bankalar arası dolar grafiğinde eski tepe geçilmesine ragmen(bir ay önceki) göstergeler aşşağıda kaldı..yani dolar düşebilir..
Printable View
bankalar arası dolar grafiğinde eski tepe geçilmesine ragmen(bir ay önceki) göstergeler aşşağıda kaldı..yani dolar düşebilir..
en güzel hisse ihlas hol.0,20 de şimdi..tek kademesi %5 kar eder..
Dolar short flat oldu. Biraz izleyelim bakalım bugün nelere gebe daha...
doğal seleksiyon tabiatın kuralıdır.zayıflar batar.ama şu-bu batacak demek herşeyden önce suçtur..
dünde yazdım..
lance denen adam burda ortalıgı birbirine kattı..
hiç yazı yazdımı burda ondan sonra.. hiç katkısı oldumu..
ben veya burda başkası,foruma katkı yapanla aynı kefeye kondu ya.. çok zoruma gitti...
o yüzden o zaman yazmama kararı almıştım işte...
bulut denen adamda onun ekürisi işte..
daha ne diyeyim...
yeri burası değil....anlamadıgın bu
hoşuna gitmiyorsa bunu savunacak platformda savun.
ne bileyim git siyasete atıl......
yönetim.. geregini yapınız lütfen...
bu adamdan bıktık...
[B]nereye getirdi olayı[/B]
hep aynı kişi veya kişiler... 3er 5 er günle olmaz bu iş......
[QUOTE=BULUT;63308]Gevzek senin kişiliğin. Kişiliğin düzgün olsa bu şekilde yazmazsın.
NURCUMUSUN?. Nİye gocundun?.[/QUOTE]
Sayın Bulut, herkes gergin, siyaset topiği açalım, burada tartışalım,Bende katılırım sohbetlere, siyaseti severim...
Tcmb: Söz Konusu Piyasada Yüzde 10 Olarak Belirlenmiş Borç Verme Faiz Oranlarının Abd Doları Için Yüzde 7'ye Ve Euro Için Yüzde 9'a Düşürülmesine Karar Verildi (20/11/2008 - 10:51:30) *tcmb: Döviz Depolarında Vadeler Yarından Itibaren 1 Haftadan 1 Aya Uzatılacak (20/11/2008 - 10:51:14)
Faizlerde Indirildi çok Radıkal Kararlar Alınıyor Butun Ulkeler Faız Artırıken Indirdik Umarım Basarılı Olur Ayıya Dıken Mi Olup Basarılı Olacak Yaksa Py Ey Mi Yaman Bey Mi Yaman Mı Diyecek Göreceğiz
sabah ilk dakikalarda kapattığım kısaları eger gelirse 27.700 -600 den açmayı düşünüyorum..daha 27400 deyiz
hexen nereye kayboldu, kaldık plansız ortada ?
bulut ne bu nurcu avına mı çıktın arkadaş burası ekonominin konusuldugu yer kelle avcılıgını başka yerde yap yeter.