kkafam durdu iice. şimdi bu meretin 1 dolar bile düşmeden gidecekmi artık 2000 dolara... 1736 tı dipmi kabul edicez...
Printable View
kkafam durdu iice. şimdi bu meretin 1 dolar bile düşmeden gidecekmi artık 2000 dolara... 1736 tı dipmi kabul edicez...
beni bundan sonra ya herro ya merro kurtarır...
[QUOTE=jelibon;416170]Böyle hacim yapma, hacmi küçült.
Para kaybetmezsen para kazanırsın.
Kaybetmemeyi öğrenmek bu işin anahtarı.
Kaybetmeyen kazanır. (laf garip değilmi zaten öyle dediniz, öyle değil işte önce kaybatmemeyi öğreneceksiniz, kazanç kendi gelecek).
Jelibon.[/QUOTE]
Ah vobtrader ah.
Jelibon.
Bir çarşamba perşembe dibi görürseniz
Piyasa her hafta çarşmba ve perşembeye ya dip ya tepe yapacaktır ve terse dönecektir.
Hangisini yapıyorsa o hafta mesela şimdiki gibi dip ve yükseliyorsa siz inatla terse poz açamazsınız, hatta paçal hiç yapamazsanız.
Jelibon.
ağa haklısın ben kim 20 lot forex lotu açmak kim ben kim 500 kontrat vobda şort açmak kim...
dışarı gitsek bi yemek yesek hatunla 200 lira hesap gelse çok diye hesaba itiraz ederiz. burda 1 lotla oynasak gelecek 2000-3000 doları beğenmeyiz... :(
23 temmuz ve 27 eylül tarihlerini grafıyla vereyim
bir sonraki 20 aralık ise sadece bir ihtimal amma ben ihtimal vermiyorum
neden derseniz 2 ew leri .78-1 arasında sonalnıyor
20 aralık ise 1 seviyesine denk geliyor.o yüzden bu tarihi beklemiyorum
herkse bol kazançlar
graf haziran -temmuz grafıdır
bol kazançlar herkese
[IMG]http://g1209.hizliresim.com/11/w/dg7uf.png[/IMG]
passat
ama ben longken asla bu piyasa dibi görüp ok gibi yükselmedi hep süründürdü. ne zaman ben şort oldum ok gibi yükseldi... :(
1. Hacmi küçük oynayacaksın.
2. Sabit kontrat olacak.
3. Arttıkça dışarı para alacaksın.
4. Paçal asla yapmayacaksın.
5. Günde tek işlem yapacaksın.
6. Stopun olacak.
7. Dünkü gibi günlerde seans sonuna hatta ertesi güne kadar alır bir yerde döneceksin.
Bunlardan başka yolu 100 kaldıraç büyük para kazandırır büyük para kaybettirir.
Jelibon.
vay anasını
benim şortlar destekteydi.. 1770 yanarken piyasa kapandığında gidip bütün kredi kartlarından nakit avans çekip 15-20 neyse integrale aktarıp long açmak bile geçmedi deil içimden... integral 24 saat para alıyor biliyorsunuz net bankacılığından yapardım havaleyi. o bile benim elimi rahatlatırdı biraz :(
1749 da bosluk var heralde doldurur ınsaflıysa))))
[QUOTE=Vob Trader;416796]ama ben longken asla bu piyasa dibi görüp ok gibi yükselmedi hep süründürdü. ne zaman ben şort oldum ok gibi yükseldi... :([/QUOTE]
Çünkü 1 senedir bull markette değildik, şimdi bull marketteyiz.
Son 4 YUKARI dizdirme yeni aydan satış 4 günde olsa bunun ispatı.
AYULAR BU YÜZDEN KOMADA.
Jelibon.