2 galdıraç
Printable View
2 galdıraç
[quote=flexy;450493]Cidden haber geldi patron
TCMB: KISA SURELI EK PARASAL SIKILASTIRMA UYGULAMALARININ BASLATILMASINA KARAR VERILMISTIR -MATRIKS-[/quote]
okudum patron..da borsa buna niye sevindi anlamadım::: para kısıyırsan faiz yükselecak demektir...bu sadece dövizin düşmei demek değil ki:)
Gel bakalım, al bakalım, gontratları al bakalım, stopunu yaz, marjını al delikanlı kim bakalım...hehehhee..gorkuyorum
HAcı, Çarşıda tanıdık var mı..Reca etsek şöyle bişi derler mi;
"Çarşı longa karşı"
"Bize 10 kontratlık teminat verin VOBu taban yapalım"..filan..heheh
[QUOTE=Astatin;450497]HAcı, Çarşıda tanıdık var mı..Reca etsek şöyle bişi derler mi;
"Çarşı longa karşı"
"Bize 10 kontratlık teminat verin VOBu taban yapalım"..filan..heheh[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng ne gülerim ama haa
3 galdıraç oldu
hacı,
binlerce yılı bulan analizlerin sonucunda bear marketlerde kısa periyotlarda MFI nın çok iyi çalıştığı sonucuna vardıydım.. o nedenledir poz almam..eğer terso olursa MFI nın da ** :)
tahvil biraz randı
96300 den s1 posta dah ahacı..ğüüww
ortalama 95950 yeresi...ve tabişki dünkü gibi maceraperest olmayacağum
yeni imza hatrına 1000 puan istiyürüm
[quote=Astatin;450508]ortalama 95950 yeresi...ve tabişki dünkü gibi maceraperest olmayacağum[/quote]
95525 e kavırma yazdım...kavır bizi filex
hacı geldi galiba kıvırlar?
not : Forum saati Allaha emanet, ondan tam emin olamadım ne zaman mesaj yazdığını :)
[quote=flexy;450513]hacı geldi galiba kıvırlar?[/quote]
yok hoca..ben yazdığımda 575 idi fiyat..sonra yükseldi
wayy şidmi yine değmiş 525 e ama bizimki gitmemiş
gelmaz tabi aq...[B][COLOR=red]94[/COLOR][/B]525 e yazmışız yanlışlıkla..şansımı ..iimmm
çektim 575 e kapattım şimdi..bereket versin
yalnız sanki pişman olacam...
[QUOTE=Astatin;450519]yalnız sanki pişman olacam...[/QUOTE]
verir yine bi fırsat, no problemo
950 reşort hacı
Sazan ın topiğinde oturma eylemi başlattım hacı..Sazanbir analiz yapana kadar eylem sürecek..heştegimiz #direnasti
[QUOTE=Astatin;450526]Sazan ın topiğinde oturma eylemi başlattım hacı..Sazanbir analiz yapana kadar eylem sürecek..heştegimiz #direnasti[/QUOTE]
:..::..::..: selçukinin topiğinde de ben yapam .brv
hacı yaw..bişi diecem..histemik...taam düşerken vob puanları aldık şorttan... sonra 89000 dan gelen yükseliştede gaplı gapsız, gün içi yükselen piyasadada şorttan para kazandık..şinci: ben mükemmel bir trader olmadığıma ve olamayacağıma göre,:) acaba diyorum harbi harbi ayu piyasasına mı girdik..he
[quote=flexy;450528]:..::..::..: selçukinin topiğinde de ben yapam .brv[/quote]
yap abi..ben de destek mesajı atarım
[QUOTE=Astatin;450529]hacı yaw..bişi diecem..histemik...taam düşerken vob puanları aldık şorttan... sonra 89000 dan gelen yükseliştede gaplı gapsız, gün içi yükselen piyasadada şorttan para kazandık..şinci: ben mükemmel bir trader olmadığıma ve olamayacağıma göre,:) acaba diyorum harbi harbi ayu piyasasına mı girdik..he[/QUOTE]
Dün konuştuğumuz aylıktaki bar girdik diyo ama bu ayında kapanışına bakalım oğa göre.kimisi yukarda %20 indimiydi ayu diyo falan..
