725 kısa sat geldi 1 dk .. şelale olablir ..
Printable View
725 kısa sat geldi 1 dk .. şelale olablir ..
[QUOTE=Astatin;145833]Çok uzun zamandır bu kadar haşırtos olmamıştı ..üwwww..800 puana stopladım kısaları..full girdiğimiz için full haşırtos oldu...%13 eridik **..aynı senaryoyu oynadılar..yatayda sistemlerden tiksindirdiler (bakınız dün akşamki mesajlar)..sonra bumbum..sistem son sinyal 56950 al ama biz haşırtos..sisteme uy uyu uy uy uy uyu[/QUOTE]
geçmiş olsun patron .. canın sağolsun .. belliydi bu haltı yiyecekleri .. üüüüüüüüü
[QUOTE=Astatin;145833]Çok uzun zamandır bu kadar haşırtos olmamıştı ..üwwww..800 puana stopladım kısaları..full girdiğimiz için full haşırtos oldu...%13 eridik **..aynı senaryoyu oynadılar..yatayda sistemlerden tiksindirdiler (bakınız dün akşamki mesajlar)..sonra bumbum..sistem son sinyal 56950 al ama biz haşırtos..sisteme uy uyu uy uy uy uyu[/QUOTE]
abi sana dün dedim senin sistem bende olacak hayatta histemle hareket etmem...
abi bugün pozda oturma günü işlem yaparsan yakarlar, baksana hiç geri gelmiyor. Az daha yukarı alsalar fxci ağabeyin dediği gibi soluğu 59 üstünde alacağız... Bu kadar yorum yeter long devam :D
[QUOTE=selçuklu;145831]geldim .. long devam .. projeksyon belli .. ralli ..
ahanda başka bir boğa .. adam çok yılışık ama boğa iyi maşallah .. heheh.. :D:D
[IMG]http://mypenmypaper.files.wordpress.com/2008/05/friend-lurch-1.jpg[/IMG][/QUOTE]
o boğanın yanındaki yılışık adamı hiç sevmedim .. düşecez bence spot açılınca.. .. şelale ..
[quote=YAVUZHAN;145834]ordi kardeş ben günlük grafiği dikkate aldım ve yanıldım.
şuan 60 dk ve altı periyotlar halen alışta ve epey güçlendiler sert yükselişle beraber..
o yüzden 57700 seviyesinin altına inilmeden hareketin nerede tıkanacağıı kestirmek güç.zaten 58 bindeki günlük ortalama üstüne çıkılamaz diyerek kısa kaldık ya..
şuan 59200 önemli seviye..bu seviye üstünde kapanışlar yeniden 60 bin seviyelerini gündeme getirebilir..[/quote]
ben günlüklerden değil inadımdan yanıldım yandım ali oldum demek iki Bursa'lıya bugün ekmek yok
[quote=selçuklu;145839]o boğanın yanındaki yılışık adamı hiç sevmedim .. düşecez bence spot açılınca.. .. şelale ..[/quote]
abi zaten pek adam gibi durmuyo....yumuşak hatlı bir arkadaş. Yanı nda .p.e duran boğadan bencede hayır gelmez patron:..::..:
[quote=Astatin;145833]Çok uzun zamandır bu kadar haşırtos olmamıştı ..üwwww..800 puana stopladım kısaları..full girdiğimiz için full haşırtos oldu...%13 eridik **..aynı senaryoyu oynadılar..yatayda sistemlerden tiksindirdiler (bakınız dün akşamki mesajlar)..sonra bumbum..sistem son sinyal 56950 al ama biz haşırtos..sisteme uy uyu uy uy uy uyu[/quote]
patron aynı saftayız demek..
imzayı sisteme uy uy uy mu yapsak ne :)
[QUOTE=Astatin;145841]abi zaten pek adam gibi durmuyo....yumuşak hatlı bir arkadaş. Yanı nda .p.e duran boğadan bencede hayır gelmez patron:..::..:[/QUOTE]
o i**ne py heralde patron .. parderiye soralım .. görmüşmü hiç metroda falan ..:D:D
[quote=YAVUZHAN;145834]ordi kardeş ben günlük grafiği dikkate aldım ve yanıldım.
şuan 60 dk ve altı periyotlar halen alışta ve epey güçlendiler sert yükselişle beraber..
o yüzden 57700 seviyesinin altına inilmeden hareketin nerede tıkanacağıı kestirmek güç.zaten 58 bindeki günlük ortalama üstüne çıkılamaz diyerek kısa kaldık ya..
