usaglar...
çalıların altına yatın...ölü numorosu yapın...
***** hareket eden herşeyi furuyor....
Printable View
usaglar...
çalıların altına yatın...ölü numorosu yapın...
***** hareket eden herşeyi furuyor....
dün haftalık en düşüğü gördük bugünde en yüksekteyiz...şaka gibi 1 haftada verdiğini 1 günde aldı neredeyse...
VAY anasını IYM hala alıyor yaaa.... 65000 e gidecek ondan mı mal toplamaya çalışıyor...
Bugün ağa beni 600 puan fena çarptı.. neyse düne göre kardayım..
[U][B]59400 ten İş yatırım ın hem de dow düşerken destek çıkıp mal aldığını görünceee[/B][/U]
[B][U]jeton düştü..[/U][/B]
[U][B]Aga beni bile korkuttu[/B]..[/U] Artık shortlamıycam..
Kesin 65000 e götürecek bunlar.. Agam nerden mal kapsam kar gözüyle bakıyor..
[U]Benim üç harfli kurumun yöneticisi de öyle demişti..[/U]
[quote=jani;145953]*****...
7 günnük düşüşü tek günde geri adı...hemde hazimsiz....
pazartesi...
fu hocayı bulmak lazım....çok cenaze olacak....[/quote]
mydan boş
şorta geçerkende dedim 59bin benim pivottur üstünde şort altında long beni bozar kırılınca longa geçtim
geceyede böyle girerim
bu 2bin puanlı dalgalara bakmam almasamda olur(yanlış anlaşılmasın küçümsediğimden değil trade tarzım bu yoksa 25 puana bile şükrederim)
dalga hedefim 10bin plus dalgalardır
dünki dibinden tam 3125 puan çıktı....hala guduruyor...
akkızı E-5 e attı....
bu gızda oynak...hep böyle günnerde kızısıyor....
[QUOTE=fXci;145938]guzum 59700 yeresine atak potansı olabilermi acep sankim eyle bisey gordum eger burda savglam durursak... olabiler gibi sanki .... ? bi yandan cortlayasım var bıyandanda 59750 potansından korkuyorem gayri[/QUOTE]
[QUOTE=jani;145940]bugünki tepe 59 700 ....ama önce bi 800 puan geri gelir sonra....[/QUOTE]
savol abi işte bu atavı bekleyordum ::: peh matriks dondu eyimi :::
lönkleri verdim gayri 625 den 750 den cort accam emme matrıks dondu
inşallah Z.İ.L.D diyeceğim günlerde gelecek
[QUOTE=fXci;145961]savol abi işte bu atavı bekleyordum ::: peh matriks dondu eyimi :::
lönkleri verdim gayri 625 den 750 den cort accam emme matrıks dondu[/QUOTE]
elbowwwwwwww 725 gormus benım cortları almadılar 750 deydı gayrı ::: nasip kısmet :::
ossun gayri ne edem nerelere gidem nası edem yuaw :::
[quote=jani;145940]bugünki tepe 59 700 ....ama önce bi 800 puan geri gelir sonra....[/quote]
usaglar...59 725 oldu...
buradada durmazsa....BEN HAKKA YÜRÜRÜM...DÖŞÜMDEN FURDU DÜRZÜ...
HEP BU ŞOM AGIZLI FXCİ nin yüzünden....yok o var yok bu var...ahanda 200 puan zarar yazdım....
[quote=fXci;145963]elbowwwwwwww 725 gormus benım cortları almadılar 750 deydı gayrı ::: nasip kısmet :::
ossun gayri ne edem nerelere gidem nası edem yuaw :::[/quote]
Nerden verirsen gider..lelele
Pazartesi yurtdışı düşsün ya da çıksın.... margin call a kadar 60000 alır bunlar..
[U][B]Agam deli gibi hala mal alıyor. Kapanışta son saniyede Bana da aldırtacak valla... agamı izliyoırum..[/B][/U]
Pazartesi Milleti 60000 den margin call a düşürecek agam hesap yapıyor..
[quote=ordi;145950]yavuzhan kardeş hala mal elinde mi?
ben evlendim malla:([/quote]
59200 de 1/2 hafifledim..
üüüüüüüüüü 59725 gordu benım cortlar 59750 deydi almadı onnarı kütt diye indi 59400 lere namıssız aga :::
guzum buna cokh yuz verdın sen yuaw ::: hekkat dürüüzüymüş
kısalar tamamlandı...
fdow saatlik uyumsuzluk aşagıyı gösteriyor...
[QUOTE=jani;145964]usaglar...59 725 oldu...
