-
[quote=Astatin;147370]Manzara belli, proceksiyon belli...Aha da 60 dakkalık grafs..
[IMG]http://i25.tinypic.com/ixb21j.jpg[/IMG]
Sİstem satta..Temel indikatörler satta...Asti-designed indikatörleri satta.. TGG fiyat yükselirken önce 3 e düşmüş azcık gevşemede lönkk diye 1 e düşmüş...Şimdi şort olmayacamda ne zaman olacam...DJ in **...[SIZE=4][COLOR=red]Bu akşam DJ %1 çıksa ne yazar patron..Ehhmm gak guk...yine çıkmasın dabi[/COLOR][/SIZE] :)
Field Marshall Astatin
34 ncü Mknz. P. Kor. K.lığı[/quote]
::::::::::p
-
Manzara belli, proceksiyon belli...iyi akşamlar
-
dow kapanış tahminim gerçekçi 9755 . kayıtlara ister geçsin. ister geçmesin.
-
9634 de benim tahminim olsun NU hatrına
-
Ne oldu. Şimdi herkesin tahmini kendine .Biz burda kendimiz nacizane sadece piyasayı ve olayları yorumluyoruz , paylaşıyoruz . amaaa...
[U].[B]Ama bir kaç kendini bilmez kıskançlıktan çatır çatır çatlayan densiz arkadaş burada seans sonu 59775 225 puan yüksekten long aldım diye aklı sıra dalga geçiyordu[/B].[/U]
[U]Şimdi ben o 225 puanı yarın çıkartır mıyım ? Çıkartamaz mıyım...[/U] Bugünkü 1300 puanın üstüne ekler miyim ?
Adam 25 bin dolar maaş alıp 1 milyon dolarlık yalıda oturuyor istanbulda. Dünya bankası ona bu parayı veriyorsa ? bana 2 cümle söyledi : Yükseliş devam edecek.. IMF ile kesinlikle anlaşılacak. bitti.
Peki siz bu kafanızla yarın kaç zarar edeceksiniz ???
1 ay daha burası yükselir. Shortlarsınız..
[U]Sizin teminatınız kalmaz. [/U]
[U][B]IMF haberi de gelince margin den shortları kapamak zorunda kalırsınız 65 binde[/B] ...O zaman da düşmeye başlar[/U]. Ne oldu sıfırladınız...
[U]Paranızla rezil olur kanser olursunuz haberiniz yok[/U].
[U]Aga maga para verdi[/U] lafın gelişi. Tabii ki her çöplüğün bir agası agaları olduğu gibi vob un da var.. Şahsen de gördüm var. Ama siz bu zihniyetle ancak kendi kendinizin çömezi olursunuz
[U][B]Burada yazdıklarımı kimse üstüne alınmasın. O iki arkadaş zaten anlar.[/B][/U]
-
[quote=VOBiX;147376]9634 de benim tahminim olsun NU hatrına[/quote]
bendende senin hatırına 9525 :)
-
[QUOTE=stonhand;147341]Böyle bir günü zararsız ve hatta 250 puan karla atlattım ya benim gibi bir KY için büyük başarı. Geceye Poz Flat kafa rahat[/QUOTE]
bugun gene ters indikatorlugum üstümdeydi ve inatlastım 500 puanımı aldı aga .. neyse pozu kapatttık , tepede tekrar shortlayalım deıdk araya toplantı gırdı.. ıslem de yapmadım daha baskaa. bugun ky olarak py den dersımı aldım :) altın fıyatları desen tarihi tavan sınırında ::::::::::::::: kusku ustune kusku kekekeke
banka desen hergun tırtıklıyo benı :D zarar da yok gercı ama etkılesımde oldugum tum unsurlar benden cok kazanıyo işin stresi bende ::::::::::::::
bayram donusu hersey degisecek ama :))
-
9820 şaşmam.Sistemler yarın açılışta bir yukarı daha der.
-
bana spot piyasa endex 30 son 1 yıllık ms datalarını msstock formatında verebilecek bi arkadas var mı ?
nowmalde dl ettiigm programda bi hata var.. 2 gundur ındıremıyorum da..
