#direnşort :)
Printable View
#direnşort :)
#patlamayeterşort
#92200altikapatsakiyiydiflexayrica5:30dansonrayokumranarsasendenbilirim
Sabah tahvilden satacakları belliydi, yalnız tahvil yükselirken dolar ve euronun düşmesi gece yükselmeyeceklerse olayın sadece teknik olabileceğini düşündürüyor. Yani yarın tahvile gömüp endeksi alma ihtimalleri yüksek.
[quote=aslan;450655]Sabah tahvilden satacakları belliydi, yalnız tahvil yükselirken dolar ve euronun düşmesi gece yükselmeyeceklerse olayın sadece teknik olabileceğini düşündürüyor. Yani yarın tahvile gömüp endeksi alma ihtimalleri yüksek.[/quote]
Aslanpat,
Adamlar son kredi notu artışının hemen ertesi gününden bu yana TL enstrumanlardan çıkıyorlar..Gezi parkı olayı teferruat bence...Gezi parkı önceki haftada usd ve tahvil baya yol katettiydi..sadece TR de değil tüm dünyada dolarlar yuvalarına dönüyor..bence
filex kaçtım....93000 üstü kapanış olursa yarın verecek hesabın var...92200 altı kapanırsa başımın üstünde yerin var :)
[QUOTE=Astatin;450657]filex kaçtım....93000 üstü kapanış olursa yarın verecek hesabın var...92200 altı kapanırsa başımın üstünde yerin var :)[/QUOTE]
Yırttık..Asti bari çokonat upload et şuraya da ikiye bölüp yiyek :::
sürpriz açılış voldu..-1500 gap bekliyordum şahsen
apsd +38... çok enter-hasan bir piyasamız var
#direnşort..
ulem biz burda direniyoruz, filex bu sefer venedik e gahvaltıya gitti herhal
[QUOTE=Astatin;450671]#direnşort..
ulem biz burda direniyoruz, filex bu sefer venedik e gahvaltıya gitti herhal[/QUOTE]
Venedik çok rutubetli hacı, şuan Paristeyim :D
TCMB Başkanı Başçı'nın Giresun'da yapacağı konuşma saat 10:45'te başlayacak - RTRS
Bakalım..
[quote=flexy;450673]TCMB Başkanı Başçı'nın Giresun'da yapacağı konuşma saat 10:45'te başlayacak - RTRS
Bakalım..[/quote]
HAcı postmodern bir filmde düşün olayı..TCMB başganı basın toplantısına penguenli tişörtle çıkıp "her yer taksim her yer direniş" diyomuş..izle gümbürtüyü:D
[QUOTE=Astatin;450677]HAcı postmodern bir filmde düşün olayı..TCMB başganı basın toplantısına penguenli tişörtle çıkıp "her yer taksim her yer direniş" diyomuş..izle gümbürtüyü:D[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng
Kolunada Tcmb dövmesi yaptırmış :D
veya mesele İstanbul Emniyet Müdürü veya Vali de aynı şeyi yapıyomuş..hehehe
Vali zaten twitter'ı baya sevmiş sabah akşam twit atıyomuş adam :)
Şu harekete tahvil de bişi yapsa tamam dicemde..
6,85 e düştü..
flat hacı flat
6,8 oldu..
1 adet laf olsun deyu long hacı..şekil olsun deyu..heyecan..
sabah, son zamanlarda yaptığımız gibi any eksi gap i almak lazımdı hoca..kısmet
Bir %10 alırlar mı acaba.
[QUOTE=aslan;450689]Bir %10 alırlar mı acaba.[/QUOTE]
o kdr abartacaklarını sanmam :D
Merkez bankası mikrofona müdahale etti hacı :))) :D
[quote=aslan;450689]Bir %10 alırlar mı acaba.[/quote]
çok bull gördüm seni..HTC One da, Bull Uygulamasına mı takılıyon:D alabilirler %10..sıkıntı yok:D
#helalolsunşorttadirendiysenfileks
[QUOTE=Astatin;450694]#helalolsunşorttadirendiysenfileks[/QUOTE]
direniyoruhh patronnnnn .lelele
ben de yeni bir okazyon bekliyorum patron...
hacı şöyle bir sanal oyun oynuyorum..bi hareket oluyor..hadi diyorum şrak şurdan full longladım...hemen 300 puan basıyolar...hadi diorum şurdan full şortladım zört diye 300 puan alıolar :) dimekki destere piyasası... :) az bi water loo..sakin
bu aradafarkıdamıyın..normalde vob un spotu takip etmesi lazım ama bizde bugün milimetrik olarak tersi oluyor :) jakhaaaaallllllll
[QUOTE=Astatin;450697]hacı şöyle bir sanal oyun oynuyorum..bi hareket oluyor..hadi diyorum şrak şurdan full longladım...hemen 300 puan basıyolar...hadi diorum şurdan full şortladım zört diye 300 puan alıolar :) dimekki destere piyasası... :) az bi water loo..sakin[/QUOTE]
Aynen abi..dırmala beni, gaşı beni mode :)
650 iyi okazyondu yemedi...ama 650 den yemeyen..300 den yedi...he...teknik trade diyelim...gel yanıma hacı
apsd -3600 olmuş hacı..patlata patlata yürüyor lebronik
[QUOTE=Astatin;450702]650 iyi okazyondu yemedi...ama 650 den yemeyen..300 den yedi...he...teknik trade diyelim...gel yanıma hacı[/QUOTE]
Gelicem sanırım du bahalım..
valla bi vermii pnur..225 eyazdımkavırmaları..75 puan olsun benim olsun
ahaad vermiş..75 puan..üww..bereket versin yinede
[QUOTE=Astatin;450706]ahaad vermiş..75 puan..üww..bereket versin yinede[/QUOTE]
.brv.brv+.
Böyle hep bir ekşın, hep bir kandırmaca bu pala :D