euro usd Zurnanın son deliğine geldi 1.46.47 bakalım ne olacak.Büyük çöküşe hazırlık galiba.
Printable View
euro usd Zurnanın son deliğine geldi 1.46.47 bakalım ne olacak.Büyük çöküşe hazırlık galiba.
Benden başka geceye long giren yok galiba :::
[QUOTE=enorton;146546]Benden başka geceye long giren yok galiba :::[/QUOTE]
ben de longum
kira ile ilgili bir şeyler sormuştun..
başka forumda yazdığımı koplayayım..
kontratın varsa ev senindir..istersen içinde ateş yak..istersen evi başka amaçlar için kullan,istersen adama kirasını verme...ev sahibi MAHKEME KARARI getirmeden seni asla atamaz..
[B]borçlar kanununa göre kira 1 yıılık yapılır..ama 1 yıldan sonra süresiz kontrat olur.kiracı ilk yıl kontratda yazan artış oranına uymak zorunda ..sonraki yıllarda kanunen uymak zorunda değil..ev sahibi en fazla kira tesbit davası açar...[/B]
ihtarname vs. kolluk kuvvetlerini asla bağlamaz..onlar mahkeme kararına bakar...ev senindir..
oğlum falan gelecek derse bile git mahkeme kararı getir dersin...mahkleme kararının ,gerekcesi belli olu..ammma eger oğlu oturmazsa vay haline hapis ve para cezası var...mahkemeler 2 yıl sürere...
yukardaki örnekler kanun koyucunun kiracıya verdiği gücü göstermek için verilmiştir..asla tavsiye değildir..
adam evini başkasına satsa bile yine seni mahkeme kararı olmadan çıkaramaz..hakim dava sonunda(dava 2 yıl sürse) durumuna göre sana süre bile verebilir..
tamam kirayı 2 kere vermezsen,oğlu gelecekse mahkeme ev sahibini haklı bulur...ama MAHKEME KARARI olmadan asla çıkmak zorunda değil..o ev mahkeme kararına kadar onundur..
kötü olmayı teşvik etmek için değil..sadece kanun koyucunun kiracıya verdiği gücü ifade etmek için yazdım...
hukuğa güvenin...
bazen diyorum keşke hukuğu okusaydım..iyi bir avukat olur muydum...:)
[quote=Larossıan;146541]Kutsal çöküş bu akşam o zaman.:..:Bütün sistemler çökecek diyor Ulumanitu korusun dowu.[/quote]
Larossian KOcaoğlan alda mı?
[quote=Larossıan;146545]euro usd Zurnanın son deliğine geldi 1.46.47 bakalım ne olacak.Büyük çöküşe hazırlık galiba.[/quote]
Tabiki larossss...Obama konuşması beklentisiyle kızışır kızışır piyasa, konuşma biter...bumuydu ** derler ve haşırtos...:..::..: umarım öyle olur ama belli de olmaz..
Bu arada Hellim hanımı yormayın. Moderatörler ortada yok kaldı yek başına..İllede deşarj olmak isteyen istediği kadar * kullansın kardeş....nokota
[QUOTE=Astatin;146550]Tabiki larossss...Obama konuşması beklentisiyle kızışır kızışır piyasa, konuşma biter...bumuydu ** derler ve haşırtos...:..::..: umarım öyle olur ama belli de olmaz..
Bu arada Hellim hanımı yormayın. Moderatörler ortada yok kaldı yek başına..İllede deşarj olan istediği kadar * kullansın kardeş....nokota[/QUOTE]
Bence mod seçelim, forumun mevcudu giderek artıyor. Hellim hanım yetişemez tek başına...
Şort tabiki şort bitanem diyerek....23:00 da gel ayrılda gel
[QUOTE=enorton;146551]Bence mod seçelim, forumun mevcudu giderek artıyor. Hellim hanım yetişemez tek başına...[/QUOTE]
Bence seçmeyelim dıaşrıdan ithal edelim. Böylece sen böyleydin ben böyleydim olmaz.
Teftiş geçmişine dayanaraks eni seçsek ilk işin tandır yapmak oalcak.
Astiyiseçsek sistem formülünü vermeyeni banlamakla tehdit edecek.
Seyyaha ekmek arası pideyi veren yasağını kaldırtacak.
Queen görümcesinden vakit bulamaz.
Zor bu mod işleri...
[QUOTE=VOBiX;146562]Bence seçmeyelim dıaşrıdan ithal edelim. Böylece sen böyleydin ben böyleydim olmaz.
