pes ettim longlar 200 puan zararla kapatıldı
Printable View
bir de su enteresan dusururken sindire sindire acele etmeden dusuruyolar bence tehlikeli.
bir de su enteresan dusururken sindire sindire acele etmeden dusuruyolar bence tehlikeli.
Matriks Gold'da bugün sık sık kesinti yaşayan var mı?
Matriks Gold'da bugün sık sık kesinti yaşayan var mı?
Tamda bugün 17:40 a kadar açık olmamız iyimi oldu yoksa kötümü oda belli değil, yurtdışı biz kapanana kadar yine ser verip sır vermeyecektir diye düşünüyorum, bizim vadeli avrupa ile aynı anda açılıp aynı anda kapanmadıktan sonra tadı olmaz bu vadeli işinin, şahsi görüşüm budur, saygılar.
Tamda bugün 17:40 a kadar açık olmamız iyimi oldu yoksa kötümü oda belli değil, yurtdışı biz kapanana kadar yine ser verip sır vermeyecektir diye düşünüyorum, bizim vadeli avrupa ile aynı anda açılıp aynı anda kapanmadıktan sonra tadı olmaz bu vadeli işinin, şahsi görüşüm budur, saygılar.
[QUOTE=Ronaldinho;18251]pes ettim longlar 200 puan zararla kapatıldı[/QUOTE]
46550 den bende uzuna geçtim....
fdow yukarı yapabilir...yukarıda yazdığım nedenlerden dolayı...
şelalede söyledikjlerim iptal olur..
vadeli ve spot bu arada düşersede şansa artık...
terse getirmeye alıştılar artık...
[QUOTE=Ronaldinho;18251]pes ettim longlar 200 puan zararla kapatıldı[/QUOTE]
46550 den bende uzuna geçtim....
fdow yukarı yapabilir...yukarıda yazdığım nedenlerden dolayı...
şelalede söyledikjlerim iptal olur..
vadeli ve spot bu arada düşersede şansa artık...
terse getirmeye alıştılar artık...
sahtekarliklarin en buyuk kanitini su an yasiyoruz dun 47.000 den deli gibi long acan efg simdi 46.500 den satiyor ya bu adamin cok parasi var,ya bu adam aptal,ya kanser oldu son zamanini aptal islemlerle degerlendiriyor yada INSANLAR KANDIRILIYOR.
sahtekarliklarin en buyuk kanitini su an yasiyoruz dun 47.000 den deli gibi long acan efg simdi 46.500 den satiyor ya bu adamin cok parasi var,ya bu adam aptal,ya kanser oldu son zamanini aptal islemlerle degerlendiriyor yada INSANLAR KANDIRILIYOR.