[QUOTE=unlimitted;147250]selamün aleyküm ağalar...kolay gelsin.
tespihliler dahil. :D[/QUOTE]
hoşgeldin unlimited patron .. unlimited bir şelale bekliyoruz senden .. :D:D
Printable View
[QUOTE=unlimitted;147250]selamün aleyküm ağalar...kolay gelsin.
tespihliler dahil. :D[/QUOTE]
hoşgeldin unlimited patron .. unlimited bir şelale bekliyoruz senden .. :D:D
seluklu boss selçuklu boss, vataryuduyingder? verisdı küskü?
[quote=selçuklu;147251]hoşgeldin unlimited patron .. unlimited bir şelale bekliyoruz senden .. :D:D[/quote]
hayhay Selçuklu,
oğlum seracettin, benim mitralyözü getir.
sol alt raftaki.:D
Vay anasını yine forumda tek long ben kaldım :)
[QUOTE=Astatin;147252]seluklu boss selçuklu boss, vataryuduyingder? verisdı küskü?[/QUOTE]
kusku is ready .. at 15:30 . i will give the biggest kusku .. waterfall .. waterfall .. waterfall .. :D:D:D:D
[QUOTE=enorton;147254]Vay anasını yine forumda tek long ben kaldım :)[/QUOTE]
enorton patron .. içimden bi his bugün seninde kısaya geçeceğini söylüyor .. hayırlısı .. kısaya geçersen akşam golü atarız .. hehhe :D:D
[quote=selçuklu;147255]kusku is ready .. at 15:30 . i will give the biggest kusku .. waterfall .. waterfall .. waterfall .. :D:D:D:D[/quote]
patron ayıboluyo... küsküisredi, ayvilgivdubestküskü..votırfol küsküfol..de de çok belli olmasın...aynı ** gibi olsun..bilen bilsin...lelele.lelele
termal kamera ve uydu istihbaratı 650 koordinat yeresinin hemen altında yoğun ayu yığınağı tespit etti...750 den takviye gönderdim... gibi sat gelebilir diyor....
aam her an ayulara katılmak yerine nükleeri sallayıp saf değiştirebilirm..bakalım..kim güçlüyse ona takılcaz patron... :) paranın milliyeti olmaz...:)
Pasif ayular. Siz öyle bakın emi. Maviyi kıramazsak, tersten küskü.
[FONT=Arial Black][I]demir tava geldi kömür bitti[/I] akıl başa [I]geldi[/I] ömür [/FONT][I][FONT=Arial Black]bitti veeee [COLOR=Red]endeks yola geldi para bitti [/COLOR]:D
datada bol şans[/FONT]
[/I]
[QUOTE=sazan;147259]Pasif ayular. Siz öyle bakın emi. Maviyi kıramazsak, tersten küskü.[/QUOTE]
Allah söyletiyo :D
[quote=sazan;147259]Pasif ayular. Siz öyle bakın emi. Maviyi kıramazsak, tersten küskü.[/quote]
data varmış..ü[url]www.sevmiyorum[/url] yazu toro olaylrını
800 shortcover ve long . ralli .. veriyede uzun ..
[QUOTE=selçuklu;147256]enorton patron .. içimden bi his bugün seninde kısaya geçeceğini söylüyor .. hayırlısı .. kısaya geçersen akşam golü atarız .. hehhe :D:D[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;147263]800 shortcover ve long . ralli .. veriyede uzun ..[/QUOTE]
.brv.brv.brv Bana diyoken sen doğru yolu buldun bak... :D
15 dk boll çok şık duruyor .. uzun devam .. ralli .. veriyede uzun .. bol şans herkese ..
900-925 stoploss ve .. kısa .. şelale ..
lem olummm...ne uçkagıtçı çıktın bugün bea....akıllı ol yawrum akıllı ol....
usaglar...
ikide bi gıpraşıp....bu *****ye para vermeyin....günah paralara....
bu kerizzz bugün ölecek....
yeni nesil 5 dk lık ;
sabah açılışta verdiği alı halen koruyor..
[IMG]http://i31.tinypic.com/29e3fdc.gif[/IMG]
bu ne patronaj ya...bu kadar küsküye sistem sat vermiyo..ben stoplar..50 puan feda olsun a*....
Selçuklu patron,
Mesela forumda Halil isimli biri olsa, senin lafındna çıkmayan biri olsa...ama sonra birden bire asileşse senin sözünü dinlemese...bu duruma ne ad verilir ?
[QUOTE=YAVUZHAN;147269]yeni nesil 5 dk lık ;
sabah açılışta verdiği alı halen koruyor..