şuan 59200 önemli seviye..bu seviye üstünde kapanışlar yeniden 60 bin seviyelerini gündeme getirebilir..[/quote]
sevgili kardeşim
bunları konuşmak için 59500 uygun geliyor gibi
58700 geçerse 59447 ..
Dün akşam yazacaktım ama erken öten horoz misali olmasın dedim. Son 3 günkü hareket ekim ayındaki hareketlere benziyor. 3 gün üst üste akşam kapanışa yakın sistemler AL veriyor, ertesin gün basıyorlar sonra 27 ekimde yine al veriyor 29500 den 5 kasıma kadar yükseliş 38300 görülüyor :D Sonra 27 kasıma kadar şelale 27000 de tekrar yükseliş...
[B]Elemanın arkasındakine dikkat..[/B]
900 pıvanlık koca bir boğa geçti..
Arkasından gülüp ayılık yapayım der gibi..
Fakat arkada 300-400 pıvanlık ufak bir boğa da sırada gibi.. :..: :..: :..:
[quote=selçuklu;145831]geldim .. long devam .. projeksyon belli .. ralli ..
ahanda başka bir boğa .. adam çok yılışık ama boğa iyi maşallah .. heheh.. :D:D
[IMG]http://mypenmypaper.files.wordpress.com/2008/05/friend-lurch-1.jpg[/IMG][/quote]
Bunlar EURO USD 1.46.47 ALTINI 1027 DJI 9820 VOBU 59447 gösterip hepsini birden aşağı basmasınlarda.
Bu resimdeki boğa gerçekmiymiş ya :) ben photosopla yapılmış filan sanmıştım :)
arkadaşlar gnderilerinizi net 1 saat geç almaktayım bu nereden düzelir,
blgisayarım normal yardım!
[quote=Barney;145849]Bu resimdeki boğa gerçekmiymiş ya :) ben photosopla yapılmış filan sanmıştım :)[/quote]
photoshop'un ağababası hem de..
o boynuzlarla kafayı kaldıramaz, sağa sola döndüremez..
döndürebileceğini düşünsek bile eleman riske girip o kadar yakına giremez..
boynuzlarda netlik sorunu var zati.. vs vs..
..
..
[B]gibi göründü bana.. [/B]:D
[quote=Astatin;145833]Çok uzun zamandır bu kadar haşırtos olmamıştı ..üwwww..800 puana stopladım kısaları..full girdiğimiz için full haşırtos oldu...%13 eridik **..aynı senaryoyu oynadılar..yatayda sistemlerden tiksindirdiler (bakınız dün akşamki mesajlar)..sonra bumbum..sistem son sinyal 56950 al ama biz haşırtos..sisteme uy uyu uy uy uy uyu[/quote]
sende ayrı bir cinssin...gül gibi sistemin var...tırı vırı işlerlen uğraşıyorsun...ALLAH canını almasın senin...ayarla sermayeni kaldıracını sürekli uy sistemine...
psikolojik delisin sen...takma boşver hepimiz dayak yiyoruz normaldir bunnar...800 pıvan dediğin nedir ki asti?
825 850 stop ve uzun ...
Long pos'lar için exit noktası 58.625'e çıktı.
[U]58000 Shortlar 58200 stop . 58450 Shortlar 58575 Stops.. Aga 400 puan çarptı bizi ..[/U]
58825 AHA bi daha Short yaptım . satıştan gitti. Hadi bakalım aga gücünü göster...
[quote=sazan;145854]Long pos'lar için exit noktası 58.625'e çıktı.[/quote]
1300 puanı kilitlediniz yani..
tebrikler..
VOB için (20 dk) Garar noktası. (Not : 60 dk hedef : 59.050)
[URL=http://img41.imageshack.us/i/sistemvob30.png/][IMG]http://img41.imageshack.us/img41/4341/sistemvob30.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=erkmen;145731]long devam hedef belli...58-59 un tam ortasından
hesaplaşılır bunlarla...
her geri geliş alış fırsatı oluyorr...[/QUOTE]
deprem + uykusuzluk kafamızı karıştırdı ama
moodys haberi bahanesi oldu piyasa için..
hesaplaşma tamamlandı 58850 den
[quote=SEYYAH;145852]sende ayrı bir cinssin...gül gibi sistemin var...tırı vırı işlerlen uğraşıyorsun...ALLAH canını almasın senin...ayarla sermayeni kaldıracını sürekli uy sistemine...
psikolojik delisin sen...takma boşver hepimiz dayak yiyoruz normaldir bunnar...800 pıvan dediğin nedir ki asti?[/quote]
wallda cinsim..mesela 825 şort ettim yine..üwwww
800 kısa .. tekrardan .. 59 üstünede stop yazdım .. şelale ..
