selçuklu abi sayıma göre kapanışta allah ne verdiyse verecekler sonra yarın artı gap olacak üwwww :D üwwwwwwwwww
Printable View
selçuklu abi sayıma göre kapanışta allah ne verdiyse verecekler sonra yarın artı gap olacak üwwww :D üwwwwwwwwww
benim öküz vuran polis nerde gelsin buraya acil emergency :D
[QUOTE=saraylı;265342]ralph amcadan selam var,:p
zigzag bu diyo...:..:[/QUOTE]
çeşitli söylentiler dolaşıyor .. abi .. itki dedi diyolar .... akşam röyama girerse soracam abi ... :::::: sendende selam söyleyeyimmi saraylı abi ...:o
owwwwwwwwww .. mondiyo .. üvvvv ... yygd ..
[quote=seagate;265345]hele tarihi zirve ise :D[/quote]
yok abi, tarihi zirve olayı beni şöyle bağlamıyor...
ben 15 dakikalık grafiklerle trade ediyorum.
dolayısıyla benim için gün içinde oluşan dalga hareketlerinin tamamının bir dibi ve zirvesi var.
ben onlardan 3 tanesini yakalarsam, gayet başarılı bir gün geçirmiş
oluyorum..lelele
[quote=selçuklu;265348]çeşitli söylentiler dolaşıyor .. abi .. itki dedi diyolar .... akşam röyama girerse soracam abi ... :::::: sendende selam söyleyeyimmi saraylı abi ...:o[/quote]
sor abi rüyanda,
bak aynı diycek...:..::..:
selam söyle abim,.lelele
iyi adamdı biliyosun,:..:
hala iyidir....:..::p
73500 fake değilmiş demekki :(
ekranın sağ alt köşesinden çıkacak fiyat neredeyse :)
74425 shortlar 73000 den long.....geceyede long
Makyajlı ETRem(ağır abi) alda kaldı umarım sabah zorla sinyal değişmez:::
selpatros bu tepkiyi bile yaptı 175 çok bile çıktı üwww el bombası atacam boğaya :D
yygd .. geceyede gısa anasını satayım .. üvv.vv.. .. son poz 74700 gısa .. .
sayım karıştı biraz .. bakacam sonra ...
[IMG]http://www.myinvestmentanalysis.com/wp-content/uploads/2009/07/dead-bull.jpg[/IMG]
73650 shortları 73200 de kapatıp geceye sembolik 1 adet shorttla devam
yarın bi tepki geldi geldi gelmedi zaten buralar paramparca :))
neyse 450 point de idare eder... cümleten iyi geceler.
STRem satta kaldı ama geceye flat(daytrade)
ETRem alda kaldı geceye long
STRem koca günde 2 işlem yaptırdı
73,450deyken söylediğim düşüş onaylı olarak devam ediyor cümlesi halen geçerlidir...72.900e kadar olan düşüş onaylı olmuştur.
göstergeler yarınki gap için kararsız kaldı.
yalnız benim naçizane görüşüm, yarınki gap'in artı olacağı yönünde.
ama yanlış anlaşılmasın. bu artı açılışın amacı bana göre mal yedirmek olacaktır. yani shortta olanlar bana göre hala daha şanslıdır.
bereketli gündü.
herkese iyi akşamlar.
daytrade için süper gündü...;)
katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz...:cool:
her nerede bulunuyo ve trade ediyosa...:D:..:
iyi akşamlar....lelele
T..CT..CT..CT..CT..C
günün şom ağızlısı ilan ediyorum kendimi,sabah sabah bi iyimser havaya büründük % 3 + lık bi güne benzettik gidişatı neredeyse %3 - olacaktı :)
haber düşmese kılım kıpırdamayacaktı,ucuz yırttık..
sabahki uzunlardan kazandık,birazda kısadan nemalandık ama kısa performansımı beğenmedim..erken kapandık bişey yokken.çok kitabi bir emir girmiştim oysa,uzun ema ya şartlı short yazmıştım 74200 den..
cümleten iyi akşamlar,geceye flat !
saraylı abi en ufak bir ihtimal bile olsa düşüş başlamış olabülür mü plzzzzzzzzzzzz en ufak iğne başı kadar bile ihtimal varmı ufukta yani üwwwww
help pllzzzzzzzzz
dow yeniden 10200 altında kaparsa eksi gab konti garanti olur..
tahmini .. sayım son durum .... buna karr verdim .. sazan abiyle sabah konuşmuştuk kulakları çınlasın .... .. running corrction ... eflatun 2 rnning oldu bence. .. üvvvvvvvvvvv .. cümleten iyi akşamlar ..... üvvvvv .......