-
[URL="http://urlal.com/bn]"][IMG]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/16/6063.bmp[/IMG][/URL]
Bugünkü hareket dün akşamdan işaretlidiğim yer belliydi üstteki yeşil kırmızıyı kesmeden düşüş olmaz yarın sabah bir yukarıyla gerçekleştirebilirler.
Bence djı 9820 dikkatli olun.
-
[QUOTE=trader38580;147378]bendende senin hatırına 9525 :)[/QUOTE]
trader38580 patron .. ben tahmini yapmıştım ama .. senin hatrına tekrar yazayım .. dow kapanış tahminim 8750.31 kayıtlara geçmişti zaten .. bidaha geçsin .. :D:D
Astatin patron beddua için teşekkür ederim .. yalnız a* mun *** dowu gene yükseliyor .. birliklere walstreete istikameti ver patron .. yıkmadan gelmesinler orayı ..
mbm patron nerdesin ... görünmedin bugün .. üüüüüü
-
[quote=selçuklu;147383]trader38580 patron .. ben tahmini yapmıştım ama .. senin hatrına tekrar yazayım .. dow kapanış tahminim 8750.31 kayıtlara geçmişti zaten .. bidaha geçsin .. :D:D
Astatin patron beddua için teşekkür ederim .. yalnız a* mun *** dowu gene yükseliyor .. birliklere walstreete istikameti ver patron .. yıkmadan gelmesinler orayı ..
mbm patron nerdesin ... görünmedin bugün .. üüüüüü[/quote]
sana bişiy olmasın patron..yemişim DJ i , DJ de neymiş..çıksa noolcak patron..burdaki küskü baskısı DOW MOW sallamadı bugün..yarında sallamaz..birliklerin alayı hatat tugayı hatta tümeni hatta kolordusu VOB da patron..DJ e asker kalmadı..Arthur a sor onda vardır :)
Sıkma canını patron, manzara belli proceksiyon belli
-
Bu en son attığım sistem benim ağustosun 25 beri en son geliştirdiğim sistem ağustos 25 bugüne kadar 19 işlem yaptı.15 KARLI İŞLEM 4 ZARARLI İŞLEM
4 İŞLEMDE TOPLAM ZARARI 1325 PUAN
TOPLAM GETİRİSİ BUGÜN İTİBARİYLE 11.425 PUAN
Pek yabana atılacak sistem değil uğraştığım tepe dip çalışmasının ürünü.
-
[quote=Larossıan;147385]Bu en son attığım sistem benim ağustosun 25 beri en son geliştirdiğim sistem ağustos 25 bugüne kadar 19 işlem yaptı.15 KARLI İŞLEM 4 ZARARLI İŞLEM
Pek yabana atılacak sistem değil uğraştığım tepe dip çalışmasının ürünü.[/quote]
larossian patron..belirli bir periyodu seçip, opt değer aralığını çok geniş tutunca, 19 da 19 karlıda çıkar...eski datalarla da bir test et..curve fitting parayı bozar...değilmi SAZAN patron...
-
[QUOTE=Astatin;147384]sana bişiy olmasın patron..yemişim DJ i , DJ de neymiş..çıksa noolcak patron..burdaki küskü baskısı DOW MOW sallamadı bugün..yarında sallamaz..birliklerin alayı hatat tugayı hatta tümeni hatta kolordusu VOB da patron..DJ e asker kalmadı..Arthur a sor onda vardır :)
Sıkma canını patron, manzara belli proceksiyon belli[/QUOTE]
Arturun *q ... sana bişiy olmasın patron .. :D:D:D:D..
ben walstreete selçuklu atlı okçularını gönderiyorum şimdi ... yıkarlar orayı .. .boks..boks. sen vobdan çekme birlikleri .. dowu bana bırak .. hehe :D:D
projeksyon belli .. şelale belli... ayı belli ... manzara belli ... a* dowun ...
.