HEP BU ŞOM AGIZLI FXCİ nin yüzünden....yok o var yok bu var...ahanda 200 puan zarar yazdım....[/QUOTE]
guzum ne edeyim yuaw başıma daş düşseydide yarılsaydı keşkem görmeseydim o potansı::: ne bana yaradı ne sie gayri
azımın suları akaraktan plan yaptımdı... flat flat durarkene 59175 e gelınce lönk ettim 59750 den cortlamak ucun....
aneyy fiyat 59650 deykene matrıksım dondu bende e bürükürden 625 e virdim gayri eldeki bulgurdan olmamak ucun... tabi onceden 59750yede yazdıydım cortları........ barim giderse cortlar dan kaparım aradaki farkı dediydüm emme olmadı
aktifinende veremedim iki saat matriksi acmaknan ugrastım...
sonuc olarakh bana az yaradı bosuna sie zorladım üüüüü
Hafta sonuna short,dolar long hadi hayırlısı.İyi iftarlar,iyi hafta sonları.
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/11/5918.bmp[/img][/url]
4 günlük performans fena değil.
[quote=sovalye;145962]inşallah Z.İ.L.D diyeceğim günlerde gelecek[/quote]
hangi seviyede yeniden yükseliş trendine döndük diyebilirsin şövalye ?
ben günlük grafikteki bozulmaya güvenerek kısaldım ama durum ortada..
dün ve bugünkü yükseliş günlük grafikteki zayıflığı giderdimi dersen hayır gidermedi gidermeside mümkün değil zaten ama çok sert yükselişte moral bozdu..
Hafta sonuna short girdim yahu hızlı koşan atın pohu seyrek olur derler memlekette longlamayan kalmadı EFG 3538 long açmış helali hoş olsun ama karşı ayağı Garanti 6788 kontrat shortta üstüne işyatırım 2674 kontrat shortta EFG=Garanti=İş yatırım denklemine göre Aga bugün fazlasıyla shortta diye düşünüyorum
Haftaya ya kafamıza gapı yeriz yada bu sindirilmemiş çıkışı gene 7 günde sindiririz
Bakmayın vererek kapadığına agam deli gibi mal almış.
mallar löngür löngür agamın elinde en az 1,5 trilyon 25000 kontrat mal var.. Küçük yatırımcı shortta...( yapmayın )
Agam Hala mal aldığına destek çıktığına göre telefonla konuşmuş amerikayla bu gece Dow da yüksek kapatacak. ( bakmayın oyun yapıyorlar =)
Kapanışta 425 ten az 5 kontrat longum.. pazartesi yükselişe..,
mal gömmeden yukarı çıkarmadan bırakamazlar. En az 500 -700 puan daha
59 375 kapadı....75 puan zararda...
pazartesi açılışta 1000 puanı bu sülükten döve döve almazsam namerdim....
bende bunu adam bilir agam derdim....döşümden yaraladı beni....
haysiyetsiz *****....58 200 direnç diye kapadım....59 725 e giderek...mideme 1500 puan kazık soktu....yandım usaglar yandım....
bugün sistemci usaglar gökten para döktü...ALDILAR MI...BİLEMEM...
ama...onların günüydü....
daha
şövalye gibiler var...onlar 60 000 lerden açtıkları shortları henuz bozmadı...
pazarteside onların peşine düşerse...bizi gene meletir bu haysiyetsiz....
cümleten iyi akşamlar,2 gün kafa dinleyelim..
dün-bugün yordu beni..
[QUOTE=sovalye;145959]şorta geçerkende dedim 59bin benim pivottur üstünde şort altında long beni bozar kırılınca longa geçtim
geceyede böyle girerim
bu 2bin puanlı dalgalara bakmam almasamda olur(yanlış anlaşılmasın küçümsediğimden değil trade tarzım bu yoksa 25 puana bile şükrederim)
dalga hedefim 10bin plus dalgalardır[/QUOTE]
Bugün msn de dedim 59000 üstüne atsın şovalye abi bile longlar... :D Seni de yanımızda görmek güzel...
