kısa devam .. şelale şelale şelale.. gerekirse uygun yerden kendim manuel stop edeceğim ..
Printable View
kısa devam .. şelale şelale şelale.. gerekirse uygun yerden kendim manuel stop edeceğim ..
225 kısa devam .. öyle cart diye 60000 i geçemez spot .. nereye gidiyosun diye sorarlar adama .. .. hehehe .. :D:D şelale şelale şelale ..
[quote=BORSACIOZGUR;147124]AGAM teşekkür ederim. Son günlerde hep beni dinliyorsun..
60200 long FLAT.. + sHORT..60175 bu sefer zirveyi bulucam galiba.[/quote]
Allahım sana şükürler olsun. Bayrama iyi moralle sokacaksın beni..
Shortçulara ilik trade imanı 60,000 üstünden verildi sonrası az sonra
Yaşar Erdinç mali disiplin ile alakalı IMF nin istediği şeyler açıklanırsa anlaşma yakındır mantığı ile U100 de 48500 denenebilir demişki hocanın ayarlar şaştı galiba yahu kafadan U100 de bu rakam 2000 puan eder
jani geldik senin short yerelerine .. sende delikanlı ayısın ne diyim .. helal olsun ..
60,000 üstünden longlayıpda şimdi panikle kapatanların paraları bir güzel babaların cebine iniyor şimdi bir posta daha 60,000 üstüne atsalar bizim memleketin KY si tren kaçıyor diye gene longlar.
Flat kaldım gözüne fener tutulmuş tavşan gibi kaldım.
projeksiyonum çalıştı sanki patron ?
arkadaşlar 5 dk lık graf larda saat 9,55 barında ne kadar hacim oldu söyleyebilirmisiniz...
bende 30425 görünüyor yanlışmı acaba...
[quote=erkmen;147136]arkadaşlar 5 dk lık graf larda saat 9,55 barında ne kadar hacim oldu söyleyebilirmisiniz...
bende 30425 görünüyor yanlışmı acaba...[/quote]
doğru....
5 djklıkalrda OBO yaparlar mı? Baş bitti sıra sağ omuzda...
[QUOTE=YAVUZHAN;147135]projeksiyonum çalıştı sanki patron ?[/QUOTE]
evet yavuzhan patron .. tebrik ederim ..
tepe öngörüm bu sefer çalışacak galiba .. şeytanın bacağını kıracaz inşallah .. :o:o:o şelale şelale şelale ..
vay vay vay....yerinden oynayanı furuyor...ölü taklidi yapıyorum...sagım solum ceset dolu...çogu...pisipisine öldü....
imf anlaşması olsada olmasada bu borsa çökecek bence .. mozkan patron graf koymuştu yanlış hatırlamıyorsam .. tarih tekerrürden ibarettir diye .. tarih yine tekerrür edecek bence ... :o :o :o :o :o
kısa devam şelale .. .boks..boks..boks.
Bana göre bir kere daha yukarı gitmeli 60,000 üstüne çıkmalı
Bu piyasada KY söğüçleyeceklerse 60 üstü long açtırıp 59700-800 lerde kapattırmalılar sonrada yukarıdan tekrar açtırmalılar o yüzden 59825 longingen stop 59650 bugün sonunda çarpılıcam gibi bir hisde var içimde ya haydi hayırlısı
selçuk dayı bravo hızına yetişilmiyor :)
1 dk grafta itki oldu aşağıya .. 2. dalga için tepti biraz .. şimdi 3 başlar tahminim .. şelale ..
[quote=jani;147140]vay vay vay....yerinden oynayanı furuyor...ölü taklidi yapıyorum...sagım solum ceset dolu...çogu...pisipisine öldü....[/quote]
boş durma bari cesetlerin ceketlerini,ceplerini boşalt.sen yağmayı seversin :::
60 bin üstünde sol omzu yaparmı piyasa ?
gerçi bu obo çok dillenir yakın zamanda zira epey belirgin bir görüntü olmaya başladı.
[IMG]http://i26.tinypic.com/e7gyf6.gif[/IMG]
usaglar...
agam bugün...eksi kapayacak haaaa...57 600 filan dün demiştim...degişen bi şey yok...babacan susar susmaz bunnar ölümüne basar....
