FDAX bizim kapanışa hemen hemen paralel açtı... Eğer önümüzdeki 13dk içinde yukarı atak yapmazsa sıfıra yakın gap beklerim... Aslında bana kalsa -2000 gap beklerim ama bana kalmıyo bi türlü... üvvv... :)
Printable View
FDAX bizim kapanışa hemen hemen paralel açtı... Eğer önümüzdeki 13dk içinde yukarı atak yapmazsa sıfıra yakın gap beklerim... Aslında bana kalsa -2000 gap beklerim ama bana kalmıyo bi türlü... üvvv... :)
[QUOTE=Strategist;265521]FDAX bizim kapanışa hemen hemen paralel açtı... Eğer önümüzdeki 13dk içinde yukarı atak yapmazsa sıfıra yakın gap beklerim... Aslında bana kalsa -2000 gap beklerim ama bana kalmıyo bi türlü... üvvv... :)[/QUOTE]
patron seagate patron nikkei düşüyor falan yazmış - gap olmazmı yani .. üvvvvvvv olsun abi ya .. :D:D
selpatros stro patron mücadele ediyorum trader38 ve astatin ile 73300 felan yazıyolar :D:D help plzzz :D:D :)
[QUOTE=seagate;265524]selpatros stro patron mücadele ediyorum trader38 ve astatin ile 73300 felan yazıyolar :D:D help plzzz :D:D :)[/QUOTE]
ayıp ediyolar bence yani ... üvvvvvvvvvvvv
nasıl açılırsa açılsın kaça düşerse düşsün
ew ye göre 74825 görülecek
ama bir günde ama bir ayda bu seviye görülür
saygılar..
[quote=selçuklu;265525]ayıp ediyolar bence yani ... üvvvvvvvvvvvv[/quote]
neden öyle diyosun patron. kısa olmak biizmde hakkımız değilmi :püüüwww
[QUOTE=trader38;265527]neden öyle diyosun patron. kısa olmak biizmde hakkımız değilmi :püüüwww[/QUOTE]
:::::: .. ühhhühühüh .. + gap olmasın abi .. üvvv .. 30 sn var .. üvvvvvvvvvvv
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
hayırlı Cumalar
ühhhüühühü .. .....
gunaydınlar...kısa dewam...
selcuklu patroms mondiyoosal düşüş olsun di mi...biz de tebrik edelim...
günaydın ve bol kazanclar...
ya 75xxx kapatırsa..oowww mondiyooo:::
Selpatros, elmas var mı patron..:))) ya arthur:püüüüüü
üvvvvvvvşd.... :..:
ooowwwww.yeaaaaaa..wundıbaaaaaa..ja ja ja
gerçi konu kapanmış ama, yuro bölü dolar kardeşimizin forumdan gitmiş olması ile alakalı bir şey söyleyeceğim.
kendisi saraylı abiyi kıracak üzecek türden bir niyetle veya tarzda yazmadığını iletmiş. açıkçası ben de kıracak üzecek bir tarzda olmadığını düşünüyorum. yalnızca, yeni girdiğiniz bir ortamda, üstelik yaşını başını almış ve bazı konularda herkesin önünde başarılarını kanıtlamış olanlar dahil herkesin "abi" diye hitap ettiği bir kişiye sen diye hitap etmesi bence bu ortamı oluşturdu. EUR/USD kurallara aykırı bir durum yaratmadı ama eskilerin teamül dediği şeye aykırı oldu.
yalnız şunu da belirtelim.
bu forumda bu konu ile ilgili kendisini uyaran iki arkadaşımız da (Hem Seyyah, hem VOX) çok yumuşak bir tarzda, kırmadan dökmeden uyarıda bulunmuşlardır. adı üzerinde, uyarıdır. ne tartışma, ne kavga, ne sataşma...
kendisinin forumdan gitmesi elbette kendi kararıdır ama bence bu kadar radikal bir karar almayı gerektirecek bir durum olmamıştır.
mesajı gereksiz bulan arkadaşlardan şimdiden özür dilerim.
herkese günaydın, bol kazançlar...
Yawrum FDAX... Dow'a baksak iflas ettirecekti bizi... Canım DAX'ım yine imdadıma koştu... Seviyorum bu Alaman'ları... :)))
[QUOTE=ATHLON;265535]gunaydınlar...kısa dewam...
selcuklu patroms mondiyoosal düşüş olsun di mi...biz de tebrik edelim...[/QUOTE]
olsun patron ... küsküsel mondiosal bi o kadarda baskılı bir düşüş olsun ..... :D:D
kırlarda gezelim .. astatin patron bize türkü söylesin ... ::::::
ahanda mondiyösel ayı,modiyösel fransız düşüşü...uwwww
[quote=Strategist;265544]Yawrum FDAX... Dow'a baksak iflas ettirecekti bizi... Canım DAX'ım yine imdadıma koştu... Seviyorum bu [COLOR=red]Alaman[/COLOR]'ları... :)))[/quote]
ja ja ja wundıbaaaa....lelele
seLçuklu abey bu 72800 e değdirdiler üwww abi bi sayım alsak üwwww
bugün düşüş olursa ...her yıl .... temmuz 16 yı ... baskılı küskü mondiyo şenlikleri olarak kutlayalım .. .:D:D:D
günaydın arkadaşlar..;)
gününüz aydın ,
gönlünüz ferah,
keseniz dolu,
tradeleriniz karlı,
sabahınız ters gapsiz,
gözleriniz gülen,
neşeniz daim olsun...:..:
her sabah Miço Pisik saçımı yalayıp uyandırıyo beni,:p
bu sabah geç geldi ,gap falan yok baba ,biraz daha uyu dedi,..::::..:
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/e41be068.png[/IMG]
unLimited abii üwww :D günaydın bol kazançlar
[QUOTE=seagate;265549]seLçuklu abey bu 72800 e değdirdiler üwww abi bi sayım alsak üwwww[/QUOTE]
patron sayım sıkıntılı biraz .. ama ...son durum ... bakalım ne zaman exxx olacak .. üvvvvvvvvv
[IMG]http://img198.imageshack.us/img198/2849/adszvf.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;265550]bugün düşüş olursa ...her yıl .... temmuz 16 yı ... baskılı küskü mondiyo şenlikleri olarak kutlayalım .. .:D:D:D[/quote]
evet patroms ii fikir...