Teftiş geçmişine dayanaraks eni seçsek ilk işin tandır yapmak oalcak.
Astiyiseçsek sistem formülünü vermeyeni banlamakla tehdit edecek.
Seyyaha ekmek arası pideyi veren yasağını kaldırtacak.
Queen görümcesinden vakit bulamaz.
Zor bu mod işleri...[/QUOTE]
:::::::::
Selcuklu abi var, yavuzhan var,mbm var, larossian var, fxci abi var, jerfin var, abka var. Gerçi jerfin olursa ilk beni banlar heralde ::: Bunlar için de bişeyler yaz bence :D
yok benim vakit yok görümce ..elti..meşgulüm..taşınıyorum gız..bardak sarıyorum tabak sarıyorumm..koli başı 2 ytl veriyorm..çocuklara..hiç yardıma gelmiyosunuz gız..çok yorgunuuumm..üstelik şortumm kapanıştan ü[url]www..[/url]
ne 9650 miş 3.denemesindede geçemedi.oboma bile geçirtemedi.
usaglar...
görünen oki...yarın bize biraz dürtecek....
şimdi diyeceksiniz ki...dürterse dürtsün...sanki ik kez mi dürtecek....
heee bende aynen öyle dedim agama...
dürtersen dürt...sanki ilk kez mi dürtecen dedim...GÜLDÜ...utanır gibi yaptı...ama aslında utanmıyrdu.....
[QUOTE=enorton;146563]:::::::::
Selcuklu abi var, yavuzhan var,mbm var, larossian var, fxci abi var, jerfin var, abka var.[COLOR="Red"] Gerçi jerfin olursa ilk beni banlar heralde [/COLOR]::: Bunlar için de bişeyler yaz bence :D[/QUOTE]
hee banlarummm:::::::::
[quote=QUEEN;146564]yok benim vakit yok görümce ..elti..meşgulüm..taşınıyorum gız..bardak sarıyorum tabak sarıyorumm..koli başı 2 ytl veriyorm..çocuklara..hiç yardıma gelmiyosunuz gız..çok yorgunuuumm..üstelik şortumm kapanıştan ü[URL="http://www.."]www..[/URL][/quote]
jerfinle ben gelirim gı....tabaklarını ispanyol usulu sararız...irakı bardaklarını sarar tamamını ben alırım...şarap bardaklarınıda jerfinden esirgemezsin...
nede ossa koskoca kraliçesin gı...seni ölesin...bu selde bu gıyamatte niye tasınıyorsun gı....
[QUOTE=jani;146569]jerfinle ben gelirim gı....tabaklarını ispanyol usulu sararız...irakı bardaklarını sarar tamamını ben alırım...şarap bardaklarınıda jerfinden esirgemezsin...
nede ossa koskoca kraliçesin gı...seni ölesin...bu selde bu gıyamatte niye tasınıyorsun gı....[/QUOTE]
yok sağolun ben onları sardım..:..::..:marmarise taşınıyorm gı..istanbul çok kalabalık..tatile gelirseniz görüşürüz:)..orda güzel ırakı içilir..ben alkohol sevmem ama gazoz tokuştururum.:D.cerfincim gelcek zaten..
jani kısaları napalım bi söyle bakem:p
[QUOTE=jani;146569]jerfinle ben gelirim gı....tabaklarını ispanyol usulu sararız...irakı bardaklarını sarar tamamını ben alırım...şarap bardaklarınıda jerfinden esirgemezsin...
nede ossa koskoca kraliçesin gı...seni ölesin...bu selde bu gıyamatte niye tasınıyorsun gı....[/QUOTE]
he yaa gidelim yardıma.. ama toplanmasına değil, yerleşmesine yardıma gidelim marmaris'e..::::::
ben her yerleştirdiğim bir bardak için bir şişe şarap isterüm ama..:..:
[QUOTE=QUEEN;146570]yok sağolun ben onları sardım..:..::..:marmarise taşınıyorm gı..istanbul çok kalabalık..tatile gelirseniz görüşürüz:)..orda güzel ırakı içilir..ben alkohol sevmem ama gazoz tokuştururum.:D.cerfincim gelcek zaten..
jani kısaları napalım bi söyle bakem:p[/QUOTE]
gelcem canımcım gelcem... zaten yakında işsiz güçsüz eli bomboş bir insan olcam..::::::
[QUOTE=jerfin;146571]he yaa gidelim yardıma.. ama toplanmasına değil, yerleşmesine yardıma gidelim marmaris'e..::::::
ben her yerleştirdiğim bir bardak için bir şişe şarap isterüm ama..:..:[/QUOTE]
ne kadar yardımsever arkideşler var yuaw:D
[quote=enorton;146546]Benden başka geceye long giren yok galiba :::[/quote]
az biraz da bende var 1/4 longeeeeeeee
yarın karı görünce icabına bakarız.... ilk hedef 61000
hoş geldin küçük k ...
nerelerdeydin...
dow nasıl kapattı...çöküş olmadı demekki forumdakiler piyasa harici işlere dalmışlar.
