[QUOTE=enorton;145744]Orası neresi?[/QUOTE]
konya
5 dk önce bi deprem daha oldu...
işteyiz bi yerede çıkamıyoruz...
Printable View
[QUOTE=enorton;145744]Orası neresi?[/QUOTE]
konya
işteyiz bi yerede çıkamıyoruz...
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/227930/oruc-tutmadiklari-icin-onlari-sel-aldi.html[/url]
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/227766/bu-laz-muteahhidin-koprusu-bu-da-mimar-sinanin.html[/url]
SEYHAN ZIRAAT ODASI BASKANI YAVUZ TEZCAN,
AA MUHABIRINE YAPTIGI ACIKLAMADA, ``BEYAZ ALTIN`` DIYARI OLARAK ADLANDIRILAN CUKUROVA`NIPAMUGA AZALAN ILGI NEDENIYLE BU VASFINI KAYBETMEYE BASLADIGINI SOYLEDI.
TEZCAN, ADANA VE YORESINDE GECEN YIL 400-450 BIN DEKAR ALANDA 260 BIN TON
CIVARINDA URUN ELDE EDILDIGINI ANIMSATARAK, BU YILKI EKIM ALANLARINDA ISE YUZDE
25-30 DUSUS OLDUGUNU BILDIRDI.
TURKIYE`NIN 1980`LI YILLARA KADAR [U]DUNYANIN SAYILI PAMUK IHRACATCISI[/U]
OLDUGUNU BELIRTEN TEZCAN,
``UYGULANAN YANLIS POLITIKALAR SONUCUNDA SON YILLARDAKI
[U]PAMUK ITHALATIMIZ 1 MILYON TONA ULAST[/U]I`` DEDI
Toprak aynı verimli... İnsan aynı insan. İşte kahrolası IMF nin bizi düşürdüğü durum....
Biz borç verecek diye bekliyoruz ki vericek. Ama milyonlarca köylümüze ve vatandaşımıza tecavüz karşılığında.
Bu sefer de alırsak 5 yıl sonra yediğimiz ekmeği bile ithal edeceğiz.....
[QUOTE=erkmen;145751]konya
işteyiz bi yerede çıkamıyoruz...[/QUOTE]
Bişey olmaz tabi bina sağlamsa, konya deprem bölgesi değil yanlış hatırlamıyorsam... Büyük geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın... Ben butür şeylerden hiç korkmam, herkes birgün ölecek nasılsa... Sadece şimdi çok borcum var ben ölürsem eşime kalır borçlar, ona üzülürüm valla :)
[url]http://www.deprem.gov.tr/linkhart.htm[/url]
Evet doğru hatırlamışım...
[quote=erkmen;145751]konya
işteyiz bi yerede çıkamıyoruz...[/quote]
şimdi KONYA da bir abiyle görüştüm.o da VOB ta beşik gibi sallandık diyor.9.katta oturuyor tabii ev yüksek olunca daha fazla hissediliyor.
evi terk etti az evvel valilik uyarı yapmış...
ALLAH ım korusun sizleri,hepimizi...
sistem kullanan arkadaslar herhangi bi yeni uyarı alan oldu mu ?
son durum nedir ? bilgilendirirmisiniz ?
[quote=Kennym;145757]sistem kullanan arkadaslar herhangi bi yeni uyarı alan oldu mu ?
son durum nedir ? bilgilendirirmisiniz ?[/quote]
KV li sistemlerin SAT vereceği bir hareket olmadıki.çoğusu dünden AL da bekliyor...buradan 500/700 puan falan çakarlarsa SAT sinyalleri yanar hemen hepsinde diye düşünüyorum.
[quote=Kennym;145757]sistem kullanan arkadaslar herhangi bi yeni uyarı alan oldu mu ?
sistem hala long...
