[QUOTE=Astatin;450571]86500 görsün ben ordan kavırlayayım da brak emri vobu unuturum 1 ay...(tamam tamam 1 hafta.........üfff peki iki gün:..:)[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng.dng.dng anca 1 seans
Printable View
[QUOTE=Astatin;450571]86500 görsün ben ordan kavırlayayım da brak emri vobu unuturum 1 ay...(tamam tamam 1 hafta.........üfff peki iki gün:..:)[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng.dng.dng anca 1 seans
[quote=flexy;450572].dng.dng.dng.dng.dng.dng anca 1 seans[/quote]
:D:D:D:Dyaniiiiii:D
Palaya ithafen : [url]http://www.youtube.com/watch?v=A77rC0y-ceU[/url] :D
hacı,
pala KAPTAGON kullanıyo herhalde baksana piyasanın ateşine..hehehe...KOPTAGEL diyo
hacı bi espri yapammı... sabahki dibi gördük çift dip yapacaz..rallieynseynç..gahgah gah..heheheheheh
[quote=Astatin;450577]hacı bi espri yapammı... sabahki dibi gördük çift dip yapacaz..rallieynseynç..gahgah gah..heheheheheh[/quote]
hehehe pala da güldü kü espriye anında dibi yeniledi 525 le..gah gah
[quote=Astatin;448430]27.05.13, 09:30 DÜnya değişiyor hacı..Bir zamanların güçlü ve gururundan geçilmez boğaların koşmalarının ivmesi yılların verdiği yorgunluk ve karların eylemsizliği ile düşüyor. En cesur en gözü pek boğaların gözlerinde bile şüphenin izleri birer yanan taşkömürü kıvılcımı gibi sağa sola seyirmeye başladı.. Diğer yandan sıcak para taşıyıcıları yavaş yavaş mabedlerinin sembölü olan tolara ve onun merkezi olan abd ye yelkenlerini açmaya başladılar bile. Dünya yeni bir dengeye doğru koşuyor ve Orklar bu koşuyu durduramaz... Bu dengede sayıları az ama gökteki yıldızlar kadar belirgin ayular kendilerini göstermeye başladılar. Bir zamanların genç boğaları; vandalca sürdürdükleri koşuyu artık sürdürecek güçte değiller, çünkü onlar lüksü, krallığı ve rahatı dünyelerine ve zihinlerine işlediler..Onlar artık çocukları için korkuyor ve korku bir kere kalbe girdi mi, sonraki savaşın %50 si kaybedilmiş demektir.. Boğaların çocukları ise; onlar daha önce hiç bir ayu savaşı yaşamamış ve finansal piyasalarda hükümranlığın babadan oğula geçtiğini sanıyorlar... İşte bu anda baş ayu cedayı opsiwan kenobi, symetric end formasyonu harekat plansını çizdi ve bundan sonra eksik kalan tek şey, düşman saflarında açılacak ve zamanla büyüyerek safları parşalayacak basit bir çatlak.. Gelecek gorkunç, gelecek gaçınılmaz, değişim gaçınılmaz..
USD is coming back............(hehehehee...laf olsun deyu yazıılmıştır...tireyd gararlarınızı etkilemesine müsaade etmeyiniz)[/quote]
öne alalım..
[QUOTE=Astatin;450579]öne alalım..[/QUOTE]
Astiradamus :D
[quote=flexy;450580]Astiradamus :D[/quote]
hacı..gorkuyorum..hatılıyon önceki global krizde bi paket felan çıktıydı diye tavan ettilerdi VOB u...bir golden shot yaparlar diye korkuyorum...gerekçesi ne olur nassı olur bilmiorum ama..üğwww
[QUOTE=Astatin;450586]hacı..gorkuyorum..hatılıyon önceki global krizde bi paket felan çıktıydı diye tavan ettilerdi VOB u...bir golden shot yaparlar diye korkuyorum...gerekçesi ne olur nassı olur bilmiorum ama..üğwww[/QUOTE]
bence yapıcak olsalar da azcık erken yaw
selam sana ey şanlı brakisefal
+5000 puana yaklaştık ya la..eşhedü...
