Abi ben şovalye abi moduna geçtim, uzun vadeli yatırımcıyım artık. Bu longlarla uzlaşırım ben :D
Printable View
Abi ben şovalye abi moduna geçtim, uzun vadeli yatırımcıyım artık. Bu longlarla uzlaşırım ben :D
59275 tekrar uzun...
tahmin edildiği gibi buğün daha çok sallarlar...
Bu arada yıllık üfe eksi şuanda, şimd ben kirada zam yerine indirim yapmam lazım. Ev sahibi bu işe ne der acep :)
shortlar kapandı
[QUOTE=fXci;146356]ben boşunamı flatos gayri :::[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;146382]59275 tekrar uzun...
tahmin edildiği gibi buğün daha çok sallarlar...[/QUOTE]
Evet bugün ya flat günü ya da inandığın pozisyonda bekleme günü. İşlem günü değil...
sistemde bir değişklik yok, longa devam..bir ara flat poza yakındı ancak uzaklaştı...
375 uzuna döndüm .. sisteme uymak lazım .. ralli .. sonra şelale olabilir bakacaz artık ..
sistem al verdi..yuh
[QUOTE=selçuklu;146387]375 uzuna döndüm .. sisteme uymak lazım .. ralli .. sonra şelale olabilir bakacaz artık ..[/QUOTE]
helal....
yön sabahda yazdım ya yukarı oldu gibi...
[quote=jani;146376]fxci...
işin kötü tarafı...saatlerdir shorta kışkırttı milleti...bizi biraz zorluyacak...bacakları titretir birazdan....[/quote]
buyur...
59 600...yerler islandı ve bacaklar titriyor....
Waşş bu ne...stoplarım 750 olarakdan günün bireyk ıvınında bekliyor..astatin..575 den ek şort yapar..devam eder...ayrıca **
kara tren bundan sonra bayır aşağıya
56.900 longşaynen devam aynen :D
vadeli 10 kaplan gücünde duruyor.ya da öyleymiş gibi hissettiriyor PALA bize :D
[quote=SEYYAH;146393]56.900 longşaynen devam aynen :D
vadeli 10 kaplan gücünde duruyor.ya da öyleymiş gibi hissettiriyor PALA bize :D[/quote]
Way tilki way..bende diyorum bu 3 gündür hiç zırlamadı forumda..meğerse bildiği varmış...:..::..:
[quote=jani;146390]buyur...
59 600...yerler islandı ve bacaklar titriyor....[/quote]
buradan...58 200 e inmesi icabeder....
yukarı giderde...59 900 ü kırarsa niyeti kötü demektir....
sabırla bekliyorum....
59600 leri kırabilirsek 60250 civarı yeni hedefimiz...bence..
[quote=Astatin;146394]Way tilki way..bende diyorum bu 3 gündür hiç zırlamadı forumda..meğerse bildiği varmış...:..::..:[/quote]
sisteme ihtiyacın varsa verebilirim asti ::::D::::D
asti çok heyecanlıyım içimden bi ses bu LONG ları sistem uzlaşmaya kadar tutturacak diyor 75.000 vadeli yani :D::::D:::
hayali bile güzel be .lelele
dışarıya göre iyi duruyor piyasa tabii PALA fikir değiştirip gömmeye başlamazsa...
[IMG]http://i30.tinypic.com/xkzpdw.jpg[/IMG]
6o dklık...fiyatın üst boll banda kavuşma arzusu dikkat çekici aam NU larda gırla..Aklı selim flat ol kenarda bekle diyor ama.. du bakalım..her yöne bol küskülü gün olacak..En alttaki DIS..20 yi tepeden hemde iki kez aşağı şeedince genelde fiyatıda şeederler..ama genelde..her zaman değil.....cumadan bugüne gelen karlar v.b. hesap kesap break even 650 ye düşümüş ***....ben stopları iptal ettim..bakalım görelim...