[quote=Demirci;146492]Yetiştim uşaklar....
size öyle bir küskü getirdimki koydumu 500- 1000 puvan aşağı şelale...
Ama küsküyü sağlam tutmazanız kafayı gözü yarar ona göre haa....
[URL="http://images.google.com.tr/url?source=imgres&ct=tbn&q=http://img505.imageshack.us/img505/256/yaptrlanverifb4cmj2.jpg&usg=AFQjCNGznUCI3J70mhc3MUJmJu5XpF67LA"][/URL][/quote]
lemmm demirci hala şort peşindemisin.. uyan artık... daha dönüşe çok var..
yakıda sıfırlayacaksın tikkat et...
küskü mühimdir emme eyi saplamalısın..
[URL="http://images.google.com.tr/url?source=imgres&ct=tbn&q=http://img505.imageshack.us/img505/256/yaptrlanverifb4cmj2.jpg&usg=AFQjCNGznUCI3J70mhc3MUJmJu5XpF67LA"][/URL]
[quote=Demirci;146575]hoş geldin küçük k ...
nerelerdeydin...
dow nasıl kapattı...çöküş olmadı demekki forumdakiler piyasa harici işlere dalmışlar.[/quote]
sağolasın demircii....
az beklede bi grafik atayım
nazdak baya eksilmiş..darısı dow fiçırın başına..
iyi kapamış dow,biz kapanırken % 0,5 kayıptaydı..
asya ve future lar açılışı belirleyecek gibi.
şimdilik 59600-700 aralığına 3. denemeyi yapacak hava oluşmuş durumda..
[quote=QUEEN;146578]nazdak baya eksilmiş..darısı dow fiçırın başına..[/quote]
sp ve nasdaq 0,5 % üstünde + kapadı..
dow a göre daha iyi kapanış yaptılar,ondan olabilir..
[QUOTE=YAVUZHAN;146580]sp ve nasdaq 0,5 % üstünde + kapadı..
dow a göre daha iyi kapanış yaptılar,ondan olabilir..[/QUOTE]
yavızan..bırak avunuyoruz..işte..yedik gapi zaten:D.dngdow future..9560 filandı..bişey olmaz okadar..alışıkız biz..
[quote=Demirci;146575]hoş geldin küçük k ...
nerelerdeydin...
dow nasıl kapattı...çöküş olmadı demekki forumdakiler piyasa harici işlere dalmışlar.[/quote]
[quote=küçük_k;146577]sağolasın demircii....
az beklede bi grafik atayım[/quote]
Bekliyorum küçük k....
Bu arada Masilhan nerde küçük k....
Hiç haber yok sanmırım...yoksa spek tenhada mı kıstırdı garibimi...
geçen hafta milli maç vardı ve yaprak dökümü kaçmıştı.
geçen haftaki bölümü izliyorum,hanımda sinir oluyor :)
ne olacak bu şevketle leylanın hali bilmiyorum yani :..:
durum aşağıdaki gibi
[IMG]http://img170.imageshack.us/img170/1743/bobi60.jpg[/IMG]
[quote=BORSACIOZGUR;146186].
[U]Ama yarın bizi gör bak agam napacak ?[/U] Agam cuma günü mal aldı .
[U]Gerekirse yalan IMF haberi haber çıkarttırır. Yalancıdır agam. Faka basmaz.[/U]
İddia ediyorum yarın FDOW ve dikkei ne olursa olsun.
İsterse yüzde 5 düşsün ...[U]Agam piyasayı yarın aşağıya fazla bırakmayacak..[/U]
Silkelemeden.. Akıllıdır agam..
Fazladan kastım yüzde 0,5- yüzde 1 arası[U]..[/U]
[U]Ayrıca FDOW da biz açıldıktan önce ya da sonra gün içinde toparlayacak... Sadece küçük bir eksi kalacak[/U].
[U][B]Notredamus dan kehanetler değil bunlar.. Gerçek su gibi ortada[/B] .[/U]
sabah 5 saat sonra görüşürüz. İyi geceler[/quote]
Merhabalar.. Yukarıdakiler[U] pazar gecesi yorumlarımdı[/U]. Enorton a ragmen ne dediysem aynısı çıktı.
