Multipass satt 15 dk kesin sinyal...öperim
Printable View
Multipass satt 15 dk kesin sinyal...öperim
sistem flat...
agam paraları getiriyor uşaglar....aza razı olmayın...pazarlık edin...
bu arada kerim agam hakka yürüdü 59 600 de....yapma etme dedim emme dinlemedi....
[quote=jani;146371]saat 14 30 da....
fare delikten çıkar....çıkar çıkmaz fare dogduguna pişman edecegim onu....ha ha ha[/quote]
[quote=jani;146464]agam paraları getiriyor uşaglar....aza razı olmayın...pazarlık edin...
bu arada kerim agam hakka yürüdü 59 600 de....yapma etme dedim emme dinlemedi....[/quote]
akşama long mu kalacaksın??
dedim abi ben..KOALA avaatrı ile hiç para kaybetmedim :) O da ayı familyasından sonuçta
astatin gevşemeyelim .. küskü az kaldı bende .. küskü bulmak lazım ..
demirci nerdesin patron ... üvvv :o:o:o
[quote=selçuklu;146467]astatin gevşemeyelim .. küskü az kaldı bende .. küskü bulmak lazım ..
demirci nerdesin patron ... üvvv :o:o:o[/quote]
"Dayı küskü" bulalım patron kesin olur...demirci nerdesin üwwwwww...gevşeyelim patron..sistemle aynı tarafdayık şimdi...al derse kapatırım bu sefer....affetmem
[quote=selçuklu;146467]astatin gevşemeyelim .. küskü az kaldı bende .. küskü bulmak lazım ..
demirci nerdesin patron ... üvvv :o:o:o[/quote]
emmoğlu demirci benmiyim. yaw iki kişilik konuşmayın :)
bu arada komisyonlar artıyor..0.8 ytl veriyom..ama bana çok geliyor..hani hizmet olmayınca ,kesilince falandan dolayı..
Bi gittik geldik 59600 görülmüş 58900 e gelmiş sonra hopp 59100 olmuş tam adam çarpma piyasası terse geleni ters çevririp amuda kaldırıyorlar
ağam gel senne annaşalım gayri
59000 lönkleri ben 59400 den firirim zonra saa garışmam acı bana
[QUOTE=demir;146469]emmoğlu demirci benmiyim. yaw iki kişilik konuşmayın :)[/QUOTE]
demirci başka karıştırma .. dur küskümüz kalmadı .. üvvv :):):)
larossian abi kocaoğlan ne durumda ..exittemi hala .. sat gelse iyi olacak .. :(:(
[quote=Altan;146465]akşama long mu kalacaksın??[/quote]
kapanışı dipten yaparsa evet....planım öyle....
işin kotu darafı benım zıstem halen cortıngale :::
ben neden lönküm anlamadım gayri biri baa aağnatsın gayree allah cezamı vircek....
DAYANAMADIM FLATOS MUÇHOS
Yettim selcuklu abi yettim,verdim biraz daha..bende de cok az kaldı haberin ola..
birazdan eksi makasa gemesi gerekir....
[quote=Astatin;146399][IMG]http://i30.tinypic.com/xkzpdw.jpg[/IMG]
6o dklık...fiyatın üst boll banda kavuşma arzusu dikkat çekici aam NU larda gırla..Aklı selim flat ol kenarda bekle diyor ama.. du bakalım..her yöne bol küskülü gün olacak..En alttaki DIS..20 yi tepeden hemde iki kez aşağı şeedince genelde fiyatıda şeederler..ama genelde..her zaman değil.....cumadan bugüne gelen karlar v.b. hesap kesap break even 650 ye düşümüş ***....ben stopları iptal ettim..bakalım görelim...[/quote]
NU BU doru deeelll:..::..: DIS bu adamın **..TGG 2 yi kırdığı an film biter...gidişat 58000..öperim
[IMG]http://i25.tinypic.com/238uf7.jpg[/IMG]
[QUOTE=elstock;146477]Yettim selcuklu abi yettim,verdim biraz daha..bende de cok az kaldı haberin ola..[/QUOTE]
eyvallah elstock patron ... bendede kalmadı ... ama sipariş ettim .. demirden bulamadık .. tahtadan yapacaklar .... artık idare edecez .. :D:D:D:D:D
elstock patron bi elense çeksene voba .. 59000 kıralım .. hahahha :D:D
[quote=selçuklu;146480]eyvallah elstock patron ... bendede kalmadı ... ama sipariş ettim .. demirden bulamadık .. tahtadan yapacaklar .... artık idare edecez .. :D:D:D:D:D
elstock patron bi elense çeksene voba .. 59000 kıralım .. hahahha :D:D[/quote]
Abi Dow Jones acılısına 58800 ü kırdırttık mı bi daha dikis tutmaz bu kevase vob..
