[url]http://www.haberturk.com/haber.asp?id=172472&cat=180&dt=2009/09/13[/url]
Vay Astatin vay .....
Printable View
[url]http://www.haberturk.com/haber.asp?id=172472&cat=180&dt=2009/09/13[/url]
Vay Astatin vay .....
[QUOTE=Larossıan;146175]Bu akşam tv seyredeyim dedim yarışma programı açtım bayanın çocuğu rahatsız üzüldüm,kanal değitireyim dedim flash açtım üzüldüm halimize şükretmek bu dünyada kimseyi kırmamak lazım.[/QUOTE]
Abi kanal d aç geniş aile var, çok güzel espriler var...
[B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=black][I]alıntıdır.. sn. bluettoh un görüşleri[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#ff0000][I]Sonuç Olarak ;[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][SIZE=3]Ben bu tepkinin mantıklı ve endeksi 50 000 üzerine taşımak veya 48 500 direncini geçirmek amacı ile oluştuğuna inanmıyorum...[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][SIZE=3]Gevşeme bekleyenlere alım imkanı verilmiştir ve bunun ardından 48 500 direnci artık aşılacaktır iyimserliği yaratılmak sureti ile daha da sert satışların geleceğini düşünüyorum...!!![/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][SIZE=3]Endeksin 47 500 ü aşmasını beklemiyor, DOW için 9 700 direncinin yaratabileceği sıkıntıyı dikkate alarak 2li zirve formasyonu olacak beklentisi yaratılarak 48 000 - 48 500 bölgesine ulaşamadan tekrar satış ihtimalini yüksek görüyorum... [/SIZE][/FONT][/B]
benimde şahsi görüşüm 60-61000 den dönüşün olması yönündedir...(vob için)
[quote=negrolino;146108]Borsayla ilgili birkaç bilgimi sizlerle paylaşmak isterim.Piyasaya yön veren insanlar tabiki var.Mesela benim bildiğim [B]aydın abi,ahmet abi,resul abi[/B] bu kadar yeterli sanırım.Bu isimler bütün forumlara ajanlar bile yollamıştır bunu net olarak bilirim.Bu sebeple hepsinin.....................rim.[/quote]
Bi de benim agam var. - Garanti den veriyorsa İş Yatırımdan alır...
-Marbas tan fazla aldıysa IYM den geri verir..
10.000 kadar küçük yatırımcıyı tek başına bu oyunlarla alt eder. [U]Sistem tanımaz tek başına kendisi sistemdir.[/U]
Yeri gelir yurtdışı düşer .. Elindeki malları çıkana kadar yukarı götürür... Yeri gelir yurtdışı yükselirken 5 dakikada mallları dibe kadar verir. Sonra geri alır.
Para kazanamadığı gün görülmemiştir..Çok hırçındır..
[U] Eğer o gün Para kazanamazsa [B]kazanana kadar[/B] pyyı çalkalar.[/U]
[U][B]Piyasada makas oyunlarıyla tanınır.[/B][/U]
Süper bi adamdır. En iyi psikolojiye oynayan onu tanırım.
Onu alt edecek küçük yatırımcı daha anasında doğmamıştır..... Aga, kurt, tilki, makas, by gibi lakapları vardır..
Bağlantıları ve çevresi çok kuvvetlidir. Taa çekik gözlülerden Mr. Jones lara kadar dünyada bütün tilkilerle sürekli iletişim halindedir.
Yeri gelir günde 1 trilyon net karı cebe indirir..
[quote=BORSACIOZGUR;146179]Bi de benim agam var. - Garanti den veriyorsa İş Yatırımdan alır...
-Marbas tan fazla aldıysa IYM den geri verir..
10.000 kadar küçük yatırımcıyı tek başına bu oyunlarla alt eder. [U]Sistem tanımaz tek başına kendisi sistemdir.[/U]
Yeri gelir yurtdışı düşer .. Elindeki malları çıkana kadar yukarı götürür... Yeri gelir yurtdışı yükselirken 5 dakikada mallları dibe kadar verir. Sonra geri alır.
Para kazanamadığı gün görülmemiştir..Çok hırçındır..
[U]Eğer o gün Para kazanamazsa [B]kazanana kadar[/B] pyyı çalkalar.[/U]
[U][B]Piyasada makas oyunlarıyla tanınır.[/B][/U]
Süper bi adamdır. En iyi psikolojiye oynayan onu tanırım.
Onu alt edecek küçük yatırımcı daha anasında doğmamıştır..... Aga, kurt, tilki, makas, by gibi lakapları vardır..