-
sp 1100 e kadar direnç görünmüyoo...serbest bölgeye geçmişler..sınır yok..hadi hayırlısı..gız ayular..ayuluk yapmayın..
direnç yoksa desteğe gidelim derlerse...
-
[QUOTE=Larossıan;147385]Bu en son attığım sistem benim ağustosun 25 beri en son geliştirdiğim sistem ağustos 25 bugüne kadar 19 işlem yaptı.15 KARLI İŞLEM 4 ZARARLI İŞLEM
Pek yabana atılacak sistem değil uğraştığım tepe dip çalışmasının ürünü.[/QUOTE]
Tebrikler abi, süper getirisi var... .brv.brv.brv.brv
-
[url]http://www.ntvmsnbc.com/id/25001097/[/url]
Şöyle ya kaldırın prosedürleri, ben burdan atlayayım gideyim şam a, halep e kardeşlerimle kaynaşayım. Onlar gelsin buraya, misafirimiz olsun. Alalım verelim ekonomiye can verelim...
-
[QUOTE=Astatin;147384]sana bişiy olmasın patron..yemişim DJ i , DJ de neymiş..çıksa noolcak patron..[B]burdaki küskü baskısı DOW MOW sallamadı bugün..yarında sallamaz[/B]..birliklerin alayı hatat tugayı hatta tümeni hatta kolordusu VOB da patron..DJ e asker kalmadı..Arthur a sor onda vardır :)
Sıkma canını patron, manzara belli proceksiyon belli[/QUOTE]
Bugün küskü baskısı falan yoktu aslında, olay bebecan konuşmaya başladıktan sonra bozuldu... Çünkü bazıları imf bekliyordu, öyle bir açıklama gelmedi.Biraz dumur olma durumları var, yabancı bankalar felan pek memnun olmamış açıklamalardan... Neys onların neyi nasıl algılayacaklarını bilemeyiz. Burada bazıları bağıra bağıra eksi kapanış beklediler ama vob%1,32 spot 1,68 yukardan kapadı. Bu mu küskü baskısı :D Küskü baskısı buysa vay shortçuların haline... Dax dow ve diğer gelişmekte olan ülkeler yeni yükseliş bandlarına girdiler. Bow rusya vs hepsi güzel yükseliyor kaçgündür. Bizim de bu olumlu havadan yararlanmamız için neden yok bence... Ama destek kırılır da yükseliş bozulursa acımam shortlarım...
-
[QUOTE=enorton;147393]Bugün küskü baskısı falan yoktu aslında, olay bebecan konuşmaya başladıktan sonra bozuldu... Çünkü bazıları imf bekliyordu, öyle bir açıklama gelmedi.Biraz dumur olma durumları var, yabancı bankalar felan pek memnun olmamış açıklamalardan... Neys onların neyi nasıl algılayacaklarını bilemeyiz. Burada bazıları bağıra bağıra eksi kapanış beklediler ama vob%1,32 spot 1,68 yukardan kapadı. Bu mu küskü baskısı :D Küskü baskısı buysa vay shortçuların haline... Dax dow ve diğer gelişmekte olan ülkeler yeni yükseliş bandlarına girdiler. Bow rusya vs hepsi güzel yükseliyor kaçgündür. Bizim de bu olumlu havadan yararlanmamız için neden yok bence... Ama destek kırılır da yükseliş bozulursa acımam shortlarım...[/QUOTE]
bizi yakan icimizdeku ayu sevgisi ::::::::::::
ama en basından soyledim simdide soyluyorum ters indikatorlugumu iyi degerlendirirsem agayı cok pis yolarım , potansiyel goruyorum kendimde :))
-
ahanda selçuklu orduları
selçuklu atlı okçusu ..
[IMG]http://dl.gameturks.com/resimler/umaykut/SelcukluAtliOkcu.jpg[/IMG]
buda selçuklu sipahisi ..
[IMG]http://dl.gameturks.com/resimler/umaykut/SelcukluSipahi.jpg[/IMG]
buda selçuklu topçusu ..
