dow pimi çekti ..%-5.
yarın uzunları zor bir gün bekliyor.
Printable View
dow pimi çekti ..%-5.
yarın uzunları zor bir gün bekliyor.
neye gerek kaşındıkysak:) kaşınanı kaşırlar:)
[quote=catedral;63215]Haa bu arada...
Bankadan vob işlemi yapmayla aracı kurumdan işlem yapma arasında bir fark yoktur. VOB için alınan belge tamamiyle bankadan bağımsızdır. Bankanın aracı kurumuna bağlı ayrıca alınan bir yetki belgesidir.
Yani özetle bir sorun olduğunda Bankayı hiç bir şekilde bağlayıcı değildir.[/quote]
SANKİ ARACI KURUM BANA ÇALIŞIYORMUS GİBİ BENİM PARAMLA BASKASININ BORCUNU KAPATACAK OLUR SEY DEĞİL MAKEMELİK İŞ
yarın açılış kaçtan olur
Babaların Short Olduğuna Bakılırsa Mb Faizi Flerede Bakar Fdax -2 Civarını Fiyatlamıs Vob Spot Farkı Yorumsuz 8000 Altı Kapanan Dow Kapatırsa Bilemem Sanki Kapanacak Gibi
Açılış öncesi IMF anlaşma haberi gelmezse zor bir gün olacak gibi.
bizim gemidekiler filikaları dolduralım :)
[QUOTE=Vob Trader;63222]bizim gemidekiler filikaları dolduralım :)[/QUOTE]
bayanlar önden dimi:..:
[QUOTE=jerfin;63223]bayanlar önden dimi:..:[/QUOTE]
panik yok panik yok kadınlar ve çocuklar önden.
vay be antalyadaki kurumum da olmak vardı yarın
orda yarın muhabbet manyak olur:)
Vay beee, bu sefer son yarım saat ekibi dahil cümlesi gün boyu vermiş, batan gemiye binmediğim için filakayada binmek zorunda kalmıycam vobtraderciğim, saygılar.
[QUOTE=Vob Trader;63224]panik yok panik yok kadınlar ve çocuklar önden.
vay be antalyadaki kurumum da olmak vardı yarın
orda yarın muhabbet manyak olur:)[/QUOTE]
zaten uzunda olan sen,ben ve catedral vardı dimi.. bu filika çok küçükmüş 3 kişi sığamayız.kom
[QUOTE=bull market;63225]Vay beee, bu sefer son yarım saat ekibi dahil cümlesi gün boyu vermiş, batan gemiye binmediğim için filakayada binmek zorunda kalmıycam vobtraderciğim, saygılar.[/QUOTE]
sen zaten ıssız adada kalmışın haberin yok biz hiç olmassa gemiye binioz filikayla kurtuluoz. ya sen gibi ıssız adada ümitsiz vaka olsaydık. o daha kötü :D:D