[QUOTE=mbm;62929]uyuz ettiler bugun beni...
ne alıyorlar ne veriyorlar......[/QUOTE]
Mıncıklıyolar dedim ya
:..: :..: :..:
Printable View
[QUOTE=mbm;62929]uyuz ettiler bugun beni...
ne alıyorlar ne veriyorlar......[/QUOTE]
Mıncıklıyolar dedim ya
:..: :..: :..:
[QUOTE=catedral;62931]Mıncıklıyolar dedim ya
:..: :..: :..:[/QUOTE]
sen nerdesin iki gündür..
kayıpsın yine..
:..:[QUOTE=catedral;62930]Tam 1 saat 45 dakkadır bekliyos o OBO yu :..: :..: :..:[/QUOTE]
kırarsa 28900-1600=27.300 hedef olur..alın size rakam:..:
ilk parti gitti 29600..
Vadelide dün gördüğümüz düşüğe varmadan dönüş çabası sanki yukarı yapcaklar şüphesi uyandırdı bende. Spotta da iyi direndiler destekte XU30 bir türlü önceki dibini görmedi. Şöyle bi tarafa sert hareket olsa da sabahki gibi güzel olur.
[QUOTE=mbm;62932]sen nerdesin iki gündür..
kayıpsın yine..[/QUOTE]
MSN de problem oldu. Bi ara halledicem. :(
[QUOTE=bull market;62927]Piyasalarda Aracı kurum ve finans şirketlerinin günlük bültenleri bugünlerde fazla kötümser olmaya başladı, bu gibi günlerde düşüş olsada, borsada bugünlerde gelinen seviyelerin üstünede çıkış yapacağımızı düşünüyorum, her kafadan aynı ses çıkarsa tersi olmazmı? saygılar.[/QUOTE]
".......Kalabalığın tersi yönde gitmek moda oldu. Tek sorun, artık herkesin karşı yönden gitmesi.....Bu nedenle biz belki de karşıt yöne gitmek yerine, karşıt yönün tersine gitmeliyiz....." Hedge Cambazlarından bir alıntı ;)
[QUOTE=abka;62933]:..:
kırarsa 28900-1600=27.300 hedef olur..alın size rakam:..:[/QUOTE]
Yaklaşık 27.500 lerde spotta teknik olarak mümkün gözüküyor zaten.
ve 29.6 'da sazan uzun pozisyon alır.
29800..30000 yeresi eyer yukarya olur stop icun bekleyen cok shorts var... orya dikat eyer ora yukarya olur panik stops olcak.. ora asayasında problem yok
[QUOTE=sazan;62939]ve 29.6 'da sazan uzun pozisyon alır.[/QUOTE]yahu arkadaş' sen diğer topikdeki derin analizci sazan mısın?..yoksa bizi sazan yerine mi koyuyorsun?
yukarda 32050 yeresi asayada 28500 yeresi potans var amma neresi olur ongorme zor... gercek harket iki yere balı
yukarsı devam icun 32050 üstesi gerek..
asası devam icun 28500 asayası gerek..
iki yer arası tecrube trade yeresi