shortlar kapandı geceye flat kalıyorum
dünden kalan shortlarla 1200 point aldım ağamdan...
Printable View
shortlar kapandı geceye flat kalıyorum
dünden kalan shortlarla 1200 point aldım ağamdan...
vay anasına be..günde bir işlem yapan sistem(ayda 20 işlem),bugün 3 kere işlem yaptı..en son kısa..bakarsın çarpılır yine..
spot...58 150 den kapandı...oraya inmeli bugün....
donuna kadar almazsam namerdim....
Kırın ulennn 500 üde doğru 58,000 e TEYTEY teytey lülüülülülülül
Çıbık istiyorum Çıbıkkkk
Hödük 5000 kontrat long açmış vurun gayrıııııı
tamam celcuki...silerim...sevdigimden öyle yazdım...sende bana demiş ol....
15.09.2009 17:06:43 *başbakan yardımcısı babacan, orta vadeli mali programı yarın açıklayacak-cnbce
sabah didim ben 58400 kayıtlara gecsin deyu :dü::dü: ama pskolojı kaldırmadı oraya kadar :)) devam selcuklu patron.. .dng.dng.dng selale selale selale
geceye kısa giriyorum ... hayırlı uğurlu olsun .. şelale ..
temiz kılçıksız 500 puan Allah bereket versin geceye Flatos rahatos
Garanti işin b...nu çıkardı 6500 kontrat longladı be el insaf karşısında gene EFG baba var yanındada sanko var ama iş yatırım kelek attı
725 den geceye şort...
*BAŞBAKAN YARDIMCISI BABACAN, ORTA VADELİ MALİ PROGRAMI YARIN AÇIKLAYACAK-CNBCE Haberin devamı...
geceye lönk...
[B][U]Geceye 58925 longlarımla giriyorum..[/U][/B]
bugün aganın mal toplama günü olarak geçsin.. çok güzel shortlattı yine sizi. Başardı...
Yarın sabah 59300 zararr..
Dow 11000 vob 65000 yşasın..
Kendileri Çok güzel mal aldırlar ky yi shortlattılar.. hep aynı..
cümleten iyi akşamlar .. . iyi iftarlar .. geceye son poz 850 kısa .. şelale ..
Bitsede kurtulsak
yarın program acıklanana kadar oyle bi yukseltırler kı ortamı acıklamadan da hemen 15 dakıka once basarlar asagıya..
selale selale.. flatım yarın kı ılk yukselısten sonra dayanacam shorta ..:dü::dü: benım bıldıgım acıklamalardan pek bı cacık cıkmaz..
geceye kısa..
düşmüyor deel mi, namussuz pala
hani diyorum dow bilmem kaçıncı derece 4 yaparkene biz bir B dalgası mı tamamladık bugün itibariyle
bekleyelim ve görelim
geceye sistemli kısa...
herkese iyi kandiller.
Geceye kısa
Herkezin kandili mübarek olsun
pek düşmeye niyetleri yok gibi...bırakmadılar...bariz YATAY piyasa şu an...yine kısa periyotlu sistemlerin canına okumaca yani...
haydi KARTAL haydi KARTAL haydiiiii...tam zamanı tam zamanı şimdiiii....diyoruz ve BEŞİKTAŞ'ımızdan iyi bir skor bekliyoruz.rakip MANU emme biz BARCELONA'ya 3 atmış takımız...
[quote=abka;146903]geceye sistemli kısa...
herkese iyi kandiller.[/quote]
GECEYE BIRAKMADAN KISALADIM
HERKESE İYİ KANDİLLER.lelele
[QUOTE=jani;146889]tamam celcuki...silerim...sevdigimden öyle yazdım...sende bana demiş ol....[/QUOTE]
Güzel insanlar her ikinizede anlayışınız için teşekkürler sizede bu yakışırdı
Herkeze hayırlı kandiller
hayırlı kandiller cümleten..
[quote=SEYYAH;146905]pek düşmeye niyetleri yok gibi...bırakmadılar...bariz YATAY piyasa şu an...yine kısa periyotlu sistemlerin canına okumaca yani...
haydi KARTAL haydi KARTAL haydiiiii...tam zamanı tam zamanı şimdiiii....diyoruz ve BEŞİKTAŞ'ımızdan iyi bir skor bekliyoruz.rakip MANU emme biz BARCELONA'ya 3 atmış takımız...[/quote]
seyyah 11 pala ile çıkmanız lazım sahaya be yaw .lelele
zor maç beraberlik iyidir bence
bol şans elbette
güzel furuştuk....
sabah dünki shortlarımdan 750 puan aldım agamdan....
ve geceye 58 700 den short girdim....
agam bugün...1100 puanlık marjda furuştu....59 600 ila 58 500 aralıgında....
ama 59 000 üstünde hiç kalamadı....dolayısıyle 59 000 eyi direnç yarın üçün....
taktigi şu...
agam bi günde yüzde 3.5 çıkıyor...bunu 4 iş gününde geri veriyor...ikisi gitti...kaldı iki gün...yarınki dibimiz bugünden belli...57 600....