Bağlantıları ve çevresi çok kuvvetlidir. Taa çekik gözlülerden Mr. Jones lara kadar dünyada bütün tilkilerle sürekli iletişim halindedir.
Yeri gelir günde 1 trilyon net karı cebe indirir..[/quote]
Doğrusunu söylemek gerekirse bu türden ister kişi istersede kurumları tanıdıkça vob'tan uzak durasım geliyor. Ben bu güne hep bunları duydum ama birazcıkta şehir efsanesi gibime geliyor yoksa hergün buna mı çarpılıyorum.dng
fdow pis düşüyor üwww :(
[quote=ordi;146180]Doğrusunu söylemek gerekirse bu türden ister kişi istersede kurumları tanıdıkça vob'tan uzak durasım geliyor. Ben bu güne hep bunları duydum ama birazcıkta şehir efsanesi gibime geliyor yoksa hergün buna mı çarpılıyorum.dng[/quote]
Kaybettikçe bu adamların varlığına,
Kazanırsam kendi varlığıma inanıyorum,
Bunu birçok kez kanıtladılar, bir kaç gün
önce yazdığım gibi şu sıralar meydan boş,
böyle zamanları çok seviyorlar,ülke gündemi
ve dış piyasalar tam istedikeri gibi;adamlar dow'un nasıl
kapanacağını iyi biliyorlar, biraz organize işler;
30.000 den 62.000 ne kadar sallamadıkları adam kalmadı,
Bu süre zarfında
Yaşar Erdinç -savcılığa suç duyurusunda bulundu
Burak Gerçek -(sanko men.değ) adm ABD' almış olduğu eğitime isyan etti,
Ali Ağaoğlu -CNBC-E tv de endex kaç olur sorusu üzerine bana ne soruyorsun 37.000 olur, hadi taş çatlasın 45.000, ama şu anda 60.000
ben nreden bilebilrim şeklinde hayretlerini gizleyemedi,
A.yeşilada - birgün oradan bir gün buradan yazıyordu,
Benim öngörüm
FSPX sin bu şekide sürdürmesi şartıyla,
çünkü asyayı kapattıktan sonra gidişatı değişebiliyor(03:42 %0,94 ekside)
1.OBO sağ omuz oluşumu 56-56.500 arası
2.55.000 den tepki yükselişi ve form onayı
(max.58.000 sonlanmak şartıyla üstü formu bozar)
FSPX sin bu şekide sürdürmesi şartıyla,
çünkü asyayı kapattıktan sonra gidişatı değişebiliyor(03:42 %0,94 ekside)
1.OBO sağ omuz oluşumu 56-56.500 arası
2.55.000 den tepki yükselişi ve form onayı
(max.58.000 sonlanmak şartıyla üstü formu bozar)[/quote]
3.55.000 tekrar dönülerek kırılması çağlayan olur ve
47.000-50.000 arasında sonlanır,
4.Yurt dışına bağlı olarak 55.000 güçlü gözüküyor:rolleyes:
Yaw nikkei dikkei oluyor, -2,21 oldu... Yarın shortçular yaşadı neyse ben yatar...
[quote=ordi;146180]Doğrusunu söylemek gerekirse bu türden ister kişi istersede kurumları tanıdıkça vob'tan uzak durasım geliyor. Ben bu güne hep bunları duydum ama birazcıkta şehir efsanesi gibime geliyor yoksa hergün buna mı çarpılıyorum.dng[/quote]
Hayır gerçek. [U]Bunlar vob un ve imkb nin ilk kurulduğu aylardan bu yana hep var[/U]. Büyük balık denizde küçük balıkları yiyere büyür. Şehir efsanesi felan değil.
Ben bunlardan biriyle 2006 da bizzat çalıştım. Yaşam tarzını gördüm..
Bu arada Nikkei fena düştü... FDOW da fena değil..
[U]Ama yarın bizi gör bak agam napacak ?[/U] agam cuma günü mal aldı .
onları bize yedirmeden.
İddia ediyorum 1 : küçüklere Shortları kapatmadan düşürmeyecek..
[U]Gerekirse yalan IMF haberi haber çıkarttırır. Yalancıdır agam. Faka basmaz.[/U]
İddia ediyorum yarın FDOW ve dikkei ne olursa olsun.
İsterse yüzde 5 düşsün ...[U]Agam piyasayı yarın aşağıya fazla bırakmayacak..[/U]
Silkelemeden.. Akıllıdır agam..
Fazladan kastım yüzde 0,5- yüzde 1 arası[U]..[/U]
Ayrıca FDOW da biz açıldıktan önce ya da sonra [U]gün içinde[/U] toparlayacak... Sadece küçük bir eksi kalacak.
