mantık yok..sistem ne derse o..tek aylarda ortalama 8.000 puanı vardı...bu kapanışa göre kasımda net getiri 3.500 puan...umarım 7 işgününde hedefe ulaşırım...beyler dürüstce açıklamak gerekirse kasımda net puanınız ne kadar..yahu merak ediyorum..
Printable View
mantık yok..sistem ne derse o..tek aylarda ortalama 8.000 puanı vardı...bu kapanışa göre kasımda net getiri 3.500 puan...umarım 7 işgününde hedefe ulaşırım...beyler dürüstce açıklamak gerekirse kasımda net puanınız ne kadar..yahu merak ediyorum..
[QUOTE=mbm;63120]forumda geceye uzuncular fazla...
duy ey py....
tam katliam günü.. he heeee :)[/QUOTE]
keşke katliam olsa dow'da çok isterim.. 28,200 long olmama rağmen:..:
[QUOTE=abka;63124]mantık yok..sistem ne derse o..tek aylarda ortalama 8.000 puanı vardı...bu kapanışa göre kasımda net getiri 3.500 puan...umarım 7 işgününde hedefe ulaşırım...beyler dürüstce açıklamak gerekirse kasımda net puanınız ne kadar..yahu merak ediyorum..[/QUOTE]
tam hesaplamadım ama asgari 15000 puandır. ama sistem yok
Son dakikalarda 28000 altında kalmadı, kalsaydı uzun kalıcaktım neredeyse, o ne öyle 28250 leri kapışıyor gibi yapınca amcalar grafiğe baktım tırstım, dedim bekle gör bee, kaç gündür uzun uzun dedik tutturamıyoruz, dünde flattım dedim ne kaybettim, bugünde flat kaldım alamadım:) saygılar.
[QUOTE=abka;63124]mantık yok..sistem ne derse o..tek aylarda ortalama 8.000 puanı vardı...bu kapanışa göre kasımda net getiri 3.500 puan...umarım 7 işgününde hedefe ulaşırım...[B]beyler dürüstce açıklamak gerekirse kasımda net puanınız ne kadar..yahu merak ediyorum[/B]..[/QUOTE]
bu ay ise 39000 deki bu düşüşü fazlasıyla aldım ben...
15000 puanı geçti...
arada uzunlar ve üstten flatlarda oldugu için...
[QUOTE=Vob Trader;63126]tam hesaplamadım ama asgari 15000 puandır. ama sistem yok[/QUOTE]
cidden helal olsun..
[QUOTE=Vob Trader;63123]dow artmasa bile yatay kapatır kanaatimce emtia ve parite piyasası daha derin ve ordaki cover bana daha çok güven verdi. ayrıca heryerde korku panik olumsuzluk had safhada bakalım nasıl olcak sonumuz:)[/QUOTE]
şimdi top çeviriyor.. saatliği ala getiremezse sen gör yatayı matayı...
eksi 4 olur kanımca o zaman...en az
[QUOTE=mbm;63130]şimdi top çeviriyor.. saatliği ala getiremezse sen gör yatayı matayı...
eksi 4 olur kanımca o zaman...en az[/QUOTE]
pozlarımı bilion sabahdan beri :) karı veririz en fazla bugünkü:)
zengin olunca beni unutmayın..bu istikrarla yakında buraları terk edersiniz.(by olunca)...
[QUOTE=mbm;63122]hayrola bacım... tepermi diyorsun yani..:D.....[/QUOTE]
Spotta benim teknik hedefim 27.500-700 gibiydi. 100 içinde 21700 ler..Oralara yaklaştı.
Benim düşüncem adamlar dow un artısını alıp eksisini bir gün önce satıyolar.
Ama bu düşüş ya sondu, yada yarın sabah düşerek açılırsak son olacak gibi görülüyor, spot piyasada pazartesi açığa alanlar, bugün dönüp alamadı, aşağılardan zorla kapattılar heraldeki bu yüzden kapanışa doğru düşüşler geldi.
Tahmin ettiğim gibi spot 28900 kırıldıktan sonra nereye kadar düşeceğimiz belli olmadı, saygılar.
[QUOTE=mbm;63128]bu ay ise 39000 deki bu düşüşü fazlasıyla aldım ben...
15000 puanı geçti...
arada uzunlar ve üstten flatlarda oldugu için...[/QUOTE]
bende bu ay rekor kırdığım portfoyu bugün itibariyle yarıya indirdim .. kendimi tebrik ediyorum .. :) geceyede kalan parayla long girdim . yarın kuruma borcum çıkar artık .. .uyk .uyk