ZİLD YYLD :D Haloya selam yola devam :D
Herkese iyi hafta sonları long devam
geceye 59.250 kısalarla girdim .. herhalde uzlaşırım bu kısalarla .. ekim vadede .. hayırlısı artık ...poza stop yazmıştım ama çıkarken iptal ettim stopu .. iyikide iptal etmişim 725 görmüş meret .. vay anasını ..
endeks vob graflarda nortopu gibi obo oldu .. hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. :):):)
şövalye patron uzuna geçmiş .. bi türlü senkronu yakalayamadık abi senle .. üüüüüü
mbm patron uyumsuzluklar bu sefer çalışacak .. 25000 uzlaşırız senle ekm vadede inşallah ... .lelele
[QUOTE=enorton;145981]ZİLD YYLD :D Haloya selam yola devam :D[/QUOTE]
teprik ederim enorton patron ... iyi sabrettin .. .brv.brv.brv
Patron 16:25'teki mesajında tepe 59700 olacak demişsin ama aganın kırıtmalarına kanıp 59300'de trene binmişsin.. Neyse kapanış kötü olmadı :..:
[quote=jani;145940]bugünki tepe 59 700 ....ama önce bi 800 puan geri gelir sonra....[/quote]
[quote=jani;145964]usaglar...59 725 oldu...
HEP BU ŞOM AGIZLI FXCİ nin yüzünden....yok o var yok bu var...ahanda 200 puan zarar yazdım....[/quote]
bende iptal ettim stopu son kurşunları 59300 lerden yolladım.
59100 maliyetle girdik hafta sonuna bende uzlaşacam bunlarla...
taktım kafaya....
selçuklu patron,
şu özgür'e de demir küsküyle bi girişsene.. .boks.
günlerdir 65000 65000 demesine rağmen iki arada bi derede shortlamış..
aga da hareketi çakmış.. üwwwww.. :..:
[quote=BORSACIOZGUR;145957]VAY anasını IYM hala alıyor yaaa.... 65000 e gidecek ondan mı mal toplamaya çalışıyor...
Bugün ağa beni 600 puan fena çarptı.. neyse düne göre kardayım..
[U][B]59400 ten İş yatırım ın hem de dow düşerken destek çıkıp mal aldığını görünceee[/B][/U]
[B][U]jeton düştü..[/U][/B]
[U][B]Aga beni bile korkuttu[/B]..[/U] Artık shortlamıycam..
Kesin 65000 e götürecek bunlar.. Agam nerden mal kapsam kar gözüyle bakıyor..
[U]Benim üç harfli kurumun yöneticisi de öyle demişti..[/U][/quote]
[quote=jani;145976]59 375 kapadı....75 puan zararda...
pazartesi açılışta 1000 puanı bu sülükten döve döve almazsam namerdim....
bende bunu adam bilir agam derdim....döşümden yaraladı beni....
haysiyetsiz *****....58 200 direnç diye kapadım....59 725 e giderek...mideme 1500 puan kazık soktu....yandım usaglar yandım....
bugün sistemci usaglar gökten para döktü...ALDILAR MI...BİLEMEM...
ama...onların günüydü....[/quote]
Pazartesi ne bekiyorsun kuzu ?
Şimdi flat sin anladığım kadarı ile
[QUOTE=martoniki;145985]Patron 16:25'teki mesajında tepe 59700 olacak demişsin ama aganın kırıtmalarına kanıp 59300'de trene binmişsin.. Neyse kapanış kötü olmadı :..:[/QUOTE]
:D:D:D hakkatende çok kırıtmış bu ağa ben çıktıktan sonra ..tepesine vuracaktınız iyice martoniki patron ... heheh :)
59475 geçerse hedef 60100
[QUOTE=Demirci;145988]Pazartesi ne bekiyorsun kuzu ?
Şimdi flat sin anladığım kadarı ile[/QUOTE]
abi nerdesin ya ..demirden küskü yapacaktın bize ..
bugün çok lazım oldu voba .. aradık aradık bulamadık .. :o:o:o
[QUOTE=Larossıan;145990]59475 geçerse hedef 60100[/QUOTE]
larossian abi pozu naptın .. ??
Arkadaşlar bu gün takip edemedim ( eyi pok yedim ) sistemim dünden 57100 den al vermişti ama ben bu gün takip edemeceğim için almamıştım.Kapanışa yakın 425 den kısa don ları giydim sistemsiz.
Pazartesi sabah düzeltmesinde satacağım. (umut ediyorum).Bu tür yükseliş trendlerinde cengaverlik yapılıp kısa girilmez ya hadi neyse.
Kendime kızdım sansımı deneyeyim dedim
Herkeze iyi tatiller
Hayırlı iftarlar
[quote=selçuklu;145991]abi nerdesin ya ..demirden küskü yapacaktın bize ..
bugün çok lazım oldu voba .. aradık aradık bulamadık .. :o:o:o[/quote]
Spek öyle bir küskü yaptırmıştı....bizimkinin gücü yetmedi bugün...
[quote=selçuklu;145992]larossian abi pozu naptın .. ??[/quote]
Dün kocaoğlan long dedi Selçuklu akşam flatladım.
[url=http://urlal.com/bn][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/11/6252.bmp[/img][/url]