Notredamus dan kehanetler değil bunlar.. Gerçek su gibi ortada .
sabah 5 saat sonra görüşürüz. İyi geceler
[B]Günaydın, [/B]
[B][U]14 Eylül Pazartesi [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]EUR İstihdam (q/q) (Q2) 12:00 -%0,8 Yüksek [/U]
[U]EUR Sanayi Üretimi (a/a) (Tem) 12:00 -%0,2 -%0,6 Yüksek [/U]
USD Fed-Duke'ün Konuşması (Washington) 15:35 Düşük
[B][COLOR=blue]USD Obama'nın Konuşması 19:00 Yüksek[/COLOR][/B][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/5968/smilerbt.jpg[/IMG]
[B]USD Fed-Lacker'in Finansal Regülasyonlar Hakkındaki Konuşması (Charlotte) 19:30 Yüksek [/B]
[B]USD Fed-Yellen'in Ekonomik Beklentiler Hakkındaki Konuşması 22:50 Yüksek [/B]
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Doğrudan Yatırım Girişi(Hazine) 17:30
[B][U]IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=red]9638[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=red]9607[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
[quote=selçuklu;146119]ahanda pazar projeksyonu .. ekim vade 35000 aralık vade 20000 uzlaşırız tahminim .. bence yeni tepe göremeyeceğiz .. alçalan bi tepe ile bitecek bu iş .. obo oldu graflar nurtopu gibi .. hayırlı uğurlu olsun .. şelale şelale şelale .. .lelele.lelele.boks..boks.
[URL="http://img200.imageshack.us/i/adszaj.jpg/"][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/3912/adszaj.jpg[/IMG][/URL][/quote]
[quote=Astatin;146167]Alternatif proceksiyon..(selçuklu projeksiyonuna alternatif..Daha kesin daha net daha terbiyesiz bir şelale)
[IMG]http://i29.tinypic.com/14mamp3.jpg[/IMG][/quote]
Günaydın tüm foruma,
Sayın selçuklu sayın selçuklu, senin proceksiyonda GAP yok abi..sevmem ben şelalenin gapsızını:)
Lütfü develer nerde.brv.brvNikeyi nalları dikeyi, don cansın ında geleceğini yiyolayyyy
Sayın Borsacıözgür Sahurda bile vob yapıyorsun galiba.:DBakalım sabah dediğin gibi olacakmı olmazsa fena çarpar agan seni.:o
usaglar...
görünen oki...agam bizi paraya bogacak gene....
şelleleden önceki son çıkışı demiştim....aynen öyle olacak....
sebebini ise...para yeniden amerikan bonolarına akıyor demiştim...
çünki yield yükseliyordu düzenli olarak....
emtialarla göçüş başlar...petrol yıkılıyor....
400-600 puan arası gap bekliyor nuri sevgen
bizim piyasa bir alemdir, gap ile adam doğramada üstüne yoktur.lelele
petroldan sonra esas hareket paritelerde olacaktır....
çünki...
pariteler ülkelerin gerçek durumunu gösteren tek kriterdir....
daha önceki tepede....
1 dolar verip...140 yen alıyordun...şimdi 1 dolar verip 90 yen alıyorsun....
pariteleri yıkan ise....
ÇİNDEKİ EXCESSİVE ÜRETİMDİR....bu deflation baskısı yaratarak...
14 trilyon dolarlık amerikan ekonomisini....ve 14 trilyon dolarlık avrupa ekonomisini...ve 7 trilyon dolarlık japon ekonomisini....GÖÇERTİYOR....
bunu düzene sokmanın tek yolu ise...PARİTELERDİR...
Herkese Günaydın ve hayırlı haftalar ve hayırlı kazançlar.
Cuma günü EFG long olsada İş yatırımın ısrarla short olması beni kıllandırmıştı.
Açılışta sağlam gap olursa acımam veririm shortları :D:D
Günaydın arkadaşlar herkeze hayırlı işler
1968 E KADAR....
paritelerin karşılıgı altındı...altının onsu 35 dolar ve sabitti...herkesin paritesi bu denkleme göre buunuyrdu...
NİXON...BUNU KALDIRDI...
dediki...amerikan doları standarttır ve referans sadece odur...
şimdi...bi ons altın 1000 dolar pangınot...o zaman ise 35 pangınottu...
buradan dolar degerinin 30 da 1 e düştügü aşikardır...