çünki...söyleyecegi yeni bişey yok....
bunnarı sessizce soyalım usaglar....
[quote=BORSACIOZGUR;147124]AGAM teşekkür ederim. Son günlerde hep beni dinliyorsun..
60200 long FLAT.. + sHORT..60175 bu sefer zirveyi bulucam galiba.[/quote]
60175 shortlar 59800 flatt. [U]beklemedeyim[/U] bakalım nereye kadar düşücek.
IMF ile anlaşma kesinleşti dendiği anda 63-65000 arası bi yerde olucaz zaten.. Ordan boşaltır agam.. Yükseliş daha bitmedi... Dax da Dow da bugün bi daha yukarı yapabilir..
Short yapmak için çoook tehlikeli.. Yarın shortçular için ceset toplama günü.. Margine düşecekler. Teminatları bitecek. Shortlar azalacak.
[U]İşte ancak ondan sonra 400-500 bi gevşeme yapar agam.[/U] Çok akıllı adamdır. Margine düşmeden kurtuluş yok..
Ben kaç kere kurtulamadım da )
Bugün yine yukarı yapabilir. [U]ISC yi bir daha alacaklar...[/U]Zararın neresinden dönülse kardır..
[U][B]Geldik sabah agamın[/B][/U] [U]spot düşerken[/U][B] [U]piyasayı tuttuğu 700-750 aralığına..[/U][/B]
[B][U]Yani agamın mallandığı yere...[/U][/B]
[B]Yukardan çok fazla alış gelmemişse ki gelmemiştir. Ancak stoplar çalışmıştır. [/B]
[B]Agam malları azaltmasıysa ki azaltmış gözükmüyor hiç.. Dow ve Dax la birlikte bi daha yukarı silkeleyebilir...[/B]
U100 47000 deneyebilir. Çok bişiy yok zaten.
[quote=jani;147148]bunnarı sessizce soyalım usaglar....[/quote]
patates mi soyuyon zuzu bu PALA boru deel :cool:
oooo p<mbıkkk iyi olmuş yeni avatar... PALA LISA...hahahaah..hala ivrençç be petron
[quote=Astatin;147151]oooo p<mbıkkk iyi olmuş yeni avatar... PALA LISA...hahahaah..hala ivrençç be petron[/quote]
asti pambığı kaybettim bulamıyorum.sanırım PC ye kaydetmedimdi pambığı üüü
[quote=jani;147147]usaglar...
agam bugün...eksi kapayacak haaaa...57 600 filan dün demiştim...degişen bi şey yok...babacan susar susmaz bunnar ölümüne basar....
çünki...söyleyecegi yeni bişey yok....[/quote]
Bak kuzu dünde yazdın bunu....eğer buğün eksi kapatamazsak bittin sen.....dng
Eğer eksi kapatırsak sana bravo diyeceğim uzuuuuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra....
Sistem alda fekat TGG 4 den 2 düştü..viçmins; realizasyondur diyenin lonk yeresi burası..doğuştan ayu olanın ise sat sinyali için tetikde durması gerek..tırsak traders ne eder,bekler :)
hay
astatin patron nerdesin ...ahanda kral artur ayı .. bugün koymamıştım bu resmi şimdi koyayım ..şelale şelale şelale ..
ahanda ayı
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG]
[quote=küçük_k;147119]bende şortladım 59725 den nedeni...
1- sabah erken düşürdü longtan sinirliyim
2- kuzu şortlamış.. destek olalım..
3- herşey alda ve hedef 60500 (terso olmak lazım bazen)
ikinci parti şortları da 60500 de hazır tutuyorum..[/quote]
her ne kadar 60500 e gelmesede ilave şortları kapadım 59700 den.. eski şortlar duruyor.. (kuzuya destek amaçlı)
Jani Üstat Öğlen arası bu babacan daha konuşursa Spotta kapalıyken bu cünabetler yukarı basarlarmı acep Bugün agayı soyalım soymasınada 60,000 üstü shortlarla soysak olmamı
ağana söyle seni bitirmesin !!!!!!!