adına şenlikler düzenleyelim,stetom patrom da gunun mana ve ehemniyetini anlatacak almanca konuşma yapsın kürsüden..:)stro patron o gun pıyango çekilişi düzenlesin,herkese de amorti çıksın.Unlimit de sahneye ortaoyunu koysun,sahnenin dibini ve tepesini iyi dekore etsin...saraylı patroms da kedisiyle ön sıralarda otursun....:))
hellim apla da kutlama programını yapan otomatik robot yazsın c++ da..:))
saatlik bazda demand index icin gidecek yer kalmadı .. yanı cok zorlansa bı 500 puan fılan daha dusmeyı teyıt eder lakın budan bır yukselıs gellirse gosterge olarak kralını tanımam desteklerım diii bagirii baaaa ... mfı da hani bana hani bana diii
üvvvvv
[QUOTE=ATHLON;265558]evet patroms ii fikir...
adına şenlikler düzenleyelim,stetom patrom da gunun mana ve ehemniyetini anlatacak almanca konuşma yapsın kürsüden..:)stro patron o gun pıyango çekilişi düzenlesin,herkese de amorti çıksın.Unlimit de sahneye ortaoyunu koysun,sahnenin dibini ve tepesini iyi dekore etsin...saraylı patroms da kedisiyle ön sıralarda otursun....:))
hellim apla da kutlama programını yapan otomatik robot yazsın c++ da..:))[/QUOTE]
astatin patronda türkü söyleyecek onu unutmuşun athlon pathlon .. ::::::
pivot.............73.100
ema55...........73.702
[quote=ATHLON;265558]evet patroms ii fikir...
adına şenlikler düzenleyelim,[COLOR=red]stetom patrom[/COLOR] da gunun mana ve ehemniyetini anlatacak almanca konuşma yapsın kürsüden..:)stro patron o gun pıyango çekilişi düzenlesin,herkese de amorti çıksın.Unlimit de sahneye ortaoyunu koysun,sahnenin dibini ve tepesini iyi dekore etsin...saraylı patroms da kedisiyle ön sıralarda otursun....:))
hellim apla da kutlama programını yapan otomatik robot yazsın [COLOR=red]c++[/COLOR] da..:))[/quote]
Her hausen dibayne, und virliht verlighnigt!! Ja wundebar....
Hulem c++ tarih oldu be yaw..Hellpatros daha ileri bişey kullanıyordur kanaatimce...yoksa yoksa, Hellpatros da mı >1995 <2000 dönemimde mezun olan kuşakdan mı? owww mondiyo..rıliiii
[quote=selçuklu;265560]astatin patronda türkü söyleyecek onu unutmuşun athlon pathlon .. ::::::[/quote]
stetom...demişya...çok tikkatsizsin..almanca konuşmam hazır....amma tüküyü almanca diyemem..türkçe olur...halimem halimem yandan seviyom seni candan...
gayahan yoksa ,düşüş dewam...daha da bişii demem..:)
[quote=selçuklu;265560]astatin patronda türkü söyleyecek onu unutmuşun athlon pathlon .. ::::::[/quote]
Bence Astetropatro türküyü Candan Erçetin'e söyleterek yılın magazin bombasını patlatacak patron... :..:
üüvvvv.... Nereye çıkıyo bu VOB yine... üvvvv... Önümüzdeki hafta yokum bugün hesabı flat'leyip gidecem acil 10.000 puan'lık düşüş lazım... üvvv...
teorik 73544 oldu üwwwww zpotta eyi açmış ühühühü ıngaaaaa
ahanda gunluk sıstem ıcın al sevıyesı 73200 sat sevıyesı 72875 hedef 1000 point her iki yonde de ... hedef sonrası revers denemek opsiyonel :)
No'luyo la? Multipass Nikola da kim??? Kaşla göz arasında 13.000 mesajı nasıl attı foruma.... :)
[quote=Multipass Nikola;265563]stetom...demişya...çok tikkatsizsin..almanca konuşmam hazır....amma tüküyü almanca diyemem..türkçe olur...halimem halimem yandan seviyom seni candan...[/quote]
o zeman nikolai stetımous patrom almanca bozlak söölesin...haa flemenkçe de olabilir..:)
Günün ilk karlı işlemini yaptım 1 kontrat
72950 uzun 73075 kapama bereket versin.
Cümlemize bol kazançlar olsun
parayı saymak için makina bulamayalım.
Ne oluya lem burda...Yakarım burayı ha..Az ciddi olun..ŞŞŞ selçuklu, ne öyle cıbıl cıbıl..kapat bakayım onu..üstüne bişi al...
[quote=Strategist;265572]No'luyo la? Multipass Nikola da kim??? Kaşla göz arasında 13.000 mesajı nasıl attı foruma.... :)[/quote]
asti,
nereye gitti,
iyi çocuktu,:..:
stro ,selçuklum bişiler yapın,:::
kedim ağlıyo...:D
asti kimlik çatışmaları ikilemleri,etc mı yasıyor acaba..fılaş fılaş...:)