-
[QUOTE=engin sözmen;145498]Sayın Seyyah burdan aldığım karlarla krediiyi erken kapatıyorum.Zaten 1000 ytl kadarını kapttım 3 günde kendime kapital yapıyorum.Ortaokul mezunuyum ama finansal konularda kendimi geliştirdim.[/QUOTE]
burada başırı olmanın okulla ilgisi yok..iyi bir sistemin varsa iş tamamdır..
-
[quote=engin sözmen;145498]Sayın Seyyah burdan aldığım karlarla krediiyi erken kapatıyorum.Zaten 1000 ytl kadarını kapttım 3 günde kendime kapital yapıyorum.Ortaokul mezunuyum ama finansal konularda kendimi geliştirdim.[/quote]
ALLAH başarılarını daim etsin sistemine sahip cık ve sistemine uy Bol Kazanclar
-
Sistemler AL verdi yine, gel de uy bakalım...
-
[QUOTE=enorton;145502]Sistemler AL verdi yine, gel de uy bakalım...[/QUOTE]
hele,kısa vadeli göstergeler(5 daklık rsı vs) max. alıma gelmişken..
-
Ulan bu PALANIN **....Ben TP yapsaydım, 500 puan daha basardı :) yapmadım 500 puan aldı...KUNEK PALA :) neyse şort devam
-
[quote=engin sözmen;145498]Sayın Seyyah burdan aldığım karlarla krediiyi erken kapatıyorum.Zaten 1000 ytl kadarını kapttım 3 günde kendime kapital yapıyorum.Ortaokul mezunuyum ama finansal konularda kendimi geliştirdim.[/quote]
Engin kardeşim umarım kredileri kapatıp üstüne spekten kendinee ev araba filan alırsın...
sistemin gördüğüm kadarı ile 5 dk lık....sık mı işlem yaptırıyor.....ve hangi parametreyi kullanıyorsun ?
-
[quote=abka;145500]burada başırı olmanın okulla ilgisi yok..iyi bir sistemin varsa iş tamamdır..[/quote]
Abka cok dogru soyluyor,olay okul olsaydı ben ODTÜ makine mezunuyum mesela trilyon kazanmam lazımdı:),ama bi b*k kazanamadım,artı müdürde olamadım,basarının yüzde 51 i disiplindir,geriside kisinin kendisini bilmesi yetisidir..Ötesi makyajdır bence..Ben ne adamlar biliyorum kendi sirketimde Amerika'da MIT'de okuyup mastırlayıp sacmalayan...Bende arkadası tebrik ediyorum azminden..Dogru yoldasın..
-
[QUOTE=engin sözmen;145498]Sayın Seyyah burdan aldığım karlarla krediiyi erken kapatıyorum.Zaten 1000 ytl kadarını kapttım 3 günde kendime kapital yapıyorum.Ortaokul mezunuyum ama finansal konularda kendimi geliştirdim.[/QUOTE]
tebrik ederim
sistem çok başarılı
devamı dileği ile..
-
[QUOTE=enorton;145400]Alçalan dipler ve alçalan tepeler yapıyoruz, kapanışımız azar azar da olsa eksi ama kardeşim hergünün sonuna doğru sistemler AL a getirilip ertesi gün sabah artı açıp sonra da ilk 45 dk da basılır mı yaw...
[B]Abi eylül ayı içinde tüm grafiklere bakın 5-15 farketmez. Sabah artı açmışız anında göçmüşüz, günün ortasına doğru dengeye gelmiş, kapanışa doğru yukarı... [/B]
Yeter artık çık şu pisikozun içinden, bırak bu adam çarpma numaralarını... Gir artık trende :D[/QUOTE]
Bugün de aynı terane .dng
-
engin sözmen geriye doğru 12 aylık testini yaparsa daha iyi olur...
çünkü başıma daha önce geldi...2007 tem-agustosda parayı 3 -4 katına çıkartan sistemim vardı...ama sonraki aylarda beni eritti..
[B]bazı aylarda olaganüstü başarı getiren sistemler olabiliyor[/B]..ama sonrası çok zarar olabiliyor..
[B]bana göre mutlaka testi yapılmalı..[/B]
arkadaşımız yanlış anlamsın..sistemi görünen tabloya göre harika..
ama daha önce bu ekranlarda zaman zaman çok kazandıran sistemler gördüm..sadece çekincemi ifade ettim..
-
Şaka maka dünkü 57325 shortlardan temiz 700 puan aldım
Jani Nirdesin Üstadım gel gayrı yapma etme bırak şu tavlayıda iki kelam et
-
sistem sat da..kısaya devam....kaldıraç 2 olunca sorun değil..
-
-
Sayın Sözmen sistemine bayıldım.lelele
Özellikle 8 Eylül'de 10.45'de 57150'den verdiği Al sinyaline
Benimkini sabaha kadar dövsem oradan al vermez :D
-
Agama bayılıyorum.mmm...
Yurtdışı piyasaların yersine çok güzel oyuna getiriyor...herkesi.
Ben de agam gibi olmak istiyorum..
Oysa ben iki işlemde sadece 75 puan kardayım ) satranca sardım .nette satranc oynayyorum ))
-
[quote=negrolino;145512]57000 kapısı açılmıyor[/quote]
Abi belki veriyle yukarı atabilirler önemli olan 57400 ile 57000 arasında kalıp 400 ü yukarı kırması o zaman yukarı gidecek demek iste benim analize göre..ve buda benim cöküsüm olur,eger olursa...üüü
-
-
56925 löng oldumm..veriye löngg..caniiiii nerdesinnnnn??
