[QUOTE=Astatin;146211]yvsy...(175)...yorum var şort yine...175 :)[/QUOTE]
aha bende verdim aldığım yerden...
kısa devam.......
Printable View
[QUOTE=Astatin;146211]yvsy...(175)...yorum var şort yine...175 :)[/QUOTE]
aha bende verdim aldığım yerden...
kısa devam.......
NASILKİ...
cuma günü...dipten açıp...sürekli ve düzenli çıktı...
şimdide tepeden açtı ve sürekli düzenli bi biçimde düşmeli....bu yawruyu ihya eder....ha ha ha
[quote=Astatin;146211]yvsy...(175)...yorum var şort yine...175 :)[/quote]
[quote=stonhand;146216]derdemez 150den 025 e kadar bastılar be hocam Allahtan İş Yatırım PY liğe soyunuyorda alıyor.
Şuan en fazla satıcı cuma en fazla alıcı olan şimdide 685 kontrat satan EFG buyur burdan yak[/quote]
.lelele.lelele.lelele
IYM ye bir EFG ye iki....Ben inanmam patron takasada makasada....EFG Bir Gün Ölümü Tadacaktır....lelele.lelele
[QUOTE=Kennym;146215]bikaç dakka geç kaldık 59200 den de ben verdim shortları .. hadi hayırlı olsun..[/QUOTE]
kekek sabah sabah en yanlıs anda işlem yapmışım :P
kerimmmm...
TIRLARI ÇALIŞTIR....
agam gudurdu....58 875....
Buralardan gene toplayıp terse getirebili bunlar dikkatli olmak lazım.
58 500....burada agamdan 800 puan alırım...ilk duragı burası...
fdow gün içi 9497 altından yukarı dönebilir...
bizim üst peryotlar alda...
kanlı bi gün olabilir...aşagı yukarı.aşagı yukarı
yönüm yok..
akşam ola hayrola.....:)
[QUOTE=Larossıan;146223]Buralardan gene toplayıp terse getirebili bunlar dikkatli olmak lazım.[/QUOTE]
aynı fikirdeyim...
selçuklu gelsede az küskülese ortalığı
İş yatırım ve EFG en fazla satıcı her zamanki gibi karşı ayaklarında Garanti ters indikatör olarak en fazla alıcı pozisyonunda bazen arada sankoyuda kullanıyorlar ama çoğunlukla EFG=İş Yatırım = Garanti spota son 2 dk birde spotu görmek lazım
58825 haftalık destek var.
ahada 850 de geçisi sat çıkıyo..way**...14 dakika kim bekleyecek...ne bekleyecem yaww..zaten kısayım...
Cuma spotta coşkuya kapılıpda alanlara sabah sabah coşkunu gösterdiler açılış kafadan %1 eksi, acep devamı gelecekmi yoksa silkeleyip hopp yukarı yapacakmı flatos seyredos
Allah benim Belamı vermesin sabah sabah iki ayak oyununa gelip gül gibi shortları 59100 den verdim sonrada gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaldım
Üstadın destek ve dirençleri
vob günlük [B]RO[/B] - destek [B]TA[/B] - dirençler ;
59800/60200/60600
59200/'''58800'''/58500
58000 / 58300 seviyeleri aşağı geçilmeden kısa vadeli yukarı iştah devam edebilir..
açılış çok olumlu oldu,mevcut seviyeler ise sadece 5 dk lıkları satışa geçirebildi..
[quote=stonhand;146231]Cuma spotta coşkuya kapılıpda alanlara sabah sabah coşkunu gösterdiler açılış kafadan %1 eksi, acep devamı gelecekmi yoksa silkeleyip hopp yukarı yapacakmı flatos seyredos
Allah benim Belamı vermesin sabah sabah iki ayak oyununa gelip gül gibi shortları 59100 den verdim sonrada [COLOR=red]gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaldım[/COLOR][/quote]
::::::ilahi sen..buna da şükret kaya el :) Cuma tepeden long yapanlar, tilki ile sohbet eden kargalar gibi kaldılar...::::::
Günaydın bol kazançlar ana sistemimde daha short sinyali gelmediğinden flat olarak bekliyorum.
[url=http://urlal.com/bn][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/14/2038.bmp[/img][/url]
kör ölür badem gözlü olur misali doholler primli :)
59000 uzun yine....
stratejim 59000 üzeri uzun altı kısa....
000 koştur koştur flat...üwwww...sistem sat vermiyo **
Abiler dikkatli olun tekrar 59075 ü gördü..
Tamda yazıyordum ters indikatör kurum garanti Alış tarafından çekildi bir terslik var diye ancak hopp 59 yukarı .
Garanti şuan net ters indikatör oldu adamlar VOB gitmeden önce long kapatıyor iyimi ve az önce dediğim gibi Sankoda işin içine dahil edildi tamda Garanti Longları kapamışken sankodan 1000 adet long basıldı vallahi bugün çok zor bir gün olacak takaslarda deli gibi .....nelik dönüyor
spot ve vadeli 15 dakikalıklar net alda....
