Küskübar reloaded :)
Selçuklu patron, goguli de küskübar yazıp arattırsana ilk sırada bak ne çıkıyo :)
Printable View
Küskübar reloaded :)
Selçuklu patron, goguli de küskübar yazıp arattırsana ilk sırada bak ne çıkıyo :)
gene 56600 de takıldı kaldı buranın artık direnç olması lazım geçilmemesi lazım geçerse gene hopp 56750 artık kurtulalım şu 56600 den be
Birde arada destek kaldımı acaba bi short tazelerdik
[quote=Astatin;145459]ELstock biraderim.. ABi sen güzide delikanlı bir kardeşimizsin:..::..::..: yada eğitimli görgülü mühendis entellektüel bir arkadaşımızsın..delikanlı adam avatar da bağğyannn resmi kullanırmı elstock ...olmuyo valla böyle..hayır bu avatar konsantrasyonumu ve hatta odağımı bozuyor abi... değiştir şunu ya...:p:p[/quote]
Ayıpsın Astatinim,
Uma Thurman hastasıyımda biraz ondan seyettirmistim,
Madem delikanlıyız Magnum u dösiyelim o zaman:)
SELÇUKLU PATRON BÖYLE GÜN SEANS BRAKILIP GİDİLİRMİ ÜWWWWW..BİRDE LONG YAPMIŞIN üwwwwww....GÜNLÜKTE ALT BOLLINGER AÇILMAAY BAŞLADI PATRON..DİKKAT ÜWWWWWWWWWWW
keriz kısa vade yine al verdi. kapadım kısaları. sado-mazo günümdeyim de :o
[quote=Astatin;145463]SELÇUKLU PATRON BÖYLE GÜN SEANS BRAKILIP GİDİLİRMİ ÜWWWWW..BİRDE LONG YAPMIŞIN üwwwwww....GÜNLÜKTE ALT BOLLINGER AÇILMAAY BAŞLADI PATRON..DİKKAT ÜWWWWWWWWWWW[/quote]
Bant daralıyor derken genislemeye basladı bolinger demek istemistim bende astatin,agzımdan aldın..
zistem halen [COLOR="Blue"]löngınşayne [/COLOR]benım 57xxx lerden verdiydi löngü
eyiki uymuyom namıssız zisteme :::
56625 de shortlar kapandı
Desteğin üstüne attı beni bozdu
56425 görüldü şelale diye sevindim gitti gene cenabüt desteğin üstüne attı
AGA illede FDOW kırmızıyken ben şelale yapmam diyor yada ben öyle zannediyorum.
Benim sistem longladı 56675
[url=http://urlal.com/bn][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/10/3572.bmp[/img][/url]
bugün data varmı acaba
[quote=negrolino;145469]bugün data varmı acaba[/quote]
var 15:30
abd dış ticaret dengesi,işsizlik sigortası başvurusu falan var...
[QUOTE=fXci;145466]zistem halen [COLOR="Blue"]löngınşayne [/COLOR]benım 57xxx lerden verdiydi löngü
eyiki uymuyom namıssız zisteme :::[/QUOTE]
Abi sen o sistemi çöpe at bence :::
vay anasına..
62.000 den buraya(26 agustos) 5.000 puan indik..sistemde 1.150 puan kar var...
sizde durum nasıl?
sistem canımı sıkmaya başladı da ondan..
[quote=engin sözmen;145468]Benim sistem longladı 56675
[URL="http://urlal.com/bn"][IMG]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/10/3572.bmp[/IMG][/URL][/quote]
bize böyle bir sistem nasip olmadı :mad:
[quote=abka;145472]vay anasına..
sizde durum nasıl?[/quote]
Sayın Abka ayın 7 itibariyle başladım bugün 1350 puan karda 3.gün yani.
fdow 60 dk ;
[IMG]http://i29.tinypic.com/i54um8.gif[/IMG]
[quote=abka;145472]vay anasına..
sizde durum nasıl?[/quote]
Başarılı bence (Polyannacılık yapalım) en azından zarar yok SEYYAH'ın sisteme baksana veya FX cinin sisteme baksana neler yapıyorlar Eskilerin deyimi ile Ehveni Şer Yani kötünün iyisi deyip sistemine sarıl ve bırakma daha iyisini bulana kadar
[quote=engin sözmen;145474]Sayın Abka[B] ayın 7 itibariyle[/B] başladım bugün 1350 puan karda 3.gün yani.[/quote]
peki daha evvel ne yapardın engin kardeş?
bu sistem yeni ise yani evvelden nasıl trade ediyordun?
MAŞALLAH çok güzel gerçekten.inşallah bu şekil devam eder.
Bende durum bugün sistem ile 700 puan kar var sadece bugün şimdilik sonra ne olur bilinmez
[quote=adalı54;145476]Başarılı bence (Polyannacılık yapalım) en azından zarar yok [B]SEYYAH'ın sisteme baksana[/B] veya FX cinin sisteme baksana neler yapıyorlar Eskilerin deyimi ile Ehveni Şer Yani kötünün iyisi deyip sistemine sarıl ve bırakma daha iyisini bulana kadar[/quote]
ama benimkisi geçen ayı 6.000 küsur karla kapattı...ayın 24 üne kadar 12.000 puan + sı vardı...24 ağutostan sonra zıvanadan çıktı...karın yarısını yedi...
haa tesadüf ilk ayın 24 ten itibaren kullanmaya başlasan topu dikmiştin üüü
[quote=SEYYAH;145477]peki daha evvel ne yapardın engin kardeş?
bu sistem yeni ise yani evvelden nasıl trade ediyordun?
