[QUOTE=Barney;146719]01.01.2009 - 14.08.2009 arasında puan bazında ne kar sağlamış bakmanız mümkün mü acaba?[/QUOTE]
141 işlem..65.375 puan kar..
Printable View
[QUOTE=Barney;146719]01.01.2009 - 14.08.2009 arasında puan bazında ne kar sağlamış bakmanız mümkün mü acaba?[/QUOTE]
141 işlem..65.375 puan kar..
[QUOTE=abka;146715][URL=http://img193.imageshack.us/i/sonum.jpg/][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/7990/sonum.jpg[/IMG][/URL]
sistemin 12 aylık kazanç egrisi...
ama son 2 haftadır yatay..kar yok..[/QUOTE]
aman zarar olmasın da bu dönem de zarar ettirmeyen sistem inan ilerde çok kazandırır...
bana göre sistemlere sım sıkı sarılma vakti...sistemlerin yatay olduğu zamanlar 15 günle sınırlı...15 gün doldu..artıkın aksiyon zamanı..
[QUOTE=Barney;146716]Ya aynı dert bende de var. Sıkıldım artık kullandığım sistemin gün içinde çok fazla poz değiştirmesinden. haftalık ortalama 16-17 poz değiştiriyor genelde... Nedirki şovalye abinin tarzı? poza gir yat kulağının üstüne mi :)[/QUOTE]
Aynen öyle abi :D
[quote=abka;146720]141 işlem..65.375 puan kar..[/quote]
bence çok iyi, yani benimkinin nerdeyse 2 katı... 35.000 civarı aynı dönemde benimki.... işlem sayınızda azmış 30 dk mı 1 saat mi ?
Bu arada geçen gün sizin bile sisteminizi sorgulamaya başladığınız ile ilgili bir yazınızı okumuştum.. demekki sistem iyi olsun kötü olsun herkez yatayda çok çarpılınca sistemini sorgulamaya başlıyor...
Hiçbir bilimsel veri ve tekniğe bakmadan dolar long
günlüükte takip ettiğim 7,6,4 STC slow mavi yi keserse
OBO sağının tamam olduğu anlamına gelir.............
diğer göstergelerim zaten aşağıda
[QUOTE=Barney;146724]bence çok iyi, yani benimkinin nerdeyse 2 katı... 35.000 civarı aynı dönemde benimki.... işlem sayınızda azmış 30 dk mı 1 saat mi ?
Bu arada geçen gün sizin bile sisteminizi sorgulamaya başladığınız ile ilgili bir yazınızı okumuştum.. demekki sistem iyi olsun kötü olsun herkez yatayda çok çarpılınca sistemini sorgulamaya başlıyor...[/QUOTE]
Evet bende ki saatlik sistemin de 2 katı, abka ben senin yerinde olsam sisteme laf söylemem asla :D
[QUOTE=enorton;146728]Evet bende ki saatlik sistemin de 2 katı, abka ben senin yerinde olsam sisteme laf söylemem asla :D[/QUOTE]
sistem 5 daklık..az işlem yaptığından saatlik sanılıyor...12 aylık işlem ortalaması 19,5..yani 20 diyelim..
saatlik öyle sistem olsa başıma koyarım..5 daklık olunca ekrana kitleniyosun
piyasa gibi forum da durgunlaştı... Esas para iddaa da BJK 1 e 7 veriyo :D Chealse maçında da 1 e 8 veriyodu BJK kazanmıştı...
[QUOTE=abka;146729]sistem 5 daklık..az işlem yaptığından saatlik sanılıyor...12 aylık işlem ortalaması 19,5..yani 20 diyelim..
saatlik öyle sistem olsa başıma koyarım..5 daklık olunca ekrana kitleniyosun[/QUOTE]
Boşver 5dk lık daha iyi aynı saat içinde olan büyük hareketlerde tepkisiz kalmazsın...
[QUOTE=BORSACIOZGUR;146681]Dax ın 5650 direnci çok feciiyi.... Bi kırarsa direkttt 6000.
Buralarda nasıl tutup bekliyorlar hayret...
Dax orayı kırarsa biz 60 -61 bin arası kapatırız
<geçen günü hatırlıyorum.. yüzde 1 eksi açıp günü yüzde 3,84 artıda kapamıştık..[/QUOTE]
11 Eylül 2009 Cuma günü %3 üstünde kapatmıştık ama ama o gün hiç eksi olmadık.
10 Eylül 2009 Perşembe günü 57350den kapandık ve Cuma günü 57650den açtık ve anlık bir işlemle en düşük 57350 görüldü. Hiç eksi olmadık o gün. Geçen gün dediğin çooook geçmişte geçen bir gün değilse tabi.
mATRIKSTE XU30APHACIM diye bir şey var, bu apsd nin yerine geçebilir mi gösterge olarak, ne işe yaradığını anlamadım ama???