[IMG]http://img688.imageshack.us/img688/589/adszspa.jpg[/IMG]
[quote=seagate;265382]saraylı abi en ufak bir ihtimal bile olsa düşüş başlamış olabülür mü plzzzzzzzzzzzz en ufak iğne başı kadar bile ihtimal varmı ufukta yani üwwwww
help pllzzzzzzzzz[/quote]
seagate 'im ,
iğne başı gibi ihtimal her zaman vardır,:::
metin ol,:::.kom
umudunu hiç bir zaman kesme,:cool::..:
yok düşmezse ,long yaparsın abim str ile...:))):::
[quote=The Tatar;265384]dow yeniden 10200 altında kaparsa eksi gab konti garanti olur..[/quote]
10.248,73
tahminimce fdowun saat 23:00'daki durumu.:)
gecye flat..bu saçma hareketin yarınki yansıması hiç belli olmaz..
Bu gece dow 10500 e yakın kapar bence.yarın biz de 74200 üzeri açarız.İşkembei kübradan atmıyorum.hareketli ortalamaları kullanarak yaptığım nir hesaplama.
bu gün sabahki al sinyalini kaçırdım düşüşteki sat sinyalinede
güvenemedim hayırlısı
tabi artık geceyede fılat önümüzdeki maçlara bakacağız.
Cümleten iyi aksamlar
[quote=EURO/USD;265042]saraylı dostum sen str ile ne zamandır alsat yapıyorsun ?[/quote]
Yazmayayım yazmayım diyorum ama artık kendimi tutamadım o yüzden herkezden özür....
Eur/usd Dostum,
Saraylı bu sistemli trading aleminde çok eskidir ve bu işe seneler öncesinde başlamıştır. Dikkatimi çektide sen genelde saraylıyla konuşurken onun yeni başladığı tarzında yazılar görüyorum yada ben yanlış algıladım... Eğer yanlış algıladıysam şimdiden özür... Sen bu foruma yeni geldin hoşgeldin, ama diğer forumdan tanıyorum seni, saraylı seneler önce bu işe ilk el atanlardandır, Diğer forumada geldiğin yeni başladığın zamanı cok net hatırlıyorum, belki o zamanlarda geriye dönük eski forum topiclerini okusaydın saraylı hakkında daha çok bilgin olacaktı...
Rahatsızlığım kişisel değildir, seninle ilgili değildir, ama çok rica ediyorum saraylıya akıl verici konuşmalar yapmayın. Bunu kötü niyetle yapmadığını biliyorum ama seneler önce daha sistem nedir kimse bilmezken eline kağıt kalemi alıp sistemleri burdaki birçok kişiye öğretmiş birine yapılınca dayanamayıp bişeyler yazmak istedim...
Bununla ilgili cevap vermemi gerektiricek bişey yazmassan sevinirim, bu aralar çok sık takip edemiyorum topiği, muhtemelen yazdığın yazıyıda aradan kaçırıcağım, ama kötü niyetli yapmadığından eminim...
İyi akşamlar...
T..C
eur/usd azmış vaziyette orda daytrade yapsaymışım tek işlemle long devam ediyor olacaktım.(STRem 1,2730 al)
[QUOTE=cırcır;265399]eur/usd azmış vaziyette orda daytrade yapsaymışım tek işlemle long devam ediyor olacaktım.(STRem 1,2730 al)[/QUOTE]
saat 1105 de aynı yerden al var..