[quote=selçuklu;146480]eyvallah elstock patron ... bendede kalmadı ... ama sipariş ettim .. demirden bulamadık .. tahtadan yapacaklar .... artık idare edecez .. :D:D:D:D:D
elstock patron bi elense çeksene voba .. 59000 kıralım .. hahahha :D:D[/quote]
sıkma canını patron..export küsküler yolda..en geç 16:30 gümrükten gelmiş olur.... Handmade..:..::..::..:
dow düşük açacak sonra toparlayacak sonra küskü sonra yatay akşama short kapatmaca, sabaha fdow artı
.lelele
ya Allah Allah...Şu mesajların altında çıkan garanti bankası reklamındaki iphone da görünen göz vallada billada benim. 2 yıl önce youtube a yüklediydim...la zaten kinliyim bu garantiye..garanti yatırımdan dolayı...telif davası falan açsak mı...hiiişşş garanti , atın 50 lot kontrat (şort olsun lütfen) vazgeçeyim davadan...ya gerçekten benim o yaaaaa
bendeki 2 sistemde al da..2 sini eşit kont kullanıyorum..2 side 5 daklık..
yuh ama ..
Sayfa sayısının asaletine, uğuruna shortlara ilave.
[QUOTE=Astatin;146484]ya Allah Allah...Şu mesajların altında çıkan garanti bankası reklamındaki iphone da görünen göz vallada billada benim. 2 yıl önce youtube a yüklediydim...la zaten kinliyim bu garantiye..garanti yatırımdan dolayı...telif davası falan açsak mı...hiiişşş garanti , atın 50 lot kontrat (şort olsun lütfen) vazgeçeyim davadan...ya gerçekten benim o yaaaaa[/QUOTE]
Hiç inanasım gelmiyo nedense :D
[quote=enorton;146487]Hiç inanasım gelmiyo nedense :D[/quote]
Emortım,
YA hakikaten benim..Ver e-mailini..evdeki pc de duruyodur hala, göndereyim sana akşam..harbi benim yaww..bu arada aramızda avukat var mı :)...
[QUOTE=enorton;146487]Hiç inanasım gelmiyo nedense :D[/QUOTE]
enorton patron .. uzun devammı .. .. sat vermedimi sistem daha .. gol atacaz akşam dowa .. ayıp ediyon valla .. üvvv
En son 10 taneyide 125 den gönderdim abiler..benden fulloglu full...bi don kaldı terbiyesizim..
[QUOTE=selçuklu;146489]enorton patron .. uzun devammı .. .. sat vermedimi sistem daha .. gol atacaz akşam dowa .. ayıp ediyon valla .. üvvv[/QUOTE]
Yok aga ben uzun vadeli bakıyorum artık olaya, hafta sonu trade tarzımda değişikliğe gitme kararı aldım. 1000 puan daha düşerse shortlarım belki :::
[quote=demir;146469]emmoğlu demirci benmiyim. yaw iki kişilik konuşmayın :)[/quote]
Yetiştim uşaklar....
size öyle bir küskü getirdimki koydumu 500- 1000 puvan aşağı şelale...
Ama küsküyü sağlam tutmazanız kafayı gözü yarar ona göre haa....
[URL="http://images.google.com.tr/url?source=imgres&ct=tbn&q=http://img505.imageshack.us/img505/256/yaptrlanverifb4cmj2.jpg&usg=AFQjCNGznUCI3J70mhc3MUJmJu5XpF67LA"][IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:FMdkR6MCkM1CTM:/url?source=imgres&ct=tbn&q=http://img505.imageshack.us/img505/256/yaptrlanverifb4cmj2.jpg&usg=AFQjCNGznUCI3J70mhc3MUJmJu5XpF67LA[/IMG][/URL]
Nikkei %2,5 düştü yarın artı olurlar fdow da sabah artı olur. Son 45 dk göçmezsek geceye longum...
Mitır selçuklu mistır selçuklu...rekuestıd küskü is eveylıbıl naw..pilis riliys them to hol kauntri...
[quote=Astatin;146488]Emortım,
YA hakikaten benim..Ver e-mailini..evdeki pc de duruyodur hala, göndereyim sana akşam..harbi benim yaww..bu arada aramızda avukat var mı :)...[/quote]
hehehehe..sağol emortım PM den atmışsın adını soyadını mailini :) tuzakdı abi senin bilgileri almak için:..::..::..: şaka şaka..akşama gönderiyorum..harbiden:D:D
dow açıldı future lara göre iyi açıldı
birazdan orada satışlar hızlanır bizdede 58900 altına kayma olabilir...
59000 den bu yuskeliş ucun lonklamıstım gayrı kısmet menamor napalım :::
[quote=fXci;146497]59000 den bu yuskeliş ucun lonklamıstım gayrı kısmet menamor napalım :::[/quote]
nenamor nenamor?
fdow yukarı olacaksa 9497 altını görür..
sonra yukarı olur..
gece poza girecekler
Obama akşam 19:30 gibi konuşacak konu finans bankalar vs., riskinizi iyi ayarlayın
[quote=YAVUZHAN;146461]kademeler doldu biranda..
59 bin altında satış baskısı artarak devam edebilir..[/quote]
[URL="http://www.voborsa.com/"][/URL]
senden gelecek bilgiye göre hareket edeceğim ve birazdan çıkacağım