[quote=enorton;146730]piyasa gibi forum da durgunlaştı... Esas para iddaa da BJK 1 e 7 veriyo :D Chealse maçında da 1 e 8 veriyodu BJK kazanmıştı...[/quote]
1 e 19 oranla + 7 gol oynanır sistem kuponlara..
ABD Başkanı Barack Obama, yaptığı konuşmada ikinci bir Büyük Depresyon
ile toplumu tehdit eden kontrolsüz ve düşüncesiz hareketler konusunda
Wall Street'e sert bir şekilde uyarıda bulundu...
Obama, ABD'li yatırım bankası Lehman Brothers'ın çökmesinin yıl
dönümünde New York'ta Wall Street'teki tarihi Federal Hall binasında
yaptığı konuşmada, ABD ekonomisi ve finans sistemi aşağı yönlü bir
sarmaldan çıkıyor olsa bile daha fazla kurtarma paketi
hazırlayamayacaklarını ifade etti..
Obama konuşmasında, ''Son iki yıldaki fırtınanın zayıflamaya başladığı
konusunda emin olmalıyız'' dedi.
Obama, ekonomi normal durumuna geri dönse dahi bu durumun
vurdumduymazlığa yol açamayacağını belirtti.
Buna karşılık Obama, ''Maalesef, finans sektöründe bu anı yanlış
okuyanlar var. Onlar Lehman vakasından ve halen düzelmeye çalıştığımız
krizden ders çıkarmak yerine olanları görmezden geliyorlar'' dedi.
Obama, sert mesajlarıyla finansal kurumları uyardı: ''Bu krizin
kalbindeki umursamaz davranışların ve aşırı başıboşluğun olduğu
günlere geri dönmeyeceğiz''
Bu arada ABD'nin, Çin'den ithal edilen otomobil ve kamyonet
lastiklerine uygulanan % 4'lük gümrük vergisi oranını % 35'e
yükselterek, bu ürünün ithaline kısıtlama getirmesini savunan Obama,
ticaret sisteminin çalışması için ticaret anlaşmalarının uygulanması
gerektiğini, bu yüzden bu kararı aldığını söyledi.
Kışkırtıcı olmak ya da korumacılığı artırmak için davranmadığını
belirten Obama,ticareti artırmanın ve ticaret anlaşmalarının ABD'nin
ekonomik büyümesini temeli olduğunu, ticaret anlaşmalarını uygulamanın
açık ve serbest ticaret sistemini sürdürmenin parçasını oluşturduğunu
kaydetti..
ABD Borsaları Lehman Brothers'ın iflasının yıl dönümünde ABD ve Çin
arasındaki ticari anlaşmazlığın yatırımcıları rahatsız etmesi
nedeniyle piyasa güne satıcılı başladı..
Dalgalı bir seyir izleyen ABD borsaları, Başkan Barack Obama'nın
finansal reformlara ilişkin konuşması sonrasında kayıpları azalttı.
Obama, konuşmasında mali sistemin istikrarı için hükümet yardımının
gerekli olduğunu ancak bu gerekliliğin eskisinden daha az olduğunu
belirtti...
3 kuruş için imf vs. peşinde geziyoruz ama 12 milyar dolara füze alıyoruz, hem de işimize hiç yaramayacak füzeleri...
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/228725/o-fuzeleri-aldirmayacagiz.html[/url]
[quote=enorton;146736]3 kuruş için imf vs. peşinde geziyoruz ama 12 milyar dolara füze alıyoruz, hem de işimize hiç yaramayacak füzeleri...
[URL]http://www.ensonhaber.com/gundem/228725/o-fuzeleri-aldirmayacagiz.html[/URL][/quote]
IMF o parayı füze alalım diye veriyor,
karakaş karagöz için..........
fitch Türk bakaları? iyi gitti demiş-mtx
[QUOTE=security;146737]IMF o parayı füze alalım diye veriyor,
karakaş karagöz için..........[/QUOTE]
Evet doğru söylüyosun, bir cebinden verip diğer cebine koyacak... İran bizi vurabilirmiş... Yıllarca da saddam bizi vuracak diye kandırdılar, millete korku saldılar. Ben ilkokula giderken gazeteler gaz maskesi verirdi, yok sığınaklara inin falan diye tatbikat programları vardı... İnşallah hükümet bu oyuna gelmez, zira hükümeti ne kadar çok eleştirsem de İran ın Türkiye için tehdit olmadığının farkında olduklarını düşünüyorum...
15.09.2009 13:29:04 *türk bankaları 2009'da bozulan aktif kalitesine rağmen iyi seyir gösteriyor-fitch
[QUOTE=enorton;146736]3 kuruş için imf vs. peşinde geziyoruz ama 12 milyar dolara füze alıyoruz, hem de işimize hiç yaramayacak füzeleri...