200-175 ve 150 den şortlarrr...stop 600 **
[quote=engin sözmen;146234]Günaydın bol kazançlar ana sistemimde daha short sinyali gelmediğinden flat olarak bekliyorum.
[URL="http://urlal.com/bn"][IMG]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/14/2038.bmp[/IMG][/URL][/quote]
Sat sinyalini hemen yazabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler
dax mızıkçılık yapıyor ama long devam...
sistem LONG hala...bakalım nerde SHORT diyecek...
125 den takviye şort...3/5 şort, 59170 ort, 58300 lord, 59600 mort
[quote=SEYYAH;146244]sistem LONG hala...bakalım nerde SHORT diyecek...[/quote]
Emin değilim pambık ama sistem bağırsakalrındna gördüğüm kadarıyla güzeell bir şort hazırlığı var...fiyat 400 ün altında kaldığı sürece sat gelecek yer mükemmelat marmelat bir seviye olur..şu an sanki 950 lerde falan gelebilir sat gibi görüyorum yoksa şüphemmi var
[quote=Astatin;146246]Emin değilim pambık ama sistem bağırsakalrındna gördüğüm kadarıyla güzeell bir şort hazırlığı var...fiyat 400 ün altında kaldığı sürece sat gelecek yer mükemmelat marmelat bir seviye olur..şu an sanki 950 lerde falan gelebilir sat gibi görüyorum yoksa şüphemmi var[/quote]
evet tekrar aşağı dalış yaparsa SHORT der artık...şüphemiz yok...:::
[QUOTE=stonhand;146231]Cuma spotta coşkuya kapılıpda alanlara sabah sabah coşkunu gösterdiler açılış kafadan %1 eksi, acep devamı gelecekmi yoksa silkeleyip hopp yukarı yapacakmı flatos seyredos
Allah benim Belamı vermesin sabah sabah iki ayak oyununa gelip gül gibi shortları 59100 den verdim sonrada gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaldım
Üstadın destek ve dirençleri
vob günlük [B]RO[/B] - destek [B]TA[/B] - dirençler ;
59800/60200/60600
59200/'''58800'''/58500[/QUOTE]
Sattığın sortları yukardan yerine koyma fırsatı verecekler bu gun bende aynı sekilde satmıştım yukardan yerine koydum
Neden yukardan koyma fırastı verecekler: Agalar malda hazırlıksız yakalandılar asğıdas aniden basamıyorlar kıvamına getirene kadar asa yukarı yapacaklar
günaydın .. işler yoğun bugün .. 0 işlem kısa devam . uzlaşacam .. arkaya yaslandım .. projeksyon belli .. şelale şelale şelale .. bebe ayılar dışarda oynaşıyolar .. uzlaşacam ekim vadede .. kapanış tahminim 55.875 kayıtlara geçsin .. öğleden sonra için küskü yaptırıyorum ..
ahanda ayı .. şelale
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG]
59250 üstüne atabilirsek bugün bu borsa düşmez bence, tabi çok çok önemli bir gelişme olmazsa..
[quote=SEYYAH;146247]evet tekrar aşağı dalış yaparsa SHORT der artık...şüphemiz yok...:::[/quote]
dalmaya gerek yok patron...3-4 bar sonra fiyat 59100 de olsun misal ve fiyat 000-200 bandında gezmiş olsun, yine sat gelebilir.lelele.leleleama şu an itibariyle güçlü süsü veriolr..250 olmuş üwwwwwwwüüüüüüüüüüüü
selçuklu patron nirdesin
[quote=selçuklu;146249]günaydın .. işler yoğun bugün .. 0 işlem kısa devam . uzlaşacam .. arkaya yaslandım .. projeksyon belli .. şelale şelale şelale .. bebe ayılar dışarda oynaşıyolar .. uzlaşacam ekim vadede .. kapanış tahminim 55.875 kayıtlara geçsin .. öğleden sonra için küskü yaptırıyorum ..
ahanda ayı .. şelale
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG][/quote]
patron baylıyorum bu ayıların asalaetine :)... ama alıyolrlar üwwwwww...proceksiyon gelli..ya lord ya zort patron...
dax da bi yola gelse soluğu 60.000 de alacağız. zild yyld :D
vay *q .. stop yazdım poza .. yazmayım diyodum .. alıyolar .. vay anasını .. acil küskü lazım .. mesut abi .. bi küskü iğnesi yapsana şu voba ... çıkıyorm ben kısa devam .. şelale ..
59375 short ters indikator kardeşiniz işlem yaptı :) sistemlerinizi kontrol edin kesin al sinyali gelmiş olması lazım ben histemle sat yaptım :)
[QUOTE=selçuklu;146254]vay *q .. stop yazdım poza .. yazmayım diyodum .. alıyolar .. vay anasını .. acil küskü lazım .. mesut abi .. bi küskü iğnesi yapsana şu voba ... çıkıyorm ben kısa devam .. şelale ..[/QUOTE]
uzun devam lo..59000 den en son....
küskü sırası değil şimdi... ha haaa:D:D:D
Gene geldik 59450 drencine bakalım ne yapacak.Burasıda haftalık kuvvetli bir drenç.