[URL="http://img30.imageshack.us/i/screenhunter3f.png/]"][URL=http://img30.imageshack.us/i/screenhunter3f.png/][/URL][IMG]http://img30.imageshack.us/img30/4537/screenhunter3f.png[/IMG][/URL]
Sistemde duygusallık olmaz 275 sat dedi 375 al dedi.
tüm piyasalar kızıl kırmızızı bizim ki ise taklacı yeşili
dayanmak lazım diye düşünüyorum??
lem buna gömcekler mi nedir?
PALA durma lem al yuharı yuharı 3.000 daha al orada dinlen biraz sonra bi 5.000 daha al...
59100 güzel destek oldu, yurtdışı biraz yeşillense herşey çok daha güzel olacak... Şovalye abi bi ses ver nerdesin?
Ehem..şöyle diyelim...
- Cumadan MC taktıklarını halletti....MC saatinden sonra piyasa düşer diyenlere şortculara sağ gösterip sol vurarak onlarıda halletti..kim kaldı? taze longcular ve eski longcular :).bence öyle değil.......(Bakalım bakalım :))
[quote=astatin;146405]ehem..şöyle diyelim...
- cumadan mc taktıklarını halletti....mc saatinden sonra piyasa düşer diyenlere şortculara sağ gösterip sol vurarak onlarıda halletti..kim kaldı? Taze longcular ve eski longcular :).bence öyle değil.......(bakalım bakalım :))[/quote]
yyld zild hsyd :D
625 longcover ve short .. şelale ..
61950 - 56425 düşüşünün son geri alış seviyesi ( %62 ) 59875..
5500 puanı ıkına sıkıla düşsekte geri alış çok seri oldu..
saatlik 120 dakikalık spot graflar feci uyumsuz .. üvvvv ..
şelale şelale şelale ...boks..boks..boks. :dü::dü::dü:
Çok ***** bu Pala bakalım ne edecek.:D.boks.Gidecek yerinmi var şarksıs geldi aklıma .
[QUOTE=enorton;146404]59100 güzel destek oldu, yurtdışı biraz yeşillense herşey çok daha güzel olacak... Şovalye abi bi ses ver nerdesin?[/QUOTE]
yurtdışı 9497 altını görmeden yeşillenmez...
önce burayı görüp sonra ikinci aşamada yukarı olur kanımca..
o yüzden şimdiden ikinci aşama için geceye uzun gibi...
ha haaaaa:):)
çiçek dağıtır gibi mal dağıtıyor aga
[QUOTE=Larossıan;146410]Çok ***** bu Pala bakalım ne edecek.:D.boks.[/QUOTE]
şelale edecek bence abi .. kocaoğlan exitlediyse bi bildiği vardır .. belkide sat verir bugün .. :D:D:D
uyuz ettin be hadi alcaksan al adam gibi, basıcaksan da bas be...
[QUOTE=mbm;146411]yurtdışı 9497 altını görmeden yeşillenmez...
önce burayı görüp sonra döner yukarı...
o yüzden şimdiden geceye uzun gibi...kayıtlara geçsin..
ha haaaaa:):)[/QUOTE]
Abi o işin uzmanı sensin, anca beraber kanca beraber :D AKP kapatma davası açıldığında da seninle ikimiz longduk galiba :::
af buyrun bu pala kimdir....
forumdan uzak kaldık bu aralar....
[QUOTE=SEYYAH;146414]uyuz ettin be hadi alcaksan al adam gibi, basıcaksan da bas be...[/QUOTE]
Dur hemen mızmızlanma seyyah ya, Çok şükür bu günlerimize...
[QUOTE=mbm;146416]af buyrun bu pala kimdir....
forumdan uzak kaldık bu aralar....[/QUOTE]
janiymiş abi pala .. üvvv :):):)
geliyo küskübar .. şelale .. :dü:
[QUOTE=mbm;146416]af buyrun bu pala kimdir....
forumdan uzak kaldık bu aralar....[/QUOTE]
[IMG]http://img.blogcu.com/uploads/sadeceolulergorur_pala61.JPG[/IMG]
kafa bulmayın lo...
hangi kurumdur.. yazılanlardan kurum olarak algıladımda....
resimdeki palayı biliyoruz herhalde.. ha haaaa:):)
Seyyah pala dedi bizde pala diyoruz py için:)