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/228725/o-fuzeleri-aldirmayacagiz.html[/url][/QUOTE]
Sayın enerton bu tür anlaşmaların ihtiyaçtan çok siyasi olduğuna,bunun karşılığında da ihtiyacımız olan ne ise verileceğine inanıyorum.saygılarımla.
Bencede iran bizim için tehtid değil.. Benim için şuan tek tehtid bu dansöz dax :D
Flata geçtim Fitch haber basmaya başladı yuh ya şimdi 57800 den ölsem elim longlamaya gitmez bunlar gene haber basmayamı başladılar offf ulen offfff
iran israile düşman,abd ye düşman...ama inanın bizimle hiçbir sorunu yok..yahu 500 yıldır değişmeyen tek sınırımız...
hatta ortak noktalarımız daha çok.
halkımızın son yıllarda irana beslediği sevgide belli..sonuçta iyi niyetli iki komşuyuz...
kim ne derse desin şahsen Ahmedi necatı kendi ideolojisi dogrultusundaki samimiyetinden dolayı takdir ediyorum..
bu adam tahran belediye başkanlığı yapmış..yıllarca..ama dolaylı olarak bizimkilerin yaptığı gibi kendi akrabalarına saadet yolunu açmamış..mütevazi bir evde oturuyor...bunlar benim değil..FATİH ALTAYLI NIN tesbitleri...
islamdaki mütevazilik,isarfdan kaçış,yoksula yardım,emperyalizme karşı olmak vs. vs...
ah aha ..bizim müslüman diye geçinenlerde keşke bu adama benzeseler..
[B]ama malesef onlar şatavat,lüksü esaa tutan suudi krallarını tercih ,rehber ediniyorlar...[/B]
long 58900
[quote=Barney;146742]Bencede iran bizim için tehtid değil.. Benim için şuan tek tehtid bu dansöz dax :D[/quote]
dax nöbetini dow futureler tutuyor 1trl usd nedeniyle
dowun yeni yukarıları AB ye yani dax sın performansına bağlı
çin bu süreçte ajanlık yapacak gibi yani bunlar eğer
tökezlerse kötü haber falan, çin den güzel haberler
alacağız............
Bakalım açılışta basacaklar mı...
dün ve bugünün karlarıyla 875-900 den kısa ilave ettim ..piramitledim ..piramit olmam inşallah .. şelale şelale şelale şelale şelale şelale şelale ..
900 den bana da al geldi...
EFG short tarafından acil vınladı Sankoda shortları azalttı ancak tek sorun ters indikatör garantinin longları azaltması lazım garanti 3500 kontratla long tarafını zaptetmişken long olmak zor iş
benim 1 dk ve 5 dk sistemlerimde alda .. ama inatlaşayım diyorum piyasayla biraz .. kısa devam uzlaşacam .. yaşasın sistemsizlik .. yaşasın histem .. şelale şelale şelale .. :D:D:D
[QUOTE=abka;146749]900 den bana da al geldi...[/QUOTE]
bana bişey gelimiyo :) ne al geliyo ne sat .. .üüüüüüüü
Bende gömdüm 875 den shortları..58300 e degmesi gerek...
[quote=Kennym;146752]bana bişey gelimiyo :) ne al geliyo ne sat .. .üüüüüüüü[/quote]
İyi isabet olmuş 10.000'de 25 komisyonla işlemmi yapılır :D
[QUOTE=abka;146749]900 den bana da al geldi...[/QUOTE]
Benim eski sistem de 59100 den sat vermişti o da azönce AL verdi...
[quote=selçuklu;146748]dün ve bugünün karlarıyla 875-900 den kısa ilave ettim ..piramitledim ..piramit olmam inşallah .. şelale şelale şelale şelale şelale şelale şelale ..[/quote]
SP FUTURE de yarı yol hazırlığı var gibi
dax ise yeni zirve sanki
[QUOTE=Barney;146754]İyi isabet olmuş 10.000'de 25 komisyonla işlemmi yapılır :D[/QUOTE]
Abi hallettik onun işini komisyonu düşüyor çok yakında...
[QUOTE=enorton;146755]Benim eski sistem de 59100 den sat vermişti o da azönce AL verdi...[/QUOTE]
ortalamaların üzerinde işlem sayısı oluyor..
[quote=enorton;146755]Benim eski sistem de 59100 den sat vermişti o da azönce AL verdi...[/quote]
Genel olarak sistemciler longladı şuan, histemcilerde shortladı bakalım açılışta nolucak
[quote=Barney;146759]Genel olarak sistemciler longladı şuan, histemcilerde shortladı bakalım açılışta nolucak[/quote]
hepsi değil :), benim sistem hala şort...