Bugün hastalık gibi özel sebeplerden dolayı seansta yoktum.
Telefonla düşük fiyattan önceki günkü uzunlarıma bi miktar daha ekledim..
Çünkü Sam amca nın Dow u fazla düşürmeden götüreceğinden artık eminim.
[U]Burada olup da sizi uyaramadığım için özür dilerim.[/U]
[U]Bugün de düşüncem aynı dünküyle aynı.. Benim yerli Agam yine mal aldı[/U]. Çünkü bugün amerika yı son 1 saat koparıcaz dediler [B][U]agama telefonla[/U][/B].
,
[U][B]Agamın elindeki uzunlar arttı ya artık kıyamet kopsa 2000 puan götürmeden bırakmaz[/B][/U].
Minimum hedefimiz ( vobu sel bile bassa ) 61300
..
59100-59300 uzunlarımın yarısını 61300 den realize edeceğim..
Diğer yarısını ise sam amca nın Dow daki yükselişi için saklayacağım..
Herkese kayıpsız bol kazançlı yarınlar dileğiyle.
Sinyal için öpüşme modu düz çızgılardamı oluyor yoksa kesikli çızgılarda mı ?
bu da x100
[IMG]http://img193.imageshack.us/img193/1365/x100.jpg[/IMG]
[quote=QUEEN;146581]yavızan..bırak avunuyoruz..işte..yedik gapi zaten:D.dngdow future..9560 filandı..bişey olmaz okadar..alışıkız biz..[/quote]
aynen valla,avunmaya devam :(
[quote=Demirci;146586]Sinyal için öpüşme modu düz çızgılardamı oluyor yoksa kesikli çızgılarda mı ?[/quote]
fiyat barlarınında oluşan öpüşme kısa vade için kullanıyorum..
dow.22 artı kapatmış fdow 0.10 yarın yükselişle başlama olasalığımız yüksek(şimdilik)
biz rafikdeki ALLLLLL işaretlerini takip ediyoruz.. sat gelirse yazacağım..
forumdaşlar faidelensin diye...
bu arada kuzuyu sıkı takip edelim
............Selamlar herkese....................
[quote=QUEEN;146570]yok sağolun ben onları sardım..:..::..:marmarise taşınıyorm gı..istanbul çok kalabalık..tatile gelirseniz görüşürüz:)..orda güzel ırakı içilir..ben alkohol sevmem ama gazoz tokuştururum.:D.cerfincim gelcek zaten..
jani kısaları napalım bi söyle bakem:p[/quote]
bi punduna getirir dehleriz gı ...karla...
şöyle diyeyim saaa...
artı açarsa korkma....o zaman asagı hızla gelecektir....
eksi açarsa kork...ve dehle gitsin mudunda guzun....
[quote=küçük_k;146589]fiyat barlarınında oluşan öpüşme kısa vade için kullanıyorum..
dow.22 artı kapatmış fdow 0.10 yarın yükselişle başlama olasalığımız yüksek(şimdilik)
biz rafikdeki ALLLLLL işaretlerini takip ediyoruz.. sat gelirse yazacağım..
forumdaşlar faidelensin diye...
bu arada kuzuyu sıkı takip edelim[/quote]
Teşekkürler....
Ben artık uykuya gidiyorum..daha yatacağız...sahura kalkacağız...tekrar yatacağız...tekrar uyanıp işe gideceğiz.....
Cümleten iyi geceler....:rolleyes:
bugün çekiker karışıktı...sarı çekikler düştü...beyaz çekikler çıktı...yarın tersi olur....
daks...bugün yüzde 1.45 eksilerdeydi zabah...aaasama neredeyse artı kapıyacaktı...bu fake ti...yarın daksi gız küllüm göçer....saat 11 e kadar agır yara almazsak....
aaasama shortlar 1000 puan yazar....
[quote=demir;146565]ne 9650 miş 3.denemesindede geçemedi.oboma bile geçirtemedi.[/quote]
bugün kapanışta dow 9650 denemedi ki. zaman yetmedi. yarın sam amca 9780 denetecek.
yarın mareşal asti...haso yigit celcuki ve ben....cephedeyiz....queen otagında geride....
bana öyle geliyorki...
yarın mareşal sehadet mertebesine erer....saat 9.45 de....haso yiyit...bi iki şellele ve ayı resmi kyar...emme dayanamaz oda long olur....
ben kalırım çalıların arasında....