[/QUOTE]
Hayırlı olsun güzel duruyor, özellikle al sinyallerine bayıldım[COLOR="Lime"] tatar[/COLOR] :D
[quote=selçuklu;147232]hoşgeldin martoniki patron .. avatar hayırlı uğurlu olsun .. :D:D[/quote]
hoşbulduk selçuklu patron..:cool:
aga saolsun 975 ve 925'ten kısaltmış bizi, inşallah 6xxxx'leri bir daha görmeyiz.. :D
şellale show başlasın gari... :o :o :o
59850 den kısa..sistem sat da..aynı yerden..
[quote=Astatin;147270]bu ne patronaj
Selçuklu patron,
Mesela forumda Halil isimli biri olsa, senin lafındna çıkmayan biri olsa...ama sonra birden bire asileşse senin sözünü dinlemese...bu duruma ne ad verilir ?[/quote]
Yanıt: Patrona Halil İsyanı :D:D:D
[quote=jani;147268]usaglar...
ikide bi gıpraşıp....bu *****ye para vermeyin....günah paralara....
bu kerizzz bugün ölecek....[/quote]
Bugün biri ölecek ama bakalım kim....
haaa haaa haaa...
kısa devam 60 üstüne stop yazdım .. dinleneyim biraz yoruldum ..:o:o
yatayda çarpıldım zarar ve kom var..üüüüww
[I]Bunlar bu akşam dow 9820 değdirip yarın uzlaşmasını beklerler bugün satış olacak diye bekleyenleri gene terse getirerek cuma okuturlar bayramdan sonrada ele verirler.[/I]
[quote=Demirci;147275]Bugün biri ölecek ama bakalım kim....
haaa haaa haaa...[/quote]
demirci...
savaşa giren ya ölür...ya öldürür...arası yoktur....
sen seyircisin galiba....korkma seyirciyi öldürmüyorlar....
cenazeye çıkıyorum,kolay gelsin !
[quote=QUEEN;147277]yatayda çarpıldım zarar ve kom var..üüüüww[/quote]
gız seni ölesin...senin maliyetten 1000 puan yukarı gitti...niye vermedin....
[QUOTE=Demirci;147275]Bugün biri ölecek ama bakalım kim....
haaa haaa haaa...[/QUOTE]
Sen KASAP nickini alsaymışım bari .dng
[QUOTE=jani;147281]gız seni ölesin...senin maliyetten 1000 puan yukarı gitti...niye vermedin....[/QUOTE]
60650 bekledim..300 çalıştı..satıım çıktı...aldım düştü..flat bakıyorm..melül melül:..:..long bakıyorum
[B][U]Son longları 875 den korktum verdim[/U][/B]. ..[U]Ah bu korku[/U]..Korkmasam 62500 de uzlaşcam ama.
Aga telefonu şimdi kapattı galiba. 900 den hala mal alıyor..
Dowu biraz daha yukarı mı yapcekler acaba =? Ordada mı shortçuları çarpacaklar..
Eh bu kadar yükseltmişken. Shortçu cenazesi kaldırmadan tamamen ölmeden bırakmazsın di mi ?
Forumda gördüğüm kadarıyla dün geceden beri hala short için teminatı kalanlar var.. (Bugüne long girenler hariç )
I ıh bu iş böyle olmaz. dÜŞÜŞ için bişey eksik..
Aganın yarın margin için küçük yatırımcılara bir oyun hazırlaması lazım.
60225-60300 kapatır
eylem anı...dow açılış....
tüm dünya yukarıya basıyor...budapeşteyi 20 000 nin üstüne attılar....
60 300 de kol kesilir....oraya kadar furuşmaya devam....
[URL="http://urlal.com/bn"][IMG]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/16/4352.bmp[/IMG][/URL]
üstteki maviyi kırmızıya değdirsinde iş kesin olsun.
Hatırlatma-abd'de sanayi üretimi ve kapasite kullanım oranı açıklanacak
60.000 üstü OBO yu bozar
örnek 60.400 buradan gelecek satışlar
58.300 de karşılanır ve görüntü bozulur
ancak 59.500 geçilemezse görüntüde OBO
ihtimali artar.
yalnız bu adamlar formosyoncu doğruyor
etraf kırık omuzlar ve kesik başlarla dolu........
Buna ilave olarak ekim vade nin long hareketlerinde
61200(marttan gelen direnç) ve
62200 (çift tepe formasyonu)de
iki önemli direnci mevcut ve
65.000 önünde büyük engel oluşturuyor...
925 şortos
küskübar beklentim devam ediyor .. kısa devam . .şelale şelale şelale ... ha gayret ayı kadeşlerim az daha sabredin olacak inşallah .. üvvv:o:o:o:o