Youtube linkini bazı arkadaşlar açamıyor diye bu kez başka linkle...yürüyün be türk ayularu
[URL]http://www.vidivodo.com/183862/kara-kuvvetleri-ile-mehter-marsi[/URL]
[quote=jani;146198]1968 E KADAR....
paritelerin karşılıgı altındı...altının onsu 35 dolar ve sabitti...herkesin paritesi bu denkleme göre buunuyrdu...
NİXON...BUNU KALDIRDI...
dediki...amerikan doları standarttır ve referans sadece odur...
şimdi...bi ons altın 1000 dolar pangınot...o zaman ise 35 pangınottu...
[COLOR=red]buradan dolar degerinin 30 da 1 e düştügü aşikardır[/COLOR]...[/quote]
Günaydın Bay jani,
Sizi daha iyi gördüm:rolleyes::rolleyes: Hep diyorum çok ciddi yazmayacağım forumda..Ciddi olacaksam toplantıya girerim, foruma değil diye..ama yorumuna bir ekleme...Evet USD altın karşısında değer kaybetmiştir..Ama karşılığında ABD bütün dünyayı o nispette bafilemiştir. Rezerv para ve senyoraj olayları falan..aman neyse vazgeçtim....sabah sabah..pazartesi sendromu tavanda...:cool::cool::cool:
:::[quote=Astatin;146199]Youtube linkini bazı arkadaşlar açamıyor diye bu kez başka linkle...yürüyün be türk ayularu
[/quote]
Asti kendimi savaş ortamında hissettim bir an hay çok yaşayasın bununla viyanaya bile yürürüz.::::..:
Açılışa 2 dk FDOW -%0,88 lerden -%0,69 a geldi illa biz açılana kadar toparlayacak *****ler.
Eruro/USD %0,34 ekside USD/TL 1,50 de %0,32 artıda AGA istemezse 1 puan bile vermez ancak cuma günü 59 üstü longcuları doğraması lazım bu aganın be
günaydın herkese,
bol kazançlı ve güzel bir hafta dilerim...
günaydın yyld :D
uşaklar 59050 den uzadım ben...verdim kısaları
hala aldayız.. güçlü açıldı kanımca...
sat verene kadar uzun....
59000 altı kısalırım...
günaydın,kolay gelsin !
Dışarıya göre bu açılış olduysa vay babo vayy, eğerki bugün dışarısı hafif yeşil başlasaymış vay bizim shortların haline 59100 den shortlar verildi flatos bekleyos
bende 100 den kaapdım kısaları....sistem sat vermedi ...üwwwww..la herkes kapatıyo kısaları birden basmasınlar :) :)
epey olumlu bir açılış yaptık..
[quote=Astatin;146208]bende 100 den kaapdım kısaları....sistem sat vermedi ...üwwwww..la herkes kapatıyo kısaları birden basmasınlar :) :)[/quote]
Günaydın arkadaslar,heee bende kapattım 59625 maliyetli shortları 59075 den..Uzunlamak lazım gibi bundan sonra,kafaya koymuslar bunlar..
yvsy...(175)...yorum var şort yine...175 :)
[quote=Larossıan;146175]Bu akşam tv seyredeyim dedim yarışma programı açtım bayanın çocuğu rahatsız üzüldüm,kanal değitireyim dedim flash açtım üzüldüm halimize şükretmek bu dünyada kimseyi kırmamak lazım.[/quote]
Herkese günaydın;
Larossian; ne yazık ki o Bayan 112000 tl yi kabul etmeyerek kutusuna gitti ve 100 tl aldı biryerde durmasını bileceksin her zaman kasa kazanır diye boşuna söylememişler.
Hatılatayım abi..malum yine şortum :)
durum...
cuma günki çıkışta tüm kısalar kapanmıştı....kısa vadedeki...HERKES LONGDU....
BU AÇILIŞLA...kime hitapediyor sizce....
sistemler ve teknik bozulmadı henuz...yön yukarı diyor....kime diyor bunu....BİZE...
shorçulara yani...çıkın diyor....çıkarsam namerdim...
longculara ne diyor...TUTUN DİYOR....
bikaç dakka geç kaldık 59200 den de ben verdim shortları .. hadi hayırlı olsun..
[quote=Astatin;146208]bende 100 den kaapdım kısaları....sistem sat vermedi ...üwwwww..la herkes kapatıyo kısaları birden basmasınlar :) :)[/quote]
derdemez 150den 025 e kadar bastılar be hocam Allahtan İş Yatırım PY liğe soyunuyorda alıyor.
Şuan en fazla satıcı cuma en fazla alıcı olan şimdide 685 kontrat satan EFG buyur burdan yak
Cümleten Günaydınlar...
Sistem gereği 59100'den kısa.. Şelale şelale.. :D