[quote=TÜRKOĞLU;265062]sevgili EUR/USD,
şimdi saraylı abiye yazdıklarından anladığım kadarıyla biraz sanki saraylı abiyi çaylak gibi görüyon ya da çömez yeni yetme vobçulardan sanıyon :D:D
şimdi ben yanlış algılamış olabilirm ama yok sen yanlış algıladınsa yanlış yaparsın :D:D
muhtemelen tanımadığın için böyle sanmış olabilirsin.
saraylı abi bak 50 küsur yaşında ve kendisi ayıptır söylemesi çok bilgili ve tam teçhizatlı kameraman cevat kelle gibi bir traderdır.hepimize birşeyler öğretmişiliği vardır.yani kendisi öğretmek için çok uğraştı biz ne kadar öğrendik orasını karıştırma şindi :::::::D:D
yani bilipte bildiklerini saklayan kesimden değil.bu bakımdanda takdir edilmesi gereken birisi.yani isterse metastockta formüllere 3 lü salto, parande falan attırabilir :::::::::
benden söylemesi :D
kızma yani ben bir konuyu açıklığa kavuşturmak istedim.üstüme vazife deel ama ossun :D:D[/quote]
Forumda sabahtan yazılanları şimdi okumaya başladım.. Rahatsız olduğum konu Seyyahında dikkatini çekmiş.. Şimdi gördüm. Görseydim konuya değinilmiş diye üstünden geçmezdim.. Biraz kirlilik oldu sanırım yukardaki yazım.. Neyse artık yazıp postlamışım silmeyeyim dursun :)
saraylı abi .. patronların patonudur ... abimizdir ..aynı zamanda son derecede mütevazidir .. problem edeceğini düşünmüyorum .. .. .. eur usd arkadaşı tanımıyorum önceden .. foruma geldi hoşgeldi .... kötü niyetli değildir tahmniim .. .... herkesin kişilği yapısı farklı tabi... ....uzatmanın anlamı yok bence ... yani .... üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
[quote=Vox;265406]Forumda sabahtan yazılanları şimdi okumaya başladım.. Rahatsız olduğum konu Seyyahında dikkatini çekmiş.. Şimdi gördüm. Görseydim konuya değinilmiş diye üstünden geçmezdim.. Biraz kirlilik oldu sanırım yukardaki yazım.. Neyse artık yazıp postlamışım silmeyeyim dursun :)[/quote]
sn Vox buraya kimseyle alay etmek için gelmedim gönlünüzü ferah tutun.
bir önceki yazımı baştan okumanızı tavsiye ederim. beni tanıyan bilir kimse ile dagla geçip hafife alan biri olmadığımıda bilir.
ancak sistemler konusunda yanılıyorsun en az sn saraylı kadar bilgim vardır metastock hariç.
ben forumlardan yazılanlardan yada kişiye göre posizyon taşıyan biri olmadımı da çok iyi biliyorsunuzdur ozaman beni az çok tanıdığınıza göre ...
üstelik sn saraylıya gayet tanımadığım için .. bu sistemi ne kadar zamandır kullanıyorsun gibisinden bir soru sormamdan nasıl sn saraylı ile dalga geçtiğim sonucunu çıkardınız onuda anlamadım.
yani benim söyleyeceklerim bukadar .. anlamadığınız bir yer var sorabilirsiniz.
[quote=selçuklu;265408]saraylı abi .. patronların patonudur ... abimizdir ..aynı zamanda son derecede mütevazidir .. problem edeceğini düşünmüyorum .. .. .. eur usd arkadaşı tanımıyorum önceden .. foruma geldi hoşgeldi .... kötü niyetli değildir tahmniim .. .... herkesin kişilği yapısı farklı tabi... ....uzatmanın anlamı yok bence ... yani .... üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv[/quote]
neden böyle algılandı bende anlamış değilim ancak maksadım bu değil. gayet normal bir soru sordum çünkü sn saraylıyı bu forumda ilk kez gördüm daha önceden bu forumu bilmiyordum bile.
diğer taraftan neden ayrıldığımıda açıkladım... kendi topicimde.
yinede şunu açık yüreklilikle belirteyim .. kimseye ama kimseye laf sokmak ne biliym yada hafife alma gibi bir maksatım yok zaten böyle algılandı ise özür dilediğimide söyledim.
kısacası uzatmaya gerek yok.. sn saraylı eğer benim kendisi ile dalga geçtiğimi düşünoyrsa söyleyebilir yazabilir ama öyle bir niyetim olmadının farkındadır umarım.
eur usd yi başka forumdan biliyorum. kendisinin high tech olduğunu tahmin ediyorum.
geçen akşam sistemi hakkında konuşmuştuk.
