-
[QUOTE=mbm;63273][B]takasımı olur bu işin teo....[/B]
[B]5000 puanın portföyü sıfırladıgı ortamda...[/B][/QUOTE]
Hayır şunun için yazdım,aslında göçen bir şey yok, gönderdiğim dvd de vardı.Bu Imf nin oyunu, Izlanda gibi,Türkiye'yi de IMF den para almaya zorlamak için talimatlarla fonlara mal verdiriyorlar.
Amaç IMF nin, Türkiye'yi ödeyemeyeceği bir borca sokup, diğer kalan özelleştirmeleri alabilmek,Faiz karşılığında...
-
[QUOTE=mbm;63267]26 binli rakamlar[/QUOTE]
26 binli rakamlar tamam..
uzunda olan arkadaşlara allah kolaylık versin......
canı gönülden...
-
dünkü kısalar kapattım..sistem dışı..spot 20.000-21.000 den dönmelidir..spot temmuzad 32500 de dip yapmışdı..oradan fırladı 43.500 e kadar..yani 11.000 puan..32.500-11.000=21.500 ler son durak olmalı..nasıl matematik ama..
-
fdow teperde nerden teper belli değil.. uyumsuzluk potasında çünkü..
belkide burdan....
26875 den kısaları kapattım..
dediğim gibi kaşıntıya az bişe burdan uzunladım...numunelik...
ala gelmeden kısalmak şartıyla...
vadeliyi kestiremiyorum işte... katliam yaparmı..yoksa oda biraz tepermi...
-
rusyayı bir tarafa bırakın..(özel durum)..58.000 den 22.000 gelip neredeyse en fazla kaybettiren borsa olduk..
-
uzunda yakalannaların acele etmemesı gerekır.SAnkı tepecek gıbı gozukuyor
-
26875 uzunlarıda 27200 den kısaya döndüm.. geceki yarım kısaya..
sagolsun py....
-
Sn.Astatin ne diyorsun dolara.Geçen ki dirençten dönüp çift tepe mi olur?1,769 dan uzunları kapattım.
-
[quote=otobus;63281]Sn.Astatin ne diyorsun dolara.Geçen ki dirençten dönüp çift tepe mi olur?1,769 dan uzunları kapattım.[/quote]
Hem tarihi zirveye gelinmesi hem de IMF anlaşması ihtimaliyle realizasyon geldi..Burdan ne alırım ne satarım :)
VOB30 ve FX dahil tüm pozisyonları kapattım..bereket versin
-
GBPJPY ve VOB30 da kısa için aparttayım
-
875 uzunları erken vermişizde bende 550 den fuulleyip kısaları ,400 den flatladım...
şuan flat... kısa fırsatı bekliyorum tekrar
-
27450 yarım kısa devam....