Bide şu var, ne zaman sağlam ayu başlayacak olsa CCI bi overbought eylemiş sonra 18 ay ayu da kalmışız.
[quote=Astatin;450529]hacı yaw..bişi diecem..histemik...taam düşerken vob puanları aldık şorttan... sonra 89000 dan gelen yükseliştede gaplı gapsız, gün içi yükselen piyasadada şorttan para kazandık..şinci: ben mükemmel bir trader olmadığıma ve olamayacağıma göre,:) acaba diyorum harbi harbi ayu piyasasına mı girdik..he[/quote]
:D:D:D:o:oehehehe
[quote=flexy;450536]Bide şu var, ne zaman sağlam ayu başlayacak olsa CCI bi overbought eylemiş sonra [B]18 ay ayu[/B] da kalmışız.[/quote]
:eek::eek::eek::eek::rolleyes::rolleyes:+.+.+. amin
Gel bakalım, al bakalım, gontratları al bakalım, stopları gör, marjini call delikanlı kim bakalım...
nnoollltttiiiiiiiiiii palaaaaaaaaaaa
%3 falan eksi kapatsak çok seksi olur dimi fileksi
[QUOTE=Astatin;450547]%3 falan eksi kapatsak çok seksi olur dimi fileksi[/QUOTE]
ivit :..:
1000 puanı alsak eyiydi..ehuhe
94xxx yerelerinde çarşı karışır hacı :D
[quote=Astatin;450529]hacı yaw..bişi diecem..histemik...taam düşerken vob puanları aldık şorttan... sonra 89000 dan gelen yükseliştede gaplı gapsız, gün içi yükselen piyasadada şorttan para kazandık..şinci: ben mükemmel bir trader olmadığıma ve olamayacağıma göre,:) acaba diyorum harbi harbi ayu piyasasına mı girdik..he[/quote]
öne alalım..heheheh.. sabah 600 puan gap karı+300 puan reşort karı + şu an itibariyle son şortlardan 1400 puancık:D:D:D
en kral totem yukardaki olsun hacıııııııııııııııııı
hacı..formasyon war :) /yukarıda kırabilir, trade kararlarınızı etkilemesin grafik)
[IMG]http://i43.tinypic.com/slslqc.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;450562]hacı..formasyon war :) /yukarıda kırabilir, trade kararlarınızı etkilemesin grafik)
[IMG]http://i43.tinypic.com/slslqc.png[/IMG][/QUOTE]
yoda elinde kılıçla oralarda işte patron :..:
hacı şimdi ben bu üçgendi takozdu kama yd mamaydı karıştırıyom...sen bi hesap etsene bunu aşşa kırarsa hedef ne...bazı durumda 3genşn boyunu, üçgenin dibine ekliyoduk aşşa doğru... takoz ise de takozun tümünü geri alıyordu sadece filan.. :)
bi de tabi terso yapıp yukarı gitmesi durumu var..hehehe..sen sadece aşşayı hesap etsen yeter
[QUOTE=Astatin;450567]hacı şimdi ben bu üçgendi takozdu kama yd mamaydı karıştırıyom...sen bi hesap etsene bunu aşşa kırarsa hedef ne...bazı durumda 3genşn boyunu, üçgenin dibine ekliyoduk aşşa doğru... takoz ise de takozun tümünü geri alıyordu sadece filan.. :)
bi de tabi terso yapıp yukarı gitmesi durumu var..hehehe..sen sadece aşşayı hesap etsen yeter[/QUOTE]
Takozdan emin değilim ama ücgende aynen öyle patron.Aşağı kırarsa, 86,3xx-5xx gibi gider. (aylık range değerinide göz önünde bulundurarak o seviyeler..)
Oralara kavır yazarsan unutma ama patron :D paranormal aktiviti trade olmasın sonra :)))
[quote=flexy;450570]Oralara kavır yazarsan unutma ama patron :D paranormal aktiviti trade olmasın sonra :)))[/quote]
86500 görsün ben ordan kavırlayayım da brak emri vobu unuturum 1 ay...(tamam tamam 1 hafta.........üfff peki iki gün:..:)