-
[quote=Astatin;63167]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....8000 altındaki her kapanış bu tanıma uyar..velakin bir nacizane not: DJI böyle erken düşünce ya terse yatırır artıya döner veya hakikaten terbiyesizce düşer..Bakalım hangisi olacak...DSI bişey biliyordu hehlade..ya ya şön vundebar[/quote]
terbiyesizce....
-
[QUOTE=Astatin;63229]terbiyesizce....[/QUOTE]
Yok yaww dow unki hiçte terbiyesizce falan değil. Normal. Bekliyodum %5:)
Terbiyesizce ve ahlaksızca olan MB nın yaptığı. Demekki işler çok ciddi vahim.
MB tam cafer vakası dumunda şimdi.
Biz uzuncular kapanır geçer zararı sineye çekeriz de MB nası temizleyecek bu yediği haltı.
-
[QUOTE=Vob Trader;63227]sen zaten ıssız adada kalmışın haberin yok biz hiç olmassa gemiye binioz filikayla kurtuluoz. ya sen gibi ıssız adada ümitsiz vaka olsaydık. o daha kötü :D:D[/QUOTE]
Sen yarın dolar kaç olacak, ne kadar artacak onu söölede bende neşeleneyim biraz, hep kendin gülüyon, filikada batarsa görürüm seni o zaman ben ıssız ada bulabiliyonmu?:..::..:
-
Çöküş sırası EURUSD de...ayrıca böyle giderse, petrol sudan daha ucuz hale gelecek..
ÇÖP3 PARITE: EURUSD, GBPJPY, NZDJPY
Ayrıca brent abinin tekniği 38 USd leri gösteriyor...Bu durumda CAD a karşıda pozisyon olabilir..Karşıda JPY makbul..yani CADJPY kısa
-
[QUOTE=jerfin;63226]zaten uzunda olan sen,ben ve catedral vardı dimi.. bu filika çok küçükmüş 3 kişi sığamayız.kom[/QUOTE]
Alla allahhh hala huzurum yerinde hiç rahatsız diilim nedense. Can verirken insanı bir huzur kaplar derler. O tür bir huzurmu acaba hakkaten merak ettim:)
-
Yarın açılışla düşeriz sonra hükümetle ımf anlaştı haberi patlatırlar olur biter, filikadakiler inmesin bence, gemi önce batar sonra çıkarırlar ama ne çare ki ölen ölmüştür, kalan sağlar filikadakiler olur gibi gelmeye başladı banada, teselli değildir.
-
[QUOTE=catedral;63239]Alla allahhh hala huzurum yerinde hiç rahatsız diilim nedense. Can verirken insanı bir huzur kaplar derler. O tür bir huzurmu acaba hakkaten merak ettim:)[/QUOTE]
aynen.. bende de hiç huzursuzluk yok nedense.. birazda diplere yakın olmamızdan mıdır nedir..
-
Bu arada dax a bakıyodum, 4000 tutmaz burada, altına sarkar, şimdiden sööliim, ama yarın olur ama ilerleyen günlerde, fekat 4000 altına er yada geç inecek görülüyor, ben en iyisi yarın hiç bulaşmıyım diyom bakalım, saygılar.
-
[QUOTE=bull market;63240]Yarın açılışla düşeriz sonra hükümetle ımf anlaştı haberi patlatırlar olur biter, filikadakiler inmesin bence, gemi önce batar sonra çıkarırlar ama ne çare ki ölen ölmüştür, kalan sağlar filikadakiler olur gibi gelmeye başladı banada, teselli değildir.[/QUOTE]
Ya gelmezse:) Dolar patlayacak. Not indirimi gelecek. Havada yağmurlu ŞİMŞEKler çakarken demekki haberleri de uçuruyo yabancılara. Blöf tutmazsa ne olacak?
Moratoryuma gidermi bu hasta ruhlular..
-
[quote=catedral;63239]Alla allahhh hala huzurum yerinde hiç rahatsız diilim nedense. Can verirken insanı bir huzur kaplar derler. O tür bir huzurmu acaba hakkaten merak ettim:)[/quote]
Daha önce yığdığın banknotların hacminden olmasın.. Lakin bir AYU, para kaybedince değil, long da kaybedince ölür :(
-
Şimdi vobda endeks kontratları 500 ytl, 300 olması gerekir artık, endeks 30 mümkün değil 40000 görmez yakın zamanda, helde dolar 1,900 olurda endeks 19000 e , 1 cente inerse, bi daha endeks 30 , 30000 bile görmeyebilir, endeks kontratlarının indirilmesini talep ediyorum, vob yönetimi uyuma, saygılar.
-
[QUOTE=catedral;63243]Ya gelmezse:) Dolar patlayacak. Not indirimi gelecek. Havada yağmurlu ŞİMŞEKler çakarken demekki haberleri de uçuruyo yabancılara. Blöf tutmazsa ne olacak?
Moratoryuma gidermi bu hasta ruhlular..[/QUOTE]
Moratoryuma da gider, oratoryumada, çiftetellide oynarlar diyim:..::..:, hazine bonosu olanlar düşünsün, dövizi olanlarda bankada tutmasın yastığının altına soksun ki, iç piyasadaki sermaye birikimine gözü diktiklerine pişman olsunlar, bana kalırsa durum budur, ülke sermayesi risk altında.
Imf in şantajını bahane edecekler, anlaşsalarda anlaşmasalarda aynı kazığa oturtmaya çalışacaklar diyim, saygılar.
Haa, anlaşma olursa biraz daha yağlı kazık olur, ımf de sonuçta bu zamanda parayı iteleyecek yer arıyor, çift taraflı olur, anlaşmazlarsa tek taraflı olup, bu sefer başka yollardan rotayı çizerler.