[quote=Astatin;145859]wallda cinsim..mesela 825 şort ettim yine..üwwww[/quote]
ya bazen tutuyor asti bu dip-tepe avcılığı ama totale bakacaksın...onda da her zaman sistem kazanıyor...
hayırlısı bakalım.umarım bu sefer ümüğünden tutmuşsundur.dönecekse piyasa aşağıdan olur ama bende SHORT larım.
[QUOTE=selçuklu;145860]800 kısa .. tekrardan .. 59 üstünede stop yazdım .. şelale ..[/QUOTE]
Longcular shorta dönüyor, shortcular alttan kapattıklarını yeniden shortluyor... Ya bayram edeceksiniz ya da nakavt... Ben sat verene kadar bekleyeceğim kesin kararlıyım, isterse 1000 puan aşağı gelsin...
[quote=SEYYAH;145861]ya bazen tutuyor asti bu dip-tepe avcılığı ama totale bakacaksın...onda da her zaman sistem kazanıyor...
hayırlısı bakalım.umarım bu sefer ümüğünden tutmuşsundur.dönecekse piyasa aşağıdan olur ama bende SHORT larım.[/quote]
benimki fantazi oldu... bağırsaklarındna gördüğüm kadarıyla bu sistem 500 falan gibi ancak sat verir..bu yüzden fiyat düşerken TGG 2 yi aşağı kırmazsa, şortları kapatacam..tabi bi haşırtos vakasıda mümkün..üwww
[quote=Astatin;145863]benimki fantazi oldu... bağırsaklarındna gördüğüm kadarıyla bu sistem 500 falan gibi ancak sat verir..bu yüzden fiyat düşerken TGG 2 yi aşağı kırmazsa, şortları kapatacam..tabi bi haşırtos vakasıda mümkün..üwww[/quote]
Asti TGG nin açılımı nedir dostum matrikte varmı bu indikatör?
bence cart diye verecekler ..makasa kapanacak .. ana yön yukarı ama .. kimseyi etkilemesin ..
[QUOTE=selçuklu;145865]bence cart diye verecekler ..makasa kapanacak .. ana yön yukarı ama .. kimseyi etkilemesin ..[/QUOTE]
Bence de küskü bar gelebilir, ama fxci abinin dediği çok önemli 900 kırarsa stoplarla zaten uçar burası...
[QUOTE=enorton;145866]Bence de küskü bar gelebilir, ama fxci abinin dediği çok önemli 900 kırarsa stoplarla zaten uçar burası...[/QUOTE]
yorumlarıma verdiin onem için savl emortım:::
zati o stoplar gelmezse sonuc kusku bar ::: cıktıvı gıbı ınmece
[quote=MMO;145864]Asti TGG nin açılımı nedir dostum matrikte varmı bu indikatör?[/quote]
Yok MTX de yok..o bana ait..Trend Gücü Göstergesi...2 nin altında şortos, 2 nin üstünde longos şanslı diyen bir indikatör o...yani misal sistem longda, ama 500 puan bastılar ama sistem sat vermedi TGG 2 yi kırmadı, o zaman diyorsunki bu bir realiz ama ana trend yukarı..gibi falan falan..veya fiyat hülülüllüüü çıkmaya devam ediyor ama TGG 4 den gevşemey baladı...longları kapamaya başla falan falan..yani sistemin yanında fantazi işlem yapmak için :..:..mesela fiyat 850 ye değdiğinde TGG 4 den 3 e düştü..fantazi şort yaptım
short short short 750 den short...
akbank hiç sağlam değil vermeye başlarlarsa 58000 de alırız soluğu...
58.625 exit long.
58.250-200 aralığı LONG emirleri girilir. (düşerse)
niagara mı gorundu nedir :) saat daha 2.34 acılısta DJ düşüsüşüyle birlikte bizimkilerde % 1 e yakın düşüş yaşayacagız.. ve günü %1.2 + da kapatacaklar ne şiş yanacak ne kebap.. kayıtlara gecsin :) bolece sistemler al al demeye deva etcek ama sat sat diyenlerde olacak :)
kısa devam şelale ..bence esas yön yukarı ama hala .. 59 üstündeki stopu 59 a indirdim ..
cart diye vermediler daha .. bekliyorum o cart küskü barı .. üüwwüüwwww::::::
Longcular dikkatli olun.
[IMG]http://i31.tinypic.com/11sfkth.png[/IMG]