Pala ne yapacağına karar versede yoksa yatayda tırmalatacak.
Printable View
Pala ne yapacağına karar versede yoksa yatayda tırmalatacak.
Kredi Kartı Uygulamaları(Mart)
Akdi faiz(%) Gecikme faizi(%) Kart ücreti(TL)
Ziraat 4.30 5.10 10
[COLOR="RoyalBlue"]Halkbank 4.35 5.10 [B]5 [/B][/COLOR]Vakıfbank 4.39 4.39 30
TEB 4.39 5.14 40
Akbank 4.39 5.14 35
Şekerbank 4.39 5.14 30
Garanti 4.39 5.14 35
İşbank 4.39 5.09 25
Yapı Kredi 4.39 5.14 35
Fortis 4.39 5.14 35
Citibank 4.39 5.14 35
Turkisbank 3.75 4.88 10-20
ING Bank 4.39 5.14 35
Millennium Bank 4.39 5.14 20
Turkland Bank 4.39 5.14 -
Tekstil 4.39 5.14 35
finans 4.39 5.14 35
HSBC 4.39 5.14 35
Eurobank Tekfen 4.39 5.14 35
Denizbank 3.96 4.71 35
Anadolu 4.39 5.14 15
Albaraka - 2.40 8.40
Kuveyt Türk - 3.75 10
Türkiyefinans 4.35 4.35 10
Asya Katılım 4.35 - -
halkbnk bana uyar(5 lira)..yahu taksit bile yapmam..sadece alışverişde kullanacagım..hayatda temerrüde düşmem..
asya katılımın yokmu(yıllık aidat)
ahada bakın dananın kuyruğu orada...orada orada iyi bakın
[IMG]http://i28.tinypic.com/fvi5ub.jpg[/IMG]
[quote=abka;146329]arkadaşlar,kredi kartları [B]yıllık aidat ücreti [/B]hala devam ediyor mu..tak diye garanti bonusa 35 tl kesmiş..:mad:[/quote]
Yapılacaklar alo garanti aranır kardeşim kart ücretinden dolayı kartımı iptal ediyorum denir.
Alo garantideki vatandaş size 3 aylığına 500-750 TL harcama garantisi verirseniz şu kadar bonus verelim der. Siz yok kardeşim iptal et dersinizzzz.
Müş.Tem. kartınızı kırmayın atmayın sizi arayacaklar derrrr.
Aradan 1 yada 2 gün sonra bir Müş.Tem. sizi arar kartınızı iptal ettirmişsiniz şukadar harcayın gelin size bonuz yükleyelim der yokkk dersiniz tamam der 35 TL bonus yükleyelim güle güle harcayın der işte ben orda fit oldum.
35 harcama karşılığı olmadan bonus aldım. Bunu yıllık hesap işletim ücreti kestikleri banka hesabım içinde yaptım yıllık hesap işletim ücretinide bonus olarak yüklediler .lelele.lelele.lelele
59 altına sarkar bu endeks emme kalır mı oralarda onu çözemedim, hayırlısı
[quote=stonhand;146344]Yapılacaklar alo garanti aranır kardeşim kart ücretinden dolayı kartımı iptal ediyorum denir.
Alo garantideki vatandaş size 3 aylığına 500-750 TL harcama garantisi verirseniz şu kadar bonus verelim der. Siz yok kardeşim iptal et dersinizzzz.
Aradan 1 yada 2 gün sonra bir Müş.Tem. sizi arar kartınızı iptal ettirmişsiniz şukadar harcayın gelin size bonuz yükleyelim der yokkk dersiniz tamam der 35 TL bonus yükleyelim güle güle harcayın der işte ben orda fit oldum.
35 harcama karşılığı olmadan bonus aldım. Bunu yıllık hesap işletim ücreti kestikleri banka hesabım içinde yaptım yıllık hesap işletim ücretinide bonus olarak yüklediler .lelele.lelele.lelele[/quote]
az daha direneydinya...biskrem bile alırdın bence:)
dananın kuyruğu ne tarafa kırılır bilemiyorum ama, aşağı giderse bu sat sinyali güzel yerden gelir çok aşapıyı beklemez...hoş olur..foş olur...
[QUOTE=stonhand;146344]Yapılacaklar alo garanti aranır kardeşim kart ücretinden dolayı kartımı iptal ediyorum denir.