-
usdcad e göre beklenen data beklenenden kötü gelecek, haydi hayırlısı
-
0 işlem .. 750 uzun devam .. ralli ralli ralli ..
-
hatta burada mektebine güveniyorsan, daha büyük risk...[B]çünkü güven yüksek kaldıoraç demektir[/B].hemen ense traşını yaparlar..
öss-öys türkiye derecesi olsa ne olurki..burada net objektif değerler yok...hatta teo nun dediği gibi ''mantıklı düşünen kaybeder''
baksanıza koca koca ekonomistler den hiçbiri garanti bnksı 1.70-3.00 arasında iken al demiyor...
garanti olmuş 6.00...kriz etkisini bitirdi diyorlar..
-
[QUOTE=enorton;145266]Abi sel olmuş, millet ölmüş. Bir sürü şirketin malları telef olmuş bu sırada bazı leş kargaları da toplanmış yağma yapıyor... Şaka gibi değil mi, plazma bile yakalayan olmuş... şuanda skyturk u izliyorum tam bir rezalet... Türkiye bu hale geldi, malesef onur gurur iki paralık oldu... Sadakaya ve yardıma alıştırılan milleti sonu işte... Sadaka kültürümüzde vardır diyenlere ithaf olunur... Millet arabaların içinde can çekişirken, kurtarılmayı beklerken diğerleri de porselen tabak, ütü vs. topluyor selde... Hem de 3-5 çapulcu değil, yaşlı başlı adamlar kadınlar...[/QUOTE]
[url]http://w9.gazetevatan.com/Yuh_dedirten_ayrinti/258570/1/Manset[/url]
-
data iyide gelse kötüde gelse alırlar yine 57 bine kadar ilk etapta..
-
[B]veri iyi mi gelicek acaba ? tutuyorlar.... 950-975 shortlar 850 den flatt....[/B]
+ 850 az miktarda bikaç kontrat uzun açtım şimdi
-
-
[quote=Astatin;145481]Sayın APKA,
Eylül başındna bu yana benimki %7 yapmış sadece.. MS hesabı 4300 puan felan....
:) :) ŞAKA ŞAKA...%2.7...üwwwww...1500-1600 puan falan herhalde[/quote]
Abka ve sen iyisiniz, benimki 2 karlı 5 zararlı işlem ve %-1.52 Zarar. Ancak tatil modunda olduğumdan ve bio-mechanical person'da benle tatilde olduğundan (ve işlem yapamadığından) gerçek zarar yok. Bugün 56.75'de yaptığım ve hala tuttuğum shorları zaymaz isek.
-
[quote=BORSACIOZGUR;145523][B]veri iyi mi gelicek acaba ? tutuyorlar.... 950-975 shortlar 850 den flatt....[/B]
+ 850 az miktarda bikaç kontrat uzun açtım şimdi[/quote]
tam 5 dk sonra 57050 flat )) yeter artık oynamıycam ))
-
son poz 56750 uzun devam . projeksyon belli .. ralli ralli ralli
ahanda boğa .. bu boğayla 65000 görürüz bence ..
[IMG]http://www.odditycentral.com/wp-content/uploads/2008/05/bull9.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=sazan;145525]Abka ve sen iyisiniz, benimki 2 karlı 5 zararlı işlem ve %-1.52 Zarar. Ancak tatil modunda olduğumdan ve bio-mechanical person'da benle tatilde olduğundan (ve işlem yapamadığından) gerçek zarar yok. Bugün 56.75'de yaptığım ve hala tuttuğum shorları zaymaz isek.[/QUOTE]
sazan patron bence ralli .. itki başladı artık . yeni tepe görürüz bence .. .lelele.lelele
-
57175 filattttttttt..5 dakkada beşiktaş..
-
öze dönüş: 57.200'den 1/2 tekrar kısa; günlükte al gelene dek artık tam kısa olmam, olamam. psikolojik olarak sakıncalı. günlükte al gelirse tam uzun olurum amma he...
-
Şimdide 57250 desteğinin üstüne attı iyimi kırana kadar canımız çıkmıştı şimdi hopp 1 dk da yukarı kırıldı
-
57300 az short yine .
Agam beni çok seviyor bu aralar.. az kaldı belimi doğrultucam yine.. batıp batıp çıkıyorum =)
-
yürü lem kim tutar seni...ahşama 59.000 olmalısın minimum...
-
[quote=BORSACIOZGUR;145532]57300 az short yine .
Agam beni çok seviyor bu aralar.. az kaldı belimi doğrultucam yine.. batıp batıp çıkıyorum =)[/quote]
anam ulusal 100 45000 i geçti. anaam..
az shortlar kapandı.. flat. agam böbürlenmeyi sevmiyor :)))
-
-
57700 üstünde festen kaputt. meali kısalar ve oruç bozulur, yerini küfür alır ve flat kalınır.
-
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/10/4456.bmp[/img][/url]
Sayın Abka 1 senedir takip ettiğim sistem yanında yardımcı sistemler stoplar var.Örnekleme net görülsün diye yardımcıları kaldırdım.
-
bugün iki işlemim oldu sadece .. işlemsizlik rekoru kıracam .. 57100 kısa 56750 uzun ... 400 de stop yazılıydı ... ucundan döndük kısmet işte .. arkaya yaslandım gayrı .. ralli ralli ralli ..
-
hödük garanti yatırım short tarafını üstlenmese shortlıycam ama bu maltorikler 5 dk sonra 4000 kontratı kapatırlar olan bana olur
İş yatırım short tarafında babalar gibi duruyor EFG long tarafında ortaya çıkıyor
Babalarmı kapışıyor nedir ya