-
[quote=Vob Trader;63185]bazı şeyler tecbübe edinilerek bazıları da yaşayarak öğrenilir. hırs en tehlikeli zehirdir. disiplini bozdum. vade seans sonu dediğim halde geceye poz bıraktık. cezası çok ağır olacak:) çünkü pozisyon extrem bi poz:)[/quote]
belli olmaz vobum treydırım... DJ beklenenden iyi tutunuyo şimdilik..USDYTL nin de alevi söndü şimdilik...sabah ola hayrola..her ne kadar full kısa olsamda
-
Bugünkü Takası Erebilecek Armı Günlük Dün 60000 Asağı Oymısdı Ilk 3 30000 Yukarı Nette Takas Bağırıyodu Zaten Bugün Nasıl Acaba Arttı Sanki 38000 Olmus Olabilir Fark Satıs
-
[QUOTE=Astatin;63186]belli olmaz vobum treydırım... DJ beklenenden iyi tutunuyo şimdilik..USDYTL nin de alevi söndü şimdilik...sabah ola hayrola..her ne kadar full kısa olsamda[/QUOTE]
39 dan beri kısadan alcamı aldım zaten de bi huy vAR ben de bu huyu sevmiorum gün sonu karları bırak kesilmeyen komisyon parasıyla bile pozda giriorum boğaza kdr ondan sıkıldı cnm:( sbt dönsem afedersin si...... aşşa kasımpaşa:) neyse kısmet artık
-
[QUOTE=Astatin;63186]belli olmaz vobum treydırım... DJ beklenenden iyi tutunuyo şimdilik..USDYTL nin de alevi söndü şimdilik...sabah ola hayrola..her ne kadar full kısa olsamda[/QUOTE]
sabaha doları 1.80 görürsek şaşırmam :) 1.74 şuan bizim merkez bankasının yaptığıda olcak iş deilki cnm:)
-
paritelerrrrrrr
pis fake attınız bana:(
-
Biz kapanırken EURUSD midemi bulandırıyor demiştim gerçekten EURUSD da pislikmiş. DOW zaten kaşarlanmış. Merkez Bankası da iyi halt etmiş hayal aleminde mi yaşıyor bu amcalar? .dng
-
[QUOTE=Vob Trader;63190]paritelerrrrrrr
pis fake attınız bana:([/QUOTE]
Sabahı bekle:)))
-
Herkese iyi geceler.Doları yanlış görmüyorum değil mi:D 1,72 den(vadeli) piramit yapmıştım ve çıkmıştım kapanışı görünce.dng Şu an için iyi ama sabah ola hayrola.:p
Merkez bankası doğru yaptı..ABD,ÇİN,AVRUPA bile faiz indirirken bizim artırmamız kendi gırtlağımızı sıkmaktan başka bir şey değil.
Bir abimizin kızı AKBANK ta çalışıyordu.İşten çıkarmışlar ki kızı 15 gün işe almışlardı.İnşaallah akbank batmaz.
Bence zaman zararları paylaşma zamanı
-
dow bugün 8150 destek bulmalı yoksa 8000 altı yakındır
-
Beyler Bilgisi Olan Varsa Bizim Aracı Kurum Batarsa Paralar Uçuyo Diye Duydum Takasbankdakiler Kalıyomus Sanırım Bunuda öğrenmek Lazım
-
[QUOTE=serkanyurttas;63195]Beyler Bilgisi Olan Varsa Bizim Aracı Kurum Batarsa Paralar Uçuyo Diye Duydum Takasbankdakiler Kalıyomus Sanırım Bunuda öğrenmek Lazım[/QUOTE]
kurum hangisi?
-
Kurumun Hangisi Olduğu önemli Değil Ama Banka Değil Benimki önemli Olan Takasbankdan Emirlerinizi Kontroledin 444 74 74 Sanırım Bı Sıfremiz Var Ounla Tüm Banka Hesaplarındaki Menkul Kıymet Alıs Satıslarımız Kayda Alınıyor Arayıp Sifereyi Almak Lazım Hesabı Kontrolden Bırakmamak Lazım Bosta Fazla Para Tutmamak Lazım Yada Paranoya Yapıyom Yakın Günlerd Görürüz