tek sıkıntı dax saatlik yukarı uyumsuzluk potasında...
tepebilirde yeri belli değil...
zaten dow açılıncada heyacanlanmamak ,sadece bizim grafiğe bakmak saglık açısından daha yararlı....yurtdışını boşverip
devam kısaya
Printable View
tek sıkıntı dax saatlik yukarı uyumsuzluk potasında...
tepebilirde yeri belli değil...
zaten dow açılıncada heyacanlanmamak ,sadece bizim grafiğe bakmak saglık açısından daha yararlı....yurtdışını boşverip
devam kısaya
Çok manyak bi gün oldu.
dow da şelale inişi ..... az sona.... şu sıkışan emirler bi hallolsun:)
Son Bir Ayda Gerçekleşen Düşüş Oranları..
Dax : %-11,07
Nıkx : %-3,54
Djı : %-9,65
Imkb: %-20,18
[QUOTE=bull market;63076]Çok manyak bi gün oldu.[/QUOTE]
dün ve bugün çok güzel bir gün oldu..
haftalık 1000 puan hedef varken günlük ikibin iki bin bıraktılar...
dow 15 i aldaymış yalnız.... ben satta biliyordum.. grafiğe yeni baktım..hep fdowa bakıyordum....
o yüzden 350 den yarıyı tekrar flatladım...
[QUOTE=sentinus;63065]Gedik o longları neetti ki acaba?[/QUOTE][QUOTE=Vob Trader;62550]gedik ya bacak ya da hakkaten burası dip dior[/QUOTE][QUOTE=VOBiX;62553]Bacaktır bacak senin meşhuır formasyonu bekliyordur. .dng[/QUOTE][QUOTE=Vob Trader;59993]bacak omza formasyonu olmasın o :D:D ya da ben yanlışmı anladım kelimeler birleşik yazılınca:)[/QUOTE]
Cevapalr yukarıda .dng
parite ve emtialardan dolayı seans sonuna kdr uzunum. geceye ise kısa girecekdim ancak bu sebepden dolayı flat giricem gibi
[QUOTE=catedral;63077]dow da şelale inişi ..... az sona.... şu sıkışan emirler bi hallolsun:)[/QUOTE]
Artı olsa en yazar? Dün artıydı da ne oldu? Hatta şimdi de artı da ne oldu? 30,500-28,500 arası 2000 puan eksi VOB .lelele
450 den kalan yarıda flat...
izlerim biraz.. biz ala gelirsek ne ala yoksa kısalırım tekrar
[QUOTE=catedral;63077]dow da şelale inişi ..... az sona.... şu sıkışan emirler bi hallolsun:)[/QUOTE]
bugün şelale yarın ralli herşey iki günde.
asıl bugün şelale gelmezse korkuyorum.
yada gün - 1 ,
düşüş bitti ilk dalga sona erdi.
arkası 3 ay sonra. sadece ihtimaldir.
emtia piasasına sanki sihirli bi el değdi şayet bu olay tezgah değilse ya dipiz yada dibe çok yakınız 475 uzun devam hala vade gün sonu