MAŞALLAH çok güzel gerçekten.inşallah bu şekil devam eder.[/quote]
Finansman olmadığı için takip ediyordum getirisi güzeldi ama para yoktu 10.000 ytl lik finansman sağlayarak yeni girdim.Malum maaşlı çalışanız.
Sayın APKA,
Eylül başındna bu yana benimki %7 yapmış sadece.. MS hesabı 4300 puan felan....
:) :) ŞAKA ŞAKA...%2.7...üwwwww...1500-1600 puan falan herhalde
[quote=engin sözmen;145480]Finansman olmadığı için takip ediyordum getirisi güzeldi ama para yoktu 10.000 ytl lik finansman sağlayarak yeni girdim.Malum maaşlı çalışanız.[/quote]
İNŞALLAH umduğundan fazlasını bulursun...aman kardeş tokgözlü ol...çok açılma kontrat sayına filan dikkat et...az olsun ama sürekli olsun...altın vuruş yapayım derken tepe taklak olursun ALLAH muhafaza...yazık sonra...ALLAH korusun...
[quote=SEYYAH;145479]ama benimkisi geçen ayı 6.000 küsur karla kapattı...ayın 24 üne kadar 12.000 puan + sı vardı...24 ağutostan sonra zıvanadan çıktı...karın yarısını yedi...
haa tesadüf ilk ayın 24 ten itibaren kullanmaya başlasan topu dikmiştin üüü[/quote]
Sevgili SEYYAH kardeşim seninde cok başarılı olduğun zamanları biliyorum bir ara sadece gece riskini alıp gapları hep doğru yönde yakaladığuını biliyorum ben sadece şu anlık tespit yaptım
ayda 25 den fazla işlem yapan sistem bana uymaz..strest yapıyor..
ama sistemlerde en en önemli özellik;
12 aylık [B]sistem testerde[/B],( enaz geriye doğru 100 işlem olmalı)kazanç egrisinin düz olmasıdır..yoksa volatil kar eğrili sistem adamı buhar eder...
yoksa [B]belli müddet harikalar oluşturan sistemler çok var...[/B]
Geçen ay net getirisi 15125 puandı.Sistemi 10 sabit kontratla sisteme birebir uyarak takip ediyorum ister zarar ister kar olsun bugün zarar ettirir yarın büyük kar bırakır.
Dün 20000 ytlik sistem -850 puan yapmışken benimki kardaydı hemde bayağı karda demekki
onlardan güzel sistemim var.
[QUOTE=abka;145472]vay anasına..
sizde durum nasıl?
sistem canımı sıkmaya başladı da ondan..[/QUOTE]
abi öp başına koy o sistemi, ben de o tarihten beri müthiş zarar var...
[quote=abka;145484]ayda 25 den fazla işlem yapan sistem bana uymaz..strest yapıyor..
ama sistemlerde en en önemli özellik;
12 aylık [B]sistem testerde[/B],( enaz geriye doğru 100 işlem olmalı)[COLOR=red]kazanç egrisinin düz olmasıdır.[/COLOR].yoksa volatil kar eğrili sistem adamı buhar eder...
yoksa [B]belli müddet harikalar oluşturan sistemler çok var...[/B][/quote]
misal bu aralar efiksçiin kazanç eğiriside düz/doğrusal...ama aşağı doğru negatif eğimli:..::..::..::..:
hulem efiksçi komik adamsın vesselam
56625 den shortları kapatırsın ne halt etmeye longlamazsın vallahi şu beynimi ikiye ayırıcam yarınısa long yarısınıa short kazıycam
[quote=engin sözmen;145468]Benim sistem longladı 56675
[URL="http://urlal.com/bn"][IMG]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/10/3572.bmp[/IMG][/URL][/quote]
Engin kardeş iyi gidiyorsun...devam..
Noldu bu borsaya yaw, haber falan mı geldi??
trade flat a geçecek bu gidişle 15:00 barında..
[quote=enorton;145490]Noldu bu borsaya yaw, haber falan mı geldi??[/quote]
selçuklu yılanları saldı :..:
İş yatırımın Shortlar kütür kütür eritti tersine gene ters indikatör garanti short tarafına geçti buyur burdan yak
Garanti shortten sıkıysa short kal
trene asılan çok oldu sanırım :)
57.000 den ek kısa...sistem al derse uzun olurum..
midem agrıyor stresden..
[quote=enorton;145490]Noldu bu borsaya yaw, haber falan mı geldi??[/quote]
PALA dur yapma etme filan dedik dinlemedi...ben dedim bu hinlik düşünüyor...
ımf türkiyeye 150 milyar dolar hibe etmeye karar vermiş..
karşılığında vatandaşlarımızın kellsini istiyormuşl,. haber bu
vay be bugün borsa şov yaptı.. biz işlem yapamadık. Elim gitmedi işleme bir türlü...
Şİmdi 56950-56975 az miktar short
Sayın Seyyah burdan aldığım karlarla krediiyi erken kapatıyorum.Zaten 1000 ytl kadarını kapttım 3 günde kendime kapital yapıyorum.Ortaokul mezunuyum ama finansal konularda kendimi geliştirdim.
Ulann yine mi veri muhabbetine mi yukarı cekiyor bunlar..Bıktım artık su veri iyi geldi kotu geldi olayına..