-
ZAR gibi aTRY ile aynı aileden olan tüm para birimlerine karşı USD değer kazanmışken düne göre, TRY ye karşı ekside..enteresan..IMF anlaşması haberimi aldılar acep..yoksa kendi halinde düzeltmemi ?
Bu arada dicey endustrıyaldeki dünkü düşşte FEd in ABD ekonmisi ile ilgili beklentilerinde yaptığı negatif revizyonun etkisi varmış büyük oranda
-
dün uzundum bugün alsata girdim pek yazamicam kalan zarar 600 puan:)
-
Bugün biz kapandıktan sonra sanırım Philadelphia Fed verisi var. Yarın Amerika verisi yok ortam müsait. Muhtemelen akşama kadar bıktırıp silkeledikten sonra akşam üzeri bir tepki hareketi başlayabilir yarın ve pazartesi de devam etmek üzere. Bol kazançlar.
Bugün akşama kadar dolar shortladım yarım porsiyon. Spotta al beni diye yalvaran senetler var ama kendimi zor tutuyorum. Tepki görmeden atlamam.
-
IMF riskini almıyorum :) GBPJPY kısa 142.42..kaldıraç terbiyesiz seviyede..141 İN ALTINDA KAPANIŞ 128 İ GETİRİR
-
[B]"IMF ile 20-40 milyar dolar arasında kaynağı içeren bir ihtiyahi stand-by anlaşması yapılacak."[/B]
[I]Devami:[/I] [url]http://www.ntvmsnbc.com/news/466560.asp[/url]
-
[QUOTE=Malix;63290][B]"IMF ile 20-40 milyar dolar arasında kaynağı içeren bir ihtiyahi stand-by anlaşması yapılacak."[/B]
[I]Devami:[/I] [url]http://www.ntvmsnbc.com/news/466560.asp[/url][/QUOTE]
Rakam pek gerçekçi değil.. piyasayı sakinleştirmek için ortaya atılmış..
sabahın köründe murat mercan ı cnbc-e ye çıkarıp konuşturuyorlar..
millet de inandı..:D
-
yine bir krizdeydik..borsa 14900 den 7.200 e çakıldı..sonrada imf kredisi geldi(10 mil. dolar)borsa 5 seans tavan çekmişti...yani 10900 e kadar..
-
garantinin ortalama günlük hacmi 200 mil. lotdur..eger bu 500 mil lot olursa imf tamamdır..
-
VOBda diğer satış 5000i geçerse uzun pozisyon almayı düşünüyorum.
-
Günaydın arkadaşlar, iyi seanslar...
-
Manifatura Bank taban olmuş dedikodular ayyuka çıktı tabi.
-
az önce -3000 olan apds şuan -900 lerde. demekki sabah poz kapayan kısacaların üstüne yeni kısalar açıldı. takriben citinin kısaları yeni