[QUOTE=enorton;145755]Bişey olmaz tabi bina sağlamsa, konya deprem bölgesi değil yanlış hatırlamıyorsam... Büyük geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın... Ben butür şeylerden hiç korkmam, herkes birgün ölecek nasılsa... Sadece şimdi çok borcum var ben ölürsem eşime kalır borçlar, ona üzülürüm valla :)
[url]http://www.deprem.gov.tr/linkhart.htm[/url]
Evet doğru hatırlamışım...[/QUOTE]
valla bizde öyle biliyorduk ama bu normal değil konya için..
son 100 yılın konya için en büyük depremleri oluyormuş...
Bana göre Take profit yapılır karı al flat bekle
57400 altına sarkmadığımız sürece 60 dk ve altındaki periyotlar alışta kalmaya devam edecektir..
komşum vefat etmiş...eşi öğretmen..yani kendine ait maaşı var..
komşum 2 yıl önce 10 yıllık ev kredisi almış(kendisinin adına)..eşi kefil olmuş..
banka hayat sigortası yapmış herhalde(?)(zaten zorunluydu olarak biliyorum)..
şimdi komşunun eşine intikal eden borç olur mu...
çünkü bazı kimseler,kredi borcunu ,eşinin maaşından tahsil eder falan diyorlar...o zaman hayat sigortasının anlamı ne...
[quote=abka;145763]komşum vefat etmiş...eşi öğretmen..yani kendine ait maaşı var..
komşum 2 yıl önce 10 yıllık ev kredisi almış(kendisinin adına)..eşi kefil olmuş..
şimdi komşunun eşine intikal eden borç olur mu...[/quote]
TTK'ya göre bu ticari bir iştir. Bu durumda banka söz konusu borcu borçlunun kendisinden ya da kefilinden talep edebilir. Kimse borçlunun kendisini atlayıp kefile neden gidiyorsun diye soramaz bankaya. Hayat sigortası tümüyle ayrı bir mevzu, sigorta teminat bedelini tahsil eder yakını, bu durumda eşi.
[QUOTE=abka;145763]komşum vefat etmiş...eşi öğretmen..yani kendine ait maaşı var..
çünkü bazı kimseler,kredi borcunu ,eşinin maaşından tahsil eder falan diyorlar...o zaman hayat sigortasının anlamı ne...[/QUOTE]
olmaz tabi sigortayı yaptırdıysa olmaz zaten sigortanın mantıgı budur .. sigortadan para alma şartlarına aykırı bi durum (intihar teror sasldırısı yapma vs )yoksa bi engel olmaz ..
[quote=erkmen;145751]konya
Işteyiz bi yerede çıkamıyoruz...[/quote]
geçmiş olsun
[quote=onvivo;145764]TTK'ya göre bu ticari bir iştir. Bu durumda banka söz konusu borcu borçlunun kendisinden ya da kefilinden talep edebilir. Kimse borçlunun kendisini atlayıp kefile neden gidiyorsun diye soramaz bankaya. Hayat sigortası tümüyle ayrı bir mevzu, sigorta teminat bedelini tahsil eder yakını, bu durumda eşi.[/quote]
Acıklama icin Teşekkürler Ayni durum bendede var ev kredisi aldık eşimi de kefil yaptılar merak ediyordum iyi oldu öğrendiğimiz
[quote=abka;145763]komşum vefat etmiş...eşi öğretmen..yani kendine ait maaşı var..
çünkü bazı kimseler,kredi borcunu ,eşinin maaşından tahsil eder falan diyorlar...o zaman hayat sigortasının anlamı ne...[/quote]
başın sağolsun!
hayat sigortası karşılar,hatta ödenmiş taksitleride iade eder..
[QUOTE=YAVUZHAN;145768]başın sağolsun!
hayat sigortası karşılar,hatta ödenmiş taksitleride iade eder..[/QUOTE]
Evet hayat sigortası onun içn var zaten...
sistemler al da..ama rahat değilim..dow un geri gelmesinden çekinirim..
gerçi bakarssın dow 10.000 de olur..sonuçta 14.400 den geldi...
[quote=abka;145735]yyld..
artık 2 sistem kullanıyorum..kaldıracıda 2 den 3 e çıkardım..
her sisteme 1.5 kaldıraç yükledim...böylesi daha rahat..[/quote]
kaldıraç konusunu açabilir misiniz sayın abka? 2'den 3'e çıkmasını tam anlayamadım..
