[QUOTE=mbm;63120]forumda geceye uzuncular fazla...
duy ey py....
tam katliam günü.. he heeee :)[/QUOTE]
Fazla olmasına gerek yok catedral bile uzun olmuş baksanıza. O tek başına yeter.
Printable View
[QUOTE=mbm;63120]forumda geceye uzuncular fazla...
duy ey py....
tam katliam günü.. he heeee :)[/QUOTE]
Fazla olmasına gerek yok catedral bile uzun olmuş baksanıza. O tek başına yeter.
Bugün PPT mesaiye kalır Amerika'da. Pariteler mide bulandırıcı. Bi durumlar var ama çözemedim. .dng
catedral abla .. nerdesin ya .. yalnız bıraktın beni... bak kardeşin portfoyu yarıya indirdi .. aaahh ahh :(
[QUOTE=selçuklu;63135]bende bu ay rekor kırdığım portfoyu bugün itibariyle yarıya indirdim .. kendimi tebrik ediyorum .. :) geceyede kalan parayla long girdim . yarın kuruma borcum çıkar artık .. .uyk .uyk[/QUOTE]
sana dedimki kardeş 30000 iken 5 ve 15 satta başladı.. kısalmak lazım.
yok dedin 29500 ü bekleyecegim...
sen gittikten sonra 29700 ü bile gördü.. giderkende flat gitme kısa git dedik ama...
tabiki senin kararın önemli..
canın sagolsun.. sıkma canını selçugum...
Amerikalı bir milyarder der ki'' zenginliğin sırrı az da olsa daima kazanmaktır''..her ay olsun bana 4.000 puan fazla bile gelir..20 kontrat ile zamanla servet olur.
[QUOTE=VOBiX;63136]Fazla olmasına gerek yok catedral bile uzun olmuş baksanıza. O tek başına yeter.[/QUOTE]
Hahhh hahhh hahhhhhh .heyk
Düşüş devaaaam... yatayda kalıp mal almadan onlar nere gideceğiz bizzz dip avcılığı can yakar acele etmeyin şöyle bi ortalamalar toplansın öyle bende az kısa girdim disiplinli olmalı
[QUOTE=abka;63132]zengin olunca beni unutmayın..bu istikrarla yakında buraları terk edersiniz.(by olunca)...[/QUOTE]
Evet zamanla öyle oluyor hatta ekran başında bile durmaya gerek kalmıyor
[QUOTE=selçuklu;63138]catedral abla .. nerdesin ya .. yalnız bıraktın beni... bak kardeşin portfoyu yarıya indirdi .. aaahh ahh :([/QUOTE]
Msn imde problem oldu .. Bugün yarın hallederim:)
herkese selamlar online olmayali 1 hafta oldu sanirim
insallah herkes iyidir.
[QUOTE=abka;63140]Amerikalı bir milyarder der ki'' zenginliğin sırrı az da olsa daima kazanmaktır''..her ay olsun bana 4.000 puan fazla bile gelir..20 kontrat ile zamanla servet olur.[/QUOTE]
4000 puana bende fit olurum abka..
daha öncede yazmıştım ya.. yaptıgımda o zaten...
her hafta 1000 puan parasını çekerim... yalnız bayram sonrası düşüşde beni hırpaladılar biraz...o zaman yapamadım
kasım ayında devam yine...
gelecek haftanın 1000 puanını bile iki gün önce pazartesi çektim...
şimdi iki buçuk hafta sonuna kadar 1000 puan almam lazım...
aylık 4000 puan manyak getiri benim için...
dediğin gibi düzenli olursa
[QUOTE=mbm;63139]sana dedimki kardeş 30000 iken 5 ve 15 satta başladı.. kısalmak lazım.
yok dedin 29500 ü bekleyecegim...
sen gittikten sonra 29700 ü bile gördü.. giderkende flat gitme kısa git dedik ama...
tabiki senin kararın önemli..
canın sagolsun.. sıkma canını selçugum...[/QUOTE]
abi haklısın buradaki sorun benim zarar etmem değil kontrolsüz davranmam .. 100 kere yaşadım .. bu 101. oldu .. böyle gidersem .. aylar geçer benim portfoy yerinde sayar .. akıllanmam lazım ...