Geceye flatos kafa rahatos gün içi 500 puan aldık Allah Bereket versin. Herkese hayırlı kandiller, hayırlı ve huzurlu akşamlar
Bilirsiniz herşeyden en son haberimiz olur.Bu gün piyasanın yukarı iştahlı olmamasını yarın açıklanacak ekonomik proğrama verilecek tepkinin olumsuz olacağına bağladım bakalım yarın göreceğiz.
[quote=jani;146910]güzel furuştuk....
sabah dünki shortlarımdan 750 puan aldım agamdan....
ve geceye 58 700 den short girdim....
agam bugün...1100 puanlık marjda furuştu....59 600 ila 58 500 aralıgında....
ama 59 000 üstünde hiç kalamadı....dolayısıyle 59 000 eyi direnç yarın üçün....
taktigi şu...
agam bi günde yüzde 3.5 çıkıyor...bunu 4 iş gününde geri veriyor...ikisi gitti...kaldı iki gün...yarınki dibimiz bugünden belli...57 600....[/quote]
dolayısıyle bu shortları 1100 puan karla...elimi öpe öpe alacak...
[quote=mozkan;146909]seyyah 11 pala ile çıkmanız lazım sahaya be yaw .lelele
zor maç beraberlik iyidir bence
bol şans elbette[/quote]
yüreklerini koyarlarsa bizimkiler yıkabilirler emme yok sahaya kıvırtmaya çıkacaklarsa 4-5 yeriz.eğriye eğri doğruya doğru...
yenmemiz lazım beraberlikte yetmez...ilk 5 haftada sistem çok zarar ettirdi artık kara geçmemiz lazım :p
[quote=stonhand;146911]Geceye flatos kafa rahatos gün içi 500 puan aldık Allah Bereket versin. Herkese hayırlı kandiller, hayırlı ve huzurlu akşamlar[/quote]
tam 1 haftadır forexte pozisyona dokunmadan pozdayım, siz geceye nema alıyorsunuz ben üzerine swap ödüyorum, :..: dibini yakaladığımı düşündüğüm bir parite var, tepesinden verecem inşallah, kafa rahat deyince hatırladım birden .lelele
Dow açılır açılmaz mtx te ekran donmaları oluyor
bu sorunu başka yaşayan varmı bir kaç gndür böyle
hem lap hem m.üstü sorun aynı
şeker bayramı dolayısıyla hangi günler borsa kapalı kalıcak?
geceye şortingen..üüü[url]www..[/url]
Way be kısmet degilmis,shortları 825 den flatledikten 1 dakika sonra 625 i gördü..Ne oluyor derken 575..550...
neyse bugün 900 puan aldık...
geceye 550 den shortladım gene..
saglıcakla kalın..
[quote=enorton;146896]geceye lönk...[/quote]
herşeye karşı.. sisteme karşı.. bende lönk...
bu gün komisyon ödeme günü her zamanki gibi en iyi kazanan onlar oldu
[quote=BORSACIOZGUR;146897][B][U]Geceye 58925 longlarımla giriyorum..[/U][/B]
bugün aganın mal toplama günü olarak geçsin.. çok güzel shortlattı yine sizi. Başardı...
Yarın sabah 59300 zararr..
Dow 11000 vob 65000 yşasın..
Kendileri Çok güzel mal aldırlar ky yi shortlattılar.. [U]hep aynı[/U]..[/quote]
seviyorum bu dow u ..aşığım.. bugün 9650 yi bi kırarsa var yaaa ...Benim longlar yukarı gap yapar...kıramazsa da 9590 a kadar marjım var.
Bizimkisi de 58500 desteğe yakın zaten.. ohh longların kaybetme ihtimali neredeyse yok gibi.
Seviorum seni 3 harfli kurumun yöneticisi ) iyi ki türkiyede sin..iyi ki tanımışım seni...
yok bizde başka bi hal vardı bugün..dışarıdan bağımsız zayıf kaldık..bu babacanın açıklayacağı imf ye alternatif program ise piyasa anlaşma olmayacağını düşünürse....falan feşmekan..dowda eksi kapasın artık yuuuaaww..yeter..hergün yeşil..spot da zayıf makas çok..şort eyüdür..dow düşerse daha güzel olur..