[IMG]http://dl.gameturks.com/resimler/umaykut/Top.jpg[/IMG]
-
Selçuklu büyüksün.brv.brv.brvAma ben kale yıkılacağı zaman diyeceğim sana.:))):)))daha şimdi değil.:D
-
[QUOTE=Larossıan;147396]Selçuklu büyüksün.brv.brv.brvAma ben kale yıkılacağı zaman diyeceğim sana.:))):)))daha şimdi değil.:D[/QUOTE]
Koca oğlan SAT demeden olmaz sanırım .boks.
-
[QUOTE=Larossıan;147396]Selçuklu büyüksün.brv.brv.brvAma ben kale yıkılacağı zaman diyeceğim sana.:))):)))daha şimdi değil.:D[/QUOTE]
tamam abi .. senden emir bekliyor selçuklu topçusu ...
yıkacaz kaleleri .. heheh :D:D
-
dowdaki boğalara bi ok atsın umaykut... seçuklu patron..
-
[QUOTE=selçuklu;147383]trader38580 patron .. ben tahmini yapmıştım ama .. senin hatrına tekrar yazayım .. dow kapanış tahminim 8750.31 kayıtlara geçmişti zaten .. bidaha geçsin .. :D:D
mbm patron nerdesin ... görünmedin bugün .. üüüüüü[/QUOTE]
he bütün sülalesinin gözünü öptüğüm dowu...
sabah alda başlayınca sistemler
açılışda 59075 den uzayayımmı uzamayımmı diye düşünürken
kafamı çevirmemle birlikte 59650 oldu...
bastım küfürü.. bastım kalayı...
59625 den uzadım...59900 gibi ortalamayla kısaya döndüm tekrar...
işler yoğun olunca çok bakamadım..kaldım kısada...zarar anlayacagın...
forumada ugrayamadım...
yazılanları şimdi okuyacagım....
.....mun dowu.... ha haaa:):)
-
fdax direnç..bugünlük 5734...daxın grafına baktım uzun uzun... ne gördüm..7500...vışşşş
-
[QUOTE=QUEEN;147399]dowdaki boğalara bi ok atsın umaykut... seçuklu patron..[/QUOTE]
Larossian komutan emri versin . direk kaleye top saldırısı yapacaz .
atlı okçularda kaleden çıkan düşman boğa askerlerini avlayacak .. .. hehe .boks.
-
-
dax djı vob hepsi yarın toptan bitirir bu işi.
-
[QUOTE=Larossıan;147404]Dax drenç 5756[/QUOTE]
aşkolsun laros.dng..benimki daha direnç..bak bi nası geri gelcek..5734 den...
-
Allahtan geceye Poz taşımamışım şu anki görünümle Shortçular için kötü bir gece olacağa benziyor Şerefsiz DOW %1 artı yaptı 23,00 da küsküyü vermezlerse sabah 400 puanlk makasla bas babam bas yapar bi kitapsızlar
Bu arada dolarda 1,4689 olmuş %0,63 düşmüş offf ulen offff
Faiz indirimi toplantısı ayın kaçındaydı acaba her indirimden sonra bizimkiler rokete bağlıyor
-
[quote=QUEEN;147406]aşkolsun laros.dng..benimki daha direnç..bak bi nası geri gelcek..5734 den...[/quote]
FDAX dersen 5792 çıkarırım.:..:euro usd 1.48.14 hedef altın 1027 hedefine az kaldı.
-
[quote=VOBiX;147346]Emrin gittipğinden emin olun. Gerekrise termianli kapatıp açın.[/quote]
Evet Sn. Vobix birçok kez kontrol ederek gitmek lazım artık sankoda... çok sorun yaşanmaya başladı. bazen o kadar yavaş kalıyorki işlemi gönderinceye kadar 2 kademe kaçırmış oluyorum. Sonra o 2 kademe yüksek fiyat bana pahalı geliyor psikolojik olarak geri gelir diye beklerken 2 kademe daha kaçıyor sonra sinir olup hiç pozisyon almıyorum :)
-
[QUOTE=Larossıan;147408]FDAX dersen 5792 çıkarırım.:..:euro usd 1.48.14 hedef altın 1027 hedefine az kaldı.[/QUOTE]
cık bugün çıkmaaaazz.dng..5733..:::
-
eur dolar 14733...14759....