:)[quote=selçuklu;147156]astatin patron nerdesin ...ahanda kral artur ayı .. bugün koymamıştım bu resmi şimdi koyayım ..şelale şelale şelale ..
ahanda ayı
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG][/quote]
Patron sabah bi ara ağır konuştum ben bu arthur a..terse getirmesindne korkarım bizi
[QUOTE=jani;147148]bunnarı sessizce soyalım usaglar....[/QUOTE]
sessiz sessiz bekliyoruz
sabahtan beri soyuyoruz devam edelim.
[quote=BORSACIOZGUR;147149]60175 shortlar 59800 flatt. [U]beklemedeyim[/U] bakalım nereye kadar düşücek.
IMF ile anlaşma kesinleşti dendiği anda 63-65000 arası bi yerde olucaz zaten.. Ordan boşaltır agam.. Yükseliş daha bitmedi... Dax da Dow da bugün bi daha yukarı yapabilir..
Short yapmak için çoook tehlikeli.. Yarın shortçular için ceset toplama günü.. Margine düşecekler. Teminatları bitecek. Shortlar azalacak.
[U]İşte ancak ondan sonra 400-500 bi gevşeme yapar agam.[/U] Çok akıllı adamdır. Margine düşmeden kurtuluş yok..
Ben kaç kere kurtulamadım da )
Bugün yine yukarı yapabilir. [U]ISC yi bir daha alacaklar...[/U]Zararın neresinden dönülse kardır..
[U][B]Geldik sabah agamın[/B][/U] [U]spot düşerken[/U][B] [U]piyasayı tuttuğu 700-750 aralığına..[/U][/B]
[B][U]Yani agamın mallandığı yere...[/U][/B]
[B]Yukardan çok fazla alış gelmemişse ki gelmemiştir. Ancak stoplar çalışmıştır. [/B]
[B]Agam malları azaltmasıysa ki azaltmış gözükmüyor hiç.. Dow ve Dax la birlikte bi daha yukarı silkeleyebilir...[/B]
U100 47000 deneyebilir. Çok bişiy yok zaten.[/quote]
boşver ağam mağam. burada herkesin ağası yok ama senden çok kazanıyor. :..:
[QUOTE=SEYYAH;147152]asti pambığı kaybettim bulamıyorum.sanırım PC ye kaydetmedimdi pambığı üüü[/QUOTE]
[IMG]http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/263481.jpg[/IMG]
[QUOTE=Astatin;147159]:)
Patron sabah bi ara ağır konuştum ben bu arthur a..terse getirmesindne korkarım bizi[/QUOTE]
ağır konuşulurmu patron arthura ...
bakışlara bak .. duruşa bak .. asalete bak .. endama bak .. vay anasını .. :D:D:D:D
[quote=Demirci;147158]ağana söyle seni bitirmesin !!!!!!![/quote]
demirciii bitiş düdüğü 60500 de çalar tikkat et..
şorte zorte. morte... 60500 geçilmedezse kuzunun izindeyiz.. şorteeeeeeeee
Bu ne patronlar yaaa..forumlar reklam vermeye başlamış :)
[B][COLOR=#0033ff]Murat DOĞANAY xxxxxxxxxx[/COLOR][/B]
Murat Doğanay, isabetli endeks yorumlarıyla sadece xxxxxxxxx'da
[quote=selçuklu;147163]ağır konuşulurmu patron arthura ...
bakışlara bak .. duruşa bak .. asalete bak .. endama bak .. vay anasını .. :D:D:D:D[/quote]
ettik bi hata şimdi huzuruna çıkmaya korkuyorum arturun..
ya bu arada SEYYAH PAMBIK avatarını kaybetmiş patron...ona da bulsana bir tane Napolyon duruşlu bitane pambık ayı
[QUOTE=VOBiX;147162][IMG]http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/263481.jpg[/IMG][/QUOTE]
bu beyaz bebe ayı iyiymiş Vobix patron .... arkadaş olsunlar benim bebe ayılarla .. hehhe :D:D:D
[IMG]http://www.2flashgames.com/2fgkjn134kjlh1cfn81vc34/flash/f-Kung-Fu-Baby-Bears-5466.jpg[/IMG]
bu kadar kolay olmaz düşüş..bir yukarı daha yapması lazım..düşecekse bile