yannız bu 92000 altındna dönüşte kıllandım filex..yalan yok..surf gunumd eolsam kapatırdım ama değilim..makrosal takrosal mevzular var
amanın gıllı
GARAN kapanış taminim 7.80....değişiklik olsun..hehehe..hacı şı ters bayraklı flamalı bir günlük totemimiz vardı XBANK da..onu öne alsana..ben yapınca olmuyo biliyosun..senin el uğurlu
hacı.. 1 dklık grafta çok derin pupular var..:)
[QUOTE=Astatin;450600]GARAN kapanış taminim 7.80....değişiklik olsun..hehehe..hacı şı ters bayraklı flamalı bir günlük totemimiz vardı XBANK da..onu öne alsana..ben yapınca olmuyo biliyosun..senin el uğurlu[/QUOTE]
hacı bulmam lazım 1dk :D
way**..1 dklık grafta 14:45 den bu yana şiddetleyen pupular var... +-1000 puan yazacak..du bakali
[QUOTE=Astatin;448716]GARAN da ayı gibi bir AYU görünüyo ... Formasyon OKKO (Omuz Kulak Kulak Omuz) formasyonu da olabilir (bu durumda ikinci omuz hala eksik), yada OKKK (Omuz Kulak Kulak K**dular) formasyonu olabilir (bu durumda haşırtık düşüş devam edebilir)..Hangisi olur bilemedim bak..hehe
Not: şahsen OKK formasyonunun OBO ya göre çok daha güçlü bir düşüş formasyonu olduğuna inanırım..yani o iki kulak, boynuzun kulağı geçme çabasının badem olduğunu gösterir de o açıdan..ama formasyon bu belli olmaz..bozulabilir..netekim Gnome Başgan, abc demiş..bu durumda ikinci omuz beklenebilir at least))
[IMG]http://i40.tinypic.com/2cjbpy.png[/IMG][/QUOTE]
burdan girdim, vob seansiçinden çıktım ya la..Noluo yaw dedim :)))
Ha garan ha xbank :D olur bu da
daha onaylanmamıış / saatlik:
[IMG]http://j1306.hizliresim.com/1b/c/p11tq.png[/IMG]
ver kırmızıyı ver kırmızıyı
ver moru ver moru
[quote=Astatin;450342]hacı haftalık totem dursun bir kenarda..ona bir de günlük totem ekleyek....heee..beyle bir formasyon var dimi..bugün için alt bandı yakalar desek...şu anki değeri 156000 lerde banka endeksi...ve altt bol band da 147 de...oraya doğru küskülerse o 146 lara falan da iner... 156000-147000= 9000 puan...VOB30 da 6000 puan felan eder dimi..tamam anlaştık..kapanışımız 88025 olsun...ok?
[IMG]http://i43.tinypic.com/oh36ti.png[/IMG][/quote]
buldum hacı:D
renk kalmadı **..ver bordoyu ver bordoyu
hacı..1 dklıkdaki 15:40 barı reverse key olmasın
[QUOTE=Astatin;450615]hacı..1 dklıkdaki 15:40 barı reverse key olmasın[/QUOTE]
cıkk, deel
[quote=Astatin;450615]hacı..1 dklıkdaki 15:40 barı reverse key olmasın[/quote]
he reverse key..300 puanlık:D
ne öle +400 makas filan bi havalar...
amanın kıllı
dumanı üstünde
[IMG]http://j1306.hizliresim.com/1b/c/p12vk.png[/IMG]
eski bir totemi çağıralım
"şort skuzi ise cumaya kadar bayram ederiz, şort skizi ise nanayız"
gisseeellll...1 dklık ların pupu gazı alındı..şimdi nunuları var..hadi bismillah
hacı gorkuyormusun
[QUOTE=Astatin;450632]hacı gorkuyormusun[/QUOTE]
yoh :D
[quote=Astatin;450603]way**..1 dklık grafta 14:45 den bu yana şiddetleyen pupular var... +-1000 puan yazacak..du bakali[/quote]
yazdı yalan değil...:D ama ben gorkuyorum şahsen
saldırı ciddileşti hacııııııı
ulemm 5000 puanlık marj var apsd nerdeyse sıfır
[QUOTE=Astatin;450638]saldırı ciddileşti hacııııııı[/QUOTE]
Patronaj paniğe gerenk yok.En kötü ihtimalle, çok vahşileşirse poz kapatır bekleriz yani..
hacı motivasyon olsun deyu saflara..formasyon war :)
[IMG]http://i41.tinypic.com/332m68g.png[/IMG]
cüzi miktarda makas avantajı var :D