Spot endeksler çaktırmadan düşüyor, ağır ağır ineceksin bu merdivenleri, yoksa yuvarlanır gidersin:D
Printable View
Spot endeksler çaktırmadan düşüyor, ağır ağır ineceksin bu merdivenleri, yoksa yuvarlanır gidersin:D
Spk uyuma, resmen manipülasyon yapıyorlar, önce bankalar zor durumda de, sonra yenileme diye başka haber gönder,
oncekı haber..
Fıtch: Turk Bankaları Kısa Vadede Zorluklarla Karsı Karsıya
-matrıks-
sonrakı haber
FITCH RATINGS TARAFINDAN YAYINBLANAN BIR RAPORDA TURKIYE'DE BANKACILIK
SEKTORUNUN KISA VADELI GORUNUMUNUN TEHDIDLERLE KARSI KARSIYA OLDUGU
BELIRTILDI. BUNUNLA BIRLIKTE DAHA ONCE YASANAN KRIZ DONEMLERINE ORANLA
BU KEZ TURKIYE'DE BANKACILIK SEKTORUNUN DAHA IYI BIR KONUMDA OLDUGU IFADE
EDILDI.
-MATRIKS-
Bu spk nın ınternet adresı nedır, ben bunlara yazı yazacagım, bır de savcılıga suc duyurusunda bulunacagım, Okyanus vob operasyonu da yapsınlar...
Vobda fiyatlar aniden düştü neden durdu?
Vadeli Dolar 1.7 lira uçtu yukarı 17 kuruş sabah sabah.
helal vadeli...
ne varsa bu 29150 de anlamadım...
millet kısalmasın diye tutuyor görüntüsümü veriyorlar acaba.:)
hiç şansları yok..devam kısaya.al verene kadar
tutup tutup bir aşagı uzun çubukla bitirirler işi. he hee
Yeter artık artık dolar dönsün aşağıya, dolar kısa burdan, elbet düşer, saygılar.
[QUOTE=mbm;62885]helal vadeli...
ne varsa bu 29150 de anlamadım...
millet kısalmasın diye tutuyor görüntüsümü veriyorlar acaba.:)
hiç şansları yok..devam kısaya.al verene kadar
tutup tutup bir aşagı uzun çubukla bitirirler işi. he hee[/QUOTE]
Hep öyle oluyor, bir ssat aynı rakamda oynuyor, 10 dakikada 500-1000-1500 puan düşüyor, çok korkak bu vobda oynayanlar, yada piyasa yapmaya çalışan acemiler diyim, saygılar.
[QUOTE=bull market;62883]Vobda fiyatlar aniden düştü neden durdu?[/QUOTE]
Düşeceğini biliyolar biz önden fiyatlıyoruz sonra onlar geliyor o yüzden dışarı bakmak yanıltabilir.Çıkacaksak önce biz çıkarız.
[QUOTE=bull market;62887]Yeter artık artık dolar dönsün aşağıya, dolar kısa burdan, elbet düşer, saygılar.[/QUOTE]
yarın 175 usd:)
[QUOTE=Vob Trader;62890]yarın 175 usd:)[/QUOTE]
Sn vobtrader; Bence merkez bankasına faizleri artırması için baskı yapılıyor.:confused:
Geçen günlerde İşbankası tavana kadar çizmişti doları.1700 lerde falan siz kısa girmeyi başardım diye yazmıştınız sanırım.
Demekki amcam bugünler için yapmış;)
[QUOTE=Vob Trader;62890]yarın 175 usd:)[/QUOTE]
Ağzından bal damlıyor, hayırlısı:)
Saat 10:15 den buyana yatay, bir satide geçti iki saate yaklaştı durum böyleyken böyle:)