destek 14608
altın 1020.64 direnç...1016 destek tüüür...destur ...hhehe
-
[QUOTE=Larossıan;147408]FDAX dersen 5792 çıkarırım.:..:euro usd 1.48.14 hedef altın 1027 hedefine az kaldı.[/QUOTE]
altın hedefi kırarsa yandıgımın resmidir ::::::::: ordada ayuyum :::::: inat etim gerci uzlasıcam aralık vadeye kadar tutarım elımde .heyk umarım yontmazlar benı .dng
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;147377]Ne oldu. Şimdi herkesin tahmini kendine .Biz burda kendimiz nacizane sadece piyasayı ve olayları yorumluyoruz , paylaşıyoruz . amaaa...
[U].[B]Ama bir kaç kendini bilmez kıskançlıktan çatır çatır çatlayan densiz arkadaş burada seans sonu 59775 225 puan yüksekten long aldım diye aklı sıra dalga geçiyordu[/B].[/U]
[/QUOTE]
YAwf oradaki sorun senin 225 puan yukarıdan alman değil yanlışlıkla 60775 yazman. Bugün 60300ün üstü görülmedi. İstersen 60300den al millete ne. Kazancı da kaybı da sana. Sadece yanlış yazdığını hafif bir espri ile belirttiler diye bu kadar sinirlenmene gerek yok...
-
[QUOTE=VOBiX;147413]YAwf oradaki sorun senin 225 puan yukarıdan alman değil yanlışlıkla 60775 yazman. Bugün 60300ün üstü görülmedi. İstersen 60300den al millete ne. Kazancı da kaybı da sana. Sadece yanlış yazdığını hafif bir espri ile belirttiler diye bu kadar sinirlenmene gerek yok...[/QUOTE]
Ya özgür arkadaşımız hem foruma yazıyo hem de kendini forumdan dışlıyo, her sözümüzü yanlış anlıyor. Neyse anlar umarım en kısa zamanda burada kimsenin kötü niyetli olmadığını... Beni anladı enazından :)
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;147377]Ne oldu. Şimdi herkesin tahmini kendine .Biz burda kendimiz nacizane sadece piyasayı ve olayları yorumluyoruz , paylaşıyoruz . amaaa...
[U]Şimdi ben o 225 puanı yarın çıkartır mıyım ? Çıkartamaz mıyım...[/U] Bugünkü 1300 puanın üstüne ekler miyim ?
Adam 25 bin dolar maaş alıp 1 milyon dolarlık yalıda oturuyor istanbulda. Dünya bankası ona bu parayı veriyorsa ? bana 2 cümle söyledi : Yükseliş devam edecek.. IMF ile kesinlikle anlaşılacak. bitti.
Peki siz bu kafanızla yarın kaç zarar edeceksiniz ???
1 ay daha burası yükselir. Shortlarsınız..
[U]Sizin teminatınız kalmaz. [/U]
[U][B]IMF haberi de gelince margin den shortları kapamak zorunda kalırsınız 65 binde[/B] ...O zaman da düşmeye başlar[/U]. Ne oldu sıfırladınız...
[U]Paranızla rezil olur kanser olursunuz haberiniz yok[/U].
[U]Aga maga para verdi[/U] lafın gelişi. Tabii ki her çöplüğün bir agası agaları olduğu gibi vob un da var.. Şahsen de gördüm var. Ama siz bu zihniyetle ancak kendi kendinizin çömezi olursunuz
[U][B]Burada yazdıklarımı kimse üstüne alınmasın. O iki arkadaş zaten anlar.[/B][/U][/QUOTE]
düşman ortak degil mi neden kıskansın insanlar seni , muhabbet bakidir gerisi bi sekilde elde edilir .. umarım işin keyfindesindir .. bol kazanc dileklerimle..