dowun da satta her peryodu...
o yüzden bunlar tepki şimdilik...
yüzde 2 nin üzerine çıksın artısı o zaman işte bir şeyler olur..
şimdi çıktıgı gibi iner aşagı
Printable View
dowun da satta her peryodu...
o yüzden bunlar tepki şimdilik...
yüzde 2 nin üzerine çıksın artısı o zaman işte bir şeyler olur..
şimdi çıktıgı gibi iner aşagı
elimizde patlamasa bari:)
Endeks 100 al konumunda kapadı, ama hiç belli olmaz şimdi bununda grafiğine bakarsak, belki gap ile 23000 altında 22800 seviyelerinde açılşı yapabilirde, bu potansiyeli varmış, yeni görüyorum, arada endeks 100 e bakardım bugün son saatlerde bakmadım, eğer sabaha 22800 lere sarkarsa çorba olacak, iç içebilirsen, saygılar.
Sisteme uyanları tebrik ediyorum mutlaka kazanacaksınız!!!!
şu imzama bi tıklayın da şu ii bi sonuca bağlayalım artık diorum
[QUOTE=mbm;62791]275 uzun 350 kısa son işlem.......
yarım...
sakat gibi gözüküyor ya..
hayırlısı.....
vadeli 15 de alda kapattı..spot satta......
bakalım yarım zaten..sabah duruma göre pozisyon ayarlarız......[/QUOTE]
Sisteme uymamanın cezasını biliyorsun değilmi???.brv
1 yıllık düşen trend bitmiş olabilir,ya da gerçek dibe hayli yaklaştık... kısa pozisyonların biraz daha dikkatli olmaları gerekebilir bundan sonrası için...
Şimdi bakıyorumda, döviz bazlı olarak dip aşağıya geçilmemiş henüz, ikili dipmi yaptık yoksa döviz bazlı olarakda dip aşağıya kırılacakmı ona bakacağız diyorum, kırılmazsa iyi yukarı yaparız gibi duruyor, ama zor ihtimal tabii, en azından test edilecekse, şu günlerde test edilmeli, buna göre yarın dolar yukarı yaparsa, endeksler düşmezsede ulaşmış olabiliriz, orada gelecek satışlar yada alışlar önemli olacaktır, bunu bu hafta denemezsek haftaya kesin deneriz diyorum, saygılar.
forumda bi arkadaş siteden kopyaladıgını ve çalıştırdıgını soylemişti
ama kim oldugunu unuttum
teşekkürler
[quote=VOBiX;62726]O formül Meta stock formülü matrikse uyarlaman lazım ya da MEtastockta kullanman laızm.[/quote]
[QUOTE=QUEEN;62797]Sisteme uymamanın cezasını biliyorsun değilmi???.brv[/QUOTE]
çok iyi bilirim.. he he...:D
yalnız
1..vadeli aynı yerinde kapattı ben 2000 puan aldım..onun rahatlıgı var..
2..yarım kısa girdim..tam değil..
3.. vadeli al kapattı ama spot sat kapattı..
4.. trend aşagı yönlü.. üst peryotlar satta hala.. sonuçta trend yönünde girmiş oldum..
5.. dow satta her peryotta.. ala gelirse ne ala.. yoksa ben dowdan çöküş bekliyorum...
6..vadeli her zaman adilik yapıp sistemleri alda kapatabilir...yarın belli olur esas al verip vermediği...
bu kadar...
[QUOTE=mbm;62802]çok iyi bilirim.. he he...:D
yalnız
1..vadeli aynı yerinde kapattı ben 2000 puan aldım..onun rahatlıgı var..
2..yarım kısa girdim..tam değil..
3.. vadeli al kapattı ama spot sat kapattı..
4.. trend aşagı yönlü.. üst peryotlar satta hala.. sonuçta trend yönünde girmiş oldum..
5.. dow satta her peryotta.. ala gelirse ne ala.. yoksa ben dowdan çöküş bekliyorum...
6..vadeli her zaman adilik yapıp sistemleri alda kapatabilir...yarın belli olur esas al verip vermediği...
bu kadar...[/QUOTE]
öyle diyorumda ben uyuyormuyum acaba zarardan kaçıyım derken koca trendleri kaçırıyorum:confused: birisi bana söylesin bu korkunun ilacı varmıdır???.heyk
[QUOTE=QUEEN;62803]öyle diyorumda ben uyuyormuyum acaba zarardan kaçıyım derken koca trendleri kaçırıyorum:confused: birisi bana söylesin bu korkunun ilacı varmıdır???.heyk[/QUOTE]
var ...disiplin......
bugun bile dönüşte 29400 e kadar hiç uzuna bulaşmadım.. bekledim.. arada flatlarım oldu ama uzun olmadı
5 dakikalık ala geçti. banada uzun izni çıktı....
son düşüte elimden geldiği kadar gün içide olsa tepecegini tahmin etsemde kolay kolay ters pozisyon almadım...sistem al demeden..
trendde oturmaya çalıştım..
karşılıgınıda fazlasıyla aldım...
trende ters pozisyon almamayı ve sisteme güvenmeyi tam olarak ögrenmemiz lazım....
dediğim gibi olay disiplinde bitiyor........