[QUOTE=follow;63145]herkese selamlar online olmayali 1 hafta oldu sanirim
insallah herkes iyidir.[/QUOTE]
hoş geldin sn fallow..
kayıptın...
Printable View
[QUOTE=follow;63145]herkese selamlar online olmayali 1 hafta oldu sanirim
insallah herkes iyidir.[/QUOTE]
hoş geldin sn fallow..
kayıptın...
[QUOTE=selçuklu;63147]abi haklısın buradaki sorun benim zarar etmem değil kontrolsüz davranmam .. 100 kere yaşadım .. bu 101. oldu .. böyle gidersem .. aylar geçer benim portfoy yerinde sayar .. akıllanmam lazım ...[/QUOTE]
Longdan kazzanmışsınız psikolojik pozisyondan etkilenmiş olabilirsiniz bi ara bende kısadan başka birşey görmüyodum kapatma davasında iyi zarar yazanlardanım:confused:
[QUOTE=mbm;63148]hoş geldin sn fallow..
kayıptın...[/QUOTE]
bunaldim artik mbm dostum bu aralar yogunlukta var
son 1 haftadir birak yazmayi okuyamadim bile
bana musaade tekrar cikmam lazim
herkese kolay gelsin
[quote=Astatin;62977]çünkü eurusd aleyhine çalışıyor doların..ben dlar longları az bi kara kapadım..VOB30 da kısayım..maliyet boktan 29150 :) :(..dolarda dün de böyle numara çektiler ama yönü yukarıdır..günlük hala alda[/quote]
tey tey tey.lelele.lelelepardon maliyet bktan değilmiş :) akşam DJI 8000 altında kapatsın, bizde %6 gapleyelim aşağıya yarın... Bu durumda bütün long pozisyonlar ölümü tadacaktır :(....
Sisteme kesinlikle uymak gerekiyor. Dün sistemime uymayıp 32600 maliyetli kısaları 29900 den kapamıştım.. Bugün anında kesti cezayı..
Bir de Tüpraş gibi bir kağıt taban olduysa, gelecekten fena halde tırsarım. Shortlar en az 26400 e kadar yaşar gibi görünüyor...
adamın biri başka forumda ''çok sert yükseliş bekliyorum 31000-31600 aralığı görülebilir bugün..''demiş...
akşam şöyle bir baktımda forumlara
bizim foruma hiç bir katkısı olmayan başka forumda yazan ,sadece buraya gelip millete hesap sormayı kendine hak gören biri...
niye burda yazmıyor acaba.. [B]bu degerli görüşlerinden ![/B] mahrum kalıyoruz....
Dowda 8250 önem yeresi
[quote=QUEEN;63153]Dowda 8250 önem yeresi[/quote]
8000 altıda ölüm yarası :)
[QUOTE=Astatin;63154]8000 altıda ölüm yarası :)[/QUOTE]
:D:D:D:D hiç güleceğim yoktu...
[quote=catedral;63112]25 diil ama spot 30 için 27500 100 içinse 21.700 beklentim vardı. :) Aşağı yukarı gerçekleşti.
Sürpriizzzz.... 28.000 den long girdim geceye .uyk[/quote]
yok yahu..benim bildiğim kati long un adını bile ağzına almaz :) bence forum ekauntunu ele geçirmiş PY ler :) Bunu yazan kati değildir :) şaka bir yana, sürpriz gerçekten....:) bu arada farklı saflardayız...sırf DJ cesete benziyor diye :)
beklentim şeklinde dow 8200 lere geldi future yalandı.
ancak buralardan ya bugün ya da yarın futurela gelecek tepki benim beklentim.
bir önceki verdiğim tarihten bu güne düşüş sürdü. en son daxın 5200 de aşırı alımınıda yakalayıp 4000 hedef demiştim.
akşam kapanıştan sonra bir mesaj yazacağım.
sevgiler.
Dolar aldı başını 3.sefer bu direnci kıracak galiba
MB faiz indirmiş!!! Dolar ondan zıpladı demekki endex çıkabilir