Fincan kulp yaptık, akşama paulson konuşması etksini gösterir ve ABD piyasaları artı yapar diyorum, ardından ne zamandır uzakdoğu tepmemişti onlar, ve tabii sabaha biz:) saygılar
Printable View
Fincan kulp yaptık, akşama paulson konuşması etksini gösterir ve ABD piyasaları artı yapar diyorum, ardından ne zamandır uzakdoğu tepmemişti onlar, ve tabii sabaha biz:) saygılar
Oooo, paulson 700 milyardolarlık kurtarma planı işe yaramaz diyor, sabah bile görmediğimiz seviyeleri görüyoruz, 30400 olduk bile, saygılar.
Sanırım yarın ilk seansı beklemiycez, bugün kapanışı iyi artı yapıcaz ve kapanışa kadar 30700 lere ulaşacağız, saygılar.
Hızlı çıktığı için sağlıklı bir çıkş olmayabilir yatay olabilir buralar
Geceye flat.
Saatlikler saat 10:00 da al konumundaydı, fakat buna rağmen aşağıya basıp 4-5 saatliğine korkuttular, başarılı operasyon sonrası millet şimdi kısada bekliyor, dünde kapanırken bu seviyelerdeydik, bugünde, yarında yanılırsam en fazla bu seviyelerdeyiz, kulp devamı için, ama hisselerde dün açığa satılanlar, çarşamba günü kapatılacağından, çarşamba ilk seans gaplı yukarı olmazsa, akşama kapanırken çok daha yukarıda olur, ben ihtimali ilk seans gaplı açılışa veriyorum, saygılar.
[quote=sentinus;62772]Geceye flat.[/quote]
aynen..şeytan 30500 lerden bir miktar betonla desede..flat
en son 30250 uzun yapıp 30500 kısaya döndüm...
bir aksilik olmazsa bunlarla kısa girerim gibi...
geceye kısa netleşti...30500 den kısa geceye
Sırf benim tahminler tutmasın diye spota veriyolarmıdır nedir? garip, son dakikalardaki bu numaralarda olmasa ne yapacaklar aceba?
Brezilyada eksiye döndü, flat mı kalsak nedir?
Kapanışlarda psikolojileri etkiliyolar.