35 harcama karşılığı olmadan bonus aldım. Bunu yıllık hesap işletim ücreti kestikleri banka hesabım içinde yaptım yıllık hesap işletim ücretinide bonus olarak yüklediler .lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
geçmişte blöf yaptım..ama yemedi..:)
[quote=abka;146348]geçmişte blöf yaptım..ama yemedi..:)[/quote]
Kartı kullanıyorsan ve ödenmemiş taksitli alışverişlerin varsa yemezler tabii :D
350-450 sürmenaj oldu piyasa.. ekşın taym gessin artıkın..
selçuklu patron uzlaşma şu gıcıklarla, APSD'yi düşürelim hep birlikte yaw.. :)
acaba kaç tane shortcuyu bezdirdiler merak içindeyim??
[quote=stonhand;146330]Yaşar Hocadan alıntıdır. Bu günlerde hocada değişiklikler var gibi.
Geçen hafta bizim endeks önemli bir yükseliş yaptı. Hatırlıyor musunuz? Endeksin bir düşüş yapabileceğini ve bu ardaa insanların satacağını ama ondan sonra gelecek bir yükselişe dayanamayıp alım yapacaklarını ama işte bu aşamadan sonra eğer ciddi bir satış gelirse bu sefer satamayacaklarını belirtmiştim. İşte bu hafta yatırımcıların kafalarının anormal derecede karışmasına neden olabilecek gelişmelerin görüldüğü bir hafta olmaya adaydır. Bu yüzden dikkat ediniz.
Birde 14,30 da MC yiyecekler için çekebildikleri kadar yukarı çekebilirlermi MC yiyenler illa 14,30 daki rakama göremi MC yiyor Allah' a aşükür şuana kadar yemedimde bilgisi olan varsa yazabilirse şimdiden teşekkür ederim.[/quote]
ben mc çok takıldım yasa derki 14.15 ama aracı kurumlar genellikle bu saate bırakmadan saat 12.00 gibi oyuncuların kapatmasını istiyor hatta zorluyorlar.dng
[QUOTE=stonhand;146330]Yaşar Hocadan alıntıdır. Bu günlerde hocada değişiklikler var gibi.
Geçen hafta bizim endeks önemli bir yükseliş yaptı. Hatırlıyor musunuz? Endeksin bir düşüş yapabileceğini ve bu ardaa insanların satacağını ama ondan sonra gelecek bir yükselişe dayanamayıp alım yapacaklarını ama işte bu aşamadan sonra eğer ciddi bir satış gelirse bu sefer satamayacaklarını belirtmiştim. İşte bu hafta yatırımcıların kafalarının anormal derecede karışmasına neden olabilecek gelişmelerin görüldüğü bir hafta olmaya adaydır. Bu yüzden dikkat ediniz.
Birde 14,30 da MC yiyecekler için çekebildikleri kadar yukarı çekebilirlermi MC yiyenler illa 14,30 daki rakama göremi MC yiyor Allah' a aşükür şuana kadar yemedimde bilgisi olan varsa yazabilirse şimdiden teşekkür ederim.[/QUOTE]
sn stonhand MC yiyen vatandaş 14.30 a kadar ya nakit yatıracak ya da pozisyon kapatacak PY de bunları en yüksekten kapattırmaya çalışacaktır.
tabi bu kesin bişey değil herkes 14.30 dan sonra düşüş beklerken tam tersini yapıp yukarıda kopartabilirler.
bakalım ne yapacaklar göreceğiz
[quote=erkmen;146353]sn stonhand MC yiyen vatandaş 14.30 a kadar ya nakit yatıracak ya da pozisyon kapatacak PY de bunları en yüksekten kapattırmaya çalışacaktır.
tabi bu kesin bişey değil herkes [COLOR=red]14.30 dan sonra düşüş beklerken tam tersini yapıp yukarıda kopartabilirler[/COLOR].
bakalım ne yapacaklar göreceğiz[/quote]
pek mümkün....bu arada bu pala nın uyuz halide hiç çekilmiyor.PALA nın
offffffffffffff...sıkıldım ben yahuuuu..pelinnnnnnnn nerdesin kuşum
[QUOTE=Astatin;146355]offffffffffffff...ıkıldım ben yahuuuu..pelinnnnnnnn nerdesin kuşum[/QUOTE]
ben boşunamı flatos gayri :::
[QUOTE=Astatin;146355]offffffffffffff...ıkıldım ben yahuuuu..pelinnnnnnnn nerdesin kuşum[/QUOTE]
ahanda geldim .. sıkma canını asteton patron .. küskübar için hazırlık yapıyorum ...
şelale şelale şelale .. .boks..boks..boks.
Shortladım hayırlısı bakalım.
ahanda ilk küsküyü verdim .. sistem sata döndü bu küsküyle .. üvvv:o:o:o
[quote=selçuklu;146357]ahanda geldim .. sıkma canını asteton patron .. küskübar için hazırlık yapıyorum ...