Sistemler değil şuan Vahşi batıdada herkes alda herkes longlamışken Babalar nasıl para kazanıcak. Sortlayayım diyorum makas kapandı endeks dünkü seviyesine gelse VOB makası açar 57350 de kalır o kadar riske rağmen banada 500-600 puan verir oda bana gelmez en iyisi flat flat seyretmek makas açılırsa öğleden sonra kafasına basmak
[QUOTE=exxx;145771]kaldıraç konusunu açabilir misiniz sayın abka? 2'den 3'e çıkmasını tam anlayamadım..[/QUOTE]
mesela [B]20 milyarın varsa[/B],60 milyarlık pozisyon alırsan kaldıraç 3 olur..vob 60.000 iken 10 kontrat alırsan ,kaldıraç 3 olur..
ama vob 60.000 iken 7 kont alırsan kaldıracın yaklşık 2 olur..
900 kısa son poz .. bi uyuzluk var .. şelale olabilir ..
Vahşi batı denilen site hangisi arkadaşlar.
yok yok kolay para aldırmıcaklar gene milletin sinirleryle oynuyo agalar.. heran hersey yapabilirim diyo insanların gozune baka baka.. makasım var elımde ıstedıgım an keserım diyo .dng
850 uzun ... stopu yazdım çıkıyorum ralli ..
İngiltere'de Vergi Mükellefleri Birliği olarak bilinen işveren
kesimi lobi grubu, hükümetin bütçe açığını azaltmak için emekli
maaşlarını 1 yıl dondurması, çocuk yardımlarını sonlandırması ve
kamuda hizmet veren sivil görevlilerin yüzde 10'unu işten çıkarması
geretiği yorumunda bulundu.
Raporda, öneriler yoluyla mevcut mali yılda 175 milyar GBP
olması beklenen bütçe açığında 50 milyar GBP tasarruf edilebileceği
belirtildi.
Foreks Haber Merkezi
yok artık lebron jamesssssssss..
[QUOTE=selçuklu;145777]850 uzun ... stopu yazdım çıkıyorum ralli ..[/QUOTE]
Ben de 875 kısa 850 uzun sankm geri gelmeyecek gibi... Ulen sistemden koptum iyice...
1/3 longdayım aga .lelele
(taraftar mode on)
bizler inandik sizde inanın bizim için 66000 alın hayda hayda .....dng.dng.dng
(ses etmeyin gaz veriyorum agaya..)
yaf o akdar analiz yaptım , aga sert yukarı yapman lazım , matematikten kaçış yok istedigin kadar diren .. gidecek kacacak kurtulacagın yer yok.. ya zararını kabuledip dibe dogru ineceksin yada dediklerimi yapacaksın ulen...(tatar ramazan mod on) çık yukarı .boks..boks.
not artabilirmiş..
11.09.2009 11:48:52 *MOODY'S: TÜRKİYE'NİN NOTU HÜKÜMET MALİ GELİŞLEMEYİ KONTROL EDERSE ARTABİLİR-CNBCE
*MOODY'S: TÜRKİYE'NİN NOTU HÜKÜMET MALİ GELİŞLEMEYİ KONTROL EDERSE ARTABİLİR-CNBCE
bu ne şimdi ?
yükselişin kaynağı :D
sortcu dostlarım uzunca bir süre size ekmek yok burada yazın bir kenara
bu atak epey bir palazlandırdı kısa periyotları..
[QUOTE=abdullah yıldız;145784]sortcu dostlarım uzunca bir süre size ekmek yok burada yazın bir kenara[/QUOTE]
Çok iddalı olmasam da not artırımları trend sonlarında mal satmak için kullanılmaz mı?:..:
Yyld :D
Larossian kocaoğlan al verdimi acaba?
[quote=MMO;145788]Larossian kocaoğlan al verdimi acaba?[/quote]
Dünden beri alda akşam grafik atmıştım görmemiş olabilirsin.
[url=http://urlal.com/bn][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/11/2749.bmp[/img][/url]
58725 drenç var bilginize