15 ve 20 dakikalıkda yataylık kendini iyice gösterdi, zaten vobda kademeler seri alış satışa gelmiyor, sakinledi, saygılar.
Printable View
15 ve 20 dakikalıkda yataylık kendini iyice gösterdi, zaten vobda kademeler seri alış satışa gelmiyor, sakinledi, saygılar.
spot tepkiye hazırlanıyor
biraz tepmeyi hakettiler....
29200 flat ben......
Sn Vob_trader,
Dünkü mesajınızı göremedim. Soru ne idi.?
Biraz miraz derken 30300 e kadar tepebilir, ilk etapta 29700-29800 olası, vob farkı kapattı, saygılar.
[QUOTE=sazan;62721]Sn Vob_trader,
Dünkü mesajınızı göremedim. Soru ne idi.?[/QUOTE]
cuma günü saat 17.02 de yükseliş beklediğinizi söylemiştiniz. dün de düşüş ibaresi içerenmesajlar yollamışdınız. görüşünüz değiştimi diye sormuşdum ama dün için??
bu arada 400 den yarım uzun denemesi var...
15 ala gelmezse tekrar kısalacagım..
şu an 15 satta..5 alda
Bugün 15:30 datasıda olumlu algılatıldımı iş tamamdır.
[QUOTE=truva;62694][URL]http://trader.online.pl/MSZ/e-w-Countback_line.html[/URL]
bu formulu matriksde indikator olarak giremiyorum
nasıl yapıldıgını bilen varmı acaba[/QUOTE]
O formül Meta stock formülü matrikse uyarlaman lazım ya da MEtastockta kullanman laızm.
Evet, günlük grafikte yeni dip yapılmış oldu, şimdi haftayı 34000 e doğru yükselerek kapamamızı bekliyorum, yarın için belki 30000-31000 aralığında gitgeller olabilir, ama bu hafta güniçi kapanışlara doğru yukarı çizerler diye düşünüyorum, saygılar.
725 kısa tekrar.. 15 ala gelene kadar..
arada uzundanda kazandırdılar ya helal olsun bunlara...
kalıcı uzun için erken daha
5 alda 15 satta oldugu için al sat peryoduna girdik...
ABD üfe verileri olumlu bence, sonra tüfe kötü gelir milleti kısaya geçirirler ama düşmez piyasalar, bu iş bööle, saygılar.