dolar long olanlar yarın köşe olurlar...
Printable View
dolar long olanlar yarın köşe olurlar...
[quote=aras;63170]bizim vobdaki zirve. 1740 larda idi..dng.dng[/quote]
nyır..1767 ler civarıydı..Velakin o zamandan bu zamana geçen sürenin vade farkını da fiyattan düşmen gerekir dostum :) yani bugünkü vadeli değeri ile o günküne karşılaştırmak yanlış :) bu işlerle uğrşamamk için spotu karşılaştırmak lazım..bak bide kafama vuruyo.. al sana .dng.dng.dng:)
[QUOTE=Astatin;63171]hangi endeks çıkabilir sayın kraliçem :) ...he çıkar çıkar, eskiden öyle yorumlar yapıldığı zamanlar olurdu..dolar bazında hisseler ucuzladı almak lazım diye :)... neyse şahsi çıkarlarımızı müstevlilerin emelleiryle tevhid etmeyelim ama aklıma şöyle bir soru geliyor daha doğrusu temenni..
İnşallah MB bu adımı ölçerek ve biçerek atmıştır...bana pek öyle gelmiyor !!!! umarım kopipeyst bir reçete veya hökü baskısıyla alınmış bir karar değildir (-ki bence öyle)[/QUOTE]
Faiz indirimleri endexe iyi gelir diyelim çıkmasa bile düşüşü frenler biraz ondan almıştır bu kararı faizler yüksek olsada yabancı gelmiyor nasılsa Astatinim doların artacağını bilerek aldı kararı demekki durumlar kritik
[quote=QUEEN;63175]Faiz indirimleri endexe iyi gelir diyelim çıkmasa bile düşüşü frenler biraz ondan almıştır bu kararı faizler yüksek olsada yabancı gelmiyor nasılsa Astatinim doların artacağını bilerek aldı kararı demekki durumlar kritik[/quote]
kraliçem, payı tahtı saltanatın gülü; ben zaten seni rahatsız etmek için yazmadım onu :) deidklerin doğrudur
Atv de ekonomist başbakanı eleştiriyor
bu arada 10 dakika öncesine kadar yahofaynens'de DJ grafiğinde 8100 değeri skalada yoktu.. şimdi açmışlar..derin bir kinaye aldım ordan ben...
Bu arada EURUSD de hızla gerileyerek USDYTL ye destek atıyor..1.731
[QUOTE=mbm;63172]kimin bacım.. mb ninmi... hadi onu tahmin etmedinizde..
dowa ne demeli... he heee
gerçi kapanmadı daha..erken ötmeyeyim.. :)
ama saatliği ala gelmezse en az yüzde 4 olur demiştim zaten...[/QUOTE]
Yaww sevgili mbm
ben uzunlarken dow un %5 eksisini göze aldım. o sorun diil. Bu salak MB nınki olacak iş değil. İndirmişken %1-2 indireydide tam olsaydı:)
Ayın 21 i fiboya göre önemli bir gün sn jelibon açıklayacaktır
Bunlar yine dow da hile yapıyolar galiba. Hisselerin eksisine göre dow un düşüşü orantılı diil. Bazılarını endeks dışına attılar sanırım.
Şimdi MB kararını düşünüyorum da.... Acaba IMF ile anlaşıldı da yarın falan bunu mu açıklayacaklar...km bilir
[QUOTE=Astatin;63182]Şimdi MB kararını düşünüyorum da.... Acaba IMF ile anlaşıldı da yarın falan bunu mu açıklayacaklar...km bilir[/QUOTE]
Şimdi bunu yazacaktım. Özelden sana cevap verdim önce.
Büyük cesaret çünkü 0.50.. iyi değil. Bunlar anlaştı galiba.
[QUOTE=Vob Trader;63105]28475 - x adet
28200 - 4x adet
27925 - 8x adet longum vade seans sonu[/QUOTE]
bazı şeyler tecbübe edinilerek bazıları da yaşayarak öğrenilir. hırs en tehlikeli zehirdir. disiplini bozdum. vade seans sonu dediğim halde geceye poz bıraktık. cezası çok ağır olacak:) çünkü pozisyon extrem bi poz:)