str sistemi yerine kendisinin bir formulu var. onu kullanıyor. daytrader değil kendisi. forex üzerine çalışıyor. formulunu merak ediyorum. $$$$$$$$
yazdığı mesajı okumadım ama saygısızlık yapmak niyetinde olduğunu zannetmem. FORUM PAYLAŞMAK İÇİNDİR. . üstadlara saygı lütfen..
neyse ben tartışmaları sevmeyen biriyim... bu topicteki son yazım olsun..herhangi bir amaç maksat ile yazmadım.
bol kazançlar dilerim hepinize.
ama şunu da ekleyim madem... eminimki kimsenin umurunda değildir.. tıpkı benim umrumda olmadığı gibi kimsenin posizyonu parası pulu beni ilgilendirmez.ama yinede ister sn saraylı olsun ister forumdaki herhangi bir arkadaş 15 kontrat ile başladığım bu işe .. ister ekstre olsun .. isterse sistem testi.. hepsine varım... buda benim farkım olsun.
iyi akşamlar.
kapatalım konuyu en iyisi. başarılar yarın için.
[quote=EURO/USD;265411]sn Vox buraya kimseyle alay etmek için gelmedim gönlünüzü ferah tutun.
bir önceki yazımı baştan okumanızı tavsiye ederim. beni tanıyan bilir kimse ile dagla geçip hafife alan biri olmadığımıda bilir.
ancak sistemler konusunda yanılıyorsun en az sn saraylı kadar bilgim vardır metastock hariç.
ben forumlardan yazılanlardan yada kişiye göre posizyon taşıyan biri olmadımı da çok iyi biliyorsunuzdur ozaman beni az çok tanıdığınıza göre ...
üstelik sn saraylıya gayet tanımadığım için .. bu sistemi ne kadar zamandır kullanıyorsun gibisinden bir soru sormamdan nasıl sn saraylı ile dalga geçtiğim sonucunu çıkardınız onuda anlamadım.
yani benim söyleyeceklerim bukadar .. anlamadığınız bir yer var sorabilirsiniz.[/quote]
Yok dostum, kesinlikle alay ettiğin gibi bir düşüncem zaten yok.
Senin iyi niyetli biri olduğunu biliyorum.
Ve yazdığımı dalga geçtiğini düşünerekten yazmadım. Benim rastladığım son bir kaç gün içinde
aklımda kalan birkaç mesajınıza istinaden "[B]Bilgilendirme[/B]" amaçlı bir yazıydı. Zaten benden öncede o
bilgilendirme yapılmış. Ben göremedim.. Tekrar üzerinde durmayı gerektiricek birşey değil..
İyi akşamlar ve yarın için bol kazançlar...
Bu arada, forumun tekrar eski günlerindeki gibi olmasından çok büyük mutluluk duygudumu
söylemek isterim. saraylıya bizi tekrar bu topic altında birleştirdiği için; astatine selçukluya
yavuzhana stratejiste unlimitede akbaya jerfine ve şuanda ismi aklıma gelmeyen ama gün
içindeki eğlenceli yazıları ile katkılarından dolayı herkeze teşekkür ederim...
Teşekkür plaketlerini yarın bi 2000 puan daha düşersek altın plakete çevirip size öyle
yollayayim :D:D
[quote=cırcır;265399]eur/usd azmış vaziyette orda daytrade yapsaymışım tek işlemle long devam ediyor olacaktım.(STRem 1,2730 al)[/quote]
[quote=abka;265405]saat 1105 de aynı yerden al var..[/quote]
Vay canına ,:eek:
Hakikaten parite iyi yükselmiş bugün,cırcır'ın dediği gibi...:::
Bende de ,STR 1.2730 gibi al vermiş,200 pipe yakın kar var,iyi bişi...:)
svg. unli bizim STR forex piyasasında da çalışıyo,senin tg ler gibi olmaz belki ama,yine de fena değil ya...:)))
eyvallah...:)
[B][I][SIZE=3]1.)Trend Takibi[/SIZE][/I][/B]
[B]ETR: :dü:[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]2.) Günsonu Yüksek/Düşük /Kapanış[/SIZE][/I][/B]
[B]GY: 75.000[/B]
[B]GD: 72.900[/B]
[B]GK: 72.900[/B]
[B]---------------------------------------------- [/B]
[B][I][SIZE=3]3.)Kırılma Noktaları[/SIZE][/I][/B]
[B]SRB:[/B]
[B]73.250 :yü:[/B]