şelale şelale şelale .. .boks..boks..boks.[/quote]
nerdesin be patron..ver küsküyü...
bu arada .aaaaaaaaaa şu iphone reklamındaki göz benim yaw...yotuube dan araklamışlar..way canına patron
[quote=engin sözmen;146358]Shortladım hayırlısı bakalım.[/quote]
Maillerinizi kontrol ediniz...
[QUOTE=engin sözmen;146358]Shortladım hayırlısı bakalım.[/QUOTE]
hayırlı olsun engin sözmen patron .. güzel poz .. teprik ederim .. ben uzlaşacam kısalarla ... projeksyon belli ... obo belli .. şelale belli .. ayı belli .. üvvv :D:D:D
[QUOTE=selçuklu;146362]hayırlı olsun engin sözmen patron .. güzel poz .. teprik ederim .. ben uzlaşacam kısalarla ... projeksyon belli ... obo belli .. şelale belli .. ayı belli .. üvvv :D:D:D[/QUOTE]
59300 kısaaa..
ama bugün daha çok sallarlar...
sistem hala long :)
[QUOTE=mbm;146363]59300 kısaaa[/QUOTE]
helal mbm patron ... patronların patronu .. teprik ederim .. yap şu küskü iğnesini artık abi ... yardım edin şu ayılara .. yazıktır ..oynaşıyolar ne güzel .. :D:D:D şelale şelale şelale ...
[IMG]http://www.2flashgames.com/2fgkjn134kjlh1cfn81vc34/flash/f-Kung-Fu-Baby-Bears-5466.jpg[/IMG]
Fiyat 150 ye değince multpass 15 dk sat çıkıyor...ama çeyrek geçe çıkmayabilir..emortol kızmasın...
[quote=engin sözmen;146358]Shortladım hayırlısı bakalım.[/quote]
Engin; duygusal mı sistemsel mi şort ?
[quote=fXci;146337][B]guzum [/B]bu ganallar sie zorluk cıkarıyore ::: namıssız cumaki zirveyi denemeye çalışcakmış gibin yapayor.. emme ben yemem önce bol stops ettirecekh..... bugun ben heç hareket etmeycem isterse 10 kerem hareket etsin aşavı yukarı :::
emme böyük düşüş olcaksa 59900 üstü olmaycak bence ::: olursa zati böyük düşüş olmaycak
böyükdüşüşten kastım en az 2000 pıvan[/quote]
sabırla bekliyecegiz....her zamanki gibi cancagızım....
yılanın fareyi bekledigi gibi....
[quote=Demirci;146367]Engin; duygusal mı sistemsel mi şort ?[/quote]
ve bir grafik lütfen Sn Engin
sistem 275 den sat da..57.000 den beri ilk işaret..
saat 14 30 da....
fare delikten çıkar....çıkar çıkmaz fare dogduguna pişman edecegim onu....ha ha ha
artık nereye isterlerse götürecekleri bir sürüleri var
dkkat/AYI BOĞA TUZAKLARINADA DİKKAT
[QUOTE=jani;146371]saat 14 30 da....
fare delikten çıkar....çıkar çıkmaz fare dogduguna pişman edecegim onu....ha ha ha[/QUOTE]
guzum fare eyi heyvan hoş hervan zevimli heyvan .. başka bişey bu ağa fareye benzediine bakhma bu kesin başka bişey gayri :::
[quote=Demirci;146367]Engin; duygusal mı sistemsel mi şort ?[/quote]
Duyguyla işim olmaz benim.
Vayy babaynn kemigine,alın abiler benden de küskü..gecen haftaki 100 ytl karı haftasonu yiye yiye bitiremedim valla,3500tl kardan 100 tl ye düsünce bereketi artmıss paranın:)
fxci...
işin kötü tarafı...saatlerdir shorta kışkırttı milleti...bizi biraz zorluyacak...bacakları titretir birazdan....
[QUOTE=martoniki;146349]Kartı kullanıyorsan ve ödenmemiş taksitli alışverişlerin varsa yemezler tabii :D[/QUOTE]
Kartın iptal edilmesi için taksit olması farketmez...
beklenen an SAAT 14.30 bakalım beklentilere ne olacak?
[QUOTE=Astatin;146355]offffffffffffff...sıkıldım ben yahuuuu..pelinnnnnnnn nerdesin kuşum[/QUOTE]
Abi aralık 25 den sonra gelir en erken, kira kontratı o zaman yenileniyor :D
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=68242&postcount=36504[/url]
kara tren şimdilik uzun yola gidecek yakıta ihtiyacı var ve yakıt alıyor