-
[QUOTE=selçuklu;147045]teprik ederim queen .. güzel yerden kol kesip uzamışın .. bende kol kestim ..yeni kol bakıyorum şimdi ... üvvvv :o:o:o ralli ralli ralli ..
enorton patron nerdesin .. ralli .. zild yyld :D:D:D[/QUOTE]
700 üstü kalırsa 60300 potada
-
Bi long açayım dedim 675 de açtım ve orda takıldı iyimi
yahu 500 den verdim 3 kademe yukarı gitti 600 den verdim gene gitti 675 den verdim hopp malı kucağıma verdiler 500 stop Pala sabah sabah %90 175 puan döşeyecek bana
bir kurtulamadım şu KY psikozundan be
-
[QUOTE=QUEEN;147046]700 üstü kalırsa 60300 potada[/QUOTE]
sen at manşeti gerisi kolay .. :o:o:o
-
-
dis iz PALA's sörprayz...
dün kapanışta şortlattı milleti bugünde derilerini yüzüyor...çok vicdansız...
-
[QUOTE=selçuklu;147048]sen at manşeti gerisi kolay .. :o:o:o[/QUOTE]
patron.. manşet babacandan:D..baba manşet yane ..hhehe
-
[quote=stonhand;147047]Bi long açayım dedim 675 de açtım ve orda takıldı iyimi
yahu 500 den verdim 3 kademe yukarı gitti 600 den verdim gene gitti 675 den verdim hopp malı kucağıma verdiler 500 stop Pala sabah sabah %90 175 puan döşeyecek bana
bir kurtulamadım şu KY psikozundan be[/quote]
longları bir hafta taşıyan ihya olur .boks..boks..boks.
-
[QUOTE=abdullah yıldız;147052]longları bir hafta taşıyan ihya olur .boks..boks..boks.[/QUOTE]
deme ..gız...ben taşınırken long tutem bare....:::
-
yurtdışıda azdı .. global çetemidir nedir .. vay *q .. üvvvv :o:o:o
-
[quote=QUEEN;147043]sen bi dur hele..bak bu çıkış normal deel...[/quote]
senin yüzünden oldu herşey...dün kapanıştan sonra...dow a taktın....dolara taktın....saçını başını savurdun....resmen gudurdun gı....
59 700 ü izliyecegim dedim....kırılırsa ellemem....
şu anda kesilen kol miktarı....256 trilyon...pehhhhh....
-
59725 daha önce deneyip aşamadığımız seviye idi.
59875 te 61950-56425 düşüşünün son fibo geri alış seviyesi..
çok sert aldılar hayır olsun..
-
[QUOTE=QUEEN;147051]patron.. manşet babacandan:D..baba manşet yane ..hhehe[/QUOTE]
saat kaçta konuşacak abla .. ona göre hazırlanayım belki küskü durumları oluşabilir .. ?? :D:D
-
Yaw akşam bi arkadaşta iftardaydım, gece geldim yazılanları okudum, herkes düşüşten o kadar emindi ki ben bile tırstım açıkçası :) Allahtan haklı çıktık, YYLD ZİLD HSLD :D
-
Hey gidi karadenüz karadenüzzz hırçındır dalgaların..
[B][U]Agam uzunda ya yine show yapıyor[/U][/B]. Tam 1000 puan
Akşam longları hemen vermem yapıştım.. 60 bine yaklaşırsa ancak demiştim. Ama dayanamadım 59700 longlar flat...[U]Shortlamıycam.. Aşağıdan longları yerine koyucam.. IMF haberi açıklanana kadar..[/U]
Sabah sabah 1000 puan iyidir.. Mercedes arması geliyor...
-
[quote=selçuklu;147058]saat kaçta konuşacak abla .. ona göre hazırlanayım belki küskü durumları oluşabilir .. ?? :D:D[/quote]
11 de patron,hazırla küsküyü,sağlam olsun :)
-
uzun devam izleyelim bakalım ..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;147061]11 de patron,hazırla küsküyü,sağlam olsun :)[/QUOTE]
tamam yavuzhan patron ..en sağlamından demir küsküler hazır .. hayırlısı olsun .. üvvv :o:o
-
ralli deveam ederie..60650 görünüyor..
-
59800 ağustos vadede çok önemli bir destek değilmiydi
Şimdi 59800 de takıldı kaldı
EFG abartmış 3075 kontrat long açmış karışında İş Yat 3175 kontrat shortta
yıldız savaşları mübarek
-
[QUOTE=jani;147055]senin yüzünden oldu herşey...dün kapanıştan sonra...dow a taktın....dolara taktın....saçını başını savurdun....resmen gudurdun gı....
59 700 ü izliyecegim dedim....kırılırsa ellemem....
şu anda kesilen kol miktarı....256 trilyon...pehhhhh....[/QUOTE]
ney...:..: bende kol kestim gız..kara geçtim emme..hergün böyle oluyo benim..:)ımfciler geliyomuş..dedim..saça başa bakma:D ..voba bak diyorum sana...
-
[QUOTE=stonhand;147065]59800 ağustos vadede çok önemli bir destek değilmiydi
Şimdi 59800 de takıldı kaldı
EFG abartmış 3075 kontrat long açmış karışında İş Yat 3175 kontrat shortta
yıldız savaşları mübarek[/QUOTE]
Abi bence takas hikaye, dün herkes takasa bakarak şelale diyordu... Garanti alışta, karşısında EFG+İŞ satışta vs... Bence boş bunlar...
PBZİLD...
-
EFG nin almasından korktum. 10 dk önce 59700 den verdiğim sevgili aslan canım longlarımı yerine koyabilirim..
Prpgramdan kötü bişey çıkmaz.. En fazla çıksa çıksa ne çıkar ki ?
[U][B]Ama hazır şu olumlu havadayken Babacam eğer bi IMF ile anlaşmaya yakınız derse ki vay yyyy direk 60600 ye uçarız[/B][/U].. Longlar 59700 flatt ...Beklemedeyim.. Yerine koyucam......Geçen gün yüzde + 3,84 yapmıştık unutmayın. Sonra uzunlarımın arkasından aglamak istemiyorum.. Trend değişti..
[U]Babacanla da telefonda görüşmüştür Agam[/U].. Bak piyasayı götürüyorum sakın piyasaları bozacak bişey söyleme demiştir..Gereğini yapmıştır.. Çok Büyük para bu trilyon bu dini imanı yok.
-
[quote=jani;147040]günaydın usaglar....
haçlı orduları dört koldan saldırıyor.....talan kokusu aldıkları net....
bu yüzden 375 puan zaiatla flat oldum....short üçün fırsat kollayacagım...[/quote]
Haçlı değil reca ederim...Vandal orduları...Ya çok utanıyorum ama fiyat yeetrince yükseldiği için yazacağım..bende longum...şşş kimseye söylemeyin...şşş..ayıp...
VOBORSA 12 nci Short Tugayııııı...istraaaaattt et!!!!!!1
Feld Mareşal Vobgeneral...
Astatin Kulunuz
-
[QUOTE=Astatin;147069]Haçlı değil reca ederim...Vandal orduları...Ya çok utanıyorum ama fiyat yeetrince yükseldiği için yazacağım..bende longum...şşş kimseye söylemeyin...şşş..ayıp...
Astatin Kulunuz[/QUOTE]
Asti 2 gündür mail bekliyorum ama bişey yok ortada :D
-
[QUOTE=Astatin;147069]Haçlı değil reca ederim...Vandal orduları...Ya çok utanıyorum ama fiyat yeetrince yükseldiği için yazacağım..bende longum...şşş kimseye söylemeyin...şşş..ayıp...
Astatin Kulunuz[/QUOTE]
ralli patron ne utanıyosun ..
yeni tepe görecez inşallah .. uzlaşalım .. üvvv hahahah :D:D:D:D
-
[quote=enorton;147067]Abi bence takas hikaye, dün herkes takasa bakarak şelale diyordu... Garanti alışta, karşısında EFG+İŞ satışta vs... Bence boş bunlar...
PBZİLD...[/quote]
enorton Hocam takas hikaye bende katılıyorum dünkü günlük takasdı mesela dün veri ile 59150 ye gelindiğinde bir anda EFG+İş+Sanko deli gibi shortladı bende shorta geçtim 500 puanı kaptım ama geceye poz bırakmadım neden derseniz günlük takas gün sonunda çoğunlukla yanıltıcı karar aldırıyor.
Ama vade başından beri bakarsak EFG 60.000 puan maliyet ile bu vadeyi longlamış ve şu an karşısında 40,000 kontrat diğer tarafında shortçu görünüyor tabi buda yalan olabilir ancak bu fotoğrafı en son ağustos vadede VOB da 46,000-47,500 git gellerinde görmüştüm U100 nasılsa 40,000 i geçemez diyen o diğer tarafı 55,000 de hakkın rahmetine kavuşmuştu şahsen ben ozaman takasa bakarak güçlüden yana olmuştum güzelde para yapmıştım.
-
[quote=enorton;147070]Asti 2 gündür mail bekliyorum ama bişey yok ortada :D[/quote]
Az sabret daa..kavuşacaksın mailine:D
-
Utanmak Yok Long Devam
UYLD :D
-
[quote=selçuklu;147071]ralli patron ne utanıyosun ..
yeni tepe görecez inşallah .. uzlaşalım .. üvvv hahahah :D:D:D:D[/quote]
doğru diyosun patron..kral arthur un **...75000 uzlaşma...yaşasın :)
-
bugün çarşamba spotta bayramdan önceki son satış günü nakite dönebilmek için emme hiç o taraklarda bezi yok bunnarın...
-
[QUOTE=Astatin;147073]Az sabret daa..kavuşacaksın mailine:D[/QUOTE]
sen de mi bizim ordansın yoksa :::
-
program açıklandığı sırada coşku doruklara çıkacak arkasından hızlı ve öfkeli bir küskü..
selçuklu patron nasıl projeksiyon ? :)
-
[quote=Astatin;147075]doğru diyosun patron..kral arthur un **...75000 uzlaşma...yaşasın :)[/quote]
yaşasın kral arthur 725 flat :):..::..:
-
[QUOTE=SEYYAH;147076]bugün çarşamba spotta bayramdan önceki son satış günü nakite dönebilmek için emme hiç o taraklarda bezi yok bunnarın...[/QUOTE]
Denizde kum onlarda para... Bi gol atamadık ki şu mençıstıra :(
-
[IMG]http://i28.tinypic.com/24kxso0.jpg[/IMG]
Pala'nın bebeklik fotoğrafını ele geçirdim.
-
700 e tekrar geldi 800 geçilemedi gibi bir durum var Jani 700 de furacam demiştin Furuşuyormusun ne yapıyorsun hocam
-
59 700 shortladım....agam kıramadı orayı...
-
yakında sistemsiz olabilirim..
yahu ilk başladığımda sistemim yoktu..ama çok daha fazla kazanıyordum...
sisteme bulaştım,basiretim bağlandı..:mad:
astinin sistemi gibi sistem lazım...brv
sistem şuanda 1-16 eylül arası eksiye geçmiş durumda...
-
59 700 e kadar kesilen kol miktarı...350 trilyon...ve APS miktarı düştü...
-
Yahu TOKOBA şşşş....Biz seni Modluğa öneriyoruz senin foruma yapıştırdığın resimlere bak... :)