yapma PALA...vurma PALA...dur PALA...
-
selçuklu patron,
yaw bu pala KUNEK olmasın yaww :)
-
[quote=Demirci;145436]Yavuzhan....geldi ama ne yapıyor..long mu çekiyor...[/quote]
kayda değer bir işlemi yok şimdilik,750 falan taradı bi miktar çekildi sonra.
-
750 shortcover ve long .. dünkü projeksyon geçerli .. ralli ralli ralli ..
-
caniiii nerelerde yaww... tutuyor mu kısaları??????
-
Arkadaşlar janti kuzu nerde haberi olan var mı ?
Yoksa akşamları 2telli tır parkında kerem ağa ile tavla oynamaya gidiyordu da...yoksa.....yoksa....
Nayır nolamazzzzzzzz....
Dere yatağını ıslah ettirmeyen spekmi idi yoksa....
-
[QUOTE=Demirci;145445]Arkadaşlar janti kuzu nerde haberi olan var mı ?
Yoksa akşamları 2telli tır parkında kerem ağa ile tavla oynamaya gidiyordu da...yoksa.....yoksa....
Nayır nolamazzzzzzzz....
Dere yatağını ıslah ettirmeyen spekmi idi yoksa....[/QUOTE]
demirci patron . foruma demirden bi küskü yapsan çok ikrama geçer .. .. kenarda dursun .. kullanırız luzum olunca .. :):):)
-
[quote=selçuklu;145446]demirci patron . foruma demirden bi küskü yapsan çok ikrama geçer .. .. kenarda dursun .. kullanırız luzum olunca .. :):):)[/quote]
CS...ama nerde kullanacağını bilsem daha iyi olur...heyk
-
TGG hala sıfırda...57000 atağındada sıfırdı hala da sıfır..küskübar beklentim sürüyor
-
[quote=selçuklu;145446]demirci patron . foruma demirden bi küskü yapsan çok ikrama geçer .. .. kenarda dursun .. kullanırız luzum olunca .. :):):)[/quote]
çelik olsun...5 kere su verilmiş olsun...kırmızıya boyansın...suyundanda
-
[QUOTE=Demirci;145447]CS...ama nerde kullanacağını bilsem daha iyi olur...heyk[/QUOTE]
vobda kullanacaz abi luzum halinde .. :)
-
[quote=selçuklu;145450]vobda kullanacaz abi luzum halinde .. :)[/quote]
yalnız bence seri üretim yapması lazım patron...bir tane küskü bu kadar adama yetmez...herkes küskülemek isterse?.brv
-
[quote=selçuklu;145450]vobda kullanacaz abi luzum halinde .. :)[/quote]
patron küheylanın üstüne bu adamı fotomontoj yap derim, bi ralli bi şelale diye telef olma .lelele
-
[quote=selçuklu;145443]750 shortcover ve long .. dünkü projeksyon geçerli .. ralli ralli ralli ..[/quote]
demedimmi ben enerton :..:
-
Spota 23 dk yurt dışı bozdu açılışta AGA nın bir güzellik yapması lazım şöyle aşağıya sağlam bir gaplı açılışta KY ye satım için fırsat verilmeden bir güzel şelale piyasası olsa kazanan sadece AGA olurdu
Spot açıkken FDOW yeşildi beyavvvv şincik gıpgırmızı
-
750 long devam projeksyon belli .. stopu yazdım ..işleri hallledip geleyim .. ralli ralli ralli ..
projeksyon belli uzun devam ..
[QUOTE=selçuklu;144838]ahanda vadeli 120 dk graf . ve projeksyon .. uyumsuzluk var .. ralli olması gerekiyor bence .
[URL=http://img268.imageshack.us/i/adszfd.jpg/][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/4163/adszfd.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
-
.......KÜSKÜBAR The Beginning.....
Coming Soon....
Bant daralıyor ya sizzz???
:)
-
gene 600 deyiz ulaa DELİ KADİRİ isteriz küskü isteriz ne varsa getirin kıralım şu desteği beeeeee
Selçuklu Üvvvvvvvv nireye gittin usta inşallah stop koymuşsundur Üvvvvv gül gibi shortlar longa çevrilirmi beyavvv Üvvvvvvv
-
selçuklu patron,günlüktede durum böyle ama..?
[IMG]http://i26.tinypic.com/qstax1.gif[/IMG]
-
[quote=elstock;145456].......KÜSKÜBAR The Beginning.....
Coming Soon....
Bant daralıyor ya sizzz???
:)[/quote]
ELstock biraderim.. ABi sen güzide delikanlı bir kardeşimizsin:..::..::..: yada eğitimli görgülü mühendis entellektüel bir arkadaşımızsın..delikanlı adam avatar da bağğyannn resmi kullanırmı elstock ...olmuyo valla böyle..hayır bu avatar konsantrasyonumu ve hatta odağımı bozuyor abi... değiştir şunu ya...:p:p