Olmadı, 30003 spot kapanışı pek idare etmez ama, yinede uzun, saygılar.
Printable View
Olmadı, 30003 spot kapanışı pek idare etmez ama, yinede uzun, saygılar.
[QUOTE=bull market;62746]30100-30200 e kadar yukarı hareket bekliyorum, sonrasına bakarız.[/QUOTE] .brv
[QUOTE=bull market;62751]Spot içinde al sinyali geldi, spot kapanışıda 30000 den aşağıda olmaz görülüyor, saygılar.[/QUOTE] .brv 30003,5 ile 30bin üstünde 3,5 atarak kapattı .kom
[QUOTE=Astatin;62774]aynen..şeytan 30500 lerden bir miktar betonla desede..flat[/QUOTE]
ben betonladım senin yerine ordan....
merak etme.. he hee:D
dicey endüstriyal %4 artıda kapatsa %4 ekside kapatsa şaşırmayacağım bir gün olacağı için flat...
ama sadece sembolik olarak 1 kontrat 30350 den kısaladım...:) Bi de mbm bana laf sokmuş..:) sen kısalamadım ben kısaladım diyerekten bade süzerekten.. bende kısalamış olayım diye..
[QUOTE=VOBiX;62781].brv
.brv 30003,5 ile 30bin üstünde 3,5 atarak kapattı .kom[/QUOTE]
Kapanışa 30000 e basarak kapayacaklar diyorum, ne yapalım olsun, saygılar.
Brezilya -800 puana girdi yine, bu demektir akşama yurtdışı ne kapar şimdiden kimse bilemez :) çok oynak çook, saygılar.
Flat kaldım yaaa, olmaz böle bişey, sabah gaplı açılış garantimi dedim yemedi resmen, neyse iyi akşamlar :)
[quote=bull market;62786]Brezilya -800 puana girdi yine, bu demektir akşama yurtdışı ne kapar şimdiden kimse bilemez :) çok oynak çook, saygılar.[/quote]
[quote=bull market;62766]Fincan kulp yaptık, akşama paulson konuşması etksini gösterir ve ABD piyasaları artı yapar diyorum, ardından ne zamandır uzakdoğu tepmemişti onlar, ve tabii sabaha biz:) saygılar[/quote]
[quote=bull market;62767]Oooo, paulson 700 milyardolarlık kurtarma planı işe yaramaz diyor, sabah bile görmediğimiz seviyeleri görüyoruz, 30400 olduk bile, saygılar.[/quote]
[quote=bull market;62773]Saatlikler saat 10:00 da al konumundaydı, fakat buna rağmen aşağıya basıp 4-5 saatliğine korkuttular, başarılı operasyon sonrası millet şimdi kısada bekliyor, dünde kapanırken bu seviyelerdeydik, bugünde, yarında yanılırsam en fazla bu seviyelerdeyiz, kulp devamı için, ama hisselerde dün açığa satılanlar, çarşamba günü kapatılacağından, çarşamba ilk seans gaplı yukarı olmazsa, akşama kapanırken çok daha yukarıda olur, ben ihtimali ilk seans gaplı açılışa veriyorum, saygılar.[/quote]
senin hızına yürek dayanmaz bull marketim
sistem al olunca uzun girdim..
Son anlarda aşağıya basmadılar, yukarı yukarı aldılar korktum, günün sonunda sanki alın alın der gibi yapınca flat daha iyi dedim, sabaha hem kısacılar kazansın, hemde duruma göre uzunmu kısamı bakarız, saygılar.
275 uzun 350 kısa son işlem.......
yarım...
sakat gibi gözüküyor ya..
hayırlısı.....
vadeli 15 de alda kapattı..spot satta......
bakalım yarım zaten..